Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 890 000,- for kr 3 890 000,-

Balkong på hele 17 kvm

Balkongen fungerer som et ekstra rom i sommerhalvåret

Balkong på 17 kvm med plass til spisebord, sittegruppe og gassgrill

Balkong med plass til sittegruppe

Stue med plass til spisebord og sittegruppe

Stuen er romslig og har direkte utgang til balkong

Stue med delvis åpen kjøkkenløsning

Stue

God plass til spisebord

Spisebord

Kjøkken

HTH-innredning med rikelig med skap-og benkeplass

Soverom med garderobeskap og god plass til dobbeltseng

Soverommet har god plass til garderobeløsning

Dusjbad/wc

Dusjbad/wc

Dusjbad/wc - heldekkende servant, underskap, overskap, speil og belysning

Entreen har stor skyvedørsgarderobe

3D-planskisse - Ullagerveien 1

Fasade mot vest

Fine uteområder med sittegrupper og lekeplass

Et fint sted å sitte i halvskyggen

Kart over nabolaget

Lørenparken

Løren Torg

Norli på Løren Torg

Baker Hansen - en smak og du er hektet

Kaffebrenneriet - for kaffe-elskere

House of Nerds for den spilleglade

Sterk Trening

Løren t-banestasjon

Lørenpynten - by night

Lørenpynten

Ullagerveien 1, snr. 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 900 000,-

Lørenpynten: Stor 2-roms med 17 kvm. overbygd vestvendt balkong med fint utsyn. Ny i 2014. Heis. Nært t-bane og servicetilbud.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 415,-
Fellesgjeld:
Kr 2 499,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i Lørenpynten, sentralt på Løren Vest. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. Snart åpner søndagsåpen Bunnpris og i oktober blir det ny storkiosk på Løren Torg.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 200 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 1 km til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Barnas bhg Løren (0-6 år) 0.1 km*

Sinsen menighetsbhg (1,5-6 år) 0.1 km*

Sinsenparken bhg 0.2 km*

Skoler:

1-7 kl. Sinsen skole 0.4 km*

1-7 kl. Løren skole 0.8 km*

8-10 kl. Frydenberg skole 0.3 km*

1-10 kl. Teglverket skole 0.7 km*

Kuben vgs 2 km

Valle Hovin vgs 2.3 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 499,-

Totalpris

Kr 3 902 499,-

Felleskostnader

Kr 2 415,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2014

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

11347m2

KR-kode

5418170

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ullagerveien 1, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 134, snr. 27 i Oslo.

Tomten

Eiet tomt på 11.347 kvm som tilhører sameiet. Tomten er parkmessig opparbeidet med blant annet gressplener, beplantning, gangveier, lekeplasser og parkanlegg med benker. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er p.t. mulig å leie garasjeplass i området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 64 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Primærrom: 58 kvm

Bad, gang, stue/kjøkken, soverom

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 5,1 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.10.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasaden er pusset og malt. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Entrédør i fabrikkmalt utførelse. Lette innerdører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Balkongdør med 3-lags isolerglass datert 2013. Vinduer med 3-lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2013. Bad fra fra byggeår. Antatt modulbad. Grunnet plassering sluk i forhold til gulvnivå, antas det at smøremembran er lagt rett under fliser. Det er etablert nedsenk i gulv dusjnisje. Hovedstoppekraner er plassert i skap gang. Sentralt brannvarslingssystem. Balkong utført på betong dekke.

Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Attraktiv, lys og vestvendt stor 3-roms leilighet i 2. etasje med 17 kvm balkong. Fin beliggenhet i velholdt sameie på Løren Vest. Bygget ihht teknisk forskrift (TEK) av 2010. Kort vei til Løren t-banestasjon, kun 200 meter til nærmeste inngang.

Stue/kjøkken (ca. 29 kvm): Pen og lys sydvestvendt stue med utgang til balkong. Uttak for TV/tele/data.

Balkong (ca. 17 kvm): Solrik, vestvendt og overbygd uteplass med god plass til utemøbler og gassgrill. Rekkverk i stål med innfelte glassplater. Skillevegger i frostet glass. Utelampe med innvendig bryter, samt dobbel stikkontakt, perfekt for vaffelsteking. Plastheller på gulv. Fint utsyn mot vest og nabolaget.

Kjøkken: HTH-kjøkkeninnredning med glatte, malte fronter, aluminium håndtak, og laminat benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Lysarmatur under overskap, dobbelt stikk over kjøkkenbenk. Integrert koketopp og innbyggningsstekeovn. Opplegg for frittstående kjøl/frys og oppvaskmaskin. Delvis integrerte hvitevarer. Kjøleskap og oppvaskmaskin følger med. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Komfyrvakt installert over platetopp og aquastop for oppvaskmaskin gir ekstra sikkerhet.

Dusjbad/wc (ca. 4,6 kvm): Lyst og delikat prefabrikert modulbad. Hvit glatt innredning med servant på vegghengt servantskap. Speil med belysning og stikkontakt. Innfelte downlights i himling, vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne og rettvinklete dusjvegger i herdet glass som kan slås inn i dusjen når dusjveggen ikke er i bruk. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Gulvvarme.

Soverom (ca. 12 kvm): Vindu som vender mot vest. To doble garderobeskap med lyse fronter. God plass til dobbeltseng.

