Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 950 000,- for kr 3 950 000,-

God takhøyde

Stor terrasse med utgang fra stue/kjøkken

Terrassen ligger skjermet helt uten innsyn

Utsikt

God plass til ulike møbleringsløsninger

Liten bod på terrassen

Store skyvedører gjør at terrassen føles ut som en fin forlengelse av leiligheten

Meget god planløsning

Unikt, fargerikt kjøkken!

Velkommen til Tromsøgata 3 A! En unik bolig med alt du kan ønske deg

Et kjøkken du sjeldent har sett maken til!

Godt med skap og benkplass

En leilighet med wow-effekt

Gasskomfyr

Utgang til terrasse

Terrassen er på 8 kvm med gode solforhold

Her ligger du høyt og fritt i toppetasjen helt uten innsyn

Peis

Meget gode løsninger

Loftet ble bygget ut i 2004

Praktiske skyvedører gjør at hver kvm med gulv utnyttes

Leiligheten er lys og gjennomgående

Stue med plass til sofa

Hems

Hemsen kan brukes som lagring eller gjesterom

Soverom

Soverom

Garderobe

Delikat flislagt bad med badekar

Baderommet er romslig

Vegghengt toalett

Fasade

Terrassen ligger lunt til som dere kan se!

Bakgård

Planskisse.

Terrassen ligger lunt til med vegger som skjermer og gir le

Kart

collage

Kart

Rodeløkka - Stilig 2-r loftsleilighet med solrik takterrasse på 8 kvm. 54 kvm gulvareal! Stille og usjenert. Bør sees!

Tromsøgata 3 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Rodeløkka - Stilig 2-r loftsleilighet med solrik takterrasse på 8 kvm. 54 kvm gulvareal! Stille og usjenert. Bør sees! : Rodeløkka - Stilig 2-r loftsleilighet med solrik takterrasse på 8 kvm. 54 kvm gulvareal! Stille og usjenert. Bør sees!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 528,-
Fellesgjeld:
Kr 48 744,-
AREAL (P-ROM / BRA)
37 / 37 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tromsøgata er en rolig og attraktiv gate på Rodeløkka/Grünerløkka med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Leiligheten ligger like ved hyggelige Sofienbergparken som er kjent for sine flotte grøntområder, med fine lekeplasser, sittegrupper etc. Her er det rom for grilling, lek og kos på fine sommerdager! Fra leiligheten er det gangavstand til Oslo sentrum, samt kort vei til Carl Berner, Tøyen, Grønland, St.Hanshaugen m.m.

Grünerløkka er kanskje den mest stemningsfulle bydelen i Oslo, og kan by på en rekke spennende kaféer, restauranter og forretninger. Servicetilbud, butikker, kino, treningssentre, alt finner du i nærmiljøet. Vespa og Humla, Kafé Egget og Perla er hyggelige servicesteder i nabolaget som alle byr på god stemning. Andre restauranter på Løkka som er verdt et besøk er blant annet Tapasrestauranten Delicatessen, franske Le Benjamin, SüdØst, Trattoria Popolare, New Anarkali m.m. Rett på andre siden av Akerselva finner man også Vulkanområdet, Oslos nye og trendy kultur- og kreative næringssenter med den populære Mathallen som selger spennende råvarer og har flere serveringssteder. Her finner du også hoteller, treningssenter, BAR Vulkan, Døgnvill og Smelteverket. I tillegg er det en kort spasertur opp til Ringnes park, med blant annet Ringen Kino, SATSElixia og Meny. Tøyen Torg ligger også en liten spasertur unna med blant annet det trendy utestedet Postkontoret og Nord&Natt - med et unikt konsept som bakeri på dagen, og restaurant/drinkbar på kveldstid.

Bydelen har flere store park- og grøntanlegg, blant dem kan vi nevne Sofienbergparken (som ligger rett utenfor døren), Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Akerselva med fine turmuligheter sommer som vinter, samt Botanisk Hage som er kanskje Oslos vakreste park. Er du interessert i en litt annen type aktivitet finner du Tøyenbadet, samt kunst- og kulturinstitusjoner som Zoologisk museum og Munchmuseet i gangavstand fra leiligheten. Det er kun 5 min gange til Dælenenga fotballbane og Ishockey-/flerbrukshall (kunstis). I motsatt retning er det også 5 min til fots til Schous kulturstasjon med øvingshotell, riksscenen, popsenteret og dansog teaterskole. Det er også kort vei til flere skoler og barnehager. Seilduken barnehage som er en av Grünerløkkas beste barnehager ligger en liten spasertur unna.

