Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 300 000,- for kr 4 300 000,-

Velkommen til visning i Ullevålsveien 95 C

Flislagt entré med gulvvarme

Entré

Stue

Innbydende stue i moderne farger

Stue

Lekker peis som gir god varme til stuen

God plass til hjørnesofa

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Barnerom/soverom 2

Barnerom/Soverom 2

Kjøkken med heltre benkeplate og flislagt vegg

Kjøkken

Plass til forkostbord/barløsning

Bad rehabilitert i 2006

Bad

Kart

Fasade

Kort vei til trikk

Flere kafeer og bakerier i nærområdet

Stensparken

Nærområde

Nærområde

Plantegning rettet

ADAMSTUEN / FAGERBORG

Ullevålsveien 95 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 150 000,-

ADAMSTUEN / FAGERBORG: Pen og tiltalende 3-roms selveier med peis. God standard. Attraktivt beliggenhet.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 4 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 774,-
Fellesgjeld:
Kr 18 750,-
AREAL (P-ROM / BRA)
61 / 61 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenheten på Adamstuen gir deg et spesielt sentralt utgangspunkt med nærhet til alt hovedstaden har å by på i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud – samt god offentlig kommunikasjon (buss og trikk). Baker Hansen rett utenfor døren, Åpent bakeri ved "Idioten". Taxiholdeplass rett i nærheten gir deg drosje på rappen. Ti minutters gange bringer deg til St. Hanshaugen med steder som Pascal, Rouleur, Java og Gutta På Haugen. Nye Tranen og Grus Grus på Alexander Kiellands plass ligger tolv minutter unna, mens Bislett yrer av koselige fortauskaféer og restauranter. Like ved ligger en av Oslos mest ettertraktede handlestripe; strekket fra Bogstadveien til enden av Hegdehaugsveien, med et unikt utvalg motehus og nisjeforretninger.

Området preges av parker og grøntområder, som "Idioten", Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering og selvsagt selveste Sankthanshaugen. 9 minutter unna dørstokken ligger Valleløkken tennisbane, som driftes og eies av Anton Schjøths gate nr. 10. Det er dessuten gangavstand til Frognerparken.

Det er gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion, Fitness Xpress, SATS/Elixia og historiske Bislett Bad, samt Voldsløkka. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper, både sommer og vinter.

Det finnes atskillige dagligvarebutikker i nærheten; Joker og Bunnpris under ett minutt unna, Joker og Bunnpris og Coop Extra også i Thereses gate. Ønsker du et mer utpreget utvalg finner du Coop Mega på Bislett. Ta ellers gjerne turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum eller Mathallen ved Vulkan, for ikke å glemme delikatesseforretningen Gutta På Haugen. Du finner Vinmonopolet i Thereses gate.

Når det gjelder kollektivtransport finner du Trikkestoppet Adamstuen 50 meter fra leiligheten som tar deg rett ned til knutepunktet Bislett. Her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18, samt 21-bussen. 20-bussen går også i nærheten. Like utenfor døren finner du forøvrig Bysykkelstativ hvor du kan låne sykkel for kr. 299 i året, en smart og effektiv måte å komme seg rundt i byen på.

Barnehager og skoler

Barne- og ungdomsskoler:

1-7 kl. Bolteløkka skole

1-10 kl. Marienlyst skole

1-7 kl. Ullevål skole

8-10 kl. Fagerborg skole

Barnehager:

Vestre Aker menighetsbarnehage (3-5 år)

Fagerborg menighets barnehage (1-6 år)

Kirsebærjordet barnehage (0-5 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Nærmeste trikkestopp er Adamstuen, og nærmeste busstopp er Vestre Aker kirke. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 150 000,-

Fellesgjeld

Kr 18 750,-

Totalpris

Kr 4 168 750,-

Felleskostnader

Kr 2 774,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1930

Soverom

2

Primærrom

61m2

Bruksareal

61m2

Tomt

864m2

KR-kode

53181

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ullevålsveien 95, 0359 Oslo

Gnr. 216, bnr. 244, snr. 11 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 864 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er flere offentlige ladestasjoner for el-bil (både med og uten p-avgift) innen kort gangavstand beliggende i hhv. øverst i Sofies gate (3 min), Thereses gate (1 min) og General Birchs gate (1 min).

Oslo kommune har lagt til rette for beboerparkering i nærområdet. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm

Totalt bruksareal: 61 kvm

Totalt primærrom: 61 kvm

Primærrom:

Bad, gang, kjøkken, stue og 2 soverom: 61 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på 1,5 kvm og en loftsbod på 3,2 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.01.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i murverk, med etasjeskillere i treverk og betong. Grunnmur støpt i betong, antatt fundamentert på faste masser.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen og tiltalende 3-roms leiligheten med peis. God standard og attraktiv beliggenhet på Adamstuen.

Entré:

Flislagt entré med varme i gulvet. Panelvegger og downlight i taket. Romslig skyvedørsgarderobe med speildører.

