Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 600 000,- for kr 6 600 000,-

Stor og lys stue med vindu på gavlveggen

Stue

Stue

Stuen har utgang til balkong

Stor balkong med god plass til utemøbler. Flott utsikt mot Akerselva og gode solforhold

Sol fra formiddagen og til sent på kvelden

Flott utsikt mot Jacobs kirke og Akerselva!

Frodig oase rundt elva

Flott solnedgang sett fra balkongen

Utsikt

Fra balkongen kan man se ned mot Markveien

God plass til spisestuemøbler og adgang til adskilt kjøkken

Flott spisekjøkken fra 2007/2010

Godt med skap- og benkeplass

Koselig spiseplass med utsyn til bakgården og det vakre kirsebærtreet

Kjøkken

Med kjøkkenet følger komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys

Spisestue

Romslig gang med garderobeskap og løsning for oppheng av yttertøy

Fra gangen er det adgang til de 3 soverommene og baderommet

Lekkert bad som ble totalrenovert i 2014

Vegghengt wc, innfliset badekar og downlightsbelysning

Separat dusjnisje. Vaskemaskinen medfølger

Smakfulle gulvfliser

Hovedsoverom med utgang til balkong

Romslig garderobeskap medfølger

Hovedsoverom uten innsyn

Soverom 2 med garderobeskap

Soverom 3 med garderobeskap

Entré med plass til kommode, skoskap eller liknende

Nydelig bakgård som er flittig benyttet av naboene

Fasade

Akerselva ligger like nedenfor leiligheten

Kveldsstemning i bakgården

Olaf Ryes plass - Markveien senter

Markveien

Schous Bryggeri - sudøst

Langs akerselva

Langs Akerelva - ved Süd Øst

Sats treningssenter Gr.løkka (2)

Vulkan

Vulkan

Planskisse

Grünerløkka

Torvbakkgata 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 500 000,-

Grünerløkka: Meget pen 4-roms endeleilighet med garasje. Balkong med gode solforhold og flott utsyn mot Akerselva

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 401,-
Fellesgjeld:
Kr 69 823,-
AREAL (P-ROM / BRA)
81 / 81 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentral beliggenhet på nedre Grünerløkka rett ved de fordige grøntområdene langs elva. I området finner du et rikt tilbud av spise- og utesteder. Leiligheten passer ypperlig for de som ønsker et urbant liv med alle byens fasiliteter innen gangavstand. Flere restauranter i nærheten, blant annet SüdØst, Trattoria Popolare, Delicatessem, Txotx og Trancher. Nærområdet byr også på flere spennende butikker, både kjedebutikker og små nisjebutikker med varer man ikke finner andre steder. Ellers er det meget god tilgang til resten av byen med hyppige avganger av trikk, buss eller til fots.

Grünerløkka byr videre på flotte parker og et rikt kulturliv. Idylliske Botaniske hage er i gangavstand fra leiligheten. Akerselva ligger rett ved leiligheten og har gang- og sykkelsti helt opp til Maridalen i nord og Bjørvika i sør. Sofienbergparken og Birkelunden er også en kort gåtur unna.

Gangavstand til Oslo S med av tog/flytog, T-bane, trikk og buss.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til historiske Møllergata skole som slo rot i Oslo allerede i 1861 - defineres som "Norges første moderne folkeskole". Skolen ligger i gangavstand fra boligen. I området finnes en rekke gode barnehager, som Akersløkka Barnehage, Grünerhagen Barnehage, Gaia Barnehage og Eventyrbrua Steinerbarnehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 69 823,-

Totalpris

Kr 6 569 823,-

Felleskostnader

Kr 3 401,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1985

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

81m2

Bruksareal

81m2

Tomt

2469m2

KR-kode

41189

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Torvbakkgata 10, 0550 Oslo

Gnr. 228, bnr. 128 i Oslo kommune.

