Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 010 000,- for kr 4 010 000,-

Velkommen til Vålerenggata 18 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Leiligheten har en moderne åpen stue-/kjøkkenløsning

Meget lys og luftig stue med god plass til stort spisebord/mange gjester

Koselig sofahjørne med spesialsnekrede hyller

Leiligheten har en-stavs parkett på gulv og glatte overflater

Flere vinduer på rekke og rad gir meget gode lysforhold

God plass til sosiale sammenkomster

Leiligheten er også svært koselig på kveldstid

 

 

Moderne kjøkken med hvite, stilrene fronter fra 2018. Integrert oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Glassmosaikkfliser mellom benk og overskap

Kjøkkenet og stuen oppleves som forskjellige soner, selv om det er en åpen løsning

Romslig hovedsoverom med malte tregulv og god plass til dobbeltseng

Her er det godt med oppbevaringsplass i spesialbygde garderobeskap samt innebygd hylle

 

Soverom 2 egner seg utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom

Funksjonelt, flislagt bad med nyere baderomsinnredning. Varmekabel i gulv og opplegg til vaskemaskin. Innfellbare dusjdører. Nye dusjhoder, bl.a. regnfallsdusj, fra 2018

Entréen er i likhet med leiligheten for øvrig lys og pen. Spesialtilpasset garderobeskap medfølger

Mellomgangen kan også by oppbevaringsplass med spesialtilpassede garderobeskap. Merk også at leiligheten er gjennomgående med gode lysforhold

Plantegning

Det medfølger to boder og her er boden i trappeoppgangen, kun noen få trappetrinn fra inngangsdøren til leiligheten

Egen biloppstillingsplass medfølger (til venstre for den grå bilen)

Praktisk utebod i bakgården til sykler o.l.

Sameiet har bygd en platting til glede for beboerne

Vålerengata 18 er en klassisk bygård fra 1890-tallet

Vålerenga er kjent for sin arkitektoniske bebyggelse og sjarm

Til venstre sees Smia, som er en restaurant på Vålerenga med hyggelig atmosfære. Til høyre det kjente landemerket Vålerenga Kirke.

Det er flere hyggelig rekreasjonsområder i gangavstand fra leiligheten

 

Jordal idrettspark - nye Jordal Amfi er under oppføring nå

Kart

Vålerenga

Vålerenggata 18

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 190 000,-

Vålerenga: Lys og lekker 3-roms med god planløsning og egen parkeringsplass|God standard|Balkongutredning*

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 190 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 284,-
Fellesgjeld:
Kr 47 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 57 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en meget sentral beliggenhet i et attraktivt boligområde på Vålerenga mellom Kampen og Gamlebyen. Området kan by på alt fra flotte grøntområder til restauranter og kafeer. Vålerenga er ikke uten grunn kjent for sine sjarmerende smågater med fargerik trehusbebyggelse. Før i tiden lå området utenfor bygrensa, og husbyggingen ble derfor ikke begrenset av den daværende murtvangen. De små trehusene ble bygd i den stilen som folk kjente fra bygdene de kom fra. Derfor dette sjarmerende mangfoldet av ulike trehus. Ellers er Strømsveien stengt med bom ved Enebakkveien noe som forhindrer gjennomfartstrafikk i nærområdet.

For den aktive er SATS Elixia ca. 450 meter unna. Fresh Fitness finner du på Ensjø. Det er et variert utvalg av kafeer og restauranter i nærområdet som bl.a. Smia, Kampen Bistro, samt dagligvareforretninger som Kiwi, Rema 1000 og Coop Prix.

Det er flere hyggelige grøntområder i området. Sjarmerende rekreasjonsområder som Vålerenga parken, Kampenparken og Middelalderparken er alle i nærheten. Fredede Svartdalsparken med Alnaelven har fått anlagt en naturskjønn gang og sykkelsti til Bryn senter, videre til Østensjøvannet og ut i Østmarka. På Jordal er nytt idrettsanlegg under bygging.

Området har meget god kollektivdekning. Buss nr. 37 (går hele døgnet) og 20, 67, 69, 401, og 411 har holdeplass like ved, med hyppige avganger til sentrum og Skøyen (over Torshov og Majorstuen) og retning Lillestrøm. Det er ca. 10-15. minutter å spasere til Tøyen t-bane og Ensjø T-bane, hvor alle t-banelinjer går. Det er sykkeltrase til sentrum og langs Ring 2. Flybussen passer på Ensjø.

