Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 100 000,- for kr 4 100 000,-

Lys og romslig stue med klassisk særpreg.

Med 3 soverom har nåverende eier hatt årlige leieinntekter på kr.227.000,- på leiligheten.

Fremhevet teglsteinvegg og klassiske elementer i stuen gir leiligheten et unikt særpreg.

Stuen, gang og soverommene er nymalt i 2018.

Stue

Leiligheten har en praktisk planløsning som gjør det til en velfungerende 4-roms. Stuen har god plass til både spisebord og sofagruppe.

Lys kjøkkeninnredning med hvite fronter med håndtak i stål og benkeplate av heltre eik.

Kjøkkenet er utstyrt med komfyr, kjøleskap og hybeloppvaskmaskin.

Inngang til soverom fra kjøkkenet.

Kjøkkeninnredning fra 2011

Kjøkken

Kjøkken

Velkommen inn! Sikringsskapet er plassert i entréen og er utstyrt med automatsikringer

Innholdrik og romslig entrè med plass til oppheng av ytterklær og skotøy. Mellomgang mellom entré og stue har i tillegg godt med plass for å sette opp garderobeskap.

Mellomgang mellom entré og stue.

Lyst og romslig hovedsoverom som vender mot lukket bakgård.

Hovedsoveromet har godt med plass til både dobbeltseng og garderobe.

Alle soverommene er velfungerende med plass til både dobbeltseng og garderobeløsning.

Soverom II

Soverom

Soverom III vender også mot lukket bakgård.

Soverom III

Soverom III

Bad med flislagt gulv og fliser i dusjsonen. Vegghengt stråleovn og opplegg til vaskemaskin

Badet er videre utstyrt med gulvmontert toalett, servantskap og dusjkabinett.

Bad

Nåværende plantegning.

Alternativ plantegning dersom man ønsker en 3-roms med større stue.

Her bo du i nærhet til alt!

Leiligheten ligger i en klassisk bygård fra 1860

Utsikt fra leiligheten

X

GRÜNERLØKKA

Thorvald Meyers gate 40 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 790 000,-

GRÜNERLØKKA: SUPERPRAKTISK 4-ROMS SELVEIEER MED GJENNOMGÅENDE PLANLØSNING - YPPERLIG UTLEIEOBJEKT - KLASSISK SÆRPREG

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 790 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 856,-
Fellesgjeld:
Kr 38 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til urbane Grünerløkka!

En bydel som er velkjent for sitt unike service- og kulturliv. Området har umiddelbar nærhet til god offentlig kommunikasjon, utdanningstilbud, butikker, shoppingsenter, kafeer, barer, restauranter m.m.

Turmuligheter

Fantastiske turopplevelser sommer som vinter. Fra leiligheten har man et godt utvalg av flotte parker og rekreasjonsområder som Sofienbergparken, Olaf Ryes Plass og Birkelunden for å nevne de mest kjente. Noen minutters gange fra leiligheten finner man Akerselva, et hyggelig og frodig friområde med flotte turmuligheter både mot nord, hvor man finner badedammen på Frysja og Maridalen, samt mot syd der man har en kort og fin spasertur til Grønland. Ellers har man et godt utgangspunkt for å oppleve sentrale strøk av Oslo enten til fots, eller med sykkel.

Matopplevelser

Innenfor en kort radius har man et hav av valgmuligheter med et god utvalg av restauranter og spisesteder i alle prisklasser. Kvalitets fastfood finner man på Munchies, Illegal og Tommies Burger Joint. Ønsker man å koste på seg en helaften har man anerkjente spisesteder som Markveien Mat og Vinhus, Le Benjamin og Delicatessen like i nærheten. På Mathallen på Vulkan kan man handle inn til middagsselskap eller spise på en av de hyggelig spisestedene. Grünerløkka har et spennende og urbant uteliv med et godt utvalg av hyggelig puber, og går man langs Torggata fra bunnen av Markveien har man et godt utvalg av nattlige aktiviteter hele veien bort til Youngstorget.

Kultur

For den kulturinteresserte har området masse å by på. Kort vei til Oslos Storstue Operaen i Bjørvika med kontinuerlige oppsetninger både innen Opera, dans og drama. Like ved Operaen har Deichmanske startet prosjekt med nytt hovedbibliotek som er forventet ferdig i 2018. Ellers er det enkel adkomst til alt av kulturtilbud som Oslo har å by på.

