Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 300 000,- for kr 3 300 000,-

Markterrasse på 19 kvm med fint utsyn mot felles gårdstun

Markterrassen har god plass til gassgrill og utemøbler

Markterrasse

Soldiagram

Stue med utgang til markterrasse

Stue med plass til spisebord og sittegruppe

Stue

God plass til spisebord på kjøkkenet

Spiseplass

Kjøkkenet har Sigdal-innredning med integrerte hvitevarer

Kjøkken med god med skap-og benkeplass

Kjøkken

Soverom med garderobeskap og plass til dobbeltseng

Soverommet har direkte adkomst til innvendig bod

Soverom

Innvendig bod - teknisk rom

Dusjbad/wc med dusj, vegghengt toalett og servantskap

Dusjbad/wc

Entré med skyvedørsgarderobe og plass til kommode

3D-planskisse - Ullagerveien 13 - 1. etasje

2D-planskisse - Ullagerveien 13 - 1. etasje

Gårdstun med lekeapperater og pen beplantning

Gårdstun

Ullagerveien 13 - pilen viser leilighetens beliggenhet

Kart over nabolaget

Flere steder å aktivisere de små

Løren Torg - nabolagets samlingspunkt

Meny med post-i-butikk

Løren Torg har nylig blitt pusset opp

Hos Norli finner du lesestoff og skrivesaker

Kaffebrenneriet - for kaffe-elskere

Baker Hansen - et tygg og du er hektet

UMai Sushi

Løren Frukt og Grønt ligger like ved og frister med masse delikatesser

Sterk Trening - spør oss om prøvemedlemsskap

House of Nerds for den som vil chille med å spille

Løren t-banestasjon

Løren Torg - by night

Lørenparken - en solskinnsdag

Løren Stasjon

Ullagerveien 13

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 300 000,-

Løren Stasjon: Fin 2-roms leilighet med 19 kvm markterrasse ved hyggelig gårdstun. Like ved Løren t-banestasjon.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 851,-
Fellesgjeld:
Kr 1 825,-
AREAL (P-ROM / BRA)
41 / 44 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger på Løren Stasjon, sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. Snart åpner søndagsåpen Bunnpris og i oktober blir det ny storkiosk på Løren Torg.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 150 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 1 km til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Kanonen bhg 0.1 km*

Barnas bhg Løren (0-6 år) 0.2 km*

Haslevangen bhg (1-6 år) 0.3 km*

Brødfabrikken FUS bhg (1-6 år) 0.3 km*

Skoler:

1-7 kl. Sinsen skole 0.5 km*

1-7 kl. Løren skole 0.6 km*

1-10 kl. Teglverket skole 0.7 km*

1-7 kl. Refstad skole 1.2 km*

8-10 kl. Frydenberg skole 0.3 km*

Kuben videregående skole 1.8 km

F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.6 km*

Valle Hovin vgs 2 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Via heis og trappeløp. Adkomst fra Lørenveien via sideveien Gildevangen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 825,-

Totalpris

Kr 3 301 825,-

Felleskostnader

Kr 1 851,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2017

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

41m2

Bruksareal

44m2

Tomt

8274m2

KR-kode

5418149

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ullagerveien 13, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 151, snr. 3 i Oslo.

Tomten

Eiet tomt på 8.274,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og blir pent opparbeidet med blant annet gressplener, beplantning, gangveier, lekeplasser og parkanlegg med benker. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Det er flere gjesteparkeringsplasser med betalingsautomat på terreng. Utenom dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 50 kvm

Totalt bruksareal: 44 kvm

Primærrom: 41 kvm

Bad, stue/kjøkken, entré, soverom

Sekundærrom: 3 kvm

Innvendig bod

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.08.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. vedlagte takstrapport oppført:

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur og bærende konstruksjoner i støpt betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Fasade er utvendig forblendet med spekket tegl. Flatt tak. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Balkongdør med 2-lags isolerglass datert 2016. Entrédør i fabrikkmalt utførelse. Lette dører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Vinduer med 2-lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2016.

Markterrasse på 19,3 m2, utført med betongheller. Antatt underlag av drenerende masser. Det er montert belysning og stikkontakter.

