Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 275 000,- for kr 6 275 000,-

Velkommen til Barcode/Trelastgata 27 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Åpen og lys stue med god plass og romfølelse. Den generøse takhøyden og de store vindusflatene gjør rommet lyst og trivelig å oppholde seg i.

I og med at leiligheten ligger på hjørnet er det utsyn både mot fjorden og mot Ekeberg m.m

Koselig sofahjørne. Merk vindusflatene

 

Balkongdelen i front mot fjorden vender mot sydvest, slik at her er det gode solforhold. Fra balkongen er det flott utsikt mot fjorden, Nesoddlandet, Bjørvika/Bispevika og Sørenga.

Balkongen er omkransende og har 2 utganger fra hhv. stuen og fra det ene soverommet. Den er målt opp til ca. 19 kvm. av takstmannen.

 

 

Lys og pen innredning fra Sigdal med god benk- og skapplass

Alle hvitevarer er integrert (kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp samt mikro)

 

Meget delikat bad med dusjnisje. Varmekabler, downlights, vegghengt klosett og dusj med dusjdører i herdet glass

Opplegg vaskemaskin. Servant med underskap og ett greps blandebatteri.

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng

Rommet har godt med garderobeskap

Utgang til balkong

Soverommet er lyst og arealeffektivt. Garderobeskap på motsatt vegg av sengen. Et utmerket gjesterom, barnerom eller kontor

Romslig entré med downlights i tak og garderobeskap

Sett fra gangen mot stuen

Plantegning

Fasade. Spennende arkitektur. Bygget er tegnet av Lund Hagem arkitekter

Pent opparbeidet takterrasse i 16.etasje

I Barcode bor du nært fjorden, og samtidig supersentralt!

Barcode og Bjørvika sett fra Sørengastranda

Kiwi ligger i nabobygget

Operaen som ligger like ved. Til høyre er Munch-museet som er under bygging

Nodee Sky Barcode

Illustrasjon av fremtidens Bjørvika. Endringer kan forekomme.

Middelalderparken og vannspeilet. I fremtiden vil parken bli dobbelt så stor

Illustrasjon av Sørenga og Lohavn. Sjøbadet er ytterst. Her kommer det båtplasser i fremtiden. 2 barnehager er i drift på Sørenga og det er planlagt barne- og ungdomskole mellom Sørenga og middelalderparken.

Illustrasjon av det nye Munch museet som etter planen skal stå klart i 2019. Byggingen er godt i gang

Sjøbadet på Sørenga åpen juni 2015 og har blitt et populært utfarsted for hele byens befolkning samt beboere i Bjørvika. Sjøbadet kan by på badestrand, stupetårn og svømmebane

På Sørenga er det åpnet populære restauranter som Bun's Burger, Cargo og Lemeo Sushi. Flere kommer! Her kan du nyte en bedre middag, samt ta deg et bad i kveldssolen

Oversiktsbilde av Bjørvika. Til høyre for Operaen blir det anlagt park med badestrand i fremtiden

Kart

Barcode/Bjørvika

Trelastgata 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 500 000,-

Barcode/Bjørvika: Lekker 3-roms front-/hjørneleilighet i 14.etg. med flott utsikt og stor balkong|Garasjeplass med el-bil ladepunkt

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 823,-
AREAL (P-ROM / BRA)
59 / 59 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i Bjørvika/Barcode, i et av Norges mest spennende områder, med nærhet til alt. Det er ca. 5 min gange til flytoget, Oslo Sentralbanestasjon, Oslo City, Karl-Johans gate (hovedhandlegaten i Oslo), Operahuset, T-bane- og bussnett. Østbanehallen er oppusset med flere spesialbutikker og restauranter.