Entré (ca. 9 kvm): Takhøy skyvedørsgarderobe med hvit front, uten innredning. Sikringsskap med automatsikringer. Porttelefon med toveis kommunikasjon med lyd og bilde fra utvendige hovedinnganger.

Lagringsplass: Garderobeskap soverom, skyvedørsgarderobe i entré samt kjellerbod.

Himlinger: Nedsenket himling med malte plater på bad og i entré. Downlights på bad. Forøvrig malte betonghimlinger. Sprinkelanlegg.

Innervegger: Malte og sparklede gipsplater. Malt mur. Hvite horisontale fliser på badet.

Gulv: 3-stavs eikeparkett, eik gulvlist. På badet er det lyse blå fliser 10x10 cm med gulvvarme.

Oppvarming

Boligen oppvarmes via radiatorer. Individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann. På badet er det elektriske varmekabler i gulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ventilasjon: Balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner. Innblåsning til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.07.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

- Dagboknr. 13940, tinglyst 07.11.1960: Erklæring/Avtale, bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Servitutten gir rett til oppsettelse av tranformatorstasjon.

- Dagboknr. 2385, tinglyst 23.02.1965: Bestemmelse om vannledning, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Gjelder denne matrikkelenheten med flere. Servitutten gir eieren av gnr. 124 bnr. 26 rett til tilknytning på privat overvannsledning i Haslevangveien med solidarisk ansvar for reparasjon og vedlikehold.

- Dagboknr. 914413, tinglyst 31.10.2012: Erklæring/avtale - Bruksordningsregler fram mot avsluttet jordskiftesak. Regulerer forholdet mellom flere av naboeiendommen i tilknytning adkomst, parkeringsplass, Løren Velforening, allmennhetens ferdselsrett, kabler, rør, fjernvarme, drift og vedlikehold.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lørenpynten sameie, med sameiebrøk 58/22448. Sameiet er registrert i enhetsregisteret og foretaksregisteret med organisasjonsnummer 913910036.

Sameiet består av 214 seksjoner med følgende fordeling 209 boligseksjoner og 5 garasjeseksjoner.

Nettside: http://lorenpynten.no/

Vaktmesteravtale med Bygårdsservice AS, tlf. 40675097

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23891020

Sameiet er forsikret i Gjensidige med polisenr. 83397735

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger/vedtak fra sameiermøtet av 12.04.2018:

- Montere kameraovervåking i garasjeanlegget.

- Montere Secure Strip på branndører og inngangsdører for å prøve å forhindre fremtidige innbrudd og skader. Kostnad ca. kr 100.000,- eks. mva.

- Maling av trefasadene på dugnad.

- Mulighet for innglassing av balkongene vil tas opp på årsmøte i 2019.

- En arbeidsgruppe jobber med støyskjerm mot jernbanen.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Viken Fiber TV­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4129 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.12.2004. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging. Se bl.a. plansak 201706246. Sinsenveien Panorama AS foreslår å omregulere Sinsenveien 29, 31 og 33 fra boliger og barnehage til boliger med barnehage, strøkstjenlig virksomheter og flerbrukshall. Prosjektet er planlagt med ca. 100 boliger.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Røykvarslere og et automatisk boligsprinkleranlegg.

Til fellesdører følger det systembrikke, type Evolo fra Kaba: www.kaba.no. Det gjør det mulig å utelate brikker som blir mistet. Sikkerheten i de låste dørene kan derfor opprettholdes selv om brikken kommer uvedkommende i hendene. Flere brikker kan etterbestilles. Til boligene og postkassene følger det separate nøkler uten systembinding. Sprekk i liten flis på badet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.415,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv, fibernett, á konto fjernvarme, trappevask, felles byggningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Herav:

Felleskostnader kr 1.624,-

Kabel-tv kr 200,-

Internett kr 199,-

A-konto fjernvarme kr 392,-

Hafslund leverer strøm, fjernvarme og varmt tappevann. Techem avregner etter faktisk energiforbruk per år mot innkrevd á-kontobeløp. Nåværende eier har et energiforbruk som tilsvarer (varmtvann og fjernvarme) ca. kr 280,- og (strøm) kr 170,- pr mnd. Forbruket i 2017 fordelte seg på fjernvarme (0 kwh) og varmtvann (35,7 m3) + strøm (2.400 kWh).

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene per måned. TV-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.003.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsenkrysset 0.8 km*
Aker sykehus 0.8 km*
Carl Berners plass 0.9 km*
Teglverkstomta 1 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.4 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.2 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 0.8 km*
Bussholdeplass Sinsenveien 0.5 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1 km*
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1.1 km*
Treningssenter STERK 0.3 km*
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.6 km*

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.4 km*
Løren skole (1-7 kl.) 0.8 km*
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.3 km*
Kuben videregående skole 2 km
Valle Hovin videregående skole 2.3 km

Barnehager

Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.1 km*
Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.1 km*
Sinsenparken barnehage 0.2 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.3 km*
Kjøpesenter Hasle Torg 0.9 km*
Postkontor Meny Løren 0.3 km*
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.3 km*
Apotek Vitusapotek Sinsen 0.8 km*
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.9 km*
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.1 km*
Dagligvare Meny Løren 0.3 km*
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.2 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.2 km*
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 32,5 år
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Nord 2277 1289

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fastpris kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?