Bydel Gamle Oslo er i sterk utvikling med Bjørvika som nærmeste nabo. Det er ca. 20 minutters gange til Bjørvika og Oslo sentrum. I Bjørvika vil du finne spennende arkitektur og flere kjente resturanter som Nodee Sky, Vaaghals m.fl. Fra Bjørvika er veien kort til Sørenga. Her er byens mest populære sjøbad og det er kommet en rekke restauranter her.

Velkommen til en sjarmerende del av Oslo!

Adkomst

Ta inn Opplandsgata eller Ingeborgs Gate fra Strømsveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 190 000,-

Fellesgjeld

Kr 47 000,-

Totalpris

Kr 4 237 000,-

Felleskostnader

Kr 3 284,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1892

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

57m2

Bruksareal

57m2

Tomt

639m2

KR-kode

3718192

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vålerenggata 18, 0657 Oslo

Gnr. 232, bnr. 356, snr. 6 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 639 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og er asfaltert. Det er satt opp en utebod på tomten til sykler og barnevogn.

Parkering

Vedteksfestet disposisjonsrett til parkeringsplass 6 medfølger, så her slipper du å lete etter parkering.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 63 kvm

Totalt bruksareal: 57 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, bad, entré og to soverom: 57 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i trappeoppgangen på ca. 2 kvm. (noen få trappetrinn fra ytterdøren til leiligheten) samt bod i kjeller på ca. 3 kvm. I tillegg er det bygd en bod ute på tomten til sykler, barnevogn o.l.

Vedlagte plantegning er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.10.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i bærende murkonstruksjoner. Malte pussede overflater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er gitt TG2 på bad pga. manglende dokumentasjon/usikker oppbygging samt eldre vinduer og ytterdør, med henvisning til levetidstabeller. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Rehabilitering/større vedlikehold:

2017/2018: Maling av branntrapp med brannmaling/utbedring iht. rapport

2017: Vedlikehold av fasade ved inngang. Asfaltering av innkjørsel pga. vann

2015: Brannsikret kjeller

2013: Oppussing av oppgang. Rehabiliering/asfaltering av bakgård

2012: Oppgradering av elektrisk anlegg. Installering av nye lysarmatur i oppgang

2011: Utarbeidelse av brannrapport

2010: Brannsikringstiltak, boder i trappeoppgang og dører inn til seksjonene

2008: Utbedring av ventilasjonsanlegg

2007: Maling av gavl og vedlikehold av nedløp

2006: Maling trappeoppgang og vedlikehold av el-installasjoner

Standard

Leiligheten holder generelt god standard med normal bruksslitasje. Den har en svært god og arealeffektiv planløsning. Store vindusflater gir mye naturlig lysinnslipp, slik at leiligheten oppleves som lys og luftig. Moderne en-stavs gulv, nye fronter på kjøkken og glatte flater. Klassiske og originale detaljer som store vinduer sammen med god takhøyde gir en behagelig atmosfære i kombinasjon med sjel og sjarm.

Nærmere innhold:

Stue: Meget lys og luftig stue med god plass til stort spisebord/mange gjester! Den er enkel å innrede med naturlig plassering for sofa og spisebord. Flere vinduer på "rekke og rad" gir meget gode lysforhold. Takhøyden er god og gir en bra romfølelse. Spesialsnekrede hyller til tv, bøker o.l.

Kjøkken: Moderne kjøkken med hvite, stilrene fronter fra 2018. Integrert oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Glassmosaikkfliser mellom benk og overskap. Benkeplate i tre. Godt med skapplass. Innebygget varmtvannsbereder plassert i benkeskapet på kjøkkenet.

Bad: Funksjonelt, flislagt bad med ny baderomsinnredning og nye fliser fra 2015. Varmekabel i gulv og opplegg til vaskemaskin. Innfellbare dusjdører. Servant med underskap og ett greps blandebatteri.

Soverom: Leiligheten har to gode soverom, begge mot bakgård. Hovedsoverommet er romslig med plass til dobbeltseng. Godt med oppbevaringsplass i garderobeskap samt innebygd hylle (spesialbygd av tømrer). Soverom 2 egner seg utmerket som gjesterom, kontor eller barnerom. Her er det naturlig plassering for seng og det er også plass til kontorhjørne.

Entré og mellomgang: Praktisk entré med plass til klesavheng og sko. Branndør B30. Fra entréen er det tilgang til alle leilighetens rom. Spesialtilpasset garderobeskap som følger med.

I mellomgangen, fra entréen mot stuen, er det også garderobeskap som medfølger.

Annet:

- Leiligheten disponerer to boder. Den ene boden er bare noen få trappetrinn unna i trappeoppgangen. Her er det lagt opp til strøm og nåværende eier har en fryser her. I tillegg er det plass til f.eks. støvsuger m.m. som man gjerne vil ha ute av syne i hverdagen.