Leil.nr. 4014, andelsnr. 49,

Torvbakkgata Borettslag, org.nr. 948 556 383

Tomten

Eiet tomt på 2.469,6 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet tomt med en frodig, grønn og rolig bakgård. Her er det lekeplass for barna og hyggelige områder for de voksne.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass til leiligheten, denne ligger i Stolmarkgata Borettslag med innkjøring fra Nedre gate og er merket T etterfulgt av leilighetsnummer (T4014). Garasjeanlegget er nylig oppgradert med 50 el-bil ladepunkter.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 89 kvm

Totalt bruksareal: 81 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

Primærrom:

4.etasje: 81 kvm - Entré, bad, kjøkken, stue og 3 soverom

I tillegg disponerer boligen tre boder på til sammen ca 16,5 kvm. Bod på loft ca 11 kvm og to boder i kjeller, en på 5 kvm og en på 0,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong og mur. De bærende konstruksjonene, etasjeskillerne samt de leilighetsskillende veggene er av mur/betong. Det er videre grunn til å tro at bygningen er fundamentert på faste masser med betongsåler. Grunnmur av betong og yttervegger blendet med teglstein samt utfyllende vegger i bindingsverk med panel.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Leiligheten gir et normalt godt inntrykk i forhold til alder og det er i det aller vesentligste gitt TG1. Det er gitt TG2 på enkelte deler av kjøkken, samt på dører og vinduer. Det skal i nærmeste fremtid sendes ut en kartlegging til beboerene for å avdekke tilstanden på dørene og vinduene. Dersom det vedtas en rehabilitering av dørene og vinduene i borettslaget, vil den eventuelt bli igangsatt i 2019.

Selger opplyser om at de hadde lekasje fra badet i leiligheten over i 2015. Skadene ble utbedret gjennom forsikringsselskapet. Eier i etasjen over har rehabilitert badet sitt. Det har ikke vært noen problemer i etterkant.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen og velholdt endeleilighet med gode solforhold og svært god planløsning. Her har du mye lagringsplass med hele tre boder, en på loftet og to i kjelleren. De siste årene har boligen fått et løft i form av totalrenovering av bad (2014), alle flater i boligen er malt, samt nye 1-stavs gulv i gang, stue og soverom. Boligen ligger i blokkens 4.etasje og inneholder entrè, tre soverom, bad, stue, separat kjøkken og balkong. Bygningsmassen er også velhold og borettslaget har den senere tid utført skifte av tak, malt utsiden av vinduskarmer og balkong, vasket fasade, sjekket soilrør og pusset opp oppgangen.

Beskrivelse:

Entré av god størrelse med pen og lys 1-stavs eikeparkett. Det er montert knaggrekke til yttertøy, samt hattehylle og det er plass til kommode/skoskap eller liknende. Garderobeskap er montert og medfølger leiligheten.

Koselig stue med masse lys og utgang til sørvendt balkong med sol fra morgen til kveld. Fra balkongen er det meget flott utsikt mot Jacobs kirke, Akerselva og de frodige områdene rundt elva. Stuen har store veggflater som gjør det lett å møblere og det er god plass til spisebord for hyggelige middagsselskaper og sofagruppe ved balkongutgangen. Fra stuen er det inngang til et separat kjøkken.

Kjøkkenet er fra 2007/2010 og har innredning med mye skap- og benkeplass. Et godt arbeidskjøkken. Innredningen er utstyrt med komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er i tillegg plass til spisebord ved kjøkkenvinduet med hyggelig utsyn mot bakgården og det vakre kirsebærtreet i borettslagets gårsdsrom.

Boligens hovedsoverom er av god størrelse og har plass til dobbeltseng og nattbord. Det er montert et stort garderobeskap som medfølger. Det er også egen utgang til balkongen fra soverommet. Videre har boligen ytterligere to soverom av normal størrelse med plass til seng og garderobeskap - alle soverommene har adkomst fra boligens entré/gang.

Lekkert og romslig bad fra okt/nov 2014, med både innebygd badekar og separat dushjørne. Badet er utstyrt med moderne servant med underskap og det er montert speilskap med belysning. Det er downlights i himlingen og baderommet har også et vindu for ekstra godt lys og en ekstra utluftningsmulighet. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten disponerer i tillegg 3 boder som tilsammen utgjør ca. 16,5 kvm. Fellesvaskeri finnes også i borettslaget.