Stue:

Romlig og innbydende stue med moderne farge- og materialvalg, samt rosett i taket. God plass til både spisebord og sofagruppe. Peisen gir god varme til stuen. Store, gode vindusflater som gir mye lys. Fra stuen er det en mellomgang videre til soverommene. De originale furugulvene ligger under laminatet i stuen og gangen til soverommene.

Hovedsoverom:

Her er det god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Originale lakkerte furugulv og panelte vegger med hvitmalt hvelving.

Soverom 2:

Rommet er i dag benyttet som barnerom, men fungerer også godt som gjesterom eller kontor. Plass til seng og garderobeskap.

Kjøkken:

Kjøkken fra 2011 som består av flislagt gulv med varmekabler, hvite nøytrale skapfronter, heltre benkeplate, delvis integrerte hvitevarer og flislagt vegg. Ventilator tilkoblet sentral avtrekksvifte. Plass til frokostbord/barløsning ved vinduet.

Bad:

Flislagt bad fra 2006 med varme i gulvet. Badet består av dusjnisje, vegghengt toalett, servant med underskuffer, speilskap og opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med peis, eletriske panelovner (nye i 2014) og elektriske varmekabler i gulv på bad, kjøkken og i entré.

Ferdigattest

Det foreligger et uattestert ekspedisjonsdokument datert 22.05.1929. I tillegg foreligger det dokumentasjon på følgende arbeider:

Ferdigattest for utskiftning på vann- og avløpsrør, datert 10.04.2015.

Sluttnotat for rehabilitering av våtrom, datert 29.04.2013 (rehabiliteringen ble utført i 2006).

Ferdigattest på bruksendring fra nærings- til boligeiendom, datert 14.11.2015

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt. Selger opplyser at det i nyere tid har blitt satt opp lettvegger for å etablere to soverom.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 523574, tinglyst 19.12.1974, type heftelse: Panterett til sameiet for kr 5.000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse og parkering. Servituttene vil følge eiendommen, men er vurdert av megler til å ikke ha betydning for ny eier. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet boligselskapet Ullevålsveien 95, med sameiebrøk 8/320.

Sameiet består av 35 leiligheter og 3 næringsseksjoner.

Forretningsfører er Oslo og Akershus Eiendomsforvaltning AS, tlf. 24 02 22 40

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for naboer eller til skade for sameiets eiendom.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017 - Utskiftning av soilrørstammer

2015 - Utskiftning av vann- og avløpsrør

2006 - Rehabilitering av våtrom

Planlagte påkostninger:

Det er ingen kjente planlagte påkostninger som vil føre til økninger i fellesutgiftene.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 19.01.18 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.774,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, internett, renter og avdrag, trappevask, kommunale avgifter, forsikringer, drift og vedlikehold, honorarer, mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert med en økning på 10 % fra 01.07.2017 for å dekke renter og avdrag.

Fordeling av fellesutgiftene foreligger ikke fra forretningsfører.

Det er vedtatt eiendomsskatt i Oslo kommune. Eiendomsskatt i Oslo regnes av eiendommens formuesverdi, og formuesverdien på denne boligen er så lav at det ikke vil utløse eiendomsskatt.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- / 16.029 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Riks-TV som leverandør av kabel-tv og Homenet som leverandør av fibernett. Kabel-tv har avgift på kr 499,- per mnd. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.125,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.279.324,-.

Av dette beløpet utgjør kr 18.750,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Fagerborg Rode 6
Kirkesogn Fagerborg

Steder i nærheten

Ullevål sykehus hovedinngang 0.4 km
Fagerborg kirke 0.8 km
John Collets plass 0.9 km
Bislett Stadion 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 52.6 km
Sentralstasjon Oslo S 4 km
T-bane stasjon Blindern T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Adamstuen 0.2 km
Bussholdeplass Adamstuen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 0.5 km
Idrettsanlegg Marienlyst Idrettsanlegg 1 km
Treningssenter Fresh Fitness Ullevål 0.5 km
Treningssenter The Work Out 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.8 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 0.8 km
Ullevål skole (1-7 kl.) 1.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.2 km
Akademiet videregående skole Oslo 1.1 km
Kristelig gymnasium 1.1 km

Barnehager

Vestre Aker menighetsbarnehage (3-5 år) 0.3 km
Fagerborg menighets barnehage (1-6 år) 0.5 km
Kirsebærjordet barnehage (0-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.5 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.6 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.8 km
Postkontor Coop Mega Bislett 1.2 km
Apotek Veso apotek 0.3 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.6 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.6 km
Dagligvare Joker Adamstuen 0 km*
Dagligvare Bunnpris Adamstuen 0.1 km
Kiosk/video Narvesen Ullevål Sykehus 0.5 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.6 km
Bensin st1 Pilestredet 0.8 km
Bensin Shell Marienlyst 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,6 %
Andel kvinner 51,4 %
Gj.snittalder menn 35,6 %
Gj.snittalder kvinner 35
Husholdninger med barn 15,7 %
Husholdninger uten barn 84,3 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 127
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Fagerborg Rode 6 847 607

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris kr 25.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.450,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kamilla Kaptan
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?