Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 525 000,- for kr 4 525 000,-

Balkongen er romslig og har flott utsikt

Balkong på 17 kvm med god plass til sittegruppe

Balkong med markisen nede

Balkong

Utsikten ned mot fjorden er formidabel

Utsikt mot Oslo vest

Balkong

Balkongen har plass til 2 sittegrupper

Utsikt fra stua

Stue med kveldsstemning

Stue med plass til sittegruppe og spiseplass

Stuen er romslig og har direkte utgang til balkong

Stuen har god plass til stor sofa

Stuen har Alt-i-box kabel-tv og internett fra Viken Fiber

Kjøkkenet har rikelig med skapplass og benkeplass

HTH-kjøkkeninnredning

Soverommet har god plass til stor seng

Soverommet har lekre garderobeskap

Dusjbad/wc - ditt eget spa

Dusjbad/wc med vegghengt toalett

Dusjbad/wc

Entreen

Entreen har stor skyvedørsgarderobe med speil

3D-planskisse - Ullagerveien 7

2D-planskisse - Ullagerveien 7 - 6. etasje

Fasaden på kveldstid - leiligheten ligger øverst i blokka

Garasjeplass nr. CP-113 følger med

Kjellerbod er kjekt å ha

Flere steder å aktivisere de små

Løren Torg er nabolagets samlingspunkt

Løren Torg har blitt pusset opp

Meny med post-i-butikk

Hos Norli finner du lesestoff og skrivesaker

Kaffebrenneriet

Sterk Trening - spør oss om prøvemedlemsskap

Løren t-banestasjon

Løren Torg - by night

Lørenparken - en solskinnsdag

Kart over nabolaget

UMai Sushi

Mange flotte skulpturer i nabolaget

Lørenparken hvor små og store samles

Lørenpynten

Ullagerveien 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 950 000,-

Lørenpynten: Strøken 2-roms toppleilighet med 17 kvm solrik, sydvestvendt balkong, panoramautsikt mot Oslo og fjorden, garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 665,-
Fellesgjeld:
Kr 4 399,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger på Lørenpynten, sentralt på Løren Vest. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay, nyåpnede Løren Spiseri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Løren Frukt & Grønt, Domino Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, hudklinikk, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 100 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.okernsenteret.no/Projects/OkernSentrum/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Kanonen bhg 0.1 km*

Barnas bhg Løren (0-6 år) 0.1 km*

Sinsen menighetsbhg (1,5-6 år) 0.2 km*

Skoler:

1-7 kl. Sinsen skole 0.4 km*

1-7 kl. Løren skole 0.7 km*

8-10 kl. Frydenberg skole 0.3 km*

Kuben videregående skole 1.6 km*

Valle Hovin vgs 1.7 km*

F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.8 km*

Etterstad vgs 3.9 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Via heis og trappeløp. Adkomst fra Lørenveien via sideveien Gildevangen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 950 000,-

Fellesgjeld

Kr 4 399,-

Totalpris

Kr 3 954 399,-

Felleskostnader

Kr 2 665,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

6

Byggeår

2014

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

11347m2

KR-kode

5417276

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ullagerveien 7, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 134, snr. 125 i Oslo.

Tomten

Eiet tomt på 11.347,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten er parkmessig opparbeidet med blant annet gressplener, beplantning, gangveier, lekeplasser og parkanlegg med benker. Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Fast garasjeplass (nr. CP-113) i felles lukket garasjeanlegg med heis adkomst. Kostnader for drift og vedlikehold av garasjeanlegget er inkludert i felleskostnadene.

Kontakt megler vedrørende mulighet for ladepunkt til el-bil.

Sameiet har 6 gjesteparkeringsplasser med betalingsautomat på terreng. Utenom dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 64 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Bad, gang, kjøkken, stue, soverom

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.09.2017 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse

Bygningen er iht. vedlagte tilstandsrapport oppført:

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur og bærende konstruksjoner i støpt betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger antatt i betong. Utførelse antatt iht gjeldende forskriftskrav på oppførelses-tidspunktet. Fasade er utvendig forblendet med spekket tegl. Flatt tak. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Frittbærende dekker utført i armert betong.

Balkong på ca. 17 kvm. Utført på betong dekke med tilgang fra stue. Teppe belagt betonggulv. Det er montert stikkontakt og belysning på vegg. Vegg mot leilighet utført med liggende panel på isolert bindingsverkskonstruksjon. Sidevegger og rekkverk i stålramme med innfelte glassfelt.

