Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 050 000,- for kr 4 050 000,-

Velkommen til Trondheimsveien 34 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Stue

Stue spiseplass

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Bad vaskerom

Bad vaskerom

Balkong

Balkong

Balkong

Soverom

Soverom

Soverom II

Soverom II

Gang

Gang

Skjermet og rolig indre gårdsrom

Skjermet og rolig indre gårdsrom

Svært gode kollektivmuligheter og gangavstand til sentrum

Schous plass med uteservering og spisesteder

Treningssenter på Schous plass

Sofienbergparken ligger like i nærheten

Kort vei også til Botanisk hage

Botanisk hage

Nærområdet på Grünerløkka

Nærområdet på Grünerløkka

Aku Aku

Ringen kino

Plantegning

Grünerløkka/Sofienberg - Gj. gående & pen 3-R m/nytt bad, vaskerom og balkong. Mulighet for garasje. Ingen dok. avg!

Trondheimsveien 34

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 850 000,-

Grünerløkka/Sofienberg - Gj. gående & pen 3-R m/nytt bad, vaskerom og balkong. Mulighet for garasje. Ingen dok. avg!: Grünerløkka/Sofienberg - Gj. gående & pen 3-R m/nytt bad, vaskerom og balkong. Mulighet for garasje. Ingen dok. avg!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 486,-
Fellesgjeld:
Kr 155 109,-
AREAL (P-ROM / BRA)
63 / 63 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et svært sentralt og populært boligområde, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter og byliv for øvrig. Flere fine parkområder innenfor gangavstand, og med Sofienbergparken i umiddelbar nærhet. I nærheten er også Birkelunden , Olaf Ryes Plass og Grünerhagen. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva som ligger i gangavstand fra boligen. Her kan du følge elva oppover til Maridalen og marka, med en mengde tur- og friluftslivmuligheter. For den treningsglade ligger Sats ELIXIA ca. 5 minutter unna ved Trondheimsveien.

Går du et par kvartaler er du midt i hjertet av Grünerløkka med sitt yrende liv. Flere av byens mest populære spisesteder og kaféer ligger på Grünerløkka, blant annet Südøst, Delikatessen, Fru Hagen, Mucho Mas, Nighthawk Diner og ikke minst Villa Paradiso. Flere med flott uteservering om sommeren. Gangavstand til "Nye Tøyen Torg" og Grønland med sitt yrende café og uteliv.

Populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utesteder finner du innenfor 15 minutters gange, tilsvarende avstand også til Oslo sentrum.

Kort vei til både Kunsthøgskolen i Oslo og Arkitekthøyskolen, og enkel adkomst til Nydalen med blant annet Handelshøyskolen BI.

Bredt tilbud av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Trikken går på dagtid hvert 3. - 4. minutt mot sentrum og Storo (nr. 11, 12 og 13) fra Thorvald Meyers gate. Trikk nr. 17 går fra Trondheimsveien i retning Høyskolen. Busstilbudet inkluderer blant annet rute 30 via sentrum til Huk/Bygdøy og i motsatt retning til BI og Nydalen. Rute 21 via St. Hanshaugen og Bislett, til Frogner og Tjuvholmen. Grünerløkka ligger dessuten ca 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St. Hanshaugen.

Dette er en bolig for deg som liker å bo sentralt med nærhet til det meste.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se for øvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 155 109,-

Totalpris

Kr 4 005 109,-

Felleskostnader

Kr 3 486,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1981

Soverom

2

Primærrom

63m2

Bruksareal

63m2

Tomt

2080m2

KR-kode

371861

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Trondheimsveien 34, 0560 Oslo

Gnr. 228, bnr. 583 i Oslo kommune.

Andelsnr. 68, Aksiseboden borettslag,

org.nr. 950 639 822

Tomten

Eiet tomt på 2.080 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet indre gårdsrom med gressplen, prydbusker, lekeplasser, sittegrupper, asfalterte og stenlagte gangveier.

