Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 12 100 000,- for kr 12 100 000,-

Velkommen til Tidemands gate 28

Eiendommen ligger tilbaketrukket på et høydedrag

Stor stue med mnoderne peis

Stue med store vinduer og meget hyggelig utsikt

Karnappvindu med dyp vinduskarm i stuen

Overbygget og stor balkong utenfor stuen

Peis i stuen

Fasettslipte glass i skyvedøren mellom stue og kjøkken

Stort spisekjøkken

Hyggelig kjøkken. Fransk balkong mot Munthes gate

Karnappvindu på kjøkkenet

Spisestuen sett mot kjøkken og stue

Eldre, malt kjøkkeninnredning

Gang/hall med rikelig garderobeplass

Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord

Hovedsoverom med speildørsgarderobe

Soverom nummer 2

Soverom nummer 3

Soveromsgang

Delikat, flislagt baderom med badekar

Vaskerom utenfor de to badene

Flislagt bad med dusj og toalett

Velkommen til Tidemands gate 28

Eiendommen ligger tilbaketrukket på et høydedrag

Nydelig felleshage

Balkong- detaljbilde

Representativt inngangsparti

Flott inngangsparti

Leiligheten disponerer garasjeplass nr 5 i felles lukket garasjeanlegg

Stue - kveld

Stue - kveld

Peis - stemning

detaljbilde

Skyvedører mellom stue og kjøkken

Spisestue

Flotte karnappvindu

Flislagt terrasse

Flott adkomst til leiligheten

Vakker adkomst

Sameiets uteområde

Sameiets uteområder

Parkmessig hage utenfor leiligheten

Tidemands gate

Planskisse

Frogner

Tidemands gate 28 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 10 900 000,-

Frogner: Nydelig 5-roms hjørne- endeleilighet med garasje, terrasse og peis. Vakker felles hage. Tilbaketrukket og stille på "beste Frogner".

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 10 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 327,-
Fellesgjeld:
Kr 30 235,-
AREAL (P-ROM / BRA)
120 / 120 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et av Oslos mest attraktive strøk, ca. 200 meter fra Vestkanttorget og rett ved hovedinngangen til Vigelandsparken. Tidemands gate er av mange betraktet som en av områdets desidert mest attraktive gater grunnet sin rolige og usjenerte beliggenhet, samtidig som den er svært sentral. Om sommeren er det grønt og frodig i Tidemands gate med sine mange trær og beplantninger.

Ca. 100 meter til nærmeste kolonialforretning. Bogstadveien/Hegdehaugsveien som er kjent for å være blant Norges beste handlegater ligger en kort spasertur unna og har et rikt tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, spisesteder, samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote. Majorstuen t-banestasjon er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon i hele Oslo, og befinner seg en kort spasser tur unna leiligheten. Frognerparken og Frognerbadet med fine tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Leiligheten har et fantastisk

utgangspunkt for aktiv bruk av byens alle tilbud.

Barnehager og skoler

Bhg. Frogner barnehage (1-6 år) 0.2 km

Bhg. Nordraaks gate barnehage (1-6 år) 0.2 km

Bhg. Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.3 km

1-7 kl. Bolteløkka skole 1.6 km

1-10 kl. Uranienborg skole 0.7 km

1-10 kl. Majorstuen skole 0.8 km

1-10 kl. Ruseløkka skole 1.7 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 1.3 km

Vgs. Hartvig Nissens skole 0.9 km

Vgs. Kristelig gymnasium 1.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 10 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 30 235,-

Totalpris

Kr 10 930 235,-

Felleskostnader

Kr 5 327,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

1

Byggeår

1978

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

120m2

Bruksareal

120m2

Tomt

1136m2

KR-kode

401833

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tidemands gate 28 B, 0260 Oslo

Gnr. 212, bnr. 874, snr. 5 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.136 kvm som tilhører sameiet. Meget pent opparbeidet felleshage med steinbelagte internveier, sittegrupper, gressplener, prydbusker og trær. Tomten er fellesareal.

