Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 450 000,- for kr 3 450 000,-

Velkommen til Toftes gate 24 A

Plantegning

Stue

Stue

Stue

Stue

Entré

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Soverom

Entrè

Entrè

Fasade

Bakgård

Bakgård

Birkenlunden

Parkteateret

Ringen Kino

Akerselva

Sofienbergparken

Grünerløkka - Lys og gjennomgående 2-roms med sentral beliggenhet og en god planløsning.

Toftes gate 24 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 500 000,-

Grünerløkka - Lys og gjennomgående 2-roms med sentral beliggenhet og en god planløsning.: Grünerløkka - Lys og gjennomgående 2-roms med sentral beliggenhet og en god planløsning.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 280,-
AREAL (P-ROM / BRA)
46 / 46 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og sentralt boligområde. Her har du Grünerløkkas urbane bydelsliv rett ut hoveddøren med alt denne spennende bydelen kan by på av shopping, gastronomi, uteliv og all slags hygge. Alle Løkkas mest attraktive spise- og utesteder som Villa Paradiso, The Nighthawk Diner, Delikatessen, Fru. Hagen, Aku Aku, Ryes og Parkteateret, for å nevne noen, ligger i umiddelbar nærhet. Bare et par minutts gange vestover finner du også nyutviklede Vulkan med Mathallen og nye spise- og utelivssteder som Døgnvill, Bar Vulkan og Smelteverket. For de treningsivrige finner du Elixia på Rignes park i tillegg er det flere alternativer en liten spasertur unna som f.eks Myhren som har en populær klatrevegg. Rignes park har også Kino, samt blomsterbutikk, Jernia og Meny.

Med Birkelunden omtrent som nærmeste nabo faller det naturlig å bruke denne som hage der grilling med venner og avslappende dager kan nytes m.m. Sofienbergparken, Olaf Ryes Plass, Schous Plass og Grünerhagen er andre parkområder på Grünerløkka.

Gangavstand til både Oslo sentrum, og Akerselven som man kan følge oppover til marka som byr på en mengde tur og friluftslivmuligheter. Svært god kommunikasjon med buss 30 fra Birkelunden (går forbi Toftes gate), nr 21 og flybuss fra Sannergata og trikk 11,12 og 13 fra Birkelunden.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 500 000,-

Felleskostnader

Kr 2 280,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1892

Soverom

1

Primærrom

46m2

Bruksareal

46m2

Tomt

413m2

KR-kode

561858

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Toftes gate 24 A, 0556 Oslo

Gnr. 228, bnr. 529 i Oslo kommune.

andelsnr. 403,

Borettslaget Toftesgate 24, org.nr. 983816215

Tomten

Eiet tomt på 413 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 52 kvm

Totalt bruksareal: 46 kvm

Totalt primærrom: 46 kvm

Primærrom:

Bad, entré, kjøkken, stue og soverom: 46 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder, hvorav en kjellerbod på 6,8 kvm og en loftsbod på 3,4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.06.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré

Velkommen til denne flotte leiligheten! Her får du en entré med plass til å henge opp ytterjakker og sette i fra seg skotøy i skoskapet.

Stue

Her får du en lys og romslig stue med flere møbleringsmuligheter. Plass til både en tv-krok og spisebord. Stuen har store vindusflater som gir godt med naturlig sollys. I stuen finner du en lukket vedovn i støpejern.

Kjøkken

Innbydende og separat kjøkken med fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Det er også opplegg for kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin.

Bad

Lyst, flislagt bad fra 2005 med opplegg for vaskemaskin. Gulvstående toalett, servant med vegghengt skap og dusjnisje med forheng.

Soverom

Romslig soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Medfølgende garderobeskap.

I tillegg følger det med to boder. En kjellerbod på 6,8 kvm og en loftsbod på 3,4 kvm.

