Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 200 000,- for kr 4 200 000,-

Flott, moderne og romslig 2-roms med stor sydvendt balkong- Fantastisk beliggenhet med heis og garasjeplass.

Stor og lys stue med utgang sydvendt balkong

Det er store vinduer i stuen, som gir et moderne inntrykk.

God plass til sittegruppe i stuen

Sydvendt balkong med gode solforhold

Balkong

Fint utsyn over sameiets flotte fellesarealer fra balkong

Plass til stort spisebord i stuen

Stue mot kjøkken

Stue

Pent kjøkken med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. God skap- og benkeplass

Stort, pent og lyst flislagt bad

Flott servantskap med god lagring og speil med lys. Dusjhjørne med gulv oginnfellbare dusjvegger i glass

Praktisk gjennomgang mellom soverom og bad med skyvedørsgarderobe og plass til lagring.

Stort soverom med god plass til dobbeltseng, pult og garderobeskap

Soverom

Soverom

Romslig entré/hall

Entré/hall

Med leiligheten følger garasjeplass i sameiets underetasje med heisadkomst. Bod i tilknytning til garasjeanlegget

Flotte fellesområder i sameiet

Fasade inngangsparti - flere gjesteparkeringer i sameiet

Plantegning Thorleifs Allé 17 - 2.etasje

Grefsen

Thorleifs Allé 17

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 500 000,-

Grefsen: Flott, moderne og romslig 2-roms leilighet med stor sydvendt balkong- Fantastisk beliggenhet med heis og garasjeplass.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 699,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Thorleifs allé 17 har en rolig, men samtidig sentral beliggenhet i et trygt og godt bomiljø på Grefsen. Her har man kort vei til "alt" man trenger i hverdagen!

God beliggenhet i rolig og trafikkstille gate i grønne omgivelser. Her er det ingen gjennomgangstrafikk. Eiendommen ligger sydvendt og har strålende solforhold.

Busstopp ”rett utenfor døren” i Kjelsåsveien. Det er også 5 minutters gange til trikkestopp med hyppige avganger ved Glads vei.

Grefsenplatået er det lille knutepunktet lokalt i området og her er det både grønnsaksbutikk, café, sushi take-away, pizzarestaurant og 7/Eleven som alle holder åpent de fleste dager i året. Nærmeste senter er Storo Storsenter, som er Oslos største kjøpesenter målt i antall butikker.

Kort vei til slalombakke, akebakke og den eksklusive restauranten Grefsenkollen på Oslos tak. Gangavstand til barne- og ungdomsskole. Aktivt ski- idretts- og friluftsmiljø med Kjelsås IL sin base på Langsetløkka 5 minutter unna. Gangavstand til Myrerjordet med kunstgressbane og flere fotballbaner. Populært turområde i Lillomarka med kafe ved hoppbakken Linderudkollen. Stilla er en populær badeplass om sommeren kun en liten gåtur unna.

Nydalen, med sitt voksende servicetilbud, ligger en 15-minutters gåtur unna. Her finner man blant annet flere spisesteder, Handelshøyskolen BI, bakeri m.m.

Beliggenheten er ideell for den aktive som vil bo sentralt, bynært og samtidig hyggelig og landlig med marka i umiddelbar nærhet!

Barnehager og skoler

Boligen sokner til Grefsen barneskole (1-7 klasse) og Morellbakken ungdomsskole (8-10 klasse). Flere kommunale og private barnehager i området, slik som Grefsenlyst FUS i Grefsenkollveien 14 og Læringsverkstedet Grefsen Terrasse i Grefsenkollveien 12. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ta inn Thorleifs Allé fra Kjelsåsveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 500 000,-

Felleskostnader

Kr 2 699,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2001

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

KR-kode

41.18134

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Thorleifs Allé 17, 0489 Oslo

Gnr. 73, bnr. 308, snr. 7 i Oslo kommune.

Tomten

Fantastisk sameie på en av Grefsen's flotteste tomter. Eiet tomt på 3.041 kvm som tilhører sameiet. Flat opparbeidet tomt med gressplener, beplantning, sittegruppe og asfalterte gangveier. Sameiet har et aktivt frivillig "hagelag" som holder fellesarealene pene og velstelte. Det er varmekabler i nedkjørsel garasje og gangvei inn til ytterdør.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg i byggets underetasje. Heisadkomst fra garasje og opp til hver etasje. Sameiet har en rekke gjesteparkeringsplasser i front av bygningen. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 66 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 60 kvm

Primærrom:

Entré, bad, stue/kjøkken, omkledningsrom, soverom: 60 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca 4 kvm forbindelse med garasjeanlegget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.10.2018 utført av Kjetil Nilsen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjon i mur- og betong. Støpt grunnmur og betongsåle antar fundamentert til faste eller komprimerte masser.

