Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 590 000,- for kr 1 590 000,-

Velkommen til visning i Tolvsrødveien 20!

Fin og romslig 2-roms i 2. etg.

Pent kjøkken med rikelig benkeplass

Fin kjøkkeninnredning fra IKEA

Kjøkken

Spisestue/stue med god plass til sittegruppe, samt sofakrok

Fin peisovn som gir god varme på kalde dager

Stuen har godt med lys fra store vinduer

Stue med utgang til veranda

Stue/spisestue med peis

Stort soverom med plass til ekstra skap og kontorpult

Soverom med praktisk skyvedørsgarderobe

Flislagt bad med opplegg til vaskemaskin

Flislagt bad med varmekabler

Pen baderomsinnredning

Servant

God plass til vaskmaskinen

Dusj

Fasadebilde som viser inngangen

Romslig veranda med god plass til sittegruppe

Fra verandaen er det noe sjøglimt

Uteområde tilhørende borettslaget

Leiligheten har garasjeplass i felles rekke

Utsikt

Nærområdet

Nærområdet

Plantegning av leiligheten som ligge ri 2. etg.

Tønsberg/Tolvsrød

Tolvsrødveien 20

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 590 000,-

Tønsberg/Tolvsrød: BUD INNKOMMET Fin og romslig 2-roms med veranda og garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 590 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 763,-
Fellesgjeld:
Kr 489 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
53 / 53 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en fin beliggenhet på Tolvsrød i et rolig område med gangavstand til Tolvsrødsenteret med diverse butikker og matbutikker. Kort avstand til skoler, barnehager, idrettsanlegget Flint, sjø og strand. Ringshaugstranda byr på flott sandstrand og fine turområder. Busstopp i nærheten som gjør det enkelt å komme seg til Kilen handelsområde og Tønsberg sentrum.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til Presterød skolekrets. Presterød barneskole (1.-7. trinn) og ungdomsskole (8.-10. trinn). Det er flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du mot Åsgårdstrand og tar av til høyre i rundkjøringen ved Olsrød Park mot Tolvsrød/Vallø. Følg Valløveien og ta til venstre inn Tolvsrødveien etter sportsbutikken v/Tolvsrødsenteret. Boligen ligger så på venstre side et stykke inn veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Leiligheten har til salgs plakat.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 590 000,-

Fellesgjeld

Kr 489 000,-

Totalpris

Kr 2 079 000,-

Felleskostnader

Kr 4 763,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1952

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

53m2

Bruksareal

53m2

Tomt

1553m2

KR-kode

211815

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tolvsrødveien 20, 3151 Tolvsrød

Gnr. 140, bnr. 494 i Tønsberg kommune.

Leil.nr. 3, andelsnr. 3,

Tolvsrød Borettslag, org.nr. 954 078 191.

Tomten

Eiet tomt på 1.553 kvm. som tilhører borettslaget. Tomten er inngjerdet og består hovedsaklig av gressplen og gruset gårdsplass. Gode solforhold og sjøglimt.

Parkering

Det tilhører en garasjeplass i felles rekke som medfølger ved salg. Forøvrig parkering på felles eiendom etter borettslagets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 60 kvm

Totalt bruksareal: 53 kvm

Totalt primærrom: 53 kvm

Primærrom:

2. etasje 53 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom.

Verandaen er ca. 12 kvm.

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleren på tilsammen ca. 11 kvm. Det er også en bod på loft, men denne er ikke måleverdig ihht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling.

Garasjen har et bruksareal/sekundærrom på 17 kvm., og et bruttoreal på 18 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.02.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Andelsleilighet beliggende i andre etasje i firemannsbolig. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre over grunnmur i 1952.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Det er registrert mulig fukt i deler av vegg i dusj på badet Sprekk/riss i enkelte fuger i samme området.

- Boligen har tydelige skjevheter.

- Spor etter fukt, samt sprekk/skade (antatt av eldre dato) i begrenset del av parkett. Ingen fukt registrert.

- Varmtvannsbereder har fått TG2.

Selger opplyser om at det er noe lydgjennomgang mellom leilighetene, men at at dette ikke oppleves som sjenerende. Han anbefaler å legge opp egen kurs til varmtvannstank, da kjøkken kun har en kurs hvor også varmtvannstank er montert.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Hyggelig og romslig 2-roms leilighet i 2. etasje i en firemannsbolig i rolige omgivelser på Tolvsrød.

Leiligheten består av entré, et soverom, bad, kjøkken og stue med utgang til balkong. I tillegg følger det tre boder, hvorav to boder i kjeller og en bod på loft. Fellesvaskeri i kjeller hvor hver andelsleilighet har hver sin plass til vaskemaskin.