Meget gode kollektivmuligheter med T-bane fra Carl Berner, trikk- og bussforbindelse fra Trondheimsveien, Schous plass og Thorvald Meyers gate. Fra Sofienberg holdeplass kan du ta buss 31 og 17 trikken. 31-bussen har svært hyppige avganger og går hele døgnet. Ellers har man tog fra Oslo S og busser fra Bussterminalen. Ca. 10 minutters gange til Oslo sentrum.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 48 744,-

Totalpris

Kr 3 448 744,-

Felleskostnader

Kr 2 528,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

1893

Soverom

1

Primærrom

37m2

Bruksareal

37m2

Tomt

385m2

KR-kode

4018165

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tromsøgata 3 A, 0565 Oslo.

Gnr. 227, bnr. 413 i Oslo kommune.

Andelsnr. 8 i Tromsøgata 3 Borettslag , org.nr. 958 694 652

Tomten

Eiet tomt på 385 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med grøntarealer, prydbusker, belegningsstein og sittegruppe.

Parkering

Beboerparkering. ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 40 kvm

Totalt bruksareal: 37 kvm

Totalt primærrom: 37 kvm

Primærrom: 5. etasje 37 kvm: Kjøkken, bad, stue og soverom.

Rommene blir betegnet etter dagens bruk. Soverommet tilfredsstiller krav til soverom med unntak av at det ikke er dør. Kjøper kan selv sette inn en dør om ønskelig.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod med gulvareal på ca. 7,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.07.2018 utført av Anders Roestad. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det ble ikke observert "svikt" i noen av de kontrollerte bygningsdelene på befaringsdagen. Samtlige kontrollpunkter har fått TG 1.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En lys, lekker og meget tiltalende loftsleilighet beliggende i attraktiv gård på Rodeløkka/Grünerløkka. Leiligheten fremstår som svært attraktiv med 8 m² sørøstvendt takterrasse med gode sol- og utsiktsforhold. Fantastisk lysinslipp gjennom hele leiligheten, også på hemsen. Boligen er gjennomgående med svært god takhøyde på ca. 3,24 meter mønehøyde, originale bjelker og peis. Boligen er godt skjermet for støy grunnet veldig god isolering ved ombyggingen og god kvalitet på vinduer og verandadør. Leiligheten kan by på smarte løsninger hvor hver kvm er utnyttet til det ytterste! Leiligheten fremstår derfor romsligere enn hva antall kvm vil tilsi.

Nylige oppgraderinger i boligen:

- Terrasseveggene ble malt sommeren 2017.

- Alle innvendige tak- og veggflater ble malt ved overtakelse i september 2017.

- Rørlegger har renset silene i dusjen for bedre vanntrykk.

- Klosettlokket var ødelagt ved overtakelse, dette ble byttet ut med nytt spesialbestilt fra Italia i juni 2018.

- Møbelsnekker har laget klaffeløsning på spisebordet i august 2018.

- Ny gassregulator (kr 249,-) og helt nyfylt propantank (10 kg) (kr. 299,-) til komfyren (august 2018). En 10-kilos beholder varer i nesten et helt år.

Entré:

Lys og innbydende entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko i garderobe. Skohylle for ekstra oppbevaring. Det er callinganlegg med portåpner.

Stue :

Lys og åpen stue med god plass til ulike møbleringsløsninger og åpen løsning til kjøkken. Peis. Rommet byr på godt med oppbevaringsplass samt plass til sofagruppe. Vedovn mellom stue og kjøkken. Stuen består av parkett på gulv, lyse malte vegger og himling med spotter. Velux-vinduer som gir rikelig med naturlig sollys. Himlingshøyden er målt til 3,24 m og gir leiligheten en luftig atmosfære med de flotte takvinduene.

Kjøkken:

Stilig kjøkken med spreke fargevalg på kjøkkenfronter satt inn i 2005. Kjøkkenet er spesialbygget med stort fokus på matlaging og samlinger rundt spisebordet. Meget god skapplass da takhøyden er utnyttet til sitt fulle. Innredningen har senere blitt oppmalt i ulike farger. Det er lys under overskap, heltre valnøtt benkeplate med underlimt oppvaskkum. Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin, stekeovn/komfyr med gassbluss, kjøl/frys og fritthengende ventilator. Gassbeholder plassert i skap under spisebord. Varmtvannsberederen på 120 l fra 2005 er plassert i kjøkkenbenk. Kjøkkenet består av parkett på gulv, malte vegger og himling med spotter.

Soverom/alkove:

Vender mot rolige omgivelser med plass til dobbeltseng og garderobe.