Parkering

Leiligheten disponerer garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg. Plassen er merket med nr. 5. Det er inn og utkjøring til garasjeanlegget via Munthes gate. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 137 kvm

Totalt bruksareal: 120 kvm

Totalt primærrom: 120 kvm

Primærrom Tilbaketrukket (på et høydedrag) og skjermet 1. etasje 120 kvm: Entré, stue, spisestue, kjøkken, gang, 3 soverom, 2 bad, vaskerom. Sørvest-vendt balkong på 9 m2, med utgang fra stuen.

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på ca. 7 m2, merket med nr. 6 og eget låsbart skap i felles kjølerom. Felles sykkelbod og diverse lagringsrom/boder. Leiligheten disponerer garasjeplass nr 5 i felles lukket garasjeanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.02.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong forblendet med teglstein. Etasjeskiller i armert betong. Leiligheten ligger i usjenert og tilbaketrukket 1. etasje i et bygg på 4 etasjer pluss kjeller og garasje.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG2 og TG3:

TG 2: Vinduer og balkongdører: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Det må forventes at det kan oppleves stedvis trekk og kuldefall fra vinduene og dørene.

-Gulv på balkong: Det er bom (manglende heft mellom flis og underlag) under flere av flisene i et område på balkongen.

-Bad generelt: I hht. Byggforsk byggforvaltning detaljblad 700.320, er normal levetid for baderom 20-25 år. Badene har hovedkonstruksjonen fra 1977 (sluk og rør), men er antatt pusset opp i overflatene etter 1977. Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder.

-Himling på bad 2: Det er malingsbobler i himlingen over dusjen. Det er ikke kjent om dette kommer fra fuktighet fra badet eller en mindre lekkasje fra badet over.

-Vaskerom generelt: Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alder på konstruksjonen.

TG 3: Sluk på begge badene og på vaskerommet: Slukene er eldre støpejernssluk med rustutslag, og det er ingen synlig membran i gulvene. Det anbefales ikke at det dusjes rett på gulv. Sluket må byttes ved en rehabilitering. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Øvrige kontrollpunkter har fått TG1.

Standard

Gjennomgående hjørne/endeleilighet med flotte rom, store vindusflater og stort potensiale. Leiligheten fremstår som pen og velholdt, dog med behov for modernisering.

Boligen er gjennomgående og har en meget god planløsning med 2 bad med toalett, eget vaskerom, 3 store soverom, stor spisestue i tilknytning til kjøkkenet og en romslig stue med peis. Fra stuen er det utgang til sørvest-vendt balkong på ca. 9 m2. Det er også en fransk balkong med åpning fra spisestuen.

Leiligheten ligger usjenert til i teglstensgård fra 1977/78 med et særdeles representivt og flott inngangsparti og utmerket beliggenhet. Nydelig utsyn mot sameiets parkmessige og frodige felleshage.

En meget sjelden anledning som ikke ofte tilbys i markedet. Velkommen til visning!

ENTRE/HALL: Boligen har en romlig hall som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Godt med garderobeskap lengs ene veggen. Dørcalling.

STUE: Leiligheten har en meget stor og tiltalende stue hvor man kan nyte flott utsikt over den nydelige felleshagen. Stuen har store vindusflater og utgang til flott terrasse på ca 22 m2. Her sitter man usjenert i pene omgivelser. I rommet er det også en moderne, åpen peis for ekstra varme og hygge.

KJØKKEN: Stort og meget hyggelig kjøkken med plass til spisestue og mange middagsgjester. Kjøkkenet er lyst og luftig med stort karnappvindu mot hagen utenfor og fransk balkong mot Munthes gate. Denne balkongen er vendt mot nordøst. Eldre kjøkkeninnredning med hvite fronter. Både flislagt og heltre benkeplate. Integrert i innredningen er ovn og platetopp. Nisje til kjøleskap og oppvaskmaskin Ventilator over kokeplate. Fliser mellom over- og underskap. Stålkum og ett-greps blandebatteri.

SOVEROM: Leiligheten har tre gode soverom, samtlige med tilhørende garderobeløsning.

BAD: Delikat flislagt baderom med gulvvarme, innfliset badekar, servcant, baderomsinnredning og stort speil.

