Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 890 000,- for kr 3 890 000,-

Velkommen til Torpstubben 54 B

Fantastisk utsikt

Stor balkong med meget gode solforhold

Stuen er delikat og innbydende

 

 

God plass til stor spisestue

Veranda ved inngangspartiet med morgensol

2. etasje

Veranda

Entré/gang

 

Kjøkken med eik benkeplate

 

Gasstopp

 

Soverom 1

 

Soverom 2

 

Stuen

 

 

 

 

Veranda med sen kveldssol

Fantastisk utsikt!

 

Badet

 

 

3. etasje

Gang/loftstue

Soverom 3

 

 

Soverom 4

2. og 3. etasje

Fasaden

 

Barnehagen på feltet

Gangavstand til Vollen via snarvei.

Hurtigbåten fra Vollen til Aker Brygge bruker ca. 25 minutter og det går matebuss fra Torp Høymyr til Vollen.

Sjøstrand

Vollen marina

Vollen ungdomsskole og Arnestad barneskole

TORP HØYMYR

Torpstubben 54 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 890 000,-

TORP HØYMYR: Stor og innbydende 5-roms leilighet over 2 plan med fantastisk fjordutsikt * 4 sov * Kveldssol * Garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 890 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
109 / 116 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Torp Høymyr er et etablert og populært område i rolige, barnevennlige og naturskjønne omgivelser. Solrikt og med kveldssol på sommeren. Barnehage/grendehus og lekeplass på området. Skiløyper og turterreng med mange turmuligheter rett utenfor døren. Kort vei til Sjøstrand som er en av Askers fineste strender. Ca. 5 minutters kjøring til Rortunet handlesenter med kjøpesenter og diverse forretninger i gamle sentrum. Ca. 15 minutters kjøring til Asker sentrum. I tillegg har feltet en matebuss som kjører til Vollen brygge ifbm. båten til Oslo. Matebussen og skolebussen går fra innkjørselen til Høymyrfjellet. Den bruker ca. 10 minutter til Vollen Brygge. Båten bruker ca. 25 minutter fra Vollen til Aker Brygge. Det går buss fra Rustadgrenda som korresponderer med tog fra Heggedal stasjon (8 min). Det tar 5-6 minutter å kjøre til Heggedal togstasjon med bil.

Barnehager og skoler

Barnehager: Det er flere barnehager i området. Torp Høymyr barnehage er blant de nærmeste. Ellers flere i området rundt Heggedal og Vollen.

Skoler: Boligen sogner til Arnestad barneskole og Vollen ungdomsskole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Asker: Kjør Røykenveien til Heggedal, ta til venstre ned Rustadveien ved skilt til Slemmestad. Følg veien rett frem ca. 3 km. Ta til venstre inn til Torpmarka. Følg denne veien rundt svingen til toppen og videre mot venstre. Torpstubben kommer så på høyre hånd. Nr 54 B ligger så på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 890 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1992

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

109m2

Bruksareal

116m2

Tomt

3589m2

KR-kode

151852

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Torpstubben 54 B, 1389 Heggedal

Gnr. 67, bnr. 378, snr. 12, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.589,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Eier har hjemmel i ideell andel av tomten. Tomten er opparbeidet med grøntareal og adkomst/parkeringsareal.

Parkering

Parkering i garasje for 1 bil samt på biloppstillingsplass forran garasjen. For øvrig parkering på gjesteplasser eller gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 124 kvm

Totalt bruksareal: 116 kvm

Totalt primærrom: 109 kvm

Bruksareal:

Eierseksjon 116 kvm

Primærrom:

2. etasje 77 kvm: Entré/gang, 2 soverom, bad/vaskerom, kjøkken, stue/spisestue.

3. etasje 32 kvm: Gang/loftstue, 2 soverom. Gulvflate i 3.etg. er ca. 54 kvm.

Sekundærrom:

3. etasje 7 kvm: Bod.

