Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 005 000,- for kr 3 005 000,-

Velkommen til Turbinveien 11 - Presentert av Christoffer Fraurud i Krogsveen

God plass i stuen til større sofagruppe med tilhørende møblement, tv-seksjon og øvrig oppbevaringsmøblement

Lys og tiltalende 3-roms endeleilighet med gjennomgående og fin planløsning i boligblokkens femte etasje

 

Naturlig og fin plass for spisebord i direkte tilknytning til både kjøkken og stue - et naturlig samlingspunkt for hyggelige måltider

Åpen og moderne kjøkkenløsning mot stue med direkte utgang til overbygget og solrik vestvendt balkong

Kjøkkeninnredning med glatte hvite fronter, fliser og belysning mellom kjøkkenbenk og overskap

 

Innebygget stekeovn, induksjon koketopp og integrert oppvaskmaskin

Solrik vestvendt balkong på ca. 7,5 kvm

Balkongen vender inn mot rolig indre gårdsrom

Utsyn fra balkongen

Her finnes det plass for både sittegruppe med tilhørende møblement, grill m.m.

Solkart - kun til illustrasjon

Soverommet er både romslig og delikat med god plass til både dobbeltseng og oppbevaringsmøblement

Rikelig med oppbevaringsmuligheter i fastmonterte garderobeskap langs den ene veggen

Soverommet vender ut mot stille og rolig område uten trafikkstøy på sval side av bygget

Moderne og pent flislagt bad med god størrelse

Meget praktisk løsning med naturlig plass for både vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate

Varmekabler i gulvet, downlights i tak med dimmer, vegghengt toalett og innsvingbare dusjdører

Det minste soverommet blir i dag benyttet som kontor, men fungerer like godt som barnerom/gjesterom e.l.

 

Lys og pen entré som gir et godt førsteinntrykk og som har god plass til klesavheng

Direkte adkomst fra gangen som leder mot stuen til en meget praktisk innvendig bod på ca. 3 kvm.

Plantegning

Pent opparbeidet indre gårdsrom

Fasade

Kart

Nærområde - Kværnerbyen

Nærområde - Kværnerbyen

Nærområde - Kværnerbyen

Nærområde - Kværnerbyen

Nærområde - Kværnerbyen

Nærområde - Svartdalsparken

Nærområde - Alnaelva og Svartdalsparken

Nærområde - Vålerenga

Nærområde - Vålerenga

Nærområde - Vålerenga

Nærområde - Vålerenga

Nærområde - Gamlebyen

Nærområde - Gamlebyen

Kværnerbyen - Nyere, lys og pen 3-r endeleil. m/gj. gående planløsning og solrik balkong. IN-ordning! V.vann og fyr inkl.

Turbinveien 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 840 000,-

Kværnerbyen - Nyere, lys og pen 3-r endeleil. m/gj. gående planløsning og solrik balkong. IN-ordning! V.vann og fyr inkl.: Kværnerbyen - Nyere, lys og pen 3-r endeleil. m/gj. gående planløsning og solrik balkong. IN-ordning! V.vann og fyr inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 840 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 618,-
Fellesgjeld:
Kr 1 358 138,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 61 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Kværnerbyen er en helt ny bydel som har vært og er under omfattende utvikling. Bydelen er sentralt beliggende på Kværners gamle tomt mellom Ekeberg og Vålerenga. Det har allerede etablert seg et godt utvalg av servicetilbud på området. I Kværnerbyen bor du med gangavstand til sentrum. Med sin nærhet til Bjørvika ligger bydelen i et meget spennende område. Bjørvika er det største byutviklingsprosjektet i Norge siden 1652 og flere kulturinstitusjoner har planer om å etablere seg her, Operaen er som kjent allerede på plass.

Kværnerbyen har et aktivt nabolag med blant annet tur-, jogge- og håndarbeidsgrupper. Kværnerbyen har både café/bakeri, apotek, blomsterbutikk, treningssenter, renseri og dagligvareforretning. Området er fremdeles under oppbygging og flere butikker er på vei til å etablere seg til en egen liten by i byen.

Det er et flott vannspeil, beplantning og interne veier flettet inn blant bebyggelsen. Vannspeilet brukes til å bade i av barna sommerstid, vinterstid er det skøyteis.