Balkongdør med 3-lags isolerglass fra 2014. Entrédør i fabrikkmalt glatt utførelse. Lette innerdører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Vinduer med 3-lags isolerglass i treramme av gran eller furu fra 2014.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig sydvestvendt 2-roms toppleilighet i 6. etasje med 17 kvm balkong med fantastisk panorama utsikt mot Oslo og fjorden. Fin beliggenhet i velholdt sameie på Løren Vest. Bygget ihht teknisk forskrift (TEK) av 2007.

Stue/kjøkken (ca. 29 kvm): Pen og lys sydvestvendt stue med utgang til balkong. Uttak for TV/tele/data.

Balkong (ca. 17 kvm): Solrik, sydvestvendt og en utsikt en kan se lagt etter. Rekkverk i aluminium med frostet glass og spilefelt. Skillevegger i frostet glass. To markiser med skjermende vegg, styres via fjernkontroll. Infrarød terrassevarmer, utelampe med innvendig bryter, samt dobbel stikkontakt. Fin utsikt mot Oslo og fjorden.

Kjøkken: HTH-kjøkkeninnredning med lyse, glatte fonter og aluminium håndtak, og laminat benkeplate i farge mørk betong. Lysarmaturer med ledspotter under overskap, dobbelt stikk over kjøkkenbenk, rustfritt benkebeslag med 2 kummer og blandebatteri med oppløft og svingbar tut. Integrert oppvaskmaskin, koketopp og innbyggningsstekeovn med pyrolyse. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin. Det er montert glassplate over kjøkkenbenk. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Komfyrvakt gir ekstra sikkerhet. Frittstående kjøleskap som kan følge med etter avtale med selger.

Dusjbad/wc (ca. 4,7 kvm): Lyst og delikat prefabrikert modulbad. Hvit glatt innredning med helstøpt servant med ett greps blandebatteri, underskap med håndtak i rustfritt stål. Speil med belysning og stikkontakt, og 30 cm overskap. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne og rettvinklete dusjvegger i herdet glass som kan slås inn i dusjen når dusjveggen ikke er i bruk. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Downlights i himling. Gulvvarme.

Soverom (ca. 12 kvm): Vindu som vender mot sydvest. To garderobeskap.

Entré (ca. 9 kvm): Takhøy skyvedørsgarderobe med 1 speilfront og innredning. Downlights i himling. Porttelefon med toveis kommunikasjon med lyd og bilde fra utvendige hovedinnganger.

Himlinger: Nedsenket himling med malte plater på bad og i entré. Downlights på bad og i entré. Forøvrig malte betonghimlinger. Sprinkelanlegg.

Innervegger: Lysmalte flater. Hvite horisontale fliser på badet.

Gulv: 14 mm 3-stavs natur eikeparkett, eik gulvlist. På badet er det mørk grå fliser 10x10 cm med grå fugemasse og gulvvarme.

Lagringsplass: Garderobeskap på soverom, skyvedørsgarderobe i entré og kjellerbod.

Kabel-tv/bredbånd/IP-telefon: Standardisert fiber IP-nettverk for distribusjon av medie-, telefoni og datatjenester. Dobbeltpunkt i stue og enkeltpunkt i soverom. Løren Velforening har inngått en avtale med Viken Fibernett AS om levering av IP-tjenester til eksiterende og fremtidige boliger på Løren.

Oppvarming

Fjernvarme fra Hafslund Fjernvarme. Fjernvarmen leveres fra Hafslund og er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene.

Boligen oppvarmes via radiatorer. Individuelle målere på radiatorvarme og på varmt tappevann. På badet er det elektriske varmekabler i gulv.

Ventilasjon: Balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinner. Innblåsning til alle oppholdsrom via ventiler, samt avtrekk fra bad og kjøkkenhette.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 15.07.2016. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser. Sameiet vil få legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

- Dagboknr. 13940, tinglyst 07.11.1960: Erklæring/Avtale, bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Servitutten gir rett til oppsettelse av tranformatorstasjon.

- Dagboknr. 2385, tinglyst 23.02.1965: Bestemmelse om vannledning, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Gjelder denne matrikkelenheten med flere. Servitutten gir eieren av gnr. 124 bnr. 26 rett til tilknytning på privat overvannsledning i Haslevangveien med solidarisk ansvar for reparasjon og vedlikehold.