I tillegg er det garasje for 1 bil samt bodplass i fellesanlegg - tilsammen ca. 28 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 11.04.2018 utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Leilighet over 2 plan i 4-mannsbolig: Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpt betongplate på grunn. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Innvendige trefyllingsdører i trekarmer. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Forenklet undertak. Yttertekking av stålpanner. Nyere taktekking i regi av sameiet i 2012. 1 takvindu. Takvindu fra ca. 2015. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Nyere takrenner/beslag på tak i regi av sameiet. Tretrapp med tette trinn mellom etasjene. Trinn og rekkverk i malt tre. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre. Veranda i trekonstruksjon ved inngang. Rekkverk i tre. Trebjelkelag mellom etasjene.

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Innvendig avløp i plast. Vannrør i kobber. Vannmåler montert. Stoppekran i bad/vaskerom.

Luftbehandling: Sentralavtrekk fra våtrom. Aggregat plassert på loft. For øvrig er det naturlig ventilasjon i boligen.

Elektriske anlegg: 3-faset inntak. 63 amp. hovedsikringer - 14 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i entré.

Lys: Downlights i gang og 2 soverom.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:

- Vinduer og dører har fått TG2 grunnet alder/utidsmessighet.

- Trapp: Det er ikke håndglider mot vegg - TG 2.

- Værslitt verandaer - TG2.

- Avtrekksvifte er defekt - TG3.

- Rør for eldre ildsted er ikke tettet - TG 3.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Stor og tiltalende 5-roms leilighet med fantastisk fjordutsikt, beliggende i meget barnevennlig og godt bomiljø. Leiligheten inneholder 4 soverom og strekker seg over to plan med god plass i hver etasje. For øvrig har leiligheten garasjeplass for 1 bil ved siden av leiligheten og her er det også en meget stor sportsbod.

Inngang til boligen via trapp opp til 2. etasje. Leiligheten holder en god standard og alle overflater i huset er nylig pusset opp med hel sparkling av vegger, maling samt sliping og lakking av gulv.

2. etasje:

Leilighetens 2. etasje inneholder entré/gang, 2 romslige soverom, hyggelig bad/ vaskerom, nyere kjøkken og stor stue/spisestue. Det er pipeløp i stuen, men ikke peisovn. Stuen er stor og luftig med flere vindusflater og utsikt. Fra stuen er det utgang til veranda på ca. 12 kvm med fantastisk fjordutsikt og sen kveldssol midtsommers. Veranda med morgensol ved inngangsparti.

Kjøkken - Godt utstyrt kjøkken som har innredning med mørke, slette fronter. Eik benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn, micro, gassbluss og grill. Ventilator med utblåsning. Innredning montert i ca. 2010. Pusset og oljet benkeplate 2018. Noe sår/merker i fronter. Hvitevarer er ikke tilstandsvurdert, dog informerer selger om at oppvaskmaskin er defekt.

Bad - Badet er hovedsakelig fra byggeår, men ser pent og delikat ut. Det er fliser på gulv og fliser samt malte flater på vegger. Badet inneholder dusjkabinett, gulvstående toalett, servant, 200 liter varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin. Dusjkabinett og servant er skiftet etter byggeår. For øvrig originalt utstyr. Sluk var ikke tilgjengelig - fall og høyder ikke kontrollert. Ventil i himling. Tilluft via spalte ved dørterskel. Det er pr. i dag mangelfull ventilering - ref. at avtrekksvifte er defekt..

3. etasje:

Opp i 3. etasje finner du praktisk gang/loftstue, 2 store soverom og en romslig bod. Boden har iflg. Selger røropplegg som åpner for muligheten til omdanne bod til f.eks. bad. En slik endring må undersøkes nærmere av interessent. Gulvflate i 3.etg. er ca. 54 kvm.

Overflater:

Vegger – Panel, malte flater og malt glassfiberstrie.

Gulv – Tregulv. Noe krymperiss på tregulv - TG 2.

Himling – Panel og malte flater.