Obos er flinke til å avholde kulturarrangement hele året:

Vandring langs Alnaelva, konserter (pop, rock, klassisk m.m), utekino på sommeren, julekonsert og Kværnerbylekene (skirenn for barn).

Buss 32 stopper "rett utenfor døren" og tar deg til sentrum på 5 minutter. Gangavstand til det meste. Velger du gangstien mot sentrum passerer du blant annet historiske Middelalderparken.

Mot nord ligger Vålerenga med sin karakteristiske trehusbebyggelse. Her finner du små kafeer, spisesteder og butikker. Mot øst ligger Svartdalsparken og Svartdalen med sin særpregede vegetasjon og turstier langs Alna, over til Østensjøvannet og videre til Østmarka.

Tilsammen er det planlagt ca. 1.800 boliger i Kværnerbyen. Se www.kvaernerbyen.no for mer informasjon om bydelen. Et område i rivende utvikling!

Barnehager og skoler

Se vedlagte nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 840 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 358 138,-

Totalpris

Kr 4 198 138,-

Felleskostnader

Kr 5 618,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

5

Byggeår

2007

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

58m2

Bruksareal

61m2

Tomt

431m2

KR-kode

3718134

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Turbinveien 11, 0195 Oslo

Gnr. 236, bnr. 216 i Oslo kommune.

Leil.nr. 5005, andelsnr. 127,

Turbinen Borettslag, org.nr. 991 449 493

Tomten

Eiet tomt på 431 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslaget har 34 parkeringsplasser for bil og 2 plasser for MC i garasjekjelleren som ble kjøpt av borettslaget i 2015. 24 av bilplassene er solgt til andelshavere, mens de resterende 10 leies av andelshavere. I følge styreleder er det p.t. ingen ledige plasser i garasjeanlegget. Plassene som leies ut foredeles etter venteliste. Det er gode muligheter for å leie plass i garasjeanlegg tilhørende andre borettslag i Kværnerbyen.

Det er vedtatt at el-anlegget i garasjen skal bygges ut, og det vil da bli mulig å anskaffe boks for el-billading. For øvrig gjelder gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm

Totalt bruksareal: 61 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Primærrom:

Entré, bad/wc, stue, kjøkken, kontor, soverom: 58 kvm

Sekundærrom:

Innvendig bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en sportsbod i kjelleren på ca 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.07.18 utført av Erik Øyum.

Standard

Lys og tiltalende 3-roms endeleilighet med gjennomgående og fin planløsning i boligblokkens femte etasje. Bygget var nytt i 2007 og holder således en moderne og god standard. God kombinasjon av mye lys og en effektiv planløsning gjør denne leiligheten til en meget attraktiv og praktisk bolig. Store vindusflater gir et godt lysinnfall, og skaper en lys og åpen atmosfære. Heisadkomst direkte til leilighetsplan og tilgang til felles takterrasse i borettslaget. Skjermet beliggenhet og gode solforhold på den vestvendte balkongen som måler 7,5 kvm. Bod i kjeller på ca. 5 kvm. Boligen inneholder: Entré/gang, to soverom, bad/wc, innvendig bod, stue og kjøkken.

Nærmere innhold:

Entré/gang:

Lys og pen entré som gir et godt førsteinntrykk og som har god plass til klesavheng. Lite vindu i entréen gjør at du får naturlig lysinnslipp også her. Entréen ble flislagt i 2015 noe som gjør gulvene slitesterke og lette å rengjøre. Direkte adkomst fra gangen som leder mot stuen til en meget praktisk innvendig bod på ca. 3 kvm. Her har du rikelig med oppbevaringsmuligheter for både klær, skotøy m.m.

Stue:

Lys og romslig stue i åpen løsning mot kjøkken. God plass til større sofagruppe med tilhørende møblement, tv-seksjon og øvrig oppbevaringsmøblement. Naturlig og fin plass for spisebord i direkte tilknytning til både kjøkken og stue - et naturlig samlingspunkt for hyggelige måltider. Store vindusflater gir gode lysforhold, samt en åpen og luftig atmosfære. Klassisk og stilren eikeparkett på gulv som var nyslipte i 2016.

