Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 900 000,- for kr 5 900 000,-

Velkommen til Ullevålsveien 95 C

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 2

Bad

Bad

Entré

Entré

Fasade

Fasade

Adamstuen

Adamstuen trikkeholdeplass

L'ardoise

Stensparken

Adamstuen

Baker Hansen

Plantegning

Adamstuen - Nydelig 4-roms hjørneleilighet. En-stavs eikeparkett og peis i stue.

Ullevålsveien 95 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 000 000,-

Adamstuen - Nydelig 4-roms hjørneleilighet. En-stavs eikeparkett og peis i stue.: Adamstuen - Nydelig 4-roms hjørneleilighet. En-stavs eikeparkett og peis i stue.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 6 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 467,-
Fellesgjeld:
Kr 28 804,-
AREAL (P-ROM / BRA)
92 / 92 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggenheten på Adamstuen gir deg et spesielt sentralt utgangspunkt med nærhet til alt hovedstaden har å by på i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud – samt god offentlig kommunikasjon (buss og trikk). Baker Hansen rett utenfor døren, Åpent Bakeri ved "Idioten". Taxiholdeplass rett i nærheten gir deg drosje på rappen. Ti minutters gange bringer deg til St. Hanshaugen med steder som Pascal, Rouleur, Java og Gutta På Haugen. Nye Tranen og Grus Grus på Alexander Kiellands plass ligger tolv minutter unna, mens Bislett yrer av koselige fortauskaféer og restauranter. Like ved ligger én av Oslos mest ettertraktede handlestriper; strekket fra Bogstadveien til enden av Hegdehaugsveien, med et unikt utvalg motehus og nisjeforretninger.

Området preges av parker og grøntområder, som "Idioten", Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering og selvsagt selveste St. Hanshaugen. Ni minutter unna dørstokken ligger Valleløkken tennisbane, som driftes og eies av Anton Schjøths gate nr. 10. Det er dessuten gangavstand til Frognerparken.

Det er gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion, Fresh Fitness, SATS/Elixia og historiske Bislett Bad, samt Voldsløkka. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper, både sommer og vinter.

Det finnes atskillige dagligvarebutikker i nærheten; Joker og Bunnpris under ett minutt unna, Joker og Bunnpris og Coop Extra også i Thereses gate. Ønsker du et mer utpreget utvalg finner du Coop Mega på Bislett. Ta ellers gjerne turen til Kolibri Kolonial på Damplassen, Matvarehuset Jacobs ved Colosseum eller Mathallen ved Vulkan, for ikke å glemme delikatesseforretningen Gutta På Haugen. Du finner Vinmonopolet i Thereses gate.

Hva gjelder kollektivtransport finner du Trikkestoppet Adamstuen 100 meter fra leiligheten. Her tar trikkelinje 17 og 18 deg til hhv. Grefsen og Ljabru via knutepunkter som Bislett, Tullinløkka (Karl Johans gate) og Jernbanetorget/Oslo S. Fra Bislett tar 21-bussen deg til Tjuvholmen på ni minutter.

20-bussen går også i nærheten. Like utenfor døren finner du for øvrig Bysykkelstativ hvor du kan låne sykkel for kr. 399 i året, en smart og effektiv måte å komme seg rundt i byen på.

Barnehager og skoler

Barne- og ungdomsskoler:

1-7 kl. Bolteløkka skole

1-10 kl. Marienlyst skole

1-7 kl. Ullevål skole

8-10 kl. Fagerborg skole

Barnehager:

Vestre Aker menighetsbarnehage (3-5 år)

Fagerborg menighets barnehage (1-6 år)

Kirsebærjordet barnehage (0-5 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Nærmeste trikkestopp er Adamstuen, og nærmeste busstopp er Vestre Aker kirke. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 28 804,-

Totalpris

Kr 6 028 804,-

Felleskostnader

Kr 3 467,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1930

Soverom

2

Primærrom

92m2

Bruksareal

92m2

Tomt

864m2

KR-kode

561847

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Ullevålsveien 95 C, 0359 Oslo

Gnr. 216, bnr. 244, snr. 12 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 864 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er flere offentlige ladestasjoner for el-bil (både med og uten p-avgift) innen kort gangavstand beliggende i hhv. øverst i Sofies gate (3 min), Thereses gate (1 min) og General Birchs gate (1 min).

Oslo kommune har lagt til rette for beboerparkering i nærområdet. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 101 kvm

Totalt bruksareal: 92 kvm

Totalt primærrom: 92 kvm

I tillegg disponerer boligen to stk. boder: én på loft (ca. 3,4 kvm) og én i kjeller(ca. 1,5 kvm), sistnevnte beliggende i en annen fløy.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.05.2018 utført av takstmann Tømrermester Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré

Leiligheten tar deg i mot med lyse og duse fargetoner. En-stav eikeparkett som er gjennomgående for leiligheten. Knagger til å henge i fra seg yttertøy og godt med plass til å sette i fra seg skotøy. Dørcalling installert.

Kjøkken

Innbydende kjøkken med spiskammer innredet med glatte og folierte fronter, nedfelt kjøkkenbeslag i heltre benkeplate og flisfelt over benk. Kjøkkenhette i stål/glass og ventilator med kullfilter. Integrerte hvitevarer: Stekeovn, induksjonsplatetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl- og fryseskap. 120 L varmtvannsbereder med Water-Guard fra 2018.

Spisestue

Romslig stue som i dag blir brukt som spisestue. Her er det god pass til et stort spisebord med 8-10 spiseplasser, samt for eks. stort vitrineskap, barskap eller bokhylle.

