Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 750 000,- for kr 2 750 000,-

Velkommen til visning! - En stor 3-roms leilighet beliggende i første etasje med praktisk planløsning, to soverom, romslig kjøkken og balkong.

Leiligheten har adkomst til en stor entrè med laminat på gulv og ellers lyse farger på veggene.

Fra entreen er det direkte adkomst til bad, wc, bod og to soverom.

Rommet har også god plass for ulike oppbevaringsmuligheter.

Leiligheten har en romslig stue med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord, og er enkel å innrede.

De store vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys.

Stuen.

Stuen.

Fra stuen er det direkte utgang til en innglasset balkong med plass til både utemøbler og grill.

Stuen.

Kjøkkenet er romslig med god benke- og lagringsplass.

Innredningen har profilerte fronter med fliser over benk.

Videre er det plass for kjøleskap, stekeovn og det er opplegg for oppvaskmaskin.

Kjøkkenet har god gulvplass som gjør matlagingen enklere med flere til stede og tilknytning til en koselig spisestue.

Leiligheten inneholder et baderom med fliser og varmekabler i gulv, og baderomsplater på vegger.

Badet er innredet med servant med god plass for oppbevaring, speil med belysning, dusjhjørne, og enkelt opplegg for vaskemaskin.

Videre er det et separat toalettrom i leiligheten, også med fliser på gulv. Rommet er innredet med ett toalett, servant og speil.

Hovedsoverommet er av god størrelse med god plass for dobbeltseng med tilhørende møblement.

Det er plass for garderobeskap på begge rommene.

Det andre soverommet passer ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor.

Balkong.

Balkong.

Balkong.

Fasade.

Uteområde.

Fasade.

Velkommen til visning! - En stor 3-roms leilighet beliggende i første etasje med praktisk planløsning, to soverom, romslig kjøkken og balkong.

Fasade.

Plantegning.

Lørenskog/Finstad

Tulipanveien 38

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

Lørenskog/Finstad: Stor 3-roms leilighet med praktisk planløsning og innglasset balkong. Sentralt. Moderniseringsbehov.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 906,-
Fellesgjeld:
Kr 149 432,-
AREAL (P-ROM / BRA)
81 / 98 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tulipanveien 38 ligger i et barnevennlig og populært boligområde på Finstadjordet i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro senter, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby, og det er lysløyper på Kurland og Vallerud. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Eiendommen har gangavstand til Åsen barneskole og kort vei til Løkenåsen ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., samt et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Det er vedtatt at verdens største og mest avanserte skihall skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2018. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Finstadlia og Finstadletta som begge ligger ca. 300 meter fra boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Finstad skole 0.4 km

1-7 kl. Åsen skole 1.3 km

8-10 kl. Løkenåsen ungdomsskole 1.4 km

8-10 kl. Hammer skole 1.7 km

Lørenskog videregående skole 4.1 km

Mailand videregående skole 3.7 km

Kløverhagen familiebarnehage 0.1 km

Kløverhagen familiebarnehage 0.2 km

Løken/Rødløken barnehage (3-5 år) 0.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 149 432,-

Totalpris

Kr 2 949 432,-

Felleskostnader

Kr 3 906,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1975

Soverom

2

Primærrom

81m2

Bruksareal

98m2

Tomt

20075m2

KR-kode

611790

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tulipanveien 38, 1475 Finstadjordet

Gnr. 100, bnr. 242 i Lørenskog kommune.

Løken II Borettslag, org.nr. 950 190 639

Tomten

Eiet tomt på 20.075 kvm som tilhører borettslaget. Bra opparbeidet utearealer med busker, trær og asfalterte gangarealer.

Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass. Det er mulig å leie ekstra parkeringsplass etter søknad til styret Løken II. For øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 107 kvm

Totalt bruksareal: 98 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

Primærrom:

Entré, 2 soverom, stue/spisestue, kjøkken (åpen løsning), bad og wc.: 81 kvm

Sekundærrom:

