Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 910 000,- for kr 3 910 000,-

Velkommen til Turbinveien 10 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

Meget pen og lys 2-roms med særdeles romslig sydvendt balkong på hele 14,5 kvm.

 

Stuen har store vindusflater som gir fine innvendige lysforhold

Stor og solrik balkong på ca. 14,5 kvm. som vender mot syd og har sol fra morgen til ettermiddag

Denne balkongen har rikelig med plass for både sittegruppe, spisebord, grill, solseng, grønsakshage m.m.

 

Kjøkken i åpen løsning mot stue med plass for spisebord

Utsyn fra vindu ved spisebord

Moderne kjøkkeninnredning fra Aubo med innebygget stekeovn, oppvaskmaskin og induksjon koketopp

Lyst og godt soverom med naturlig plass til dobbeltseng og fin størrelse

Rikelig med oppbevaringsmuligheter i garderobeskap på begge sider av sengen

Skjermede og rolige fellesområder utenfor soveromsvinduet

Pent flislagt bad med god størrelse, varmekabler i gulvet og downlights i himling

Meget praktisk innredet med nisje for vaskemaskin og tørketrommel under benk

Varmtvann er inkludert i felleskostnader

Romslig og pen entre med god oppbevaringsplass i fastmontert skyvedørsgarderobe

Entré

Plantegning

Flott felles takterrasse

Flott felles takterrasse

Utsyn fra takterrasse mot by og fjord

Flott felles takterrasse

Sol fra morgen til kveld på takterrassen

Utsyn fra takterrassen

Fasade

Kort vei til dagligvarehandel og øvrige servicetilbud

Kværnerbyen

Kværnerbyen

Kværnerbyen

Kværnerbyen

Kort vei til Gamlebyen

Middelalderparken i kort gåavstand fra boligen

Gamlebyen

Svartdalsparken og Alnaelva

Svartdalsparken

Vålerenga

Vålerenga

Vålerenga

Kart

Kværnerbyen

Turbinveien 10

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 550 000,-

Kværnerbyen: Lys og lekker 2-R fra 2013 m/ svært romslig balkong, arealeffektiv planløsning og fine solforhold. V.vann & fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 485,-
AREAL (P-ROM / BRA)
47 / 47 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Kværnerbyen er en helt ny bydel som har vært og er under omfattende utvikling. Bydelen er sentralt beliggende på Kværners gamle tomt mellom Ekeberg og Vålerenga. Det har allerede etablert seg et godt utvalg av servicetilbud på området. I Kværnerbyen bor du med gangavstand til sentrum. Med sin nærhet til Bjørvika ligger bydelen i et meget spennende område. Bjørvika er det største byutviklingsprosjektet i Norge siden 1652 og flere kulturinstitusjoner har planer om å etablere seg her, Operaen er som kjent allerede på plass.

Kværnerbyen har et aktivt nabolag med blant annet tur-, jogge- og håndarbeidsgrupper. Kværnerbyen har både café/bakeri, apotek, blomsterbutikk, treningssenter, renseri og dagligvareforretning. Området er fremdeles under oppbygging og flere butikker er på vei til å etablere seg til en egen liten by i byen.

Det er et flott vannspeil, beplantning og interne veier flettet inn blant bebyggelsen. Vannspeilet brukes til å bade i av barna sommerstid, vinterstid er det skøyteis.

Obos er flinke til å avholde kulturarrangement hele året:

Vandring langs Alnaelva, konserter (pop, rock, klassisk m.m), utekino på sommeren, julekonsert og Kværnerbylekene (skirenn for barn).

Buss 32 stopper "rett utenfor døren" og tar deg til sentrum på 5 minutter. Gangavstand til det meste. Velger du gangstien mot sentrum passerer du blant annet historiske Middelalderparken.

Mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen med sin særpregede vegetasjon og turstier langs Alna, over til Østensjøvannet og videre til Østmarka.

Tilsammen er det planlagt ca. 1.800 boliger i Kværnerbyen. Se www.kvaernerbyen.no for mer informasjon om bydelen. Et område i rivende utvikling!

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 550 000,-

Felleskostnader

Kr 2 485,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2013

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

47m2

Bruksareal

47m2

Tomt

8904m2

KR-kode

37.18213

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Turbinveien 10, 0195 Oslo

Gnr. 236, bnr. 222, i Oslo kommune.