- Egen biloppstillingsplass i bakgården

- Utebod i bakgård til sykler og barnevogn. Bakgården er også opparbeidet med en hyggelig terrasse

Oppvarming

Elektrisk. Varme i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1898, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av: Sameiets tinglyste panterett (i alle seksjoner) på kr. 10 000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler bl.a. best om lagerbygg. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Vålerenggata 18.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 75 16

Vaktmesteroppgaver går på rundgang (skifte lyspærer etc.)

Dyrehold er tillatt i den utstrekning at det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Planlagte påkostninger: Brannsikringstiltak

*Det pågår for tiden en prosess rundt oppføring av balkong. Alle leilighetene fra 2. til 5.etasje er interessert i dette og tilbud er innhentet fra Balkongteam. Prosessmessig er det slik at en evt. balkongutbygging krever 2/3 flertall på sameiemøtet og Plan- og bygningsetaten må godkjenne dette. Om dette blir en realitet vil hver enkelt som får balkong betale inn hva den koster, så fremt man ikke tar opp felles lån og fordeler ut på seksjonene. Det vil være opp til sameiemøtet å avgjøre hvordan finansiering skal løses, men det mest vanlig er at hver enkelt seksjonseier skyter inn kostnaden.

Styregodkjenning: Nei.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3006 datert 16.11.88 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

I Opplandgata 2 ble det i 2014 iversatt en dialogfase vedr. oppføring av nybygg. Siste status på planinnsyn hos kommunen er at tiltakshaver ble bedt om å sende inn en fremdriftsplan innen en uke regnet fra 19.09.18. Pr. 28.09.18 kan ikke en slik fremdriftsplan sees på saksinnsyn. Forslagstiller har tidligere skissert opp to alternativer. Alternativ 1 går ut på å bevaring av eksisterende bygning på eiendommen med mønehoyde c + 57,0 m og oppføring av fireetasjes nybygg med høyde på c + 56, m. Alternativ 2 går ut på riving av eksisterende bygård og oppføring av to stk. nybygg med henholdsvis åtte og fire etasjer, c + 68,0 m og c + 56,0 m. I tillegg til oppgitt etasjeantall skal bebyggelsen ha parkeringskjeller under terreng. Plan- og bygningsetaten har tidligere uttalt: "På grunnlag av plan- og bygningsetatens analyse og vurdering av forslagene, mener vi at begge alternativene innebærer en for høy utnyttelse, og for store høyder."

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.284,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv fra GET, trappevask, fellesforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 820,- i mnd. i snitt. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv.Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.302.392,-.

Av dette beløpet utgjør kr 47.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er også mulig å velge valgfri ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Vålerenga Rode 4
Kirkesogn Vålerengen

Steder i nærheten

Jordal Amfi 0.5 km
Malerhaugen 1 km
Dyvekes bru 1.1 km
Politihuset 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.8 km
Sentralstasjon Oslo S 4.3 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.8 km
T-bane stasjon Ensjø T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass St. Halvards plass 1.1 km
Bussholdeplass Vålerenga 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 0.4 km
Idrettsanlegg Jordal idrettsanlegg 0.4 km
Treningssenter SATS Kampen 0.5 km
Treningssenter FitnessRoom Kværnerbyen 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Vålerenga skole (1-7 kl.) 0.3 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 0.5 km
Kampen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 1 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.2 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.9 km
Etterstad videregående skole 0.8 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.2 km

Barnehager

Enga barnehage (0-6 år) 0.1 km
Sotamyggen barnehage (0-6 år) 0.1 km
Vålerenggata barnehage (1-6 år) 0.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Senter 1.2 km
Kjøpesenter Fyrstikktorget 1.2 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 0.3 km
Postkontor Etterstad Postkontor 1.2 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 0.7 km
Apotek Apotek 1 Ensjø 1.1 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 2.2 km
Dagligvare Kiwi Vålerenga 0.2 km
Dagligvare Coop Prix St. Halvardsgate 0.3 km
Kiosk/video Mix Vålerenga 0.1 km
Kiosk/video Vålerengen Sykehjemskiosk 0.4 km
Bensin Shell Etterstad 0.6 km
Bensin Shell Kværner 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51 %
Andel kvinner 49 %
Gj.snittalder menn 34,6 år
Gj.snittalder kvinner 33,4 år
Husholdninger med barn 26,1 %
Husholdninger uten barn 73,9 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 186
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Vålerenga Rode 4 1072 594

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?