Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 950 000,- for kr 5 950 000,-

Velkommen til Ullevålsveien 108B!

Stue

Stue

Store vindusflater preger stuen og gjør det til en lys og trivelig leilighet.

Romslig og veldimensjonert stue i delvis åpen og moderne løsning mot kjøkkenet. Med romslige oppholdsrom har du rikelig med plass til en stor sofagruppe og spisestue uten at romfølelsen settes på spill.

Boligen varmes opp via elektriske panelovner i tillegg til varmefolie under parkett på kjøkken, stue og gang.

Fra stuen er det adkomst til vestvendt balkong på 8 kvm, et herlig sted å benytte på varme sommerdager i ettermiddagssolen.

Balkong

Delikat innholdsrikt kjøkken med kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål.

Med et romslig kjøkken er det godt med plass for spisebord.

Kjøkkenet er utstyrt med frittstående oppvaskmaskin, komfyr og to kjøleskap/fryseskap.

Romslig baderom i delikat og tidsriktig utførelse. Badet er utstyrt med opplegg for vaskemasking

Badet er utstyrt med servant med underskap, vegghengt toalett, dusjkabinett,n, samt godt med skap og benkeplass for stellebord e.l.

Et lunt og romslig hovedsoverom med egen utgang til østvendt balkong.

Hovedsoverom

Østvendt balkong på 5 kvm hvor man kan nyte morgensolen.

Soverom II vender også mot indre gårdsrom og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Soverom II

Romslig entré med tilknytning til alle rom. 2-stavs ask parkett på gulv som går igjen i stuen og på kjøkkenet.

Entré

Entré

Innenfor entréen er det et delvis adskilt rom med garderobeinnredning som sikrer rikelig med oppbevaringsplass.

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger leiligheten. Borettslaget har i tillegg gratis gjesteparkeringsplasser hvor man benytter p-bevis til utlån.

Borettslaget har parkmessig opparbeide fellesarealer med flere sittegrupper og lekeplass for de minste.

Boligen har adkomst fra bakkeplan, men oppleves som en 2.etg ut fra stuen og kjøkken.

Plantegning

Fasade

Adamstuen - Flott gjennomgående 3-roms med tilbaketrukket beliggenhet- To balkonger- Garasjeplass- Varmtvann inkl.

Ullevålsveien 108B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 900 000,-

Adamstuen - Flott gjennomgående 3-roms med tilbaketrukket beliggenhet- To balkonger- Garasjeplass- Varmtvann inkl. : Adamstuen - Flott gjennomgående 3-roms med tilbaketrukket beliggenhet- To balkonger- Garasjeplass- Varmtvann inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 057,-
Fellesgjeld:
Kr 238 735,-
AREAL (P-ROM / BRA)
75 / 75 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Ullevålsveien 108 ligger i et veletablert og populært boligområde på Fagerborg, bestående av bygårds- og townhouse bebyggelse i engelsk hagebystil med forhager.

Beliggenheten i Ullevålsveien gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Like i nærheten finner du idylliske Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering på toppen. Videre gangavstand til populære St. Hanshaugen park og spektakulære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse. Kun få minutter unna leiligheten finner du Marienlyst minigolfpark med flotte og artige minigolfanlegg for voksne og barn.

Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Fresh Fitness 3 minutter gange fra leiligheten eller SATS Elixia på Colosseum. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten. Med Gastro minimarked rett borte i i gaten har du bokstavelig talt tøffelavstand til nærmeste butikk. Videre har du Joker, Bunnpris og Kiwi i umiddelbar nærhet. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Du finner også vinmonopolet på Colosseum og i Thereses gate. I Kirkeveien like ved leiligheten finner du 20,22,28 og 25-bussen og flybussen. Adamstuen er et viktig kollektivt knutepunkt og her finner du blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18 med hyppige avganger.