Leil.nr. 2008, andelsnr. 17,

Dreieskivakvartalet Borettslag, org.nr. 911557800

Tomten

Eiet tomt på 8.904 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslaget har 34 parkeringsplasser for bil og 2 plasser for MC i garasjekjelleren som ble kjøpt av borettslaget i 2015. 24 av bilplassene er solgt til andelshavere, mens de resterende 10 leies av andelshavere. I følge styreleder er det p.t. ingen ledige plasser i garasjeanlegget. Plassene som leies ut foredeles etter venteliste. Det er gode muligheter for å leie plass i garasjeanlegg tilhørende andre borettslag i Kværnerbyen.

Det er vedtatt at el-anlegget i garasjen skal bygges ut, og det vil da bli mulig å anskaffe boks for el-billading. For øvrig gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 52 kvm

Totalt bruksareal: 47 kvm

Totalt primærrom: 47 kvm

Primærrom:

Gang, bad, stue/kjøkken, soverom

Leiligheten har også en balkong på ca 14,5 kvm.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca 9 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.11.2018 utført av Erik Øyum.

Bebyggelse og byggemåte

Bygning oppført i betong/ murkonstruksjoner med balkonger og parkeringsanlegg i kjelleren.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det at leiligheten fremstår som velholdt med normal bruksslitasje og er gitt TG1 på alle vurderte punkter i rapporten.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen og lys 2-roms med særdeles romslig sydvendt balkong på hele 14,5 kvm. Nyere bygg fra 2013 som er pent brukt og som følgelig holder en god standard. Leilighten har svært god lysinngang, er enkel å møblere etter egne ønske, og oppleves luftig. Fin beliggenhet på "hjørnet", noe som gir leiligheten et ekstra vindu sammenlignet med tilsvarende leiligheter i borettslaget. Heisadkomst direkte til leilighetsplan. Borettslaget har i tillegg en flott felles takterrasse som disponeres fritt av beboerne med storslagen utsikt over hele Oslo, med sol fra morgen til kveld. Leiligheten inneholder: entré, bad/wc, soverom og åpen stue-/ kjøkkenløsning.

Nærmere innhold:

Entré:

Romslig og pen entre med god oppbevaringsplass i fastmontert skyvedørsgarderobe. Nisje med plass for klesavheng, samt knagger for heng av yttertøy. Stort glassfelt i dør mellom entré og stue gir fin lysinngang og en forsterket romfølelse. Parkettgulv i eik, lysmalte vegg- og himlingsflater.

Stue:

Leiligheten har en fin og meget lys stue som er delvis adskilt fra kjøkkenet. Her finnes naturlig plass for sofagruppe med tilhørende salongbord, oppbevaringsmøblement og tv-seksjon. Rommet har store vindusflater som gir fine innvendige lysforhold. Boligen vender i sin helhet inn mot rolig fellesområde. I direkte tilknytning til både kjøkken og stue er det fin plass til spisebord ved vindu. Lysmalte veggflater og parkettgulv i eik.

Fra stuen er det direkte utgang til fantastisk balkong som har særdeles god størrelse.

Balkong:

Stor og solrik balkong på ca. 14,5 kvm. med betongdekke som undergulv belagt med lamellfliser. Balkongen vender mot syd og har sol fra morgen til ettermiddag. Denne balkongen har rikelig med plass for både sittegruppe, spisebord, grill, solseng, grønsakshage m.m. Her kan fine sommerdager nytes - gjerne også med selskap av besøkende. Balkongen vender ut mot rolige fellesområder og er skjermet for sjenerende trafikkstøy. Dobbel stikkontakt for terrassevarmer, grill etc. montert. Glassfelter i balkongens rekkverk er frostet.

Kjøkken:

Delvis adskilt kjøkken med moderne innredning fra Aubo. Hvite kjøkkenfronter med rustfrie håndtak, laminat benkeplate med nedfelt rustfri oppvaskkum. Fliser og belysning mellom kjøkkenbenk og overskap. Innebygget stekeovn, induksjon koketopp og integrert oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap i nisje. Ventilator med felles avtrekk. Den åpne kjøkkenløsningen oppleves skjermet, men har samtidig en god kommunikasjon med stuen.