Det er personheis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Sydvestvendt 2-roms leilighet i 1. etasje med 19 kvm markterrasse med utsyn mot gårdstunet. Ny i 2017. Fin beliggenhet i helt nytt sameie sentralt på Løren. Bygget levert i henhold til teknisk forskrift (TEK) av 2010.

Stue/kjøkken (ca. 21 kvm): Pen og lys sydvestvendt stue med utgang til markterrasse. Uttak for TV/tele/data.

Markterrasse (ca. 19,3 kvm): Solrik og sydvestvendt. Betongheller. Utelampe med innvendig bryter, samt stikkontakt. Fin utsikt mot gårdstun og nabolaget.

Kjøkken: Sigdal-kjøkkeninnredning med lyse, glatte fonter og laminat benkeplate. Lysarmatur under overskap, dobbelt stikk over kjøkkenbenk, rustfritt benkebeslag med 2 kummer og blandebatteri med oppløft og svingbar tut. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Hvitevarene følger med. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Komfyrvakt og aquastop for oppvaskmaskin gir ekstra sikkerhet.

Dusjbad/wc (ca. 4,7 kvm): Lyst og delikat prefabrikert modulbad. Hvit glatt innredning med helstøpt servant med ett greps blandebatteri, underskap med håndtak i rustfritt stål. Speil og belysning. Innfelte downlights i himling, vegghengt toalett med innebygd sisternekasse og rettvinklete dusjvegger i herdet glass som kan slås inn i dusjen når den ikke er i bruk. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Gulvvarme.

Soverom (ca. 7,9 kvm): Vindu som vender mot sydvest. Garderobeskap med lyse fronter. Direkte adkomst til innvendig bod (ca. 2,6 kvm) hvor sikringsskap med automatsikringer og hovedstoppekran i fordelerskap er plassert.

Entré (ca. 5,2 kvm): Downlights i himling. Takhøy skyvedørsgarderobe med fronter i frostet glass. Porttelefon.

Himlinger: Nedsenket himling med malte plater på bad og i entré. Downlights på bad og i entré. Forøvrig malte betonghimlinger. Sprinkelanlegg.

Vegger: Lysmalte flater. Hvite horisontale fliser på badet.

Gulv: 14 mm natur eikeparkett, eik gulvlist. På badet er det grå fliser 10x10 cm med grå fugemasse og gulvvarme.

Lagringsplass: Laminert garderobeskap på soverom, skyvedørsgarderobe i entré, innvendig bod og kjellerbod.

Kabel-tv/bredbånd/IP-telefon: Standardisert fiber IP-nettverk for distribusjon av medie-, telefoni og datatjenester. Dobbeltpunkt i stue. Løren Velforening har inngått en avtale med Viken Fibernett AS om levering av IP-tjenester til eksiterende og fremtidige boliger på Løren.

Oppvarming

Fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme. Fjernvarmen leveres fra Hafslund og er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene.

Boligen oppvarmes via radiatorer. Individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann. På badet er det elektriske varmekabler i gulv.

Ventilasjon: Balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner. Innblåsning til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 08.02.2017. Den midlertidige brukstillatelsen gjelder for deler av tiltaket, herunder hus B og deler av kjeller i henhold til vedlegg E1.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Plen og plantearbeider utføres våren 2017 eller så snart forholdene tillater det. I søknaden om brukstillatelse har ansvarlig søker også oppgitt flere arbeider av mindre vesentlig betydning som gjensto, men at dette ville bli utført i uke 3. Vi går på bakgrunn av dette ut fra at det bare er opparbeidelse av utomhusarealer som gjenstår innenfor den delen det søkes brukstillatelse for. Dato for søknad om ferdigattest er 30.08.2018.

Utbygger har søkt om fristutsettelse frem til 01.01.2019 pga opparbeiding av Peter Møllers vei. Plan- og bygningsetaten har gitt fristutsettelse for innsendelse av ferdigattest, og varslet samtidig om at de vurderer å pålegge dem å ferdigstille tiltaket. De kan få tvangsmulkt dersom de ikke følger pålegget.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bruksordningsregler som regulerer forholdet mellom flere av naboeiendommen i tilknytning adkomst, parkeringsplass, Løren Velforening, allmennhetens ferdselsrett, kabler, rør, fjernvarme, drift og vedlikehold. Samt adkomstrettigheter m.m. til Hafslund Nett og bestemmelse om veg for Peter Møllers veg.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Løren Stasjon Eierseksjonssameie, med sameiebrøk 58/22448. Sameiet er registrert i enhetsregisteret og foretaksregisteret med organisasjonsnummer 918161368. Sameiet vil bestå av 184 seksjoner fordelt på 6 bygg.

