Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 275 000,- for kr 4 275 000,-

Hyggelig og lys stue med store vindusflater

Stue med utgang til stor balkong på 20 m²

God plass til spisebord

Spisestue

Åpent kjøkken i direkte tilknytning med stuen

Nye ubrukte hvitevarer medfølger i handelen

Lekkert åpent kjøkken med innredning fra Sigdal

Praktisk innredet rom som kontor, benyttes også som teknisk rom

Delikat bad med vegghengt toalett, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel

Bad med lyse fliser, varmekabler i gulv og downlights i tak

Entré/gang og badeværelse

Entré/gang

Hovedsoverom

Soverom/barnerom/gjesterom

Stor balkong på 20 m²

God plass til diverse møblering

Stor balkong på 20 m²

Stor balkong på 20 m²

Utsikt fra balkongen

Hyggelig indre gårdsrom

Leiligheten er markert i grønt

Målsatt planskisse

Planskisse med romarealer

Møblert planskisse

Flere steder å aktivisere de små

Løren Torg hvor du gjerne slår av en prat med naboen

Meny med post-i-butikk

Hos Norli finner du lesestoff og skrivesaker

Løren Torg - by night

UMai Sushi

Bazaar ligger like ved og frister med masse delikatesser (søndagsåpent)

Sterk Trening - spør oss om prøvemedlemsskap

House of Nerds for den som vil chille med spill

Løren t-banestasjon

Lørenparken - en solskinnsdag

Kart over nabolaget

Løren Stasjon - Splitter ny 3-roms hjørneleilighet med rolig beliggenhet. Romslig sydøstvendt balkong. Garasje.

Ullagerveien 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 275 000,-

Løren Stasjon - Splitter ny 3-roms hjørneleilighet med rolig beliggenhet. Romslig sydøstvendt balkong. Garasje. : Løren Stasjon - Splitter ny 3-roms hjørneleilighet med rolig beliggenhet. Romslig sydøstvendt balkong. Garasje.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 275 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 315,-
Fellesgjeld:
Kr 2 157,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 52 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger på Løren Stasjon, sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 70 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Kanonen bhg 0.1 km*

Barnas bhg Løren (0-6 år) 0.2 km*

Haslevangen bhg (1-6 år) 0.3 km*

Brødfabrikken FUS bhg (1-6) 0.3 km*

Skoler:

1-7 kl. Sinsen skole 0.5 km*

1-7 kl. Løren skole 0.9 km

1-10 kl. Teglverket skole 1 km

1-7 kl. Refstad skole 1.2 km*

8-10 kl. Frydenberg skole 0.2 km*

Kuben vgs 1.5 km*

F21 - Fyrstikkalleen vgs 2 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Via heis og trappeløp. Adkomst fra Lørenveien via sideveien Gildevangen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 275 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 157,-

Totalpris

Kr 4 277 157,-

Felleskostnader

Kr 2 315,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2017

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

52m2

Bruksareal

52m2

Tomt

8275m2

KR-kode

541877

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ullagerveien 13, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 151, snr. 59 i Oslo.

I tillegg medfølger en ideell 1/168-del av gnr. 124, bnr. 271 som er garasjeplassen.

Tomten

Eiet tomt på 8.275 m² som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og blir pent opparbeidet med blant annet gressplener, beplantning, gangveier, lekeplasser og parkanlegg med benker. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Fast garasjeplass (nr. 74) i felles lukket garasjeanlegg med heis adkomst. Kostnader for drift og vedlikehold av garasjeanlegget er inkludert i felleskostnadene. Det er flere gjesteparkeringsplasser med betalingsautomat på terreng. Utenom dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 58 m²

Totalt bruksareal: 52 m²

Totalt primærrom: 52 m²

Primærrom:

4. etasje inneholder: Bad, entré, stue/kjøkken, kontor og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 sportsbod i kjelleretasje på 5,4 m². Nettingbod med tett dør og med feste for hengelås, samt vegger i gitter utførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.04.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Fasade er utvendig forblendet med spekket tegl. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg.

Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk.

Vinduer og balkongdør med 2 lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2016.

