Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 100 000,- for kr 2 100 000,-

Velkommen til Vadmyrveien 73A

Entré

God plass til sko og yttertøy

Entré

Leiligheten har en åpen stue/kjøkkenløsning. Stuen har en god løsning som gjør det enkelt å innrede

Leiligheten er i sin helhet renovert i 2013 og fremstår som flott og moderne

Her er det valgt gjennomgående farger og kvaliteter i hele leiligheten

God plass til spisestue

Spisestue

Spisestue

Flott kjøkken fra 2013 med slette fronter

Praktisk kjøkkenøy gir en fin overgang mellom kjøkkenet og stuen

Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass

Bad

Badet inneholder servant med møblement/speil, vegghengt toalett og dusjhjørne

Badet er romslig og det er god plass til vaskemaskin og tørketrommel om ønskelig

Badet er helfliset og her er det valgt flotte og moderne kvaliteter og farger

Soverom er av god størrelse

Soverom

Soverom - god plass til garderobeskap

Soverom

Plantegning

Utgang til balkong på 21 kvm med gode solforhold

Boligen ligger i en høy 1.etg

Leiligheten har trappefri adkomst og ligger samtidig i en høy 1.etasje

God plass til hagemøbler

God plass til hagemøbler

Flotte uteområder

Det er flere servicetilbud i umiddelbar nærhet, som dagligvarebutikk og frisør. Det er også gangavstand til Vestkanten Storsenter

Dronebilde

Fasade

Bergen Vest

Vadmyrveien 73A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 050 000,-

Bergen Vest: Borettslagets fineste leilighet? Strøken 2-roms med trappefri adkomst. Garasjeplass. Balkong på 21 kvm.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 050 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 981,-
Fellesgjeld:
Kr 178 527,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 57 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en sentral beliggenhet i et veletablert område i Loddefjord. Barnevennlig område med flere lekeplasser, gangveier mm.

Kort gangavstand til Vadmyra Skole, Sandgotna Skole og Loddefjord Skole. Det er gode bussforbindelser like ved. Nærmeste bussholdeplass er bare 1. minutt unna. Her har man hyppige avganger med buss til sentrum hvert 10. og 20. minutt.

Det er flere servicetilbud i umiddelbar nærhet, som dagligvarebutikk og frisør. Det er også gangavstand til Vestkanten Storsenter hvor du finner det aller meste av servicetilbud. I tillegg ligger Vannkanten, Iskanten, bowling og treningssenter like ved.

Sartor/Straume, Kleppestø og Bergen sentrum er ca 10-15 min unna med bil. Knappetunellen går til Kokstad, Flesland og Sandsli. Det er gode turmuligheter i området, med blant annet Lyderhornsfjellet og flotte turstier med Kanadaskogen, Vassenden og rundt Storavatnet.

Adkomst

Adkomst fra sentrum: Kjør mot Bergen vest, og videre mot Vestkanten storsenter. I rundkjøring ved senteret, ta til venstre mot Haakornsvern. Ta deretter første vei til høyre mot Vadmyra. Følg hovedvei til Sangotna BRL kommer på høyre side (like etter Coop Extra butikken). Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 050 000,-

Fellesgjeld

Kr 178 527,-

Totalpris

Kr 2 228 527,-

Felleskostnader

Kr 3 981,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1974

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

57m2

Bruksareal

57m2

Tomt

23131m2

KR-kode

691818

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vadmyrveien 73A, 5172 Loddefjord

Gnr. 124, bnr. 37 i Bergen kommune.

Andelsnr. 56, Sandgotna borettslag, org.nr. 950 773 758

Tomten

Eiet tomt på 23.131 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med grønntarealer, lekeplass, gangstier og gjesteparkering.

Parkering

Fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg.Gjesteparkering på borettslagets tomt. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 61 kvm

Totalt bruksareal: 57 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Primærrom:

1.etasje: Entré/gang, bad/vaskerom, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. 57 kvm.

Tilhørende leiligheten er det en bod i samme etasje på 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.01.2018 utført av Takstmann Mats Hansen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. våtromsrapport fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskille av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong og som isolert bindingsverk, utvendig er veggene bekledd med fasadeplater og trekledning. Vinduer med energiglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med takpapp.

Selger har fått utarbeidet en våtromsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av våtrom i leiligheten og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Våtromsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Vadmyrveien 73A - en praktisk 2-romsleilighet med flott beliggenhet i populære Sandgota borettslag. Leiligheten har trappefri adkomst og ligger samtidig i en høy 1.etasje. Leiligheten er i sin helhet pusset opp i 2013 og fremstår som flott og moderne. Her er det valgt gjennomgående farger og kvaliteter i hele leiligheten.

Entréen har god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Fra entréen er det inngang til badet og videre inn til stuen/kjøkkenet.

Badet inneholder servant med møblement/speil, vegghengt toalett og dusjhjørne. Badet er romslig og det er god plass til vaskemaskin og tørketrommel om ønskelig. Badet er helfliset og her er det valgt flotte og moderne kvaliteter og farger. Rør-i-rør system.