Parkering

Egen garasje i borettslaget med muligheter til å leie p- plass. Fordeling av garasjeplassene foretas av styret. For borettslagets beboere koster dette p.t kr. 761,- pr. mnd. + kr. 26,- pr. mnd. for automatisk portåpner. Prisen økes med 5% fra Juli 2018.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 63 kvm

Totalt primærrom: 63 kvm

Primærrom:

Kjøkken, stue, gang, bad, vaskerom, 2 soverom

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.05.18 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Vi har gleden av å presentere denne gjennomgående og meget tiltalende 3-roms leiligheten beliggende i et attraktivt og supersentralt boområde. Leiligheten ligger i høy 1. etasje, har god og moderne standard, samt romslig balkong med plass til sittegruppe og grill. Praktisk og fin planløsning med nyoppusset baderom og eget vaskerom, to fine soverom og delvis åpen kjøkkenløsning mot lys og hyggelig stue. Leiligheten er enkel å innrede etter egne ønsker og behov. Sentralt beliggende nær Sofienbergparken, Botanisk hage og Tøyenparken. Her bor du med kort avstand til det meste, samtidig som du har meget godt kollektivtilbud rett utenfor døren.

Nærmere innhold:

Entré:

Lysmalt og hyggelig entré som har god størrelse og rikelig med plass til sko- og yttertøy, samt oppbevaringsmøblement for øvrig. Mulighet for å montere skyvedørsgarderobe om ønskelig. Fra entréen er det videre tilgang til stuen og eget vaskerom. Nyere laminatgulv og malte vegg- og himlingsflater (2017).

Vaskerom/toalett:

Særdeles praktisk og pent opparbeidet vaskerom med vegghengt toalett som har enkel adkomst fra entré. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Vaskerommet ble etablert i forbindelse med oppgradering av baderommet i 2016. Elektriske varmekabler i gulv og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Sluk plassert under servantskap.

Stue:

Lys og romslig stue som har naturlig og god plass til både sofagruppe med tilhørende stuebord, spisebord, tv-seksjon og øvrig møblement. Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med lys inn i leiligheten. Alle leilighetens vinduer var nye i 2015, og vinduene som vender ut på balkongsiden er ekstra godt isolert med tanke på støy. Nyere laminatgulv og malte vegg- og himlingsflater (2017). Fra stuen er det direkte utgang til balkong på ca. 5,5 kvm. som vender mot sørøst.

Kjøkken:

Kjøkkenet er behagelig adskilt fra stuen med en delvis åpen løsning. Moderne kjøkkeninnredning fra Ikea med glatte fronter og rustfrie håndtak. Integrert kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, samt innebygget stekeovn med keramisk koketopp. God kombinasjon av skap- og benkeplass på kjøkkenet. Laminatfliser mellom benkeskap og overskap. Ventilator med kullfilter. Nyere laminatgulv og malte vegg- og himlingsflater (2017).

Bad/wc:

Pent flislagt baderom med god størrelse og varmekabler i gulvet. Badet har videre vegghengt toalett, dusjkabinett og servant med heltre benkeplate og skuffer under. Servantskapet har mye oppbevaringsplass og har stort speil over med belysning. Badet ble oppgradert i 2016 med nye fliser og membran i forbindelse med en tidligere vannskade.

Soverom:

Leiligheten har to gode soverom som begge har plass til dobbeltseng. Begge soverommene vender ut mot stille og rolig indre gårdsrom. Det største av de to soverommene har store garderobeskap for oppbevaring. Soverom nr. 2 er i dag innredet med dobbeltseng og garderobeskap, men egner seg naturligvis som både barnerom/gjesterom/kontor.

Diverse:

- Varmtvann leveres fra fellesanlegg

- Leiligheten disponerer en kjellerbod på ca. 4 kvm.

