Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 800 000,- for kr 2 800 000,-

fasade

fasade

entré

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

stue

stue

stue

bad

soverom

soverom

terrasse

terrasse

3Dplan

JESSHEIM/SKOGMO - Fin 2,5-roms eierlelighet med flott planløsning - Sentral og flott beliggenhet innerst i blindvei

Tyttebærlia 58A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 690 000,-

JESSHEIM/SKOGMO - Fin 2,5-roms eierlelighet med flott planløsning - Sentral og flott beliggenhet innerst i blindvei: JESSHEIM/SKOGMO - Fin 2,5-roms eierlelighet med flott planløsning - Sentral og flott beliggenhet innerst i blindvei

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 690 000,-
Felleskostnader:
Kr 980,-
Fellesgjeld:
Kr 5 043,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

2,5-roms selveierleilighet i Tyttebærlia 58A, sentralt på Skogmo i et etablert boligområde. Usjenert og veldig barnevennlig, med friareal som nærmeste nabo. Beliggende i meget populært og barnevennlig boområde, med kort avstand til Jessheim sentrum med alle fasiliteter.

Skogmofeltet betraktes som ett av de mest populære boområdene på Jessheim. Nærhet til marka, samtidig med gangavstand til Jessheim sentrum.

Jessheim BY

Boligen ligger kun 10 minutters gange fra Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Her finner du et stort kjøpesenter med 140 butikker, koselige caféer og restauranter. Ved siden av senteret finnes Kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. Kulturskole med dans, musikk og teater for barna. Jessheim fikk bystatus i september 2012, og er en by i stor vekst.

Til Ullensaker Kulturhus med sine tre kinosaler kommer nyhetene innen film like raskt som til hovedstaden.Kulturhuset byr i tillegg på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.

Rekreasjonsmuligheter

Nordbytjernet er Ullensakers mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt tjernet samt et yrende badeliv om sommeren. Ellers kan Jessheims skoger tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Treningssenter ligger etablert i nye lokaler sentralt på Jessheim. Idrettsbaner finnes også i området.

Jessheimmarka har en rekke stier og kan by på variert terreng, samt lysløype. Den benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper. Ull/Kisa stadion med fotball, friidrett og ny flerbrukshall/skøytehall bare 5 min fra boligen.

Kollektiv transport

Jessheim stasjon har gode bussforbindelser til Gardermoen og Oslo, samt skolebusser til både Jessheim og Nannestad. Nærmeste bussholdeplass er "Industrivegen" ved hovedveien, ca. 4 min gange.

Fra Jessheim stasjon går det tog i retning Oslo/Drammen og Dal to ganger i timen. Perfekt for pendlere! Med parkering for pendlere.

Avstander med bil

Gardermoen flyplass: Ca. 10 min.

Oslo: Ca. 30 min.

Barnehager og skoler

Skogmo området har en egen barnehage, Hoppensprett Skogmo. Barnehagen har plasser til 75 barn i alderen 1-6 år.

Den nærmeste barneskolen er Skogmo skole. Skolen ligger idyllisk til i skogen, midt mellom Fladbyseter og Skogmo.

Allergot ungdomsskole har elever fra 8. til 10. klasse. De fleste elevene kommer fra barneskolene Algarheim, Døli, Nordkisa og Skogmo. Skolen ligger sentralt på Jessheim, like ved jernbanestasjonen.

Jessheim VGS er den største videregående skolen i Akershus. Skolen har i dag 1150 elever fordelt på 58 ulike programfag. Ca. 2km fra boligen.

Alle skoler og barnehager ligger i gangavstand fra boligen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E6 mot Trondheim og ta avkjøring Jessheim Syd. Ta til venstre og følg Trondheimsveien inn mot Jessheim sentrum (rett frem i første rundkjøring). I andre rundkjøring tar man til høyre og videre til høyre i neste rundkjøring. Fortsett videre over jernbanebrua og ta så rett frem i første rundkjøring, så første avkjøring til høyere ved neste. Innkjøringen til Skogmofeltet ligger da som første avkjøring til høyre, (Skogmovegen). Tyttebærlia er andre vei til høyre, leilighetskomplekset befinner seg helt innerst. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 690 000,-

Fellesgjeld

Kr 5 043,-

Totalpris

Kr 2 695 043,-

Felleskostnader

Kr 980,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2004

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

55m2

Tomt

6192m2

KR-kode

631885

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Tyttebærlia 58A, 2053 Jessheim

Gnr. 117, bnr. 422, snr. 22, i Ullensaker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 6.192,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Parkering på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 61 kvm

Totalt bruksareal: 55 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Bruksareal:

Leilighet 55 kvm

Primærrom:

1. etasje 50 kvm: Vindfang/hall, bad/WC/Vaskerom, stue, kjøkken, soverom og et disponibelt rom

Sekundærrom:

1. etasje 5 kvm: bod

I tillegg disponerer boligen 1 utebod rett ved inngangspartiet.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.05.2018 utført av Roger Pedersen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Tyttebærlia 58A

2,5-roms selveierleilighet med en av de flotteste beliggenhetene på Skogmo, sentralt på Jessheim.