Fasader med liggende behandlet kledning og teglstein. Etasjeskillere av armert betong. Flatt yttertak, antar tekket takpapp eller lignende

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Leiligheten var ny i 2001 og fremstår i god stand og har på de fleste bygningsdeler fått TG1. Det er gitt TG2 på gulv og vegger på bad basert på alder. Fra egenerklæringen informeres det at det er noe lekasje fra nedløpet av balkongen over til denne leilighetes balkong. Dette er meldt sameiet og det foreligger en rapport på dette og skal ifølge selger rettes av sameiet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen og moderne 2-roms eierleilighet med heisadkomst, garasjeplass og utgang til stor, solrik balkong. Leiligheten har en god beliggenhet, godt tilbaketrukket fra Thorleifs allé på Grefsen. Bygget er fra 2001 og leiligheten oppleves som moderne med store vindusflater og har en god planløsning. Leiligheten ligger sydvendt, noe som sikrer godt med naturlig lys inn i leiligheten. Leiligheten fremstår meget pent holdt og holder en jevnt god standard. Her kan man flytte rett inn!

Entré:

Praktisk og lys entré med plass til oppbevaring av ytterklær og sko. Parkett på gulv og lyse flater ellers.

Stue og kjøkken:

Fra entréen kommer man inn i stuen og den delvis åpne kjøkkenløsningen.

Pent kjøkken med hvite profilerte fronter og laminat benkeplate. God skap- og benkeplass på kjøkkenet.

I stuen er det god plass til både spise- og salonggruppe. Det er store vinduer i stuen, som gir et moderne inntrykk. Vinduene gir også svært godt naturlig lys inn i leiligheten, som således både gir god romfølelse og trivsel. Fra stuen er det utgang til meget hyggelig og stor balkong på ca 9 kvm. Balkongen vender mot syd og har gode solforhold og god plass til sittegruppe og spisebord. Det er også strømuttak på balkongen.

Soverom:

Meget romslig soverom med god plass til dobbeltseng, kommode og pult. Langs den ene veggen på soverommet er det garderobeskap med plass for oppbevaring av klær, sko og diverse.

Omkledningsrom:

Praktisk gjennomgang mellom soverom og badet. Her er det satt opp stort garderobeskap med oppbevaring opp til taket. Det er også et veldig praktisk rom for å ha kontorpult og vegghyller.

Bad:

Stort, pent og lyst flislagt bad med hvite fliser på vegg og lysegrå fliser på gulv. Flott servantskap med god lagring og speil med lys. Dusjhjørne med gulv og innfellbare dusjvegger i glass. Servantskap og dushjørne ble byttet i 2014. Det er varmekabler og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet.

DIVERSE/UTSTYR:

-Lave felleskostnader

-Garasjeplass i underetasjen med heisadkomst

-Store vinduer

-Sydvendt leilighet

-Kjellerbod medfølger

-Ingen forkjøpsrett

-Kan leies ut

-Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter

-Fine grøntområder i sameiet

-Veldrevet sameie med god økonomi

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner. Elektrisk gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen fra 2001. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 13 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet vann- og kloakk, bestemmelser om gjerder, garasje og parkering, trafostasjon, utskillelse av eiendommen, tilleggsdel til bygningen og angående oljetank.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet sameiet Thorleifs allé 9/17, med sameiebrøk 600/18550.

Sameiet består av 22 boligseksjoner.

Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning, tlf. 22 86 59 99.

Eget hagelag i sameiet.

Det er tillatt å holde husdyr ihht husordensregler. Melding om dette må gis til styret. Hunder skal føres i bånd på sameiets område. Kun 1-ett husdyr pr. leilighet.

Dugnad må påregnes.

Rengjøring av gang alternerer mellom de 4 eierene av de tilliggende leilighetene.

Foretatte påkostninger de senere år:

- Male-/vedlikeholdsarbeider

- generelt vedlikehold.

Planlagte påkostninger: Styret informerer i årsrapporten at de arbeider med følgende saker:

- Få satt opp tak over søppelbingene.

- Bytte ut armaturene til LED i garasjen i nr. 9 ( er utført i nr 17 ).

- Sluttføre malearbeidene, spesielt verandaene.

- Se på løsninger på garasje gulvene. Innhente pris på asfaltering.

- Rette opp redskaps bua, og male denne.

- Generelt hage arbeider.

- Oppretting av gjerde ved gangvei.

Det er også tidligere nevnt at en i nær fremtid må man også se på vedlikehold av heisene, da de er fra byggeår.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan s-3738 datert 22.09.1999 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 22.09.1999.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hvitevarer som medfølger er oppvaskmaskin ny i 2014 og komfyr ny i 2017.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.699,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, byggforsikring, vaktmestertjeneste, trappevask, kabel -TV/bredbånd, drift og vedlikehold..

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Kostnadene er fordelt slik:

Felleskostnader: kr 2.387,-

Kabel-tv: kr 312,-

Det er bestemt at kostnadene kabel-tv fra 01.01.2019 skal økes til faktiske kostnader pr. mnd som er kr. 399,-

Det betyr at felleskostnadene fra 01.01.2019 vil være kr. 2.786,-

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv/bredbånd. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.618.967,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minsteprovisjon kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning - 2 visninger inkludert

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?