Hjørnestue

Flott og lys stue med store vindusflater. Rikelig med naturlig sollys fra tre veggvinkler, noe som gir svært gode luftemuligheter på sommerens varme dager. Her har du flere møbleringsmuligheter med plass til en romslig sofagruppe eller en stor TV-krok. Rommet kan også omgjøres til et tredje soverom.

Hovedsoverom

Her er det god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Plassbygget garderobeskap på ca 4 meter, hvorav to av fire skyvedører er med heldekkende speil. Store vindusflater - så her er det bare å trekke opp gardinene og stå opp.

Soverom 2

Dette rommet blir i dag brukt som barnerom. Her er det også plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Garderobeskap med skyvedører medfølger.

Bad

Behagelig bad innredet med servant nedfelt i heltre benkeplate, underskap med glatte og folierte skuffefronter (nytt 2015), integrerte speil i vegg, veggmontert WC med flislagt hylle. Dusjnisje med to svingbare dusjdører. Avtrekk fra rom med vifte.

Nøkkelopplysninger:

EL-anlegg: 32 amp hovedsikring. Automatsikringer.

Bod: én loft (ca. 3,4 kvm) én kjeller (ca. 1,5 kvm)

Vinduer: Isolerglass fra 2010

Gulv: En-stavs eikeparkett og flis på badegulv.

Vegger: Malte flater

Himling: Malte flater

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med peis og elektriske panelovner. Elektriske varmekabler i gulv på bad.

Ferdigattest

Det foreligger et uattestert ekspedisjonsdokument datert 22.05.1929. I tillegg foreligger det dokumentasjon på følgende arbeider:

Ferdigattest for utskiftning på vann- og avløpsrør, datert 10.04.2015.

Sluttnotat for rehabilitering av våtrom, datert 29.04.2013 (rehabiliteringen ble utført i 2006).

Ferdigattest på bruksendring fra nærings- til boligeiendom, datert 14.11.2015

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 523574, tinglyst 19.12.1974, type heftelse: Panterett til sameiet for kr 5.000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse og parkering. Servituttene vil følge eiendommen, men er vurdert av megler til å ikke ha betydning for ny eier. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet boligselskapet Ullevålsveien 95, med sameiebrøk 10/320.

Sameiet består av 35 leiligheter og 3 næringsseksjoner.

Forretningsfører er Oslo og Akershus Eiendomsforvaltning AS, tlf. 24 02 22 40

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så lenge det ikke er til sjenanse for naboer eller til skade for sameiets eiendom.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016 - Utbedring av tak

2016 - Installasjon av fiberbredbånd

2014 - Lett fasadeutbedring

2014/17 - Utskiftning soilrørstammer

2013 - Brannsikring (Branntetting av fellesarealer, branndører til kjeller, loft, nye leilighetsdører)

2011 - Oppussing/ flislegging av oppgangene

2010 - Utskiftning av vinduer

Planlagte påkostninger:

Det er ingen kjente planlagte påkostninger som vil føre til økninger i fellesutgiftene.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til reguleringsplan S-4436 datert 13.05.2009 og kommunedelsplan KDP-17f or torg og møteplasser datert 22.04.2009

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.467,- pr. mnd. og inkluderer: Fiberbredbånd fra HomeNet (50/50), vaktmestertjenester, trappevask, kommunale avgifter, sameieforsikring, renter og avdrag på fellesgjeld, strøm til fellesareal, forretningsfører og revisjon.

Fellesutgiftene justeres normalt ifm. sameiets årsmøte.

Eiendomsskatten er kr 1.020,- pr år.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca kr. 1.020,- for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.513,- pr. år. / 14.216 kwh. pr. år.

Sameiet har ikke kollektivavtale med leverandør av kabel-TV. Ny eier står fritt til å tegne avtale med f.eks. Riks-TV.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.125,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6 185 851,-.

Av dette beløpet utgjør kr 28.804,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Fagerborg Rode 6
Kirkesogn Fagerborg

Steder i nærheten

Ullevål sykehus hovedinngang 0.4 km
Fagerborg kirke 0.8 km
John Collets plass 0.9 km
Bislett Stadion 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 52.6 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 2.3 km
T-bane stasjon Blindern T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Adamstuen 0.2 km
Bussholdeplass Adamstuen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 0.5 km
Idrettsanlegg Marienlyst Idrettsanlegg 1 km
Treningssenter Fresh Fitness Ullevål 0.5 km
Treningssenter The Work Out 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.8 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 0.8 km
Ullevål skole (1-7 kl.) 1.2 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.5 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.2 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.1 km
Akademiet videregående skole Oslo 1.1 km
Kristelig gymnasium 1.1 km

Barnehager

Vestre Aker menighetsbarnehage (3-5 år) 0.3 km
Fagerborg menighets barnehage (1-6 år) 0.5 km
Kirsebærjordet barnehage (0-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.5 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.6 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.8 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 1.2 km
Apotek Veso apotek 0.3 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.6 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.6 km
Dagligvare Joker Adamstuen 0 km*
Dagligvare Bunnpris Adamstuen 0.1 km
Kiosk/video Narvesen Ullevål Sykehus 0.5 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.6 km
Bensin st1 Pilestredet 0.8 km
Bensin Shell Marienlyst 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,6 %
Andel kvinner 52,4 %
Gj.snittalder menn 35,7 år
Gj.snittalder kvinner 34,5 år
Husholdninger med barn 15,6 %
Husholdninger uten barn 84,4 %
Gj.snitt byggeår 1974
Gj.snitt tomtestørrelse 127
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Fagerborg Rode 6 869 556

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Christian Høiby
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?