Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 250 000,- for kr 5 250 000,-

Med romslige oppholdsrom har du rikelig med plass til både sofagruppe og spisestue

Boligen varmes opp via elektriske panelovner, i tillegg til vedpeis med Nordpeis innsats fra 2015 i stuen

Stuen har store vindusflater, og med hjørnebeliggenhet får man et flott lysinnslipp helel dagen.

Takhøyde på 2,76m gir en god romfølelse

Romslig og veldimensjonert stue i åpen og moderne løsning mot kjøkkenet

Stue

Stue

Boligen gjennomgikk en omfattende oppussing i 2015 og holder en gjennomgående høy standard og er kledd i nydelige farger som gir et moderne, men samtidig tidløst uttrykk.

Velkommen til Uelands gate 65A. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Kjøkken

Delikat og innholdsrikt kjøkken fra 2015 med hvite grepsfrie fronter.

Det elektriske anlegget ble oppgradert med nye kurser til kjøkkenet i forbindelse med oppussingen i 2015.

Kjøkken

Benkeplate i heltre ask.

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, ovn, kombiovn inkl. micro, induksjon platetopp, samt kjøl/frys

Delikat flislagt baderom med varmekabler i gulv, samt opplegg til både vaskemaskin og tørketrommel.

Godt med oppbevaring med servant med underskap, overhengt speilskap og to praktiske gulvstående skap for oppbevaring og som skittentøyskurv.

Dusjhjørne med skyvedører i glass og regnfallsdusj

Lunt og romslig hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng og garderobe.

Hvitpigmentert 3-stavs eik parkett i kombinasjon med lysmalte vegger gjør soverommet lyst og luftig

Hovedsoverom

Praktisk garderobesekjson på hovedsoverom.

De to øvrige soverommene vender mot indre gårdsrom og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Soverom II

Soverom III

Soverom III

Soverom III

Garderobeseksjon på hovedsoverom.

Romslig entré med tilknytning til stue, soverom og bad

Entréen har praktisk gulvflate med grå kvadratiske fliser og varmekabler.

Selve entréen gir gode oppbevaringsmuligheter med god plass for garderobeløsning

Entré

Fasade

Leiligheten ligger i et veldrevet og ettertraktet sameie som er kjent for sine fargerike fasader og flotte fellesarealer.

Fasade

Plantegning

Sagene

Uelands Gate 65a

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 800 000,-

Sagene: Denne må du se! Rålekker 4-roms hjørneleilighet med peis, høy standard og ettertraktet beliggenhet!

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 4 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 173,-
Fellesgjeld:
Kr 45 920,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenheten er super med en kombinasjon av å bo rolig, men likevel så sentralt. Området har et rikt og variert butikk-, service- og kulturtilbud. På Sagene finner en bl.a. Mysterud, Bjølsen bakeri, Sagene Lunsjbar, Kaffebrenneriet, Mat & Mer, gallerier, bank, apotek, yoga og treningssentre etc. Idylliske "Hjemmets kolonihager" og "Portveien 2" ligger like oppe i gaten. Kort vei til Storo Senter og kulturhuset Soria Moria.

Akerselva som ligger i nærheten, har hyggelige turmuligheter fra sentrum i sør og til Maridalsvannet i nord. Det er også grønn turløype til Sognsvann, samt flere gode sykkelmuligheter til Maridalen og Ullevålseter. Nordover langs elven finner du Teknisk museum og badeplasser ved Nydalen, Stilla og Brekkedammen. Gode trenings-, tur- og sykkelmuligheter videre innover i Maridalen. Langs Akerselven arrangeres det årlig "elvevandring" som har blitt en voksende kulturbegivenhet for både store og små. Akerselven byr på industrihistorie, flotte broer og fossefall. Myraløkka med store grøntområder i skrånende terreng mot Akerselven ligger like ved. Her arrangeres det konserter i sommerhalvåret.

Bjølsenparken med sine sydvendte skråninger, utendørsscene og den flotte Lindealléen ligger en kort spasertur fra leiligheten. Voldsløkka idrettsplass med store grøntarealer ligger i nærområdet, og består av bl.a. tennisbaner, sandvolleyballbaner, skatepark, fotball-/skøytebaner, joggeløyper, stadion, m.m.

God offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet som enkelt tar deg til hele byen som f.eks. Majorstuen, Vulkan og Nydalen. Buss nr. 34 på Arkitekt Rivertz plass, buss nr. 54 til Brekkeskogen og lysløypene om vinteren, buss nr. 20 til Skøyen, buss nr. 30 til Bygdøy om sommeren og 37 bussen. Ellers Trikk fra Torshov, T-bane fra Nydalen eller Storo stasjon.