Bad/wc:

Pent flislagt bad med god størrelse, varmekabler i gulvet og downlights i himling. Badet har videre servant på underskap, speil, vegghengt toalett, samt dusj med dusjvegger i herdet glass. Meget praktisk innredet med nisje for vaskemaskin og tørketrommel under benk. Varmtvann er inkludert i felleskostnader.

Soverom:

Lyst og godt soverom med naturlig plass til dobbeltseng og fin størrelse. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i garderobeskap på begge sider av sengen. Skjermede og rolige fellesområder utenfor soveromsvinduet.

Diverse:

- Romslig bod i kjeller (9 kvm.)

- Balansert ventilasjonsanlegg

- Heisadkomst direkte til leilighetsplan

- Sikringsskap med automatsikringer

- Kabel-TV og fibernett

- Felles brannmelder med tilkobling til alarmsentral

- Etterspurt beliggenhet med kort vei til et variert servicetilbud, offentlig kommunikasjon og turområder

Oppvarming

Boligen varmes opp via radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg og varme i baderomsgulvet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.02.2014. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 7 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet en utbyggingsavtale vedr offentlig veianlegg med flere bestemmelser, to erklæringer/avtaler om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av nettstasjoner (Hafslund Nett AS), bestemmelse om veg og bestemmelser om parkering.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Dreierskivakvartalet Borettslag. Dreieskivakvartalet Borettslag er del av Turbinveien 4B-24 eierseksjonssameie.

- Borettslaget består av 264 andelsleiligheter.

- Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

- Borettslaget er forsikret hos: OBOS Skadeforsikring AS - polisenummer 13019

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt etter styrets godkjennelse.

- Boligselskapet har avtale med Techem om leveranse av energiservicetjenester. OBOS fakturerer den enkelte beboer a konto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader. Techem avregner faktisk energiforbruk pr år/ pr kvartal mot innkrevd a kontobeløp. Avregning og evt. justering av a kontobeløp skjer årlig / kvartalsvis.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten paralellavklares. Konferer megler for nærmere info. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i henhold til reguleringsplan S-4198 datert 07.12.2005. Det foregår en rekke boligprosjekter og utbygginger i området. Nabotomten møt øst (Enebakkveien 69) er foreslått omregulert til boligbygging. Se saksinnsyn hos Plan- og bygningsetaten, saksnummer: 200705311. Kontakt evt. megler for mer informasjon.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.485,- pr. mnd. og inkluderer: A-konto fjernvarme (varmtvann og fyring), kabel-tv og internett, forretningsførsel, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles forsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Oppvarming: kr 204,-

Felleskostnader: kr 2.281,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.200,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.558.088,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Kværner Nord
Kirkesogn Vålerengen

Steder i nærheten

Jordal Amfi 1 km
Dyvekes bru 1.3 km
Politihuset 1.4 km
Malerhaugen 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.2 km
Sentralstasjon Oslo S 2.3 km
T-bane stasjon Ensjø T-banestasjon 1.5 km
Trikkeholdeplass St. Halvards plass 1.3 km
Bussholdeplass Kværnerbyen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 0.8 km
Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 0.9 km
Treningssenter FitnessRoom Kværnerbyen 0.2 km
Treningssenter SATS Kampen 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Vålerenga skole (1-7 kl.) 0.6 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.1 km
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.8 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Etterstad videregående skole 1.2 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.8 km

Barnehager

Eitillstad FUS barnehage (0-6 år) 0.3 km
Kværnerbyen Barnehage (0-6 år) 0.3 km
Kværnerdalen barnehage (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Torg 1.5 km
Kjøpesenter Grønland Basar 1.8 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 0.6 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.6 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 0.1 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Oslo City Vinmonopol 2.5 km
Dagligvare Kiwi Kværnerbyen 0.1 km
Dagligvare Coop Prix St. Halvardsgate 0.6 km
Kiosk/video Mix Vålerenga 0.8 km
Kiosk/video Vålerengen Sykehjemskiosk 1 km
Bensin Shell Kværner 0.6 km
Bensin Shell Etterstad 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52 %
Andel kvinner 48 %
Gj.snittalder menn 32,7 år
Gj.snittalder kvinner 33,2 år
Husholdninger med barn 21,5 %
Husholdninger uten barn 78,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Kværner Nord 1571 990

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?