Bad:

Stort bad med masse oppbevaringsplass og badekar. Badet inneholder innebygd, vegghengt toalett, dusj i badekar med foldbar glassdør, servant, overskap med speil over servant samt veggmonterte høyskap. Ellers er sluk plassert under badekar. Opplegg til vaskemaskin hvor vaskemaskin medfølger salget.

Hems:

Over badet er det laget en hems med ca. 8m2 areal (ikke måleverdig) som kan brukes til lagring eller "gjesterom"

Takterrasse:

Nydelig takterrasse på 8 kvm uten innsyn og med gode solforhold. Det er god plass til utemøbler og grill. Her kan en deilig frokost nytes med sol på sommerhalvåret. På sommerhalvåret er det sol fra tidlig morgen til sen ettermiddag. Det er lagt tregulv samt spotter ved balkongdør. Romslig utebod på terrassen med innlagt.

Sol:

Sommertid har man solen på terrassen fra tidlig om morgenen til ca. kl. 18. Den fine beliggenheten i 5. etasje gjør at solen bikker over hustaket og ned i sofakroken sent ettermiddag. Selger opplyser at det har vært helt fantastisk å kunne nyte både frokost, lunsj og middag i strålende sol. I tillegg gjør leveggene at man sitter lunt og godt skjermet også om kvelden.

Diverse:

- Velux takvinduer antatt fra ca. 2004, utført med 2-lags isolerglass.

- Brann og lydklassifisert inngangsdør/leilighetsdør med kikkehull (B-30 DB35)

- Skyvedør i glass til takterrasse antatt fra ca. 2004, utført med 2-lags isolerglass og karm i tre.

- Sikringsskap med automatsikringer plassert i garderobe. Hovedsikring på 40 AMP, denne er plassert på hovedtavle i 1 etg.

- Skjult el-anlegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og peisovn i stue. Varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Det faktiske energiforbruket er lavt, grunnet god varmespredning fra vedovnen samt nyere og godt isolerte vinduer.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1998. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 25.11.1998 som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det foreligger videre ferdigattest på utbygging av loftet datert 06.05.2005.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, bestemmelse om kloakkledninger m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Tromsøgata 3 Borettslag .

Borettslaget består av 9 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes og holdes to ganger i året (vår og høst)

Dyrehold må søkes til styret.

Planlagte påkostninger:

Det er iht. styret ingen planlagte påkostninger i gården.

Det er søkt og godkjent å bygge balkonger mot bakgård i 2-4 etasje. Hver enkelt betaler for sin egen balkong så dette vil ikke påvirke denne leiligheten økonomisk.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalen er løpende, såfremt premie med forfall 1. februar er betalt. Borettslag som har tegnet seg forsikring kan si opp innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan S-3026 datert 14.12.1988 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart. Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.528,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles bygg forsikring, vaktmestertjenester m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4300 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.449.796,- Av dette beløpet utgjør kr 48.744,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring HELP Forsikring AS, kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Rodeløkka Rode 8
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Sofienberghjemmet 0.2 km
Carl Berners plass 0.6 km
Zoologisk og Geologisk museum 0.6 km
Freiaparken 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47 km
Sentralstasjon Oslo S 2.5 km
Jernbanestasjon Tøyen 1 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Sofienberg 0.2 km
Bussholdeplass Sofienberg 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.7 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.9 km
Treningssenter Fresh Fitness - Carl Berner 0.5 km
Treningssenter Actic - Tøyenbadet 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.8 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 0.9 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.9 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.5 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Hersleb videregående skole 0.8 km
Foss videregående skole 1.1 km

Barnehager

Rodeløkka barnehage (0-6 år) 0 km*
Sofienbergparken barnehage (1-6 år) 0.1 km
Sjokoladefabrikken barnehage (1-6 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.8 km
Kjøpesenter Tøyen Senter 1.3 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.5 km
Postkontor Coop Extra Trondheimsveien 0.8 km
Apotek Apotek 1 Rodeløkka Stjerneapotek 0.2 km
Apotek Vitusapotek Carl Berner 0.5 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.5 km
Dagligvare Rema 1000 Sofienberg 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Rodeløkka 0.2 km
Kiosk/video 7-nights 0.2 km
Kiosk/video Mix Pedersen & Co Kiosk 0.3 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 0.1 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 38,5 år
Gj.snittalder kvinner 40,6 år
Husholdninger med barn 19,4 %
Husholdninger uten barn 80,6 %
Gj.snitt byggeår 1956
Gj.snitt tomtestørrelse 260
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Rodeløkka Rode 8 1828 1071

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?