Gangavstand til Sats på Sagene, samt. Myrens Verksted på Torshov med aktivitetstilbud som trening, klatring, squash og golf.

Ca. 15 minutters gange til Handelshøyskolen BI. Ellers er det kort gange / bussmuligheter til blant annet Universitetet på Blindern, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg m.m..

Barnehager og skoler

Bhg. Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.2 km

Bhg. Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.3 km

Bhg. Dronning Louises barnehage (1-5 år) 0.4 km

1-10 kl. Bjølsen skole 0.6 km

1-10 kl. Sagene skole 1 km

Vgs. Foss videregående skole 1.4 km

Vgs. Oslo katedralskole 1.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 45 920,-

Totalpris

Kr 4 845 920,-

Felleskostnader

Kr 3 173,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

1911

Soverom

3

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

29591m2

KR-kode

401867

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Uelands Gate 65a, 0462 Oslo

Gnr. 221, bnr. 101, snr. 277 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 29.591 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet tomt med asfalterte gangveier, busker, trær og beplantning. Felles sykkelparkering og tørkestativ. Lekeplass og bakgård med gressplen og sittebenker. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er planlagt å innføre beboerparkering i bydel Sagene fra mai 2018. Da kan man parkere døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr. 3.000,- pr. år.

Nærmeste El-ladestasjon er i Dannevigsveien.

Nærmeste bysykkel stativ ved Arkitekt Rivertz Plass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm

Primærrom 67 kvm, 3.etg: Bad, entré, stue, kjøkken og 3 soverom.

I tillegg disponerer boligen to loftsboder på ca.3,5 kvm hver, samt to kjellerboder på ca.6,5 kvm hver.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.04.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med yttervegger i hulmurskonstruksjon av teglstein - pusset og malt utvendig. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på. Samtlige forhold er vurdert til TG1.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en lekker og stilsikker leilighet med høy standard og unikt særpreg. Lys og gjennomgående 4-roms hjørneleilighet med en god planløsning. Her bor du i nærhet til alt, men gode kollektivforbindelser til alle retninger av byen.

Boligen gjennomgikk en omfattende oppussing i 2015 og holder en gjennomgående høy standard og er kledd i nydelige farger som gir et moderne, men samtidig tidløst uttrykk. Her er det bare å flytte rett inn!

Entré/gang: Romslig entré med tilknytning til stue, samtlige soverom og bad. Praktisk gulvflate med grå kvadratiske fliser og varmekabler. Selve entréen gir gode oppbevaringsmuligheter med god plass for garderobeløsning. Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetesdøren

Hovedsikring på 40 AMP

Stue: Romslig og veldimensjonert stue i åpen og moderne løsning mot kjøkkenet. Med romslige oppholdsrom har du rikelig med plass til en stor sofagruppe og spisestue. Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde på 2,76m en fantastisk god romfølelse. Synlige bærebjelker som gir et stilig særpreg. Boligen varmes opp via elektriske panelovner, i tillegg til vedpeis med Nordpeis innsats fra 2015 i stuen. Pipeløpet ble rehabilitert i regi av sameiet i 2015. Stuen er malt i lyse farger og med et delikat 3-stavs eikeparkett gulv som går igjen på soverommene. 2-lags isolerglass vinduer fra 2012.

Kjøkken: Delikat innholdsrikt kjøkken fra 2015 med hvite grepsfrie fronter. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass. Heltre ask benkeplate. Et godt utstyrt kjøkken med integrert oppvaskmaskin, ovn, kombiovn inkl. micro, induksjon platetopp og

kjøl/frys. Kullfiltervifte over koketopp. Koketopp er tilkoblet komfyrvakt. Stilige farfar fliser mellom benk og overskap.

Det elektriske anlegget ble oppgradert med nye kurser til kjøkkenet i forbindelse med oppussingen i 2015. Et stilrent kjøkken som harmonerer godt med resten av leiligheten.

Bad/wc: Badet ble pusset opp mellom 2005-2008 i regi av sameiet. Varmekabler i gulv. Badet har et dusjhjørne med skyvedører i glass og regnfallsdusj fra 2015. Mørke kvadratiske fliser på gulv og hvite fliser på vegg som gir et moderne men samtidig tidløst særpreg. Badet er videre utstyrt med servant med underskap, overhengt speilskap fra 2015 samt to praktiske gulvstående skap for oppbevaring og som skittentøyskurv. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom: Leiligheten har tre velfungerende soverom. Et lunt og romslig hovedsoverom med godt med plass for dobbeltseng og en stor plassbygd garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass for oppbevaring. De to øvrige soverommene vender mot indre gårdsrom og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom. Takhøyden, materialvalg og store vindusflater går også igjen i disse rom.