- Dagboknr. 914413, tinglyst 31.10.2012: Erklæring/avtale - Bruksordningsregler fram mot avsluttet jordskiftesak. Regulerer forholdet mellom flere av naboeiendommen i tilknytning adkomst, parkeringsplass, Løren Velforening, allmennhetens ferdselsrett, kabler, rør, fjernvarme, drift og vedlikehold.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler. Det gjøres oppmerksom på at det kan bli tinglyst nødvendige erklæringer/avtaler knyttet til gjennomføringen av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for dette. Kjøper aksepterer videre at eiendommen kan påheftes nye private og offentlige rådighetsinnskrenkninger dersom offentlig myndighet krever det.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lørenpynten sameie, med sameiebrøk 58/22448. Sameiet er registrert i enhetsregisteret og foretaksregisteret med organisasjonsnummer 913910036.

Sameiet består av 214 seksjoner med følgende fordeling 209 boligseksjoner og 5 garasjeseksjoner.

Nettside: http://lorenpynten.no/

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20

Sameiet er forsikret i Gjensidige med polisenr. 83162832

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger/vedtak fra sameiermøtet av 17.03.2016:

- Det er vedtatt en arbeidsgruppe som skal jobbe med støyskjerm mot jernbanen.

- Styret har fått fullmakt til å innhente tilbud på montering av renner på alle balkonger, samt til å vurdere behovet og foreta innkjøp av flere sykkelstativ.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Viken Fiber TV­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Vi gjør oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4129 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.12.2004. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Røykvarslere og et automatisk boligsprinkleranlegg.

Til fellesdører følger det systembrikke, type Evolo fra Kaba: www.kaba.no. Det gjør det mulig å utelate brikker som blir mistet. Sikkerheten i de låste dørene kan derfor opprettholdes selv om brikken kommer uvedkommende i hendene. Flere brikker kan etterbestilles. Til boligene og postkassene følger det separate nøkler uten systembinding.

Det er registrert aktivitet av faraomaur i bygningen og styret har satt igang tiltak for bekjempelse. Selger har ikke oppdaget dette i denne leiligheten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.665,- pr. mnd og inkluderer bl.a: kabel-tv, fibernett, á konto fjernvarme, garasjeplass, trappevask, felles byggningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

Herav:

Felleskostnader kr 1.624,-

Kabel-tv kr 200,-

Internett kr 199,-

A-konto fjernvarme kr 392,-

Garasjeplass kr 250,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Hafslund leverer strøm, fjernvarme og varmt tappevann. Techem AS avregner faktisk energiforbruk per år mot innkrevd á kontobeløp. Forbruket for disse leilighetene er erfaringsvis lavt. I 2016 var det fjernvarme kr 2.016,- (2.822 kwh.) per år og varmtvann kr 790,- (14,6 kubikk) per år. Strøm-forbruket var på kr 2.500,- (3.000,- kwh) per år.

Leiligheten har Verisure alarm som betjenes via app. Selger betaler kr 399,- per måned.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene per måned. TV-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 ‰ og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Selger og skatteetaten opplyser at boligen ikke har eiendomsskatt og basert på eiendommens ligningsverdi er eiendomsskattegrunnlaget per i dag godt under bunnfradraget. Ta kontakt med Eiendoms-skattekontoret for nærmere informasjon.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.059.508,-.

Av dette beløpet utgjør kr 4.399,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Frydenberg Nord
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.2 km*
Sinsenkrysset 0.8 km*
Økern torg 0.9 km*
Aker sykehus 0.8 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.8 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.4 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.2 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 0.8 km*
Bussholdeplass Sinsenveien 0.4 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1 km*
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1 km*
Treningssenter STERK 0.2 km*
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.6 km*

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.4 km*
Løren skole (1-7 kl.) 0.7 km*
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.3 km*
Kuben videregående skole 1.6 km*
Valle Hovin videregående skole 1.7 km*

Barnehager

Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.1 km*
Kanonen barnehage 0.1 km*
Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.2 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.3 km*
Kjøpesenter Hasle Torg 0.8 km*
Postkontor Meny Løren 0.2 km*
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.2 km*
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.8 km*
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.3 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.1 km*
Dagligvare Meny Løren 0.2 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km*
Kiosk/video Løren Frukt og Grønt 0.3 km*
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.1 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 32,2 %
Gj.snittalder kvinner 32,2 %
Husholdninger med barn 29,5 %
Husholdninger uten barn 70,5 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Frydenberg Nord 3144 1102

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fastpris kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?