Bod og innglasset balkong: 17 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder, en i underetasjen på ca. 4,6 kvm og en i bodrom med adkomst fra utside på ca. 0,9 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.12.2017 utført av Takstpartner v/Asgeir Halvorsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport antatt fundamentert til fast grunn og oppført med betong, mur og trevegg. Balkongen har vinduer med isolerglass. Det er flatt tak antatt tekket med papp og trevinduer med isolerglass.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Det er ukjent løsning med eventuell membran og oppbygging i forbindelse med innkassing under servant. Det er ikke slisse under dusjhjørne, slik at vann fra øvrige del av badet ikke renner til sluk. Det skal være åpning under dusjhjørne. Grunnet alder på bad og ukjent oppbygging tilstandsvurderes dette til 2.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Tulipanveien 38 er en stor 3-roms leilighet beliggende i første etasje med praktisk planløsning, romslig kjøkken og innglasset balkong. Leiligheten har et hyggelig inngangsparti og består av entre, stue, kjøkken, to soverom, bad og separat wc. Fra stuen er det adkomst til en koselig balkong. Med leiligheten følger det en parkeringsplass. Leiligheten har også en fin beliggenhet i et populært og rolig område på Finstadjordet med nærhet til Østmarka og de fleste fasiliteter.

Entrè:

Leiligheten har adkomst til en stor entrè med laminat på gulv og ellers lyse farger på veggene. Fra entreen er det direkte adkomst til bad, wc, bod og to soverom. Rommet har også god plass for ulike oppbevaringsmuligheter.

Stue:

Leiligheten har en koselig stue med god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord, og er enkel å innrede. De store vindusflatene slipper inn godt med naturlig lys. I tillegg er det direkte utgang til en innglasset balkong med plass til både utemøbler og grill.

Kjøkken:

Kjøkkenet er romslig med god benke- og lagringsplass. Innredningen har profilerte fronter med fliser over benk. Videre er det plass for kjøleskap, stekeovn og det er opplegg for oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad og toalettrom:

Leiligheten inneholder et baderom med fliser og varmekabler i gulv, og baderomsplater på vegger. Badet er innredet med servant med god plass for oppbevaring, speil med belysning, dusjhjørne, og enkelt opplegg for vaskemaskin. Videre er det et separat toalettrom i leiligheten, også med fliser på gulv. Rommet er innredet med ett toalett, servant og speil.

Soverom:

Det er to gode soverom i leiligheten. Hovedsoverommet er av god størrelse med god plass for dobbeltseng med tilhørende møblement. Det andre soverommet passer ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor. Det er plass for garderobeskap på begge rommene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og varmekabler på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert 27.05.1977.

Det foreligger ferdigattest på rehabilitering av fasader, med nye balkonger og inngangspartier. Denne ble gitt 26.10.1999.

Det foreligger ferdigattest på nye vinduer, fasadekledning, balkongrekkverk og tak over balkonger. Denne ble gitt 07.06.1991.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom:

1978/2925-1/8 08.05.1978 ERKLÆRING/AVTALE

Bestemmelse om frostfritt fundament på traktorgarasje

Forpliktelse til å forsyne traktorgarasje med frostsikker fundament eller å fjerne den uten utgift for Lørenskog kommune, når bygningsrådet måtte forlange det.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Løken II Borettslag.

Borettslaget består av 228 andelsleiligheter fordelt på 3 bygninger.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt med hund, men ikke utekatt. Dyrehold må ikke være til sjeanse for andre beboere. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Utført ekstraordinært vedlikehold

- Løpende vedlikehold – følge Vedlikeholdsplanen for Løken II

Planlagte påkostninger:

- Løken II borettslag er i år 40 år gammelt. Det betyr at store kostnader på sikt vil komme som en årsak av det. Fra 2017 har vi valgt å sette av kr. 500.000,- til fremtidig vedlikehold. En av de største kostnadene vil være Rørfornying av alle gamle hovedrør i borettslaget Løken II.

- Styret Løken II skal i samarbeid med BORI utarbeide ny vedlikeholdsplan fra og med 2018. Herunder tas utredning av vinduer i vedlikeholdsplanen med hensyn til finansiering, kostnader og pris. Det må påregnes at større vedlikehold vil kunne medføre økt fellesgjeld og felleskostnader, men det foreligger ikke noen konkrete tall på dette per nå.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan 43-4-03 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 06.09.1971. Det bygges nye rekkehus i forkant av Tulipanveien. Noe byggeaktivtet må påregnes under oppføringen av rekkehusene.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.906,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, trappevask, betjening av fellesgjeld, forretningsførsel, grunnpakke kabel-tv og internett og kommunale avgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: 2.267,-

Stipulerte kapitalkostnader: 283,-

Stipulerte kapitalkostnader: 1.056,-

Trappevask: 100,-

Parkeringsplass: 200,-

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.957.697,-. Av dette beløpet utgjør kr 149.432,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Daniel Andersson
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?