Kort oppsummert en rålekker leilighet for den kresne som ønsker å flytte rett inn. Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Boligen varmes opp via elektrisk fyring og vedpeis. Varmekabler på bad og i entréen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1911, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett, trafokiosk og brannvegg/-dør.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Det Rivertzske Sameie, med sameiebrøk 67/17911.

Sameiet består av 311 leiligheter og 7 næringsseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt uten skriftlig samtykke fra styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Inngått avtale med Canal Digital om installasjon av fibernett samt levering av internett og kabel-tv. Oppstart pr 01.01.2018. Samtlige ventilasjonskanaler renset og anlegg som har forårsaket problemer er justert mht. luftmengder.

2015: Pontoppidans gate 10 fikk helt nytt tak, med taksten godkjent av riksantikvaren. 106 pipeløp rehabilitert. Alle pipeløp som er i bruk er rehabilitert. Arbeidet er godkjent av Brann-etaten. 42 piper over tak har blitt rehabilitert.

2014: Oppmuring av fire piper over tak som utgjorde fare for gateplan samt rehabilitering av de fire tilknyttede pipeløpene.

2013: Utbedring og sikring av en pipe over tak og rehabilitering av 11 pipeløp etter påbud fra Brannetaten.

Planlagte påkostninger:

Ifølge sameiets styre skal sameiet videreføre rehabiliteringsarbeidet på piper og tak. Sameiet består totalt av 15 bygninger, 3 av disse har fått utskiftet tak. Styret estimerer det vil bli tatt opp ca. 24 millioner i nye lån i forbindelse med dette, og antar at utskiftingene vil bli ferdig innen 5-6 år fra 2018. Det må derfor påregnes en økning i felleskostnadene og fellesgjelden.

Det er også behov for oppussing av oppganger. Styret vil innhente tilbud fra forskjellige entreprenører. Planen er å ta 3-6 oppganger per år, med oppstart i 2018. De oppgangene med størst behov vil bli prioritert.

I følge styret er det ikke er tillatt å tette/dekke til/stenge avtrekket på badet, da dette skaper ubalanse i ventilasjonssystemet og forsterker undertrykket i naboenes leiligheter. Dette gjelder alle leiligheter.

Oslo kommune utreder bomstasjon i Uelands gate ved Thurmanns gate. Styret vil derfor følge med på utviklingen og uttrykke sin bekymring til kommunen dersom dette vil medføre betydelig tap av parkeringsplasser i Uelands gate og/eller et scenario der bilister som sirkulerer i området kjører gjennom småveiene i River’n for å unngå hovedveien.

Sameiet har egen nettsiden: www.rivern.no

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Følgende medfølger ikke salget:

- Veggmontere Montana hyller, stue, gang og soverom.

- To stk. pendel lamper i stue.

- Veggmontert tv-hylle på soverom.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.173,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, trappevask, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsfører m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018. Fra 01.05.2018 vil fellesutgiftene endres til kr. 3.312,-.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 2.779,-

Trappevask kr 85,-

Kabel-tv kr 309,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarm som koster kr 5.050,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.972.414,-.

Av dette beløpet utgjør kr 45.920,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sagene Rode 1
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Arkitekt Rivertz plass 0.2 km
Sagene Samfunnshus 0.4 km
Advokat Dehlis plass 0.7 km
Ilatrappen 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.8 km
Sentralstasjon Oslo S 3.9 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 2.7 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 2.1 km
Trikkeholdeplass Torshov 1 km
Bussholdeplass Arkitekt Rivertz plass 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.6 km
Idrettsanlegg Golfsenteret 0.8 km
Treningssenter SATS Sagene 0.3 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1 km
Foss videregående skole 1.4 km
Oslo katedralskole 1.9 km

Barnehager

Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.2 km
Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.3 km
Dronning Louises barnehage (1-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.9 km
Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.3 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.3 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.9 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.4 km
Apotek Lovisenberg Sykehusapotek 0.5 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Coop Extra Sagene 0.3 km
Dagligvare Joker Sagene 0.3 km
Kiosk/video Perle Kiosk 0.2 km
Kiosk/video Dag's Frukt og Tobakk 0.3 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.5 km
Bensin Circle K Kiellands plass 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,2 %
Andel kvinner 52,8 %
Gj.snittalder menn 31,7 år
Gj.snittalder kvinner 31,7 år
Husholdninger med barn 14,6 %
Husholdninger uten barn 85,4 %
Gj.snitt byggeår 2006
Gj.snitt tomtestørrelse 96
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sagene Rode 1 585 418

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Miniumsprovisjon: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr. utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?