DUSJBAD: Bad nummer to er holdt i samme stil som hovedbadet og er innredet med gulvmontert toalett, dusjnisje, servant og servantskap.

VASKEROM: Vaskerommet ligger hendig plassert mellom de to badene og har inngang både fra entreen og soveromsgangen. Videre har rommet tørkeskap, benkeplate, underskap, kum, overskap og opplegg for vaskemaskin. Vaskerom med flislagt gulv og malte veggflater.

GULV: En-stavs parkett i stue og spisestue, flislagt kjøkkengulv ellers 3-stavs eik parkett. Fliser på begge bad samt på vaskerom.

VEGGER: Tapet og malt strie. Fliser på begge bad.

TAK: Malte, slette flater (betongdekker). Romhøyde i stue er 2,41 meter.

VINDUER: Vinduer og To-fløyet balkongdør (til fransk balkong) fra 1977 utført med 2-lags isolerglass. I vindusposten i stuen er vinduene byttet i 2015. Heve-skyvedør (til balkongen) fra 1989 utført med 2-lags isolerglass.

DØRER: Branndør inngangsdør/leilighetsdør fra 1977. B-30.

Oppvarming

Varmekabler i gulvstøp på badene. Ellers elektrisk oppvarming. Moderne peis i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.01.1979. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 522276, tinglyst 22.11.1977, panterett på kr. 10.000,- til sameiet.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse og hagehold

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Tidemands gate 28 sameie, med sameiebrøk 66/1000.

Sameiet består av 19 leiligheter.

Forretningsfører er Norian Regnskap AS, tlf. 22 91 13 50.

Dugnad må påregnes.

Neste sameiemøte er planlagt 17 april.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse eller ulempe for øvrige beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

2014 - rehabiltering av oppganger.

Planlagte påkostninger:

I henhold til styreleder er det ingen konkrete planlagte påkostninger.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2529 datert 21.04.1981 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.04.1981. Eiendommen inngår i "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Tidemands gate er oppkalt i 1879 etter maleren Adolph Tidemand som blant annet dekorerte Oscarshall.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 5.327,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv, internett, trappevask, garasjeplass, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsførsel, generell drift av sameiet m.m .

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 30.06.2016.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca kr 7.433,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.000,-pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 11.209.634,-.

Av dette beløpet utgjør kr 30.235,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Frogner Rode 13

Steder i nærheten

Vestkanttorget 0.2 km
Frognerparken Hovedporten 0.3 km
Arne Bergs plass 0.4 km
Frogner plass 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 56.1 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Vigelandsparken 0.2 km
Bussholdeplass Vigelandsparken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Frogner Stadion 0.5 km
Treningssenter Artesia Trening 0.6 km
Treningssenter Artesia 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.7 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.8 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.6 km
Ruseløkka skole (1-10 kl.) 1.7 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Hartvig Nissens skole 0.9 km
Kristelig gymnasium 1.3 km

Barnehager

Frogner barnehage (1-6 år) 0.2 km
Nordraaks gate barnehage (1-6 år) 0.2 km
Hegdehaugen barnehage (1-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 1.2 km
Kjøpesenter House of Oslo 1.9 km
Postkontor Elisenberg Postkontor 0.9 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.9 km
Apotek Apotek 1 Frogner 0.6 km
Apotek Vitusapotek Bogstadvn. St. Georg 0.7 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Coop Prix Neuberggt. 0.4 km
Dagligvare Kiwi Briskeby 0.5 km
Kiosk/video Hai-Yen Tippekiosk 0.5 km
Kiosk/video 7-Eleven Frognerveien 0.6 km
Bensin Shell Frogner 0.8 km
Bensin st1 Pilestredet 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49 %
Andel kvinner 51 %
Gj.snittalder menn 44,4 år
Gj.snittalder kvinner 45,7 år
Husholdninger med barn 13,3 %
Husholdninger uten barn 86,7 %
Gj.snitt byggeår 1956
Gj.snitt tomtestørrelse 447
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frogner Rode 13 1359 857

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?