Et hyggelig vindfang ønsker deg velkommen. Her kan du henge av deg jakken og ta av der skoene, før du tar turen videre inn i din nye leilighet. Videre føres du inn i kjøkken og stueløsning.

Kjøkkenet: Hvit profilert kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med ett greps blandebatteri. Opplegg for integrert oppvaskmaskin, integrert komfyr med nedfelt platetopp og det er også tilkoblet en ventilator over kokeplass som går ut i yttervegg. Godt med skapplass og det er montert fliser mellom over og underskap. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Fra stuen er det utgang til terrasseplatting på ca 38 m2. Her har du skogen og turløyper som nærmeste nabo. Dette er mye av årsaken til at denne beliggenheten er så flott.

Det er et stort soverom med skapplass, samt et disponibelt rom (under 6 kvm), som kan benyttes som barnerom.

Badet har inngang fra hall.

Bad: Fliser på vegger og fliser på gulvet. Innredningen består av et dusjsone med innfellbare buede dusjvegger, hvit glatt innredning med underskap, speilskap, servant og et lys. Vannklosett er montert og det er tilkoblet en ca 150 liters varmtvannsbereder og tilkobling for både vaskemaskin. Avtrekk i vegg, varmekabler i gulv.

Gulv: Laminat og fliser på alle gulv.

Vegg: Malte, panelerte flater på bindingsverk. Fliser på alle veggoverflater på bad og mellom over og underskap på kjøkken.

Himling: Takess.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i bad, kjøkken, stue, gang og vindfang, og panelovn i bod. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 25.08.2005. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servituttet på sameiets eiendom, men som antas å ha noe betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servitutten er seksjoneringsbegjæringen og viser at bodarealene følger leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Tyttebærlia sameie, med sameiebrøk 54/1642.

Sameiet består av 26 leiligheter.

Forretningsfører er Sparebank1 Regnskapshuset (Tidligere Frostad & Skyrud AS), tlf. 63 94 38 00

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet. I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "Skogmo" datert 13.12.1993 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 03.11.2003.

Ullensaker kommune har planlagt ny vei fra Skogmo til Langelandsfjellet. Den vil etter planene vil etableres vest for denne eiendommen. Detaljregulering pågår.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at kjøleskap og taklamper i kjøkken, stue, vindfang, gang, soverom og disponibelt rom ikke følger med.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.836,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Fellesutgiftene er kr 980,- pr. mnd. og inkluderer: Strøm i fellesareal utvendig vedlikehold, forsikring, revisjon, regnskap, kabel-TV.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,- pr. år. / 9.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr 250,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.625,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.764.124.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ullensaker
Grunnkrets Gystad
Kirkesogn Hovin

Steder i nærheten

Gystad næringspark 1 km
Kulturhuset 2 km
Jessheim næringspark 2.1 km
Gardermoen næringspark 5.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 12.2 km
Jernbanestasjon Jessheim stasjon 1.9 km
Bussholdeplass Industriveien 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Holmsletta grusbane 2.6 km
Idrettsanlegg Jessheim friidrettstadion 2.6 km
Treningssenter Elixia Jessheim 2.6 km
Treningssenter Fresh Fitness Jessheim 2.4 km

Steder av interesse

Skoler

Skogmo skole (1-7 kl.) 1.1 km
Jessheim skole og ressursenter (1-7 kl.) 2.2 km
Allergot ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Gystadmarka ungdomsskole (8-10 kl.) 2.4 km
Hoppensprett ung.skole Jessheim (8-10 kl.) 2.5 km
Jessheim videregående skole 3.1 km
Hvam videregående skole 15.2 km

Barnehager

Kongletoppen familiebarnehage 0.4 km
Hoppensprett aktivitetsbhg. Skogmo (1-6 år) 0.7 km
Læringsverkstedet barnehage Skogmo 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Jessheim Storsenter 2 km
Kjøpesenter Romerikssenteret 10.9 km
Postkontor Coop Extra Algarheimveien 1.9 km
Postkontor Coop Obs! Jessheim 2.4 km
Apotek Ringen apotek 1.8 km
Apotek Jessheim apotek 1.8 km
Vinmonopol Jessheim Vinmonopol 2 km
Dagligvare Kiwi Gystad 1.1 km
Dagligvare Rema 1000 Gystadparken 1.2 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Jessheim 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.8 km
Bensin Uno-X Gystadparken 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Jessheim 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,4 %
Andel kvinner 49,6 %
Gj.snittalder menn 33,4 år
Gj.snittalder kvinner 34,2 år
Husholdninger med barn 43 %
Husholdninger uten barn 57 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ullensaker 35102 15512
Grunnkrets: Gystad 2900 1233

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 35.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Kine Johansen Ruud
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?