Oppvarming

Ildsted: 1-løps elementpipe, men ikke ildsted. Feieluke i stuen.

Elektrisk: Elektrisk oppvarming med 1 panelovn samt 1 stråleovn.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.11.1994. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 13057, tinglyst 20.05.1992, type heftelse: Pantsettelseserklæring - Kr 10.000,- til sikkerhet for betaling av felles kostnader til sameiet.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 16 leiligheter, med sameiebrøk 1/16.

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Nyere taktekking i regi av sameiet i 2012.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Seksjonsbegjæringen følger vedlagt.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, felles parkeringsplass, felles gangareal, frisiktsone, felles gårdsplass i henhold til reguleringsplan 160F, Torp - Høymyr, datert 07.03.1990 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen er også regulert av bebyggelsesplan 160F5, Beb.plan for Torp-Høymyr Felt B23, datert 24.09.1991.

Eiendommen er iht. kommuneplanen for Asker kommune 2018 - 2030 avsatt til nåværende boligbebyggelse og ligger i boligområde type A - Boligområder med spesielle kvaliteter.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 7.714,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Avregning foretas en gang pr. år.

Sameiet er ikke formalisert med styre, budsjett, regnskap og årsberetning. Det foreligger ingen skriftlig avtale vedr. bruk av fellesareal og fakturaer betales fortløpende etter hvert som de forfaller. Her kan nevnes felles utvendig forsikring av huset.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.000,- pr. år. / 13.320 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital Parabol som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 449,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet NextGenTel som leverandør av internett og har avgift på kr 549,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.148,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.988.499,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Torp
Kirkesogn Heggedal

Steder i nærheten

Rustad 1 km
Hurtigbåtforbindelse Slemmestad-Aker Brygge 3 km
Heggedal kirke 3 km
Slemmestad 3.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 81.1 km
Jernbanestasjon Heggedal 5.2 km
Bussholdeplass Torpstubben øvre 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjerkås idrettsplass 1.3 km
Idrettsanlegg Heggedalshallen 2.6 km
Treningssenter Aktiv Fysioterapi og Trening 3.1 km
Treningssenter Asker tr.senter - Slemmestad 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Heggedal skole (1-7 kl.) 3.5 km
Arnestad skole (1-7 kl.) 4.9 km
Stiftelsen Vollen montessoriskole (1-7 kl.) 5.9 km
Blakstad skole (1-7 kl.) 6.1 km
Hovedgården ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Stordammen skole (9-10 kl.) 5.1 km
Vollen ungdomsskole (8-10 kl.) 4.7 km
Bleiker videregående skole 8.6 km
Asker videregående skole 8.4 km

Barnehager

Torp Høymyr andelsbarnehage 0.2 km
Høymyrmarka familiebarnehage (1-3 år) 0.9 km
Bjerkås barnehage (1-5 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Rortunet Senter 3 km
Kjøpesenter Røyken Sentrum 8.3 km
Postkontor Coop Prix Bjerkås 1.6 km
Postkontor Meny Slemmestad 3 km
Apotek Boots apotek Slemmestad 3 km
Apotek Heggedal Apotek 4.4 km
Vinmonopol Slemmestad Vinmonopol 3 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 9.3 km
Dagligvare Coop Prix Bjerkås 1.6 km
Dagligvare Rema 1000 Slemmestad 2.8 km
Kiosk/video Narvesen Slemmestad sentrum 3 km
Kiosk/video 7-Eleven Alfheim 8.7 km
Bensin Circle K Slemmestad 2.4 km
Bensin Uno-X Slemmestad 2.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,9 %
Andel kvinner 50,1 %
Gj.snittalder menn 31,5 år
Gj.snittalder kvinner 33,8 år
Husholdninger med barn 57,9 %
Husholdninger uten barn 42,1 %
Gj.snitt byggeår 1991
Gj.snitt tomtestørrelse 290
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Torp 910 316

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Alexander Fossum
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?