Leiligheten har en åpen stue/kjøkkenløsning. Stuen har en god løsning som gjør det enkelt å innrede. Store vinduer sikrer godt med naturlig lysinnslipp til stuen. Fra stuen er det utgang til en balkong på 21 kvm hvor man kan nyte solen når været i Bergen viser seg fra sin bedre side.

Flott kjøkken fra 2013 med slette fronter. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Praktisk kjøkkenøy gir en fin overgang mellom kjøkkenet og stuen. Det er opplegg for oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverommet er romslig, og her er det plass til både dobbeltseng og garderobeskap.

Oppvarming

Varmekabler på bad, ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 8.10.1971. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det foreligger også ferdigattest for arbeid på fasade datert 7.9.1995. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet veirett for Lyderhorn barnehage over borettslagets tomt og rett til å legge vann- og avløpsledninger over borettslagets tomt.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sandgotna borettslag..

Forretningsfører er OBOS tlf. 22 86 55 00

Foretatt påkostninger de senere år:

- Det ble påvist store mengder sopp i bodene i underetasjen. Det er foretatt soppsanering i de berørte bodene. Avfuktere er satt opp.

- Kjell Hansen Elektro AS har gjort noe arbeid i forbindelse med soppsaneringen. Videre har de foretatt en del vedlikehold av det elektriske anlegget i borettslaget.

- Caverion har skiftet ut vifteanlegget i begge blokkene.

- Bergen Glass & Rehabilitering AS har hatt vedlikehold på alle terrassedørene.

- DVS Vest Entreprenør AS har montert nye branndører i sokkeletasje.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Bilgen lyses ut i ettertid.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 – tolv– måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan Laksevåg. GNR 123 og 124 Loddefjord, Hetlevik, Feltene 3,6,7,8,9,10,11B og 11C. datert 21.11.1972 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Hensynsoner:

Vei støy - Rød sone (4,9%)

Flystøy - Gul sone (100%)

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.981,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kommunale avgifter, dugnad, renhold, strøm fellesområder, byggforsikring, vedlikehold, nedbetaling av andel fellesgjeld (renter og avdrag), kabel-TV og internett (grunnpakke).

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 3.307,-

Dugnad 75,-

Renhold 140,-

Tv-anlegg 459,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 7.000,-pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og dette er inkludert i felleskostnadene (grunnpakke). Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.230.086,-. Av dette beløpet utgjør kr 178.527,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bergen
Bydel Laksevåg
Grunnkrets Klasatjørna
Kirkesogn Loddefjord

Steder i nærheten

Loddefjord kirke 0.7 km
Vannkanten 1.2 km
Haakonsvern 3.3 km
Laksevåg Brannstasjon 2.6 km

Transport

Flyplass Bergen Flesland 14.4 km
Sentralstasjon Bergen 9.7 km
Bussholdeplass Vestre Vadmyra 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vadmyra idrettsanlegg 1.4 km
Idrettsanlegg Bjørndalsskogen «binge» 3.7 km
Treningssenter SATS Vestkanten 1.4 km
Treningssenter Nr1 FitnessXpress Bjørge 2.9 km

Steder av interesse

Skoler

Loddefjord skole (1-7 kl.) 0.8 km
Vadmyra skole (1-7 kl.) 1 km
Kjøkkelvik skole (1-10 kl.) 1.7 km
Sandgotna skole (8-10 kl.) 0.5 km
Laksevåg videregående skole 5.6 km
Olsvikåsen videregående skole 4.9 km

Barnehager

Kidsa Sandgotna (3-6 år) 0.1 km
Vadmyra barnehage (0-6 år) 0.6 km
Lyngfaret barnehage (0-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vestkanten Storsenter 1.4 km
Kjøpesenter Drotningsvik Senter 5.6 km
Postkontor Coop Extra Vadmyra 0.3 km
Postkontor Coop Obs! Vestkanten 1.4 km
Apotek Vitusapotek Vestkanten 1.4 km
Apotek Boots apotek Loddefjord 1.4 km
Vinmonopol Vestkanten Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Laksevåg Vinmonopol 7 km
Dagligvare Coop Extra Vadmyra 0.3 km
Dagligvare Joker Vestkanten 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Drotningsvik 5.6 km
Bensin Esso Tiger Vestkanten 1.4 km
Bensin 1-2-3 Godvik 4.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,6 %
Andel kvinner 52,4 %
Gj.snittalder menn 45 %
Gj.snittalder kvinner 48,6 %
Husholdninger med barn 22,7 %
Husholdninger uten barn 77,3 %
Gj.snitt byggeår 1976
Gj.snitt tomtestørrelse 12351
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bergen 278556 132557
Grunnkrets: Klasatjørna 675 352

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 10.500,-

Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger: kr 3.000,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Fotopakke: kr 3500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Tarek Andrè Bergfjord
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?