Operakvarteret har nyskapende og spennende arkitektur med en god blanding av bolig, kontor, handel og kulturaktiviteter som vil være med på å skape et levende nytt byområde. Det er variert servicetilbud på bygulvet med kafe, klesbutikk, frisør, dagligvare, treningssenter og en rekke restauranter som Stock, Il Vero, Bambus Sushi, Vesper gastropub og kritikerroste Vaaghals. Maeemo med sine 3 Michelinstjerner skal også flytte til Bjrøvika. Nodee Barcode og Nodee Sky har også åpnet. Du kan lese mer om dette her: http://nodeebarcodesky.no/no/

Barcode (engelsk for strekkode) er planlagt som en rekke av forskjellige bygninger med sikt og lysinnslipp imellom. Nyskapende og spennende arkitektur i et av Oslos sentrale business-områder. Barcode ligger mellom Dronning Eufemias gate i syd (Bjørvikas hovedgate øst-vest) og Trelastgata som grenser mot Oslo S i nord.

Mere om området kan du lese her:

http://www.bjorvikautvikling.no

http://www.operakvarteret.no/

Se video fra hvordan området vil se ut om noen få år:

http://www.nrk.no/kultur/se-det-nye-munch-museet-innenfra-1.11612078

http://www.osloby.no/nyheter/byutvikling/Se-video-av-fremtidens-Bjorvika-7504398.html

Sørenga som på kort tid har blitt et av de mest populære stedene å besøke for turister og badende på sommertid ligger kun en kort spasertur unna. Her er det nye populære sjøbadet fra 2015 på plass som er godt besøkt av Oslos befolknings. Flere badestrender i Bjørvika-området kommer. Det vil bli anlagt en badestrand ved siden av Operaen i fremtiden samt Kongsbakkeallmenningen.

Her en link til video fra Sørenga:

https://www.youtube.com/watch?v=vR1qpxFz1Jc

Når Deichmanske bibliotek og Lambda står klart om noen år, i tillegg til tilliggende bebyggelse, vil området befeste sin posisjon i enda større grad som Oslo's og landets mest trendy og spennende bydel!

Det er gode tur- og rekreasjonsmuligheter i nærområdet. Havnepromenaden som går helt til Bygdøy åpnet sommeren 2015. Det er også kort vei til Middelalderparken med vannspeilet. Denne parken vil bli omtrent dobbel så stor i fremtiden. I tillegg er det gode tur- og joggemuligheter opp til Ekeberg som er belyst på nattestid hele året.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Inngang fra Trelastgata. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 500 000,-

Felleskostnader

Kr 3 823,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

14

Byggeår

2016

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

59m2

Bruksareal

59m2

Tomt

451m2

KR-kode

37.18204

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Trelastgata 27, 0191 Oslo

Gnr. 234, bnr. 137, snr. 66 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 451 kvm som tilhører sameiet.

Felles takterrasse i 16.etg. med spektakulær utsikt over Oslo by og Oslofjorden.

Parkering

Parkeringsplass K3-202 med el-bil ladepunkt medfølger.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 59 kvm

Totalt primærrom: 59 kvm

Primærrom:

Stue med åpen kjøkkenløsning, bad, to soverom og entré: 59 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.10.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bærende betongkonstruksjoner. Bindingsverksvegger med platekledd fasade av type Steni eller tilsvarende.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er gitt gjennomgående TG1 i rapporten.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Nå har du sjansen til å sikre deg en leilighet med god intern beliggenhet i Barcode. Den ligger i 14.etasje og ligger således høyt oppe, noe som er en stor fordel i Barcode med tanke på utsikt- og solforhold. Barcode/Bjørvika er antagelig Norges mest spennende beliggenhet med tanke på hva som har skjedd og hva som skal skje. Bjørvika har rukket å bli et symbol på det moderne Norge - med kulturinstitusjoner som Operaen, Munch-museet og nye Deichmanske bibliotek, Dette blir en buldrende og levende bydel med aktivitet til alle døgnets tider.

Nærmere innhold:

Entré: Praktisk entré/hall med plass til klesavheng. Dørcalling. En-stavs eikeparkett.

Stue: Åpen og lys stue med god plass og romfølelse. Den generøse takhøyden og de store vindusflatene gjør rommet lyst og trivelig å oppholde seg i. I og med at leiligheten ligger på hjørnet er det utsyn både mot fjorden og mot Ekeberg m.m. Utgang til balkong med fantastisk utsikt ut over fjorden, øyene og Bispevika. Takhøyde er ca. 277 cm i stuen.

Balkong: Balkongen er omkransende og har 2 utganger fra hhv. stuen og fra det ene soverommet. Den er målt opp til ca. 19 kvm. av takstmannen. Balkongdelen i front mot fjorden vender mot sydvest, slik at her er det gode solforhold. Fra balkongen er det flott utsikt mot fjorden, Nesoddlandet, Bjørvika/Bispevika og Sørenga. Den fungerer som en fin forlengelse av stuen med god plass til lounge og folk. Livskvalitet å starte lørdagen med en avis og en kaffekopp på balkongen en varm sommerdag!

Kjøkken: Lys og pen innredning fra Sigdal med god benk- og skapplass. Alle hvitevarer er integrert (kjøl- og fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp samt mikro). Laminat benkeplate. Rustfri oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Komfyrvakt installert over koketoppen. Lekkasjestopper installert i benkeskapet.

Bad: Meget delikat bad med dusjnisje. Varmekabler, downlights, vegghengt klosett, dusj med dusjdører i herdet glass og opplegg vaskemaskin. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Sluk med klemring og synlig membranmansjett. Badet er arealeffektivt, og med skapplass. Vaskemaskin medfølger.

Soverom 1: Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Garderobeskap fra Sigdal. Utgang til balkong med morgen- og formiddagsol.

Soverom 2 er lyst og pent med plass til seng. Også her er det god skapplass med garderobeskap fra Sigdal.

Annet:

Norges mest spennende beliggenhet?

Balansert ventilasjon

Godt inneklima

Høy standard

1-stavs eikeparkett i leiligheten

Denne leiligheten vil bevare fjordutsikten etter utbyggingen av Bjørvika

Attraktiv for utleie

Felles takterrasse med rå utsikt, beplantning og benker

Oppvarming

Fjernvarme via radiatorer. Ingen "skjemmende" rørføringer vertikalt. Fjernvarme er inkludert i felleskostnadene. Det betales inn a konto til fjernvarme og vann gjennom felleskostnadene. Forbruket blir beregnet etter brøken og det mottas avregninger 2 ganger per år. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 19.08.2016.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Sluttrapport for avfallshåndtering må sendes Plan- og bygningsetaten for behandling. Ferdigattest kan ikke gis før sluttrapport for avfallshåndtering er behandlet.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på eiendommens grunnboksblad. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, rett til gjensidig bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygninger/konstruksjoner, rett og plikt til å inngå en avtale om tjenestekjøp og rett og plikt til å kjøpe kjøletjenester fra kjøleanlegg beliggende på gnr. 534 bnr. 1.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Overdragelse og utleie av seksjon må meldes til styret og forretningsfører for registrering. Det er ikke tillatt å leie ut den enkelte boligseksjon til tredjepart som driver korttidsutleie av boliger som ledd i næringsvirksomhet.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Eierseksjonssameiet Trelastgata 25, 27 og 29.

Sameiet består av 70 leiligheter og 2 næringsseksjoner.

Forretningsfører er USBL.

Sameiets forsikringsselskap er Gjensidige Forsikring.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Sameiet har nylig reforhandlet tv- og internettavtale med Viken Fiber/Altibox, og denne innebærer oppgradert dekoder, raskere internettlinje og forbedret tv- og produktpakke. Månedskostnaden vil øke med 40 kroner pr. leilighet. Det er ikke tatt stilling til om dette vil medføre en økning i felleskostnadene enda, men det vil antagelig ikke bli på mer enn påslaget for selve avtalen.

Planlagte påkostninger:

Det er i følge styreleder ingen planlagte påkostninger i sameiet.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Trelastgata 27 ligger på felt B13 som er regulert til bolig, forretninger, kontor, hotell, bevertning, allmennyttige formål. Reguleringsbestemmelser for felt B13 i Bjørvika er S-4356, vedtatt 27.02.2008, som er en del av reguleringsplan S-4099.

Området er i stor vekst og bygging i området må påregnes. Syd/sydvest, dvs. på andre siden av Dronning Eufemias Gate, skal det i felt B7B føres opp kontor og forretningsbygg på 8 etasjer. Kommunens saksnummer 201608308. I Felt B7A skal det føres opp bolig- og forretningsbygg på 9.etasjer. Saksnummer 201619167 hos kommunen. Eufemias Plass Syd får felles takterrasse i 10.etasje. Framtidig bebyggelse ned mot Bispevika/Sørenga vil bli lavere enn nevnte bygg. Bortover mot Operaen føres det opp nye bygg og Follobanen er under bygging. Tomten sydøst/øst (på andre siden av broen) er regulert til byggeområde for offentlig bygning, bolig, forretning, bevertning og allmennyttig formål (kultur, idrett og undervisning). Det er sendt inn et planforslag på etablering av brannstasjon, kontorarealer, boliger, forretning og bevertning. Igangsatt prosess skal avklare bl.a. byggehøyder, utnyttelse og formål samt plassering av brannstasjon. PBE mener det må tas hensyn at maks gesimshøyder skal være tilsvarende Dronning Eufemias Gate 42. Kommunens saksnummer 201704197.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene for leiligheten er kr 3.823,- pr. mnd. og inkluderer: fjernvarme, kabel-TV og bredbånd grunnpakke 75/75 mbit., felles forsikring for samiet, kommunale avgifter, vaktmestertjenester og forretningsførsel.

Fordeling:

Mnd. Fellesutgifter: 3.823,- (Dette inkluderer kr 279,- pr mnd. til TV-grunnpakke).

Garasjeplassen:

Felleskostnader tilknyttet garasje: 821,- pr kvartal. I tillegg faktureres 619,- pr kvartal for ladepunkt El-bil.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 6 000,- i året. Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 3.750,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.667.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Loenga Nord
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Dyvekes bru 0.6 km
Mariakirkens ruiner 0.6 km
Operaen 0.7 km
Krankaia 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 51 km
Sentralstasjon Oslo S 0.7 km
T-bane stasjon Grønland T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass St. Halvards plass 0.5 km
Bussholdeplass Ladegården 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 1.4 km
Idrettsanlegg Jordalhallen 1.5 km
Treningssenter Elixia Bjørvika 0.3 km
Treningssenter Fresh Fitness Grønland 1 km

Steder av interesse

Skoler

Gamlebyen skole (1-7 kl.) 0.7 km
Vahl skole (1-7 kl.) 1.4 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Møllergata skole (1-7 kl.) 1.8 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.4 km
Heltberg gymnas 1.3 km
Hersleb videregående skole 1.6 km

Barnehager

Strekkoden barnehage (0-6 år) 0.3 km
Gamlebyen barnehage (3-6 år) 0.5 km
Papaya Kanvas-barnehage (0-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Oslo S Shopping 0.8 km
Kjøpesenter Grønland Basar 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Sørenga 0.8 km
Postkontor Oslo Sentralstasjon Postkontor 0.9 km
Apotek Vitusapotek Barcode - Bjørvika 0.2 km
Apotek Boots apotek Oslo S 0.8 km
Vinmonopol Oslo S Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 0.8 km
Dagligvare Kiwi Barcode 0.7 km
Dagligvare Meny Grønland 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Barcode 0.4 km
Kiosk/video Mix Quickbar Galleri Oslo 0.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 1.7 km
Bensin Shell Kværner 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 61,5 %
Andel kvinner 38,5 %
Gj.snittalder menn 37,5 år
Gj.snittalder kvinner 34
Husholdninger med barn 25
Husholdninger uten barn 75
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Loenga Nord 538 256

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,85 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?