Boligen ligger i et veldrevet borettslag med hyggelige naboer og et godt fellesskap. Bakgården er frodig, grønn og rolig- vant pris for Oslos triveligste uterom i 2009.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Ifølge tilsynsomslag på byggesaksmappen ble eiendommen ferdigattestert 28.12.1987.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 22 servitutter på borettslagets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av grunnboken kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Torvbakkgata Borettslag.

Borettslaget består av 55 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Dyrehold er tillatt men skal ikke være til sjenanse for naboene.

Foretatt påkostninger/vedlikehold de senere år:

2017: Rehabilitering av taket

2016: Treverket malt og fasade vasket, samt kontroll av alle soilrør og spyling av alle stikkledninger.

2014: Gårdsrommet ble oppgradert

2012: Det ble utført service på takvinduene

2010: Nymalte og utbedrede oppganger

Planlagte påkostninger:

Det skal i nærmeste fremtid sendes ut kartlegging til beboerene for å kartlegge tilstand på dører og vinduer. Dersom det vedtas en rehabilitering, vil ikke den bli igangsatt før 2019.

I tillegg skal borettslaget gå over til automatisk strømmåler (AMS-måler) i løpet av 2018.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S2546 datert 01.06.1981 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Det er gitt igangsettingstillatelse for tilbygg for Jacob kirke den 30.03.2017.

I forkant av bygget, mot Akerselva er det regulert tomt for offentlig bygning, der er det satt opp en barnehage. Det er også regulert friområder rundt Akerselva.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Angi ønsket overtagelsesdato i budskjema ved inngivelse av bud.

Diverse

- Stringhylle i stue medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.401,- pr. mnd. og inkluderer: Garasje, trappevask, kommunale avgifter, energi/fyring, kabel-TV, felles forsikring, vaktmester, drift/vedlikehold og forretningsførsel.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 2.854,-

Garasje kr. 400,-

Trappevask kr. 147,-

I tillegg betales et akontobeløp for strøm på kr 490,- pr. mnd.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert våren 2017.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.800 kwh. pr. år. Det vil i løpet av 2018 bli installert AMS måler.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 6.577.438,-. Av dette beløpet utgjør kr 69.823,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Grunerløkka Rode 1
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Ankerbrua 0.2 km
Schous plass 0.2 km
Grünerbrua 0.3 km
Nybrua 0.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.2 km
Sentralstasjon Oslo S 1.4 km
T-bane stasjon Jernbanetorget T-banestasjon 1.1 km
Trikkeholdeplass Schous plass 0.3 km
Bussholdeplass Schous plass 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.2 km
Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.8 km
Treningssenter EVO Grünerløkka 0.2 km
Treningssenter Fitness24Seven Grünerløkka 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Møllergata skole (1-7 kl.) 0.6 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 0.8 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 0.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Elvebakken videregående skole 0.3 km
Hersleb videregående skole 0.6 km

Barnehager

Akerselva barnehage (0-6 år) 0 km*
Grünerhagen bhg - Sofienberggate (1-6 år) 0.4 km
Eventyrbrua steinerbarnehage (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.3 km
Kjøpesenter Gunerius Shoppingsenter 0.8 km
Postkontor Grünerløkka Postkontor 0.3 km
Postkontor Coop Extra Trondheimsveien 0.4 km
Apotek Ditt Apotek Grünerløkka 0.2 km
Apotek Boots apotek Grünerløkka 0.4 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.2 km
Vinmonopol Oslo City Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Joker Schous Plass 0.2 km
Dagligvare Kiwi Markveien 0.3 km
Kiosk/video Mix Maxima 0.2 km
Kiosk/video Deli De Luca Schous Plass 0.3 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 0.5 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 38 %
Gj.snittalder kvinner 39,8 %
Husholdninger med barn 15,8 %
Husholdninger uten barn 84,2 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 266
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grunerløkka Rode 1 1572 929

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 6.250,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?