Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 130 000,- for kr 2 130 000,-

Tors vei 48

Tors vei 48

Flott utsikt

Fjordutsikt

Stue

 

 

Kjøkken

 

Baderom

Entre

Soverom

Soverom

En balkong har fjordutsikt

En balkong ligger vendt opp mot Nordbykollen

Planløsning

St. Hansberget - 3-roms leilighet i 3. etasje. Nyere baderom, men ellers oppussingsobjekt. Fin utsikt fra to balkonger.

Tors vei 48 a

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 200 000,-

St. Hansberget - 3-roms leilighet i 3. etasje. Nyere baderom, men ellers oppussingsobjekt. Fin utsikt fra to balkonger. : St. Hansberget - 3-roms leilighet i 3. etasje. Nyere baderom, men ellers oppussingsobjekt. Fin utsikt fra to balkonger.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 570,-
Fellesgjeld:
Kr 79 865,-
AREAL (P-ROM / BRA)
74 / 74 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i rolig, etablert og svært attraktivt boligområde på St. Hansberget. Svært barnevennlig beliggenhet i område uten gjennomgangstrafikk, med fotball-løkke og lekeplass like ved. Flott turterreng med lysløype i Nordbykollen. Flott utsikt. Nyere lekker fotball og volleyballbane på området.

Ca. 3 kilometer til togstasjon og Drammen sentrum. Enkel adkomst til E-18 til Oslo og kun 15 min til Asker. Kort vei til Bussholdeplass med god forbindelse til sentrum. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.bk.no.

Mange fritidstilbud i umiddelbar nærhet. Kort vei til Marienlyst med friluftsbad/ny svømmehall, fotballbaner, friidrettsanlegg og skøytebane. Drammenshallen. Drafn og Skiold er aktive idrettslag på Strømsø med mange aktiviteter og med idrettsanlegg.

Barnehager og skoler

Drammen kommune har full barnehagedekning, med 22 barnehager i Strømsø barnehageområde. For komplett liste se internett: http://www.drammen.kommune.no/ .

I nærheten finnes følgende barnehager: Helleristningen Barnehage, Hedensrud Barnehage, Nordbylunden Barnehage, St. Hansberget Barnehage, Stiftelsen Nordby Gård Barnehage, Tangen Menighets Barnehage, Åskollen Barnehage, Åskollen Barnepark, Åskollen Familebarnehage.

Ca 2 km til Brandengen barneskole. Skolefritidsordning.

Marienlyst skole (8. - 10. trinn).

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med bla. Høgskolen i Buskerud, se www.papirbredden.no

Adkomst

Fra Strømsø sentrum kjør mot Rundtom og ta første vei til venstre etter CircleK-bensinstasjon som er Gamle Kongevei. Følg denne helt til topps og ta inn Torsvei til høyre. Nr. 48 ligger på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 79 865,-

Totalpris

Kr 2 279 865,-

Felleskostnader

Kr 3 570,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1973

Soverom

2

Primærrom

74m2

Bruksareal

74m2

Tomt

20528m2

KR-kode

2017283

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tors vei 48 a, 3040 Drammen

Andelsnr./leil.nr. 66 i Torsvei Borettslag, org.nr. 951 800 430

Gnr. 112, bnr. 607 og 608 i Drammen kommune

Tomten

Andel av fellesarealer på 20.528 kvm som er pent opparbeidet med gressplener, prydbusker og beplantning. Asfaltert innkjørsel.

Leiligheten har to balkonger, en med flott fjordutsikt og en vendt opp mot regulerte friarealer/Nordbykollen.

Parkering

Parkering ved blokken eller på borettslagets øvrige oppstillingsplasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger til Torsvei som er en offentlig/kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett vann og avløp via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 79 kvm

Totalt bruksareal: 79 kvm

Totalt primærrom: 74 kvm

I tillegg disponerer boligen tre boder i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.04.18 utført av takstmann Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:

Entre: Vinylbelegg på gulv, tapet på vegger, malt tak. Automatisk døråpner.

Soverom 1: Vinylbelegg på gulv, malt tapetstrie på vegger, malt tak. Skyvedørsgarderobe.

Soverom 2: Vinylbelegg på gulv, malt tapet på vegger, malt tak.

Baderom: Fliser på gulv og vegger, malt tak. Dusjkabinett. Toalett. Servant i seksjon. Opplegg for vaskemaskin. Pent baderom som ble pusset opp i 2014.

Kjøkken: Vinylbelegg på gulv, tapet på vegger, malt tak. Opprinnelig kjøkkeninnredning med åpen løsning mot stuen og utgang til balkong med flott fjordutsikt.