Nøkkelopplysninger:

- Tre stavs eikeparkett

- Automat sikringer

- Vegger i malt mur og strietapet

- Elektrisk oppvarming

- Varmekabler på badegulv

- Nydelig bakgård

Oppvarming

Elektrisk oppvarmet med panelovner og gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger attestert ekspedisjonsdokument fra 31.12.1897, som iht kommunen anses som datidens ferdigattest. .

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om bebyggelser og gårdsromserklæring med bestemmelser om bruk.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Toftesgate 24.

Borettslaget består av 14 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, tlf. sr@usbl.no

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Borettslaget er forsikret i IF skadeforsikring med polisenummer SP586869

Dyrehold må søkes styret og husdyr kan først anskaffes eller medbringes etter at søknad er innvilget fra styret. Dette gjelder også evnt. gjenskaffelse.

Bare fysiske personer kan være andelseier i borettslaget.

Foretatt påkostninger de senere år:

Fasade ble pusset opp i 2015. Borettslaget ble rehabilitert i 2005 hvor følgende utførte arbeider ble gjennomført: Nye bad og kjøkken, VVS anlegg, EL anlegg, brannsikringstiltak, oppussing av oppganger og utbedring av kjeller og gårdsrom.

Planlagte påkostninger: Det er planlagt å male oppganger og diverse i bakgård. Når dette vil skje og hvordan det vi finansieres er foreløpig uvisst fra styrets side.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Konferer megler.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-3397 datert 09.02.1994 og KDP-17 datert 22.04.2009.

I Hesselbergs gate 6 A og B er det gitt tillatelse til oppføring av balkonger. Se saksnummer: 201501970 og 201501971 for mer informasjon.

I Hesselberg gate 10 skal eksisterende bygg rives for oppføring av nytt bygg. Se saksnummer: 201609619 og 201610087 for mer informasjon.

I Toftes gate 25 H-K og 25 D-G er det gitt tillatelse til oppføring av balkonger. Se saksnummer: 201512444 og 201512442 for mer informasjon.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Etter nærmere avtale.

Diverse

Lamper på soverom, stue og kjøkken, samt micobølgeovn medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.280,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv, internett ( fiber), betjening av andel fellesgjeld, trappevask, felles byggforsikring, kommunale avgifter og forretningsførsel..

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr. 2001,-

Fibernett-tillegg: kr. 279,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og grunnpakke er inkludert i felleskostnader. Tv-dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,- (USBL)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300 pr. ny andelseier. (Påfølgende år koster medlemskapet 300,- årlig)

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.508.182,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Grunerløkka Rode 13
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Birkelunden 0.2 km
Ringen kino 0.2 km
Freiaparken 0.5 km
Olaf Ryes plass 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.1 km
Sentralstasjon Oslo S 2.7 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.8 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 1.2 km
Trikkeholdeplass Birkelunden 0.1 km
Bussholdeplass Birkelunden 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.4 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.5 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.2 km
Treningssenter Elixia Ringnes Park 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.2 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.4 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.8 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.2 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Foss videregående skole 0.4 km
Hersleb videregående skole 1.2 km

Barnehager

Ringnes park FUS-barnehage (0-6 år) 0.2 km
Seilduken barnehage (0-6 år) 0.4 km
Birk barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.7 km
Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.7 km
Postkontor Coop Mega Alexander Kiellandsplass 0.7 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.7 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.1 km
Apotek Apotek Kiellands Hus 0.7 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Coop Prix Sannergata 0.1 km
Dagligvare Joker Toftes gate 0.2 km
Kiosk/video Nguyen Kiosk og Dagligvare 0.1 km*
Kiosk/video Narvesen Ringnes Park 0.2 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.6 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 32,9 år
Gj.snittalder kvinner 30,5 år
Husholdninger med barn 14,6 %
Husholdninger uten barn 85,4 %
Gj.snitt byggeår 1979
Gj.snitt tomtestørrelse 124
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grunerløkka Rode 13 1016 766

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris: 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Christian Høiby
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?