Nettside: http://www.lorenstasjon.no/

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20

Sameiet er forsikret i Gjensidige med polisenr. 86150209 og 86136246 (parkeringsanlegg)

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt, se for øvrig husordensreglene.

Det er forbudt å røyke i innendørs fellesarealer, garasjer og utenfor hovedinnganger.

Det er tillatt å grille på balkongene og terrassene med gassgrill og elektrisk grill.

Sameiet er helt nytt og det er derfor ingen planlagte påkostninger.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Viken Fiber TV­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen, felt G er regulert til bolig, bevertning og kontor iht til reguleringsplan S-4632 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.12.2011. Området nordøst for tomten er regulert til felles gårdsplass, parkering i henhold til reguleringsplan S-4129 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.12.2004.

Det er flere bygge- og reguleringssaker i området. På nabotomtene for eiendommen er boligprosjekt og bygging av Løren T-banestasjon:

- Løren Stasjon (Syd) 201504337 - Byggesak: Lørenveien 39 - Oppføring av boligblokker - Bygg C, D, G og H - Løren 5 B Felt G

- Løren T-banestasjon (Syd) 201414239 - Lørenveien 39 - Oppføring av T-banestasjon - Løren stasjon

- Lørenpynten 201109247 - Ullagerveien 11 - 13 - Oppføring av to boligblokker og underjordisk garasje - Løren 5 B Felt G - Bygg A-B (Brukstillatelse foreligger)

- Lørenpynten 201307476 - Byggesak - Gildevangen 10 A-C - Ullagerveien 10 A-G - Oppføring av to blokker - Løren 5 C, felt F - Bygg D og E

Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Røykvarslere og et automatisk boligsprinkleranlegg.

Til fellesdører følger det systembrikke, type Evolo fra Kaba: www.kaba.no. Det gjør det mulig å utelate brikker som blir mistet. Sikkerheten i de låste dørene kan derfor opprettholdes selv om brikken kommer uvedkommende i hendene. Flere brikker kan etterbestilles. Til boligene og postkassene følger det separate nøkler uten systembinding.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.851,- pr. mnd og inkluderer bl.a: kabel-tv, fibernett, á-konto energi, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Herav:

Felleskostnader kr 1.452,-

Kabel-tv kr 200,-

Bredbånd kr 199,-

Hafslund leverer strøm, fjernvarme og varmt tappevann. BKK avregner etter faktisk energiforbruk per år mot innkrevd á-kontobeløp. Nåværende eier har et energiforbruk som tilsvarer (varmtvann og fjernvarme) ca. kr 540,- og (strøm) kr 380,- pr mnd. Forbruket i 2017 fordelte seg på fjernvarme (4.500 kwh) og varmtvann (25 m3) + strøm (4.500 kWh).

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene per måned. TV-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på erfaringstall. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.390.593,-.

Av dette beløpet utgjør kr 1.825,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsenkrysset 0.9 km*
Aker sykehus 0.9 km*
Økernparken 1 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.7 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.1 km*
Trikkeholdeplass Rosenhoff 0.7 km*
Bussholdeplass Lørenvangen 0.5 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.9 km*
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 1 km*
Treningssenter STERK 0.1 km*
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.8 km*

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.5 km*
Løren skole (1-7 kl.) 0.6 km*
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.3 km*
Kuben videregående skole 1.8 km
Valle Hovin videregående skole 2 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.1 km*
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.2 km*
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.3 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.2 km*
Kjøpesenter Hasle Torg 0.8 km*
Postkontor Meny Løren 0.1 km*
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.1 km*
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.8 km*
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.8 km*
Dagligvare Meny Løren 0.1 km*
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.2 km*
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.1 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km*
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.2 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 32,5 år
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Nord 2277 1289

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fastpris kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?