Trening

Svært gode treningsmuligheter både ute i det fri og inne på treningssentre. Flotte jogge- og sykkelmuligheter langs Akerselva. Sats ved Schous Plass og på Ringnes Park. Gangavstand til svømmehall og treningssenter på Tøyenbadet. Tar man en kort trikketur til Kjelsås har man enkel adkomst til marka.

Kollektivtilbud

Meget gode kollektivmuligheter med hyppige trikkeavganger fra Thorvald Meyers gate. Nærmeste holdeplass finner man på Olaf Ryes Plass. Buss nr. 21 stopper i Sannergata ved Ringnes Park. Buss nr. 30 stopper i Toftes gate.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

1-7 kl. Grünerløkka skole 0.4 km

1-10 kl. Sagene skole 0.8 km

1-7 kl. Møllergata skole 0.9 km

1-7 kl. Lakkegata skole 0.9 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 0.8 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 2 km

8-10 kl. Frydenberg skole 2.5 km

Vgs. Foss videregående skole 0.5 km

Vgs. Elvebakken videregående skole 0.7 km

Bhg. Gaia barnehus (2-6 år) 0.1 km

Bhg. Birk barnehage (0-6 år) 0.2 km

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 790 000,-

Fellesgjeld

Kr 38 900,-

Totalpris

Kr 3 828 900,-

Felleskostnader

Kr 2 856,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1860

Soverom

3

Primærrom

53m2

Bruksareal

53m2

Tomt

544m2

KR-kode

4018228

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Thorvald Meyers gate 40 B, 0555 Oslo.

Gnr. 228, bnr. 482, snr. 5 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 544 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og har asfaltert bakgård med sykkelparkering.

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 60 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Primærrom:

Leilighet: 3. etasje 53 kvm: Bad, entré, stue, kjøkken og 3 soverom.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 4 m2 merket med nr. 5.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.11.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG2 og TG3:

TG 2:

Vinduer: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder og slitasje. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.

Varmtvannsbereder: Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alderen på berederen. Den anbefalte brukstiden på berederen etter Byggforskserien 700.330 er 20 år. Det anbefales at det ettermonteres en waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) for å unngå vannskader ved en evt. lekkasje ved montering av ny bereder.

Bad: Badet er en eldre konstruksjon som har utløpt den anbefalte brukstiden, dog ansees badet som funksjonelt da det dusjes i dusjkabinett. Gulv og vegger blir derfor ikke direkte belastet for vann ved daglig, normalt bruk. Det er viktig med jevnlig inspeksjon og rens av sluk for å unngå at det går tett, og evt. fører til en lekkasje. Det bør ettermonteres en waterguard med gulvføler ved vaskemaskinen for å unngå skader ved en evt. lekkasje.

TG 3:

Ingen

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Thorvald Meyers gate 40 B!

En superpraktisk 4-roms selveierleilighet plassert på urbane og pulserende Grünerløkka. Leiligheten har praktisk planløsning som gjør at den har tre velfungerende soverom, stue med god plass for både spisebord og sofagruppe, og romslig gang for oppbevaringsløsninger. Et ypperlig objekt for førstegangskjøperen eller som utleieobjekt!

Stue:

Hyggelig stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Leiligheten har et gjennomgående klassisk særpreg, dette kommer godt frem i stuen med flott stukkatur og rosett i tillegg til fremhevet teglsteinsvegg og rupanel som gir leiligheten et unikt særpreg. Stuen har en takhøyde på hele 3,04 , og sammen med store klassiske vindusflater har leiligheten en flott romfølelse.

Kjøkken:

Lys og pen kjøkkeninnredning fra 2011 med hvite fronter med håndtak i stål og benkeplate av heltre eik. Nisje til komfyr, hybeloppvaskmaskin og kjøl/frys. Godt med skap og benkeplass gjør matlagingen til en sann glede! Ventilator over platetoppen og rund stålkum og ett-greps blandebatteri.

