Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 550 000,- for kr 5 550 000,-

Velkommen til Trudvangveien 29. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen.

Stue.

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Stue/Soverom

Original vedkamin i ene stuen.

Utsyn fra leiligheten

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Bad

Dusj

Entré

Entré

Velkommen inn!

Plantegning

Alternativ plantegning

Fra oppgangen er det utgang til felles brannbalkong.

Utsyn fra brannbalkongen

Veldrevet aksjelag med en flott opparbeidet felles bakgård.

Bakgård

Fasade

Majorstuen - 3-roms oppussingsobjekt med stort potensial i ettertraktet bygård -Brannbalkong - Peis

Trudvangveien 29

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 250 000,-

Majorstuen - 3-roms oppussingsobjekt med stort potensial i ettertraktet bygård -Brannbalkong - Peis: Majorstuen - 3-roms oppussingsobjekt med stort potensial i ettertraktet bygård -Brannbalkong - Peis

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 5 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 108,-
Fellesgjeld:
Kr 246 557,-
AREAL (P-ROM / BRA)
79 / 79 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Bo rolig og tilbaketrukket med gangavstand til "alt". Meget sentral beliggenhet i et etablert og hyggelig boligområde på Majorstuen/Marienlyst. Gangavstand til alt Oslo vest har å by på og kort vei til alle typer forretninger og servicetilbud. Handlegaten Bogstadveien med koselige kaféer og restauranter samt matbutikker med stort utvalg like i nærheten. Nærbutikk (Coop) i umiddelbar nærhet. Gangavstand til barnehager, skole, høyskoler og Universitetet samt til sentrum og byens fasiliteter.

3-4 minutters gange til meget god offentlig kommunikasjon fra Majorstuen Stasjon. Her finner du buss, T-bane og trikkelinjer i nesten alle retninger.

Umiddelbar nærhet til grøntarealene på Marienlyst. Kort vei til Stensparken og Frognerparken. Frognerparken er et flott sted for hele Oslos befolkning sommer som vinter med store grøntområder, flotte skulpturer og trivelige turstier. I tillegg finner man idrettsanlegg, Frogner stadion, treningssenter, Vestkanttorget, Frognerbadet, og Colosseum kino for å nevne noe. Umiddelbar nærhet til Friggfeltet og Frigg Fotball Klubb. Kort vei også til Bygdøy med badeplasser og flotte turområder.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra bakgården. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 250 000,-

Fellesgjeld

Kr 246 557,-

Totalpris

Kr 5 496 557,-

Felleskostnader

Kr 4 108,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

2

Byggeår

1916

Soverom

2

Primærrom

79m2

Bruksareal

79m2

Tomt

8094m2

KR-kode

4018160

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Trudvangveien 29, 0363 Oslo.

Gnr. 46, bnr. 15 i Oslo kommune.

Aksjenummer 13-16 i Majorstuen Leiegaarde AS AS, org.nr. 921 306 792.

Tomten

Eiet tomt på 8.094 kvm som tilhører aksjelaget. Pent opparbeidet tomt med blant annet asfalterte internveier, sittegrupper, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste el-ladestasjon er i Gydas vei og nærmeste bysykkelstativ er i Slemdalsveien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 90 kvm

Totalt bruksareal: 79 kvm

Totalt primærrom: 79 kvm

Primærrom: Leilighet - 2. etasje, 79 kvm: Entrè , bad, kjøkken, stue og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen 2 boder. En bod i kjeller på ca. ca. 7 kvm merket med nr. 4, og en bod på loftet på ca. 6 kvm gulvareal (skråtak).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.07.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Skap dit eget drømmehjem i en flott klassisk bygårdsleilighet fra 1916 i ettertraktet og tilbaketrukket boområde.

Romslig 3-roms aksjeleilighet med hjørnebeliggenhet i 2.etasje Leiligheten vender mot trafikkstile område som gir en rolig og usjenert beliggenhet. Leiligheten er å betrakte som et oppussingsobjekt med behov for oppgradering.

Entré: Romslig entré med nyere inngangsdør. Originalt tregulv. Sikringsskap med eldre skrusikringer er plassert i entréen. Hovedsikring og måler er plassert i byggets hovedtavle.

Kjøkken: Separat romslig kjøkken med eldre kjøkkeninnredning med malte fronter. Frittstående hvitevarer. Vinylbelegg på gulv. Avtrekksvifte over koketopp. Eldre varmtvannsbereder (til kjøkkenet) på ca. 20 liter er plassert i benkeskap på kjøkkenet. Tilsvarende leiligheter i bygget har bl.a benyttet deler av kjøkkenet for å etablere et større baderom og gjesterom.

Bad: Eldre baderom fra 1972 med behov for oppgradering. Badet består av en dusjnisje, vegghengt servant, vegghengt stråleovn og gulv montert toalett. Eldre varmtvannsbereder (til badet) på ca. 100 liter er plassert i i dusjen på badet.