Barnehager og skoler

1-10 kl. Marienlyst skole 0.7 km

1-7 kl. Bolteløkka skole 1 km

1-7 kl. Ullevål skole 1.1 km

1-10 kl. Majorstuen skole 1.4 km

8-10 kl. Fagerborg skole 0.1 km

8-10 kl. Vestre Aker skole 1 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 1.3 km

Vgs. Akademiet videregående skole Oslo 1.3 km

Vgs. Kristelig gymnasium 1.3 km

Bhg. Fagerborg menighets barnehage (1-6 år) 0.3 km

Bhg. Kirsebærjordet barnehage (0-5 år) 0.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra Ullevålsveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 238 735,-

Totalpris

Kr 6 138 735,-

Felleskostnader

Kr 4 057,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1979

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

75m2

Bruksareal

75m2

Tomt

4621m2

KR-kode

4018161

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ullevålsveien 108B, 0451 Oslo

Gnr. 47, bnr. 26 i Oslo kommune.

Andelsnr. 6 i Øvre Adamstuen borettslag, org.nr. 948 471 485

Tomten

Eiet tomt på 4.621 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg medfølger leiligheten. Borettslaget har gratis gjesteparkeringsplasser hvor benytter p-bevis til utlån.

Forøvrig gode parkeringsmuligheter i omkringliggende gater. Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Nærmeste bysykkel stativ ved holdeplassen Adamstuen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 83 kvm

Totalt bruksareal: 75 kvm

Totalt primærrom: 75 kvm

Primærrom:

Leilighet: 1. etasje 75 kvm: Bad, entré/gang, stue, kjøkken og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 3,5 m2 merket med nr. 1003.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.07.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til en delikat leilighet med god standard. Lys og gjennomgående 3-roms med en god planløsning.

Leiligheten ligger tilbaketrukket til på borettslaget eiendom. Boligen har praktisk adkomst fra bakkeplan men oppleves som 2.etg fra stue og kjøkken. Her bor du i nærhet til alt, men likevel tilbaketrukket i skjermede omgivelser.

Entré/gang: Romslig entré med tilknytning til alle rom. 2-stavs ask parkett på gulv som går igjen i stuen og på kjøkkenet. Innenfor entréen er det et delvis adskilt rom med garderobeinnredning som sikrer rikelig med oppbevaringsplass. Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren. Porttelefon med fjernåpner med monitor. Kamera ved ringetablået.

Stue: Romslig og veldimensjonert stue i delvis åpen og moderne løsning mot kjøkkenet. Med romslige oppholdsrom har du rikelig med plass til en stor sofagruppe og spisestue uten at romfølelsen settes på spill. Store vindusflater preger stuen og slipper inn godt med lys. Boligen varmes opp via elektriske panelovner i tillegg til varmefolie under parkett på kjøkken, stue og gang. Stuen er malt i lyse farger kombinert med tapet på vegg. Romhøyde i stue er 2,40 meter. Fra stuen er det adkomst til vestvendt balkong på 8 kvm, et herlig sted å benytte på varme sommerdager i ettermiddagssolen.

Kjøkken: Delikat innholdsrikt kjøkken med kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål. Benkeplate av heltre eik som nylig er pusset ned og oljet opp.

Lys og fliser mellom benk og overskap. Kjøkkenet er utstyrt med frittstående oppvaskmaskin, komfyr og to kjøleskap/fryseskap. Ventilator over platetoppen. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass, og med god plass for et lite spisebord.

Bad/wc: Romslig baderom i delikat og tidsriktig utførelse. Varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med servant med underskap, vegghengt toalett, dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, samt godt med skap og benkeplass for stellebord e.l.

Soverom: Et lunt og romslig hoved soverom som vender ut mot indre gårdsrom. Soverommet har godt med plass for en stor dobbeltseng og er i tillegg utstyrt med en stor garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass til både klær og sko. Fra hovedsoverommet er det utgang til østvendt balkong på ca.5 kvm hvor morgensolen slår inn. Soverom II vender også mot indre gårdsrom og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmefolie under parkett på kjøkken, stue og gang samt vegghengte panelovner på soverommene.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 05.06.1981 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 7 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vei, bestemmelser om trafostasjon/kiosk, bestemmelse om vann/kloakkledning og vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse av eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Øvre Adamstuen borettslag.