Balkong på 20 m². Utført på betong dekke. Tilgang fra stue.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Standard

Entré/gang:

Lys og romslig entré/gangl som gir et hyggelig første møte med leiligheten. Mulighet for etablering av skap til oppbevaring av sko- og yttertøy. Herfra er det tilgang til leilighetens øvrige rom 14 mm eikeparkett på gulv. Lysmalte vegg- og takflater. Innfelte downlights i himling. Komplett digitalt porttelefonanlegg med toveis kommunikasjon med lyd og bilde fra utvendige hovedinnganger.

Stue:

Hyggelig og lys sydøstvendt stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med sol- og lys. Gode møbleringsmuligheter. Lyse vegg- og takflater, og eikeparkett på gulv. Utgang til stor og idyllisk sydøstvendt balkong med mulighet for sittegruppe, grill, m.m.

Balkong:

Sydøstvendt og romslig balkong på 20 m². Overbygd med betong- eller tremmegulv. Komplett ferdig utelampe med innvendig bryter, samt dobbel stikkontakt. Balkongrekkverk i aluminium med frostet glass og spilefelt.

Kjøkken:

Åpent kjøkken mot stue med kjøkkeninnredning fr Sigdal i lyse, glatte fonter med aluminium håndtak og laminat benkeplate. Lysarmatur under overskap, dobbelt stikk over kjøkkenbenk, rustfritt benkebeslag med 2 kummer og blandebatteri med oppløft og svingbar tut. Integrert koketopp og stekeovn. Opplegg for frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin. Hvitevarene som er på kjøkkenet følger med. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Komfyrvakt og aquastop for oppvaskmaskin gir ekstra sikkerhet.

Badeværelse:

Lyst og delikat prefabrikert modulbad. Hvit glatt innredning med helstøpt servant med ett greps blandebatteri, underskap med håndtak i rustfritt stål. Speil og belysning. Innfelte downlights i himling, vegghengt toalett med innebygd sisternekasse og rettvinklete dusjvegger i herdet glass som kan slås inn i dusjen når den ikke er i bruk. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Varmekabler i gulv.

Hovedsoverom:

Vindu som vender mot nordøst. Garderobeskap med lyse fronter. God plass til dobbeltseng og nattbord på hver side.

Soverom II:

Vindu som vender mot nordøst. Garderobeskap med lyse fronter. God plass til seng og arbeidsbord.

Kontor:

Praktisk innredet bod som kontor, benyttes også som teknisk rom. Adkomst fra stue. Sikringsskap med automatsikringer og hovedstoppekran er plassert i fordelerskap.

Himlinger: Nedsenket himling med malte plater på bad og i entré. Downlights på bad og i entré. Forøvrig malte betonghimlinger. Sprinkelanlegg.

Innervegger: Lysmalte flater. Hvite horisontale fliser på badet.

Gulv: 14 mm natur eikeparkett, eik gulvlist. På badet er det grå fliser 10x10 cm med grå fugemasse og gulvvarme.

Utstyr / Fasiliteter:

- Sydøstvendt balkong på 20 m².

- Garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg.

- Sportsbod i kjelleretasje på 5,4 m².

- Balansert ventilasjonsanlegg antatt med varmegjenvinning.

- Sikringsskap med automatsikringer.

- Dørcalling med åpner.

- Sentralt brannvarslingssystem.

- Røykvarslere og et automatisk boligsprinkleranlegg.

- Kabel-tv/bredbånd/IP-telefon fra Viken Fibernett AS.

Oppvarming

Fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme. Fjernvarmen leveres fra Hafslund og er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene.

Boligen oppvarmes via radiatorer. Individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann. På badet er det elektriske varmekabler i gulv.

Ventilasjon: Balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner. Innblåsning til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.07.2017. Den midlertidige brukstillatelsen gjelder for deler av tiltaket, herunder hus H og utomhusarealer på torgdekket.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

Veiplikt:

- Peter Møllers vei skal i henhold til plan- og bygningslovens § 18-1 tredje ledd være opparbeidet og godkjent av Bymiljøetaten.

- Grunn til vei skal være ervervet. Dette innebærer at veigrunn er utskilt som egen grunneiendom med eller uten matrikkelføring og overskjøtt til kommunen.

- Veianlegget skal være overtatt av kommunen.

Vann:

- Det må bekreftes at sluttdokumentasjon til forhåndsuttalelse er sendt VAV.

Avfall:

- Før ferdigattest kan utstedes må sluttrapport for avfallshåndtering, med vedlagt dokumentasjon fra avfallsmottaker, være innsendt og behandlet, jf. SAK10 § 8-1.