Stue: Stor stue hvor det klassiske preget kommer frem. Klassisk dekor med original profilert listverk, store klassiske vinduer og god takhøyde på 2,84 m preger leiligheten. Malte vegger med kombinasjon av slette flater og strie. Nyere vinduer fra 2015 med 2-lags isolerglass. Med gjennomgående planløsning og hjørnebeliggenhet får man et flott lysinnslipp gjennom hele leiligheten.

Soverom: Leiligheten har i dag to romslige soverom, hvor ene benyttes i dag som en stue. Soverommene vender inn mot trafikkstille gate. Ene soverommet er utstyrt med en eldre kaminovn som kommer godt med i tillegg til elektrisk fyring.

Dette er uten tvil en bolig med stort potensiale, denne vil du ikke la gå fra deg!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Kaminovn på det minste soverommet (brukes i dag som stue). Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1914, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest dersom den er attestert. Det fremkommer ikke at eiendommen er ferdigattestert eller at det er gitt brukstillatelse, så den formelle forutsetning for lovlig bruk av eiendommen kan derfor ikke dokumenteres. Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1916.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler bestemmelse om vei og bebgyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Majorstuen Leiegaarde AS.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 128 leiligheter og 2 næringslokaler.

Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00.

Dugnad må påregnes.

Aksjelaget har egen hjemmeside: www.majorstuenleiegaarde.no.

Dyrehold er tillatt så langt det ikke er til sjenanse for resten av beboerne i akjselaget.

Foretatte påkostninger de senere år:

- Oppussing av næringslokale og lagt til rette for utleie som gir årlig leieinntekt på 280.000 kr. (2017)

- Det ble montert dørlukkere og holdemagneter på seksjoneringsdørene i kjellergangene for å bedre muligheten for luftstrømning og ventilering av kjellerne.

- Nye vinduer og leilighetsdører i akjselaget.

Planlagte påkostninger:

Samtlige av låssylindere i ytterdørene skal skiftes ut. Dette er budsjettert og vil ikke påvirke beboerne økonomisk. Det er oppdaget noe fukt i samtlige kjellere. Det vil derfor bli behov for å drenere rundt bygget i løpet av de neste årene. Det er ikke vedtatt noe, men vil bli et prosjekt på lengre sikt. Iht styreleder er akjselaget forberedt på dette og sparer opp midler på sikt slik at de er økonomisk forberedt når kostnaden forekommer.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Det er kun lov å eie én boenhet i akjselaget. Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Boligen er vasket og rengjrot før visning, og vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse.

Veden og to originale dører i boden medfølger leiligheten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 4.108,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsfører m.m.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostandene fordeles slik:

Lånekostnader kr. 1.176,-

Avdrag kr. 285,-

Felleskostander til aksjelaget kr. 2.474,-

Renter kr. 173,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.500 kwh. pr. år. (Selger har kun benyttet boligen som en feriebolig).

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett som dekkes gjennom fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 2.825,-

- Transportgebyr partialobligasjon kr 2.000,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.557.032,-. Av dette beløpet utgjør kr 246.557,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Majorstuen Rode 10
Kirkesogn Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker

Steder i nærheten

Politihøgskolen 0.2 km
Chateau Neuf 0.3 km
Valkyrie plass 0.6 km
Marienlyst NRK 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.2 km
Sentralstasjon Oslo S 4.6 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 2.4 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.3 km
Trikkeholdeplass Majorstuen Kirkeveien 0.4 km
Bussholdeplass Majorstuen Valkyriegata 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Marienlyst Idrettsanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 0.9 km
Treningssenter White Cloud Studio 0.4 km
Treningssenter Synergy 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.5 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 0.6 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1.6 km
Vinderen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.2 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.5 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.7 km
Kristelig gymnasium 1.5 km
Akademiet videregående skole Oslo 1.6 km

Barnehager

Solbærtorvet barnehage 0.2 km
Gydas vei barnehage (1-6 år) 0.3 km
Suhmsgate barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 0.8 km
Kjøpesenter Vinderen Sentrum 1.7 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.3 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 1 km
Apotek Vitusapotek Majorstuen 0.4 km
Apotek Apotek 1 Sfinxen 0.5 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Coop Extra Majorstuen 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Kirkeveien 0.3 km
Kiosk/video Monaco Spill og Kiosk 0.3 km
Kiosk/video Deli De Luca Majorstuahuset 0.3 km
Bensin Shell Marienlyst 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 43,6 år
Gj.snittalder kvinner 46,6 år
Husholdninger med barn 11,3 %
Husholdninger uten barn 88,7 %
Gj.snitt byggeår 2000
Gj.snitt tomtestørrelse 290
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Majorstuen Rode 10 1024 679

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?