Borettslaget består av 53 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt uten styrets godkjennelse.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Lemmene på krypeloftet ble utbedret og tilstanden på panelet for øvrig ble vurdert som god. Rens av ventilasjonskanalene i borettslaget. Arbeidet ble utført av Jenssen System AS.

2016: Garasjeportåpnersystem ble skiftet ut.

2015: Satt på nye jernbeslag på ytterdører (fra gulv til tak) for å bedre sikkerhet.

2014: Nye varmtvannsberedere. Oppgradert utearealer. På garasjetak er sedum erstattet av kunstgress, jord og planter er skiftet i de andre kassene, nyplanting av blomster og busker.

2013: Nytt digitalt brannvarslingsutstyr med detektorer i alle leiligheter og i fellesarealer er montert. I alle oppganger er det montert tavler som viser hvor det eventuelt brenner.

2012: Rehabilitering av fasaden samt maling av treverk. Maling av vegger i alle oppganger.

Planlagte påkostninger:

Alle leilighetsdører i bygget skal skiftes ut i løpet av året. Dette er budsjettert og vil ikke påvirke beboerne økonomisk.

Det er snakk om å legge til rette for lading av el-bil i garasjeanlegget. Dette krever ekstra strømtilførsel, men iht. styreleder vil kostadene knyttet til dette dekkes av oppsparte midler dersom alt går etter planen. Ved nok strømtilførsel til garasjeanlegget vil det være opp til hver enkelt beboer å montere gren slik at man kan lade el-bil på garasjeplassen. Denne kostnaden er på ca. 20.000-25.000kr.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten vil bli parallell avklart.

Diverse

Følgende medfølger ikke salget: Panelovn (Mill) på barnerom. Det vil bli satt inn en annen ovn under vinduet lik den på hovedsoveromet.

Taklamper i stue og på hovedsoverom.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.057,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, internett, varmtvann, kommunale avgifter, felles byggforsikring og forretningsførsel.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.146.323,-.

Av dette beløpet utgjør kr 238.735,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Lindern Rode 2
Kirkesogn Bakkehaugen, Majorstuen og Vestre Aker

Steder i nærheten

Ullevål sykehus hovedinngang 0.6 km
John Collets plass 0.8 km
Marienlyst NRK 0.8 km
Ullevål studentby 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 52.6 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 2.6 km
T-bane stasjon Blindern T-banestasjon 1.2 km
Trikkeholdeplass Adamstuen 0.3 km
Bussholdeplass Vestre Aker kirke 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 0.3 km
Idrettsanlegg Marienlyst Idrettsanlegg 0.9 km
Treningssenter Fresh Fitness Ullevål 0.4 km
Treningssenter The Work Out 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Marienlyst skole (1-10 kl.) 0.7 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 1 km
Ullevål skole (1-7 kl.) 1.1 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 1.4 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.1 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Akademiet videregående skole Oslo 1.3 km
Kristelig gymnasium 1.3 km

Barnehager

Fagerborg menighets barnehage (1-6 år) 0.3 km
Kirsebærjordet barnehage (0-5 år) 0.4 km
Vestre Aker menighetsbarnehage (3-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.7 km
Kjøpesenter Colosseum Senter 1.7 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.9 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 1.1 km
Apotek Veso apotek 0.5 km
Apotek Ullevål Sykehusapotek 0.8 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Bunnpris Adamstuen 0.1 km
Dagligvare Joker Adamstuen 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Ullevål Sykehus 0.6 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.9 km
Bensin Shell Marienlyst 0.8 km
Bensin st1 Pilestredet 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,9 %
Andel kvinner 53,1 %
Gj.snittalder menn 39,2 år
Gj.snittalder kvinner 42,5 år
Husholdninger med barn 20,7 %
Husholdninger uten barn 79,3 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 1774
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lindern Rode 2 1210 726

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris, kr 55.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?