Entreen har adgang til soverom, bad og stuen. I gang og på soverom er det laminatgulv. Pent, lyst IKEA kjøkken med integrert kjøl og frys. Parkett på gulv. Oppvaskmaskin. Plass til spiseplass på kjøkkenet. Varmtvannsbereder er plassert i underskap. Badet er pent flislagt med pen baderomsinnredning, vegghengt toalett, dusj og opplegg til vaskemaskin. Flisene har moderne farger. Det er god størrelse på stuen som har parkett på gulv og veggene er malt i lyse farger. Her er det plass til både sofagruppe og spisestue. Vedovnen er plassert slik at den gir god varme i både stue og kjøkken på kalde vinterdager. Fra stuen er det utgang til sydvendt og solrik veranda med sjøglimt. Stort soverom med praktisk skyvedørsgarderobe.

- Bad fra 2013

- Kjøkken fra 2010

- Ny terrasse i 2012 og denne ble malt sommeren 2017

- Kledningen ble byttet i 2012, yttervegg ble samtidig etterisolert

- Nye avløpsrør i hele borettslaget august/september 2017

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Det er varmekabler på badet og peisovn i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ildstedet i denne leiligheten er ikke meldt inn i Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS sitt register og det har derfor ikke vært utført tilsyn. Ny eier må selv sørge for dette og rette opp eventuelle avvik som kan oppstå.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.05.1953. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Ferdigattesten omfatter ikke garasjerekke. Det foreligger ikke ferdigattest på garasjerekken, men godkjente tegninger datert 07.11.2011.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom. Dagboknr 503634, tinglyst 25.09.1965, type heftelse: bestemmelser om bebyggelse. Rettighetshaver er gnr. 140 bnr. 215 som har rett til å bygge garasje inntil felles grense i en avstand på 0,4m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Tolvsrød Borettslag.

Borettslaget består av 16 leiligheter fordelt på 4 hus.

Forretningsfører er OBOS Tønsberg, tlf. 33 30 94 12

Dugnad, gressklipping, samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: det ble i 2016 byttet avløpsrør inn til alle leilighetene i regi av OBOS. I den forbindelse fikk også de fleste leilighetene nye bad(dog ikke denne leilighten da den hadde nyere bad). Det ble samtidig installert Waterguard i kjøkkenbenker og nede i kjellerne. Dette er et system som stenger vanntilførselen ved lekkasje. Selger har på eget initiativ og for egen regniing lagt oppp til 32 AMP kurs til sikringsskapet for opplegg for lading av ELbil.

Planlagte påkostninger: Styret har planer om å ordne avløpsrørsystem for vaskemaskiner i vaskerommet for nr. 20, 22 og 30 på tilsvarende måte som i nr. 28.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 03.02.2016 avsatt til: Boligbebyggelse- Nåværende.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Ladestasjon til elbil medfølger ikke, men opplegg og ledninger til oppkobling av ladestasjon medfølger handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.763,- pr. mnd. og inkluderer: grunnpakke kabel- tv og internett, kommunale avgifter, bygningsforsikring, snømåking, nedbetaling av lån, styrehonorar, drift og generelt vedlikehold.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.328,-pr. år. / 6273 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i felleskostander. Dersom man ønsker flere kanaler eller høyere hastighet på internett bestiller og betaler man dette selv. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.087.115,-. Av dette beløpet utgjør kr 489.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tønsberg
Grunnkrets Tolvsrød
Kirkesogn Søndre Slagen

Steder i nærheten

Ringshaug 1.4 km
Klopp 1.9 km
Presterød 2.3 km
Skogly 2.2 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 28.5 km
Jernbanestasjon Tønsberg 4.6 km
Bussholdeplass Tolvsrødveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Flint fotballbaner 0.6 km
Idrettsanlegg Slagenhallen 1.5 km
Treningssenter Level treningssenter 1.7 km
Treningssenter Pro Gym Vallø 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Presterød skole (1-7 kl.) 1.4 km
Ringshaug skole (1-7 kl.) 1.9 km
Presterød ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Ringshaug ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Færder videregående skole 5.5 km
Greveskogen videregående skole 5.6 km

Barnehager

Kastanjenøtten familiebarnehage 0.8 km
Bogen barnehage (1-5 år) 0.8 km
Tolvsrød barnehage (1-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tolvsrød Senter 0.5 km
Kjøpesenter Farmandstredet 4.4 km
Postkontor Rema 1000 Olsrød 1.7 km
Postkontor Meny Råel 2.4 km
Apotek Boots apotek Tolvsrød 0.5 km
Apotek Boots apotek Olsrød 1.8 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 4.5 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 6.2 km
Dagligvare Coop Extra Tolvsrød 0.4 km
Dagligvare Meny Tolvsrød 1.2 km
Kiosk/video Jafs Tolvsrød 1.2 km
Kiosk/video Sofus Storkiosk 1.2 km
Bensin Best Tolvsrød 0.6 km
Bensin Esso Kilen 3.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,1 %
Andel kvinner 48,9 %
Gj.snittalder menn 38,9 %
Gj.snittalder kvinner 41,7 %
Husholdninger med barn 33,2 %
Husholdninger uten barn 66,8 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 872
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tønsberg 44922 21584
Grunnkrets: Tolvsrød 1346 570

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris 31.250,- inkl. mva.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 11.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marte Christin Eriksen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?