Kjøkken:

Åpen og moderne kjøkkenløsning mot stue med direkte utgang til overbygget og solrik vestvendt balkong på ca. 7,5 kvm. Sol på balkongen mellom 14.30 til ca. 20.00 iflg. eier (sommerstid). Her finnes det plass for både sittegruppe med tilhørende møblement, grill m.m. Utelys montert på balkongen.

Kjøkkeninnredning med glatte hvite fronter med rustfrie håndtak. Innebygget stekeovn, induksjon koketopp og integrert oppvaskmaskin. Benkeplate i tre med nedfelt oppvaskkum i hvit utførelse med ett greps blandebatteri. Benkeplate, oppvaskkum og blandebatteri ble skiftet i 2013. Det samme gjelder induksjonstopp og stekeovn. Fliser og belysning mellom kjøkkenbenk og overskap. Ventilator med mekanisk avtrekk på kjøkkenet. Slipte parkettgulv også her. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad/wc:

Moderne og pent flislagt baderomskabin fra byggeår med god størrelse, varmekabler i gulvet, downlights i tak med dimmer og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Veggmontert toalett, nedsenket dusjhjørne med innsvingbare dusjdører og servant med skap under. Meget praktisk løsning med naturlig plass for både vaskemaskin og tørketrommel under benkeplate. Innmurt speil med skap ved siden. Varmt forbruksvann leveres fra fellesanlegg og er inkl. i felleskostnader.

Hovedsoverom:

Soverommet er både romslig og delikat med god plass til både dobbeltseng og oppbevaringsmøblement. Rikelig med oppbevaringsmuligheter i fastmonterte garderobeskap langs den ene veggen. Eikeparkett på gulv og malte vegg- og himlingsflater. Soverommet vender ut mot stille og rolig område uten trafikkstøy på sval side av bygget. Her kan du sove med vinduet åpent hele sommeren!

Kontor/Soverom II:

Det minste soverommet blir i dag benyttet som kontor, men fungerer like godt som barnerom/gjesterom e.l. Her er mulighetene mange! Stor skyvedørgarderobe montert for effektiv oppbevaring.

Diverse:

- Miljøvennlig fjernvarme via radiatorer

- Sikringsskap med automatsikringer

- Kabel-tv og fibernett

- Porttelefon

- Heis

- Sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm.

Oppvarming

Boligen har radiatorer tilkoblet fjernvarmeanlegg, og elektrisk varme i baderomsgulvet. MAIK AS er engasjert til å foreta avregningen og faktureringen av strøm og varmt vann i borettslaget. Dette faktureres direkte den enkelte andelseier. Fjernvarme til radiator/oppvarming av leilighetene betales over felleskostnadene. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.11.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst fire servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet utbyggingsavtale om offentlig veianlegg, bestemmelse om gjensidig rett til bruk av grunn til reparasjoner og vedlikehold, bestemmelse om felles stikkledning og bestemmelse om vann/kloakkledning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Borettslaget har ti rettigheter tinglyst på sin eiendom, som blant annet omhandler bestemmelse om adkomstvei, om felles parkeringsareal, felles oppholdsareal, bestemmelse om biloppstillingsplass/garasjeplass, sykkelparkering, bestemmelse om vann- og avløpsanlegg, om balkonger, om boder, rett til bruk av felles gangareal, bestemmelse om adkomstrett i gangareal og bruksrett til utendørs amfi.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Turbinen Borettslag.

- Borettslaget består av 161 andelsleiligheter.

- Turbinen borettslag er forsikret hos: NEMI, polisenummer 3109488.

- Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er tillatt etter søknad til styret og undertegning av borettslagets dyreholdserklæring - så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne. Søknad skal leveres styret før husdyret anskaffes.

- Borettslaget kjøpte i 2015 garasjeanlegg etter vedtak på generalforsamling.

- Alle beboere i Turbinen borettslag har adgang til felles takterrasse i 7. etasje i Turbinveien 7.

Foretatte påkostninger de senere år:

- 2017: La om til fibernett. Som planlagt gjennomførte Turbinen og Møllehjulet en samlet oppgradering av bredbåndsforbindelsen i begge borettslagene. Den nye grunnhastigheten er 50/50 mbps.