Entré:

Romslig og innbydende entré med plass til oppheng av ytterklær og skotøy i tillegg til garderobeskap. Porttelefon med fjernåpner i modell: Aiphon GT-1A. Sikringsskap er plassert i entréen og er utstyrt med automatsikringer. Mellomgangen mellom stue og entré er ypperlig for å sette inn garderobeskap for å sikre rikelig med oppbevaring.

Bad:

Pent bad med flislagt gulv og fliser i dusjsonen. Vegghengt stråleovn og opplegg til vaskemaskin. Badet er videre utstyrt med gulv montert toalett, servantskap og dusjkabinett. Sluk plassert i kant ved dusjkabinett.

Soverom:

Leiligheten har 3 velfungerende soverom av god størrelse. Leiligheten har tidligere vært en 3-roms leilighet med 2 soverom. Alternativ planløsning er å fjerne soverommet i tilknytning til stuen dersom man heller ønsker en større stue.

Diverse:

- Varmtvannsbereder fra 2003 på ca. 120 liter er plassert i benkeskap på kjøkkenet.

- Luftbehandling generelt: Avtrekk på bad, ellers tilluft via vinduene.

- Hovedsikring på 25 AMP.

- Vinduer fra 1985 utført med 2-lags isolerglass.

- Vegger: Malte, slette flater.

- Gulv: Malt heltregulv, malt parkett, laminatgulv og parkett.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vegghengt stålovn på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom med dagbok nr: 80793, tinglyst: 23.12.1997. Dette er en leieavtale medllom sameiet og Fru Hagen resturant i byggets første etasje.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Thorvald Meyers gate 40 med sameiebrøk 61/1022.

Sameiet består av 6 leiligheter og 1 næringsseksjon.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS, tlf. 22 12 23 40

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så langt det ikke er til sjenanse for resten av beboerne.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017 Reparasjon fundamenter kjeller.

2017 Brannvarsling tilkoblet Oslo Brann og redningsetat - nødnummer.

2016 Brannvarsling med sentral hele bygget.

2015 Ny dørcalling.

2014 Restaurering av port mot gate / portrom.

2014 Brannsikringstiltak ifølge brannkonsept utarbeidet av Firesafe.

2013 Utbedring tak over stallbygning.

2012 Brannsikringstiltak.

2011 Brannkonsept fra Firesafe.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen er verneverdig/SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.

Kontakt megler for mer informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Vaskemaskin medfølger ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.856,- pr. mnd. og inkluderer: Trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles byggforsikring, vaktmestertjenester m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har ikke bebodd eiendommen og oversikt over årlig strømforbruk foreligger derfor ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 6.190,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.931.062,-.

Av dette beløpet utgjør kr 38.900,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Grunerløkka Rode 12
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Olaf Ryes plass 0.1 km
Birkelunden 0.3 km
Schous plass 0.4 km
Freiaparken 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.3 km
Sentralstasjon Oslo S 1.8 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.6 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 1.4 km
Trikkeholdeplass Olaf Ryes plass 0.1 km
Bussholdeplass Schous plass 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.6 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.6 km
Treningssenter Fitness24Seven Grünerløkka 0.2 km
Treningssenter EVO Grünerløkka 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.4 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.8 km
Møllergata skole (1-7 kl.) 0.9 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.5 km
Foss videregående skole 0.5 km
Elvebakken videregående skole 0.7 km

Barnehager

Gaia barnehus (2-6 år) 0.1 km
Birk barnehage (0-6 år) 0.2 km
Grünerhagen bhg - Sofienberggate (1-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.2 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.1 km
Postkontor Grünerløkka Postkontor 0.2 km
Postkontor Coop Extra Trondheimsveien 0.6 km
Apotek Apotek 1 Grünerløkka 0.2 km
Apotek Boots apotek Grünerløkka 0.2 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.4 km
Dagligvare Coop Extra Birkelunden 0.2 km
Dagligvare Joker Grünerløkka 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Thorvald Meyers gate 42 0.1 km
Kiosk/video Deli De Luca Grünerløkka 0.1 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 0.2 km
Bensin Uno-X Fredensborg 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 33,3 år
Gj.snittalder kvinner 31,2 år
Husholdninger med barn 16,6 %
Husholdninger uten barn 83,4 %
Gj.snitt byggeår 1953
Gj.snitt tomtestørrelse 348
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grunerløkka Rode 12 1181 805

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?