Stue: Parkett på gulv, malt tapet på vegger, malt tak. Utgang til balkong med utsikt mot friarealer mot Nordbykollen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. vedlagte takst oppført i: Grunnmur av betong. Yttervegger over grunnmur av rammekonstruksjon av stål og betong med utfyllende

bindingsverk. Utvendige fasadeplater. Vinduer med isolerglass. Tett utgangsdør med kikkehull. Jevnlig kontroll av vindusbeslag anses som viktig. Flatt tak med papp/folietekking.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for leiligheten som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten konkluderer takstmann med at leiligheten er slitt og at oppussing av innvendige overflater og innredninger må påregnes.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg nøye inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder en normal standard, med nytt og pent baderom.

Oppvarming

Basert på elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom det ikke er panelovner i alle rom i forbindelse med visning, så følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden blokken ble oppført i 1970. Drammen kommune opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar leiligheten slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på borettslagets felles eiendom. Dette er en erklæring tinglyst 12.06.1972 med bestemmelse om vann- og kloakkledning samt veier og bebyggelse. Eier av vann og kloakkledning samt strømledninger har rett til å reparere og vedlikehold dette ved evt feil. Borrettslaget skal vedlikeholde tomten slik at vegetasjon holdes nede samt vann får fritt gjennomløp.Erklæringen anslås å ikke ha noen praktisk betydning for den daglige bruk av leiligheten som selges.

Servitutten/erklæringen vil følge eiendommen og kopi av servitutten kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Torsvei Borettslag.

Borettslaget består av 112 leiligheter, fordelt på 4 blokker.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00.

Styreleder er: Tore Benediktsen.

Dugnad en/to ganger i året må påregnes.

Vaktmesteruke som går på rullering i borettslaget.

Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt, det må søkes dispensasjon til styret.

Foretatt påkostninger de senere år: Tak er kontrollert med rensing av sluk, byttet hovedvanninntak på en blokk samt diverse andre småprosjekter.

Planlagte påkostninger: Oppgradering av låssysemter, oppgradering/utskifting av fordelingsskap strøm, planlegging av oppgradering av uteområder.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene innen 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Kopi av årsoppgave, regnskap, husordensregler, vedtekter m.f. kan fås v/henv. megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Sankt Hansberget datert 23.05.1972 datert med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.10.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil leiligheten bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette. Leiligheten er allerede fraflyttet av dagens eier.

Diverse

Verditakst: kr. 2.200.000,-.

Lånetakst: kr. 1.900.000,-.

Kopi av tilstandsrapport følger som en del av salgsoppgaven. Budgivere forplikter seg til selv å sette seg nøye inn i dokumentet før bud inngis.

Leiligheten selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for leilighetens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangelsklage etter kjøp av tvangssalgsbolig. Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.

Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille eierskifteforsikring/boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.

Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

Ingen hvitevarer medfølger i salget.

Kjøper må påregne kostnader til nøkler til både ytterdør og postkasse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr. 3.570,- pr. måned.

Felleskostnadene inkluderer bla. Kabel tv (grunnpakke), kommunale avgifter, renovasjon, bygningsforsikring, felles strøm i fellesareal, trappevask, noe utvendig vedlikehold, renter og avdrag på andel fellesgjeld, generell drift og forretningsførsel.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, og megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk, internett m.v.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr. 2.281.424,-. Av dette beløpet utgjør kr 79.865,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.250,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Tangen-åskollen 7
Kirkesogn Tangen

Steder i nærheten

Drammens museum 3.7 km
Drammensbadet 3.9 km
Åskollen 5.1 km
Marienlyst stadion 4.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 94.8 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 3.3 km
Bussholdeplass Tors vei 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ulvekula kunstgress 0.2 km
Idrettsanlegg Teglverkstomta balløkke 1.9 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 2.3 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Marienlyst 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Brandengen skole (1-7 kl.) 1.7 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 3 km
Børresen skole (8-10 kl.) 4.9 km
Galterud skole (8-10 kl.) 5.2 km
Drammen videregående skole 3.8 km
Briskeby skole og kompetansesenter 7.8 km

Barnehager

St. Hansberget barnehage (0-5 år) 0.5 km
Hedensrud barnehage (0-5 år) 0.6 km
Tangen menighets barnehage (2-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 2.8 km
Kjøpesenter CC Drammen 4.1 km
Postkontor Strømsø Postkontor 3.4 km
Postkontor Kiwi Åskollen 4.8 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 2.8 km
Apotek Apoteket Union Brygge 4 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 3.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 5.5 km
Dagligvare Coop Extra Tangen 1.5 km
Dagligvare Spar Kristensen 1.6 km
Kiosk/video Rundtom Spill 1.6 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Rundtom 1.8 km
Bensin Statoil Ica Express Rundtom 1.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Rundtom 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 40,2 år
Gj.snittalder kvinner 45,4 år
Husholdninger med barn 16,9 %
Husholdninger uten barn 83,1 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 9004
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 67150 31895
Grunnkrets: Tangen-åskollen 7 613 398

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Budregler

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.125,- samt dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?