- 2017: Byttet låsesystem. Etter vedtak på generalforsamling ble det installert nye låser på alle fellesdørene i alle blokkene.

- 2017: Sandkasse og leker i gårdsrommet ble oppgradert.

- 2016: Utskiftning av varmtvannsmålere.

- 2016: Utskiftning av luftepotter - skiftet fra automatiske til manuelle.

- 2014: Høytrykksspyling av avløpsrør.

- 2014: Maling av fasade.

- 2014: Utskiftning av håndløperne

- 2014: Oppstart utskiftning av lysarmatur til sensorstyrte LED-lamper.

Planlagte påkostninger:

- 2018: Planlagt spyling av alle rør i borettslaget for å fjerne fett og annet smuss og forebygge alvorlige blokkeringer. Gjennomføres til høsten.

- 2018: Planlagt å skaffe ladeanlegg i fellesgarasjen. Dette gjennomføres andre kvartal 2018.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten paralellavklares. Konferer megler for nærmere info. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig, forretning og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4198 datert 07.12.2005 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Det foregår en rekke boligprosjekter og utbygginger i området. Nabotomten møt øst (Enebakkveien 69) er foreslått omregulert til boligbygging. Se saksinnsyn hos Plan- og bygningsetaten, saksnummer: 200705311. Kontakt evt. megler for mer informasjon.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Solkart vedlagt i salgsoppgaven er kun ment som illustrasjon over solforholdene midtsommers (21.6). Teknologien som brukes kan slå feil pga. kalibrering e.l. Solforhold må derfor også kontrolleres selv ved hjelp av kompass, kart eller egen app hvis dette er av betydning. Bygg, vegetasjon o.l. kan skygge for solen. Konferer med megler ved spørsmål eller hvis du har behov for veiledning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.618,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring, varmtvann, internett, kabel-/tv, renter og avdrag på andel fellesgjeld, forretningsførsel, generell drift og vedlikehold, kommunale avgifter m.m. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 3.003,-

Lånekostnad 1: kr 759,-

Kapitalkostnad IN light 2: 1.856,-

Andelen har to avdragsfrie lån:

OBBK05-98207545767

Borettslagets lån er avdragsfritt i år. Frem til 01.08.2020 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke til kr 5.649,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

OBBK02-98207545759

Borettslagets lån er avdragsfritt i år. Frem til 01.09.2038 betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke til kr 9.753,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.500,- pr. år. / 3.030 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er ikke pr i dag tilknyttet alarm, men det er mulig å anskaffe. Alarm kan iflg. eier knyttes opp til den elektroniske låsen som er installert.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.206.226,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.358.138,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Kværner Nord
Kirkesogn Vålerengen

Steder i nærheten

Jordal Amfi 1.1 km
Dyvekes bru 1.2 km
Politihuset 1.5 km
Mariakirkens ruiner 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.2 km
Sentralstasjon Oslo S 2.3 km
T-bane stasjon Ensjø T-banestasjon 1.6 km
Trikkeholdeplass St. Halvards plass 1.2 km
Bussholdeplass Kværnerbyen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 0.9 km
Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 1.1 km
Treningssenter FitnessRoom Kværnerbyen 0.2 km
Treningssenter SATS Kampen 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Vålerenga skole (1-7 kl.) 0.8 km
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.3 km
Kampen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.9 km
Etterstad videregående skole 1.2 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 2 km

Barnehager

Kværnerbyen Barnehage (0-6 år) 0.1 km
Eitillstad FUS barnehage (0-6 år) 0.3 km
Kværnerdalen barnehage (0-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Senter 1.6 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 2 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 0.7 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 1.7 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 0.1 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 2 km
Vinmonopol Oslo S Vinmonopol 2.4 km
Dagligvare Kiwi Kværnerbyen 0.1 km
Dagligvare Nærbutikken Konowsgate 0.5 km
Kiosk/video Mix Vålerenga 0.9 km
Kiosk/video Vålerengen Sykehjemskiosk 1.1 km
Bensin Shell Kværner 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52 %
Andel kvinner 48 %
Gj.snittalder menn 32,7 år
Gj.snittalder kvinner 33,2 år
Husholdninger med barn 21,5 %
Husholdninger uten barn 78,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Kværner Nord 1571 990

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christoffer Fraurud
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?