Dato for søknad om ferdigattest er 30.08.2018.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bruksordningsregler som regulerer forholdet mellom flere av naboeiendommen i tilknytning adkomst, parkeringsplass, Løren Velforening, allmennhetens ferdselsrett, kabler, rør, fjernvarme, drift og vedlikehold. Samt adkomstrettigheter m.m. til Hafslund Nett og bestemmelse om veg for Peter Møllers veg.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Løren Stasjon Eierseksjonssameie, med sameiebrøk 52/22448. Sameiet er registrert i enhetsregisteret og foretaksregisteret med organisasjonsnummer 918161368. Sameiet vil bestå av 184 seksjoner fordelt på 6 bygg.

Nettside: http://www.lorenstasjon.no/

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20

Sameiet er forsikret i Gjensidige med polisenr. 86150209 og 86136246 (parkeringsanlegg)

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt, se for øvrig husordensreglene.

Det er forbudt å røyke i innendørs fellesarealer, garasjer og utenfor hovedinnganger.

Det er tillatt å grille på balkongene og terrassene med gassgrill og elektrisk grill.

Sameiet er helt nytt og det er derfor ingen planlagte påkostninger.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Viken Fiber TV­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Til fellesdører følger det systembrikke, type Evolo fra Kaba: www.kaba.no. Det gjør det mulig å utelate brikker som blir mistet. Sikkerheten i de låste dørene kan derfor opprettholdes selv om brikken kommer uvedkommende i hendene. Flere brikker kan etterbestilles. Til boligene og postkassene følger det separate nøkler uten systembinding.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen, felt G er regulert til bolig, bevertning og kontor iht til reguleringsplan S-4632 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.12.2011. Området nordøst for tomten er regulert til felles gårdsplass, parkering i henhold til reguleringsplan S-4129 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.12.2004.

Det er flere bygge- og reguleringssaker i området. På nabotomtene for eiendommen er boligprosjekt og bygging av Løren T-banestasjon:

- Løren Stasjon (Syd) 201504337 - Byggesak: Lørenveien 39 - Oppføring av boligblokker - Bygg C, D, G og H - Løren 5 B Felt G

- Løren T-banestasjon (Syd) 201414239 - Lørenveien 39 - Oppføring av T-banestasjon - Løren stasjon

- Lørenpynten 201109247 - Ullagerveien 11 - 13 - Oppføring av to boligblokker og underjordisk garasje - Løren 5 B Felt G - Bygg A-B (Brukstillatelse foreligger)

- Lørenpynten 201307476 - Byggesak - Gildevangen 10 A-C - Ullagerveien 10 A-G - Oppføring av to blokker - Løren 5 C, felt F - Bygg D og E

Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler. Interessenter oppfordres til selv å undersøke reguleringsmessige forhold hos kommunen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.315,- pr. mnd og inkluderer kabel-tv kr 200,- fibernett kr 199,- garasjeplass kr 200,- og diverse felleskostnader kr 1.716,- med blant annet a-konto energi, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold, m.m.

Ytterligere fordeling av fellesutgiftene fremkommer ikke fra forretningsfører. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Hafslund leverer strøm, fjernvarme og varmt tappevann. BKK avregner etter faktisk energiforbruk. Selger har ikke oppgitt strømforbruket, men erfaringsvis er det lavt for disse leilighetene.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger. Utgiftene er basert på erfaringstall. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.388.124,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsenkrysset 0.9 km*
Økernparken 1.1 km*
Aker sykehus 0.9 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.4 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.1 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 0.9 km*
Bussholdeplass Sinsenveien 0.5 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1 km*
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 1 km*
Treningssenter STERK 0.1 km*
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 0.7 km*

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.5 km*
Løren skole (1-7 kl.) 0.9 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.2 km*
Kuben videregående skole 1.5 km*
F21 - Fyrstikkalleen vgs 2 km

Barnehager

Kanonen barnehage 0.1 km*
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.2 km*
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.3 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.2 km*
Kjøpesenter Hasle Torg 0.7 km*
Postkontor Meny Løren 0.2 km*
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.2 km*
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.7 km*
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.2 km*
Dagligvare Kiwi Løren 0.2 km*
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.1 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km*
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.1 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 33
Gj.snittalder kvinner 32,5 år
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Frydenberg Nord 2277 1289

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?