- Mulighet for leie av garasjeplass

- Kabel-tv

- Porttelefon

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektriske panelovner. Elektrisk gulvvarme i baderomsgulvet og på vaskerommet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men brukstillatelse ble gitt 06.11.1981.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Innredning må gjøres ferdig og det må påsettes rekkeverk på balkong. Dette antas å være gjort for lenge siden og bygget har vært brukt til bolig siden 1981. Saken henlagt uten ferdigattest i 1982.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 14 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet kommunens rett til å vedlikeholde vann/vei/kloakk på borettslagets eiendom, bestemmelser om fellesareal, tinglyst forkjøpsrett og borett samt tinglyst rett for nabobygg i kvartalet til 5 biloppstillingsplasser i garasjeanlegg.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Aksiseboden borettslag.

- Borettslaget består av 69 leiligheter og 3 næringslokaler.

- Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00

- Borettslagets eiendommer er forsikret i If Skadeforsikring. Polisenr. SP586809

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er ikke tillatt.

- Disponible midler utgjør ved utløpet av året kr 2.225.588,-

Foretatt påkostninger de senere år:

* Borettslaget har i løpet av 2017 gjort større arbeider med å skallsikre bakgård og fellesområder med porter og gjerder.

* Nye vinduer og balkongdør i 2015.

* Styret fornyet hele lekeplassen i 2015.

Planlagte påkostninger:

Borettslaget er i gang med å rehabilitere balkongene i 1980-talls byggene. Kostnad ca kr 1,5 millioner hvor det planlegges låneopptak. Det er ikke avklart om felleskostnader må økes noe som følge av dette men en liten økning i andel av fellesgjeld må påregnes.

Styret har leid inn USBL prosjekt for gjennomgang av rørene i borettslaget, da det har vært flere tilfeller med vannskader pga rør, og at det til tider kan ta veldig lang tid å få varmt vann. USBL prosjekt var på befaring i september 2017, og gjennomfører ytterligere undersøkelser i utvalgte leiligheter denne våren/sommeren. Det er forventet å få rapport på tilstandene til rørene i løpet av relativt kort tid.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan vedtatt 23.04.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2315 datert 05.04.1978.

Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo Sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten er forhåndsavklart.

Diverse

Selger forbeholder seg retten til å ta med seg stringhylle på kjøkkenet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.486,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, renter og avdrag på andel fellesgjeld, kabel-tv (analog), trappevask, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter og generell drift av borettslaget.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018 med 5 %.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 2.618,-

Lånekostnader: kr 290,-

Lånekostnader: kr 578,-

Nærmere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Styret ble på årets generalforsamling gitt fullmakt til å fremforhandle en ny kollektivavtale med Get på vegne av borettslaget som inkluderer kanalpakke (digital-tv) og bredbånd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.013.291,-. Av dette beløpet utgjør kr 155.109,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Grunerløkka Rode 8
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Zoologisk og Geologisk museum 0.5 km
Sofienberghjemmet 0.5 km
Nybrua 0.6 km
Tøyenparken 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.1 km
Sentralstasjon Oslo S 1.7 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.1 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Lakkegata skole 0 km*
Bussholdeplass Lakkegata skole 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.6 km
Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.7 km
Treningssenter SATS Schous plass 0.4 km
Treningssenter EVO Grünerløkka 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Lakkegata skole (1-7 kl.) 0.5 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.7 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Hersleb videregående skole 0.4 km
Elvebakken videregående skole 1.1 km

Barnehager

Sjokoladefabrikken barnehage (1-6 år) 0.2 km
Sofienbergparken barnehage (1-6 år) 0.3 km
Rodeløkka barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.8 km
Kjøpesenter Gunerius Shoppingsenter 1.1 km
Postkontor Coop Extra Trondheimsveien 0.5 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.7 km
Apotek Apotek 1 Rodeløkka Stjerneapotek 0.4 km
Apotek Ditt Apotek Grünerløkka 0.6 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Joker Trondheimsveien 0.1 km
Dagligvare Rema 1000 Sofienberg 0.2 km
Kiosk/video Mix Santa 0 km
Kiosk/video Trondheimsveien Tobakk & Frukt 0.1 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 0.3 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 33,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,2 år
Husholdninger med barn 14,9 %
Husholdninger uten barn 85,1 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 165
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grunerløkka Rode 8 1111 751

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?