Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 300 000,- for kr 2 300 000,-

Velkommen til Valbrottveien 67 C!

Koselig lekeplass på tomten

Innglasset balkong på 16 kvm. beliggende i 1. etg

Innglasset balkong på 16 kvm. beliggende i 1. etg

Innglasset balkong på 16 kvm. beliggende i 1. etg

Stue med peis og utgang til stor balkong

Stue

Stue

Peis

Kjøkken med mye skapplass

Kjøkken med mye skapplass

Kjøkken med mye skapplass

Spiseområde

Spiseområde

Lyst bad med opplegg for vaskemaskin

Bad

Hovedsoverom med integrert skapplass

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Inngangsparti

Entre

X

Plantenging

Åssiden - 3-roms i 1 etg- Moderniseringsbehov - Endeleil - Vestvendt balkong m/kveