Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 400 000,- for kr 2 400 000,-

Fasade

Stue

Stue

Stue

Stue med utgang til balkong

Stue og spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Entre

Utsikt

Delvis overbygget balkong

Fasade med inngangsparti

Fasade

Collage

Plantegning

Konnerud

Trommeveien 8 h

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 350 000,-

Konnerud: Gjennomgående 3-roms leilighet med balkong og garasje. Trappefri adkomst.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 315,-
Fellesgjeld:
Kr 221 284,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger fint til i et veletablert område på Konnerud. Trommeveien er en blindvei, og det betyr ingen gjennomgangstrafikk. Dette er med på å gjøre området rolig og barnevennlig. Det er praktisk gangavstand til skoler, barnehager, butikker og de fleste servicetilbud. Umiddelbar nærhet til flott turterreng med lysløype sommer som vinter.

Konnerud er en bydel som for det meste består av store boligområder. Konnerud har fått status som et velstående strøk. I dag er Konnerud en moderne forstad og et attraktivt boligområde. Bebyggelsen består stort sett av eneboliger og rekkehus. Hovedtyngden av utbyggingen skjedde i 1980-årene. Konnerud er omgitt av mye fin natur som er ypperlig egnet for fotturer og skiturer. Konnerud er kjent for sine snørike vintre, og er et populært rekreasjonsområde for drammensere, med skigåing på de preparerte løypene dypt inn i Konnerudskogen om vinteren og bademuligheter på Stordammen og Inntaksdammen om sommeren.

Mange fritidstilbud på Konnerud. Kort gangavstand til flott turterreng med lysløype. Konnerud IL. er i dag et av landets største idrettslag med sine ca 2200 medlemmer, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk. Flott langrennsarena hvor det har vært World Cup arrangement med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. 5 min. kjøring til Skoger Golfbane. 5 min. kjøring til Konnerudgruvene. 5 min. til Imjelt golfbane på Andorsrud.

To minutters gangavstand til busskommunikasjon til sentrum av Drammen med hyppige avganger, se www.ruter.no . 10 min kjøring til jernbanestasjon med parkeringsmuligheter. Toget tar ca. 36 min til Oslo og 15 min til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no for rutetider. Kort vei ned til påkjøringen til E-18 og E 134.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Mange barnehager på Konnerud, hvorav 4 er kommunale og 7 er private, flere i kort gangavstand. For komplett liste se www.drammen.kommune.no. Konnerud har 3 barneskoler; Hallermoen, Konnerud og Vestbygda. Svensedammen ungdomsskole ligger sentralt på Konnerud og betjener hele Konnerud.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med bla. Høgskolen i Buskerud, se www.papirbredden.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum:

Kjør Konnerudgata opp til Konnerud. Når veien flater ut på toppen på Konnerud tas det inn Korpsveien som går inn til venstre (rett før Cirkle K stasjonen i nedoverbakken til Konnerudsenteret). Følg veien til venstre, og man kommer da inn i Trommeveien. Nr 8 ligger på høyre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 350 000,-

Fellesgjeld

Kr 221 284,-

Totalpris

Kr 2 571 284,-

Felleskostnader

Kr 5 315,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1990

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

64m2

Bruksareal

67m2

Tomt

1085m2

KR-kode

201864

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Trommeveien 8 h, 3033 Drammen

Gnr. 80, bnr. 1457 i Drammen kommune.

Leil.nr. H0102, andelsnr. 2 i Trommeveien Borettslag, org.nr. 959 525 447

Tomten

Felles eiet tomt på 1.085 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Garasje i rekke med leddport. Gjesteparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

Primærrom:

Gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.: 64 kvm

Sekundærrom:

Innvendig bod. : 3 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.02.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder "Rapporten omhandler ikke leilighetens fellesdeler og det er kun en kontroll av innvendige overflater og innredninger. Leilighet beliggende i 1. etasje med en normal alder og bruksslitasje. Det er ikke registeret fukt på baderom, men det som bør prioriteres er utbedring av badets gulv."

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leilighet med alt på en flate.

Entre med belegg på gulv, mlate flater på vegger og takess i tak.

2 soverom med belegg på gulv, malte flater på vegger og takess i tak. Skap.

Badet har belegg på gulv, malte flater på vegger og takess i tak. Opplegg for vaskemaskin. Vv bereder. Hvit pen innredning med servant og speil over. WC.

Stue med belegg på gulv, malte flater på vegger og takess i tak. Utgang til delvis overdekket balkong med flotte solforhold og utsikt over Konnerud.

Kjøkken med belegg på gulv, malte flater på vegger og takess i tak. Pen eldre hvit innredning med nye fronter i 2010. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger boligen med unntak av kjøleskap. Spiseplass.

Innvendig bod med belegg på gulv, malte flater på vegger og takess i tak. Sikringsskap med fjernavleser og automatsikringer.

1 garasjeplass med noe lagring.

Luke i tak med adkomst til loft fra hovedsoverom. Noe lagringsplass.

Oppvarming

Pipeløp i leilighet. Mulighet for å sette inn ildsted. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 21.06.1990

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Samtlige piper må tettes (virker utført)

2. Feierluke mangler (montert iflg. eier)

3. Brannslange/slukkeutstyr må monteres (på plass)

4. Stige må anskaffes (anskaffet).

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler blant annet utmelding av eiendom fra registreret.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Trommeveien Borettslag.

Borettslaget består av 6 leiligheter.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: 2015 ble det gjort diverse blikkenslager arbeider samt utvendig husmaling. 2016 var et normalår med kun periodisk vedlikehold.

Planlagte påkostninger: Vurderes utskiftning av stuevinduer i løpet av 2018. Endelig vedtak vil bli tatt på årsmøtet i April 2018 og det planlegges ikke økning i felleskostnader.

For driftsåret 2016 bokførte borettslaget et driftsoverskudd på kr. 151.166,-

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten blir avklart den 1 mars kl 14:00

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan for området Løkkesvingen øst datert 16.11.1984 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.11.1984. Kommuneplanen datert 05.10.2015.

Boligen ligger i gul støysone.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

- Selger har ikke bebodd leiligheten og har derfor begrenset kjennskap til eiendommen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.315,- pr. mnd. og inkluderer: bygningsforsikring, styrehonorar, revisjonskostnader, forretningsfører honorar, diverse småvedlikehold, kabel-tv (Viken fiber/altibox grunnpakke), kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon), snøbrøyting og nedbetaling og renter på andel felles gjeld. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Grunnleie: 4.827,-

A-konto vann: 488,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.300,- pr. år. / ca. 8.051 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 625,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.577.993,-. Av dette beløpet utgjør kr 221.284,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 48
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud legesenter 0.8 km
Marienlyst stadion 4.6 km
Drammens museum 5.1 km
Drammensbadet 5.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.2 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 6.4 km
Bussholdeplass Bernås 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torsbergbanen 0.7 km
Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 0.7 km
Treningssenter EVO Konnerud 0.6 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 5.4 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 1 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 1.3 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 1 km
Akademiet videregående skole Drammen 5 km
Heltberg vgs. Drammen 5.1 km

Barnehager

Konnerud barnehage (1-5 år) 0.4 km
Amicus barnehage (0-6 år) 0.6 km
Røyseplassen barnehage (0-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 0.5 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 6.3 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 0.6 km
Postkontor Rema 1000 Gulskogen 6.2 km
Apotek Boots apotek Konnerud 0.5 km
Apotek Apoteket Union Brygge 5.7 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 5.5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 7.2 km
Dagligvare Meny Konnerud 0.5 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 0.6 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 4.7 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 5 km
Bensin Circle K Konnerud 0.4 km
Bensin Circle K Strømsø 5.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 38,5 %
Gj.snittalder kvinner 39,7 %
Husholdninger med barn 36,9 %
Husholdninger uten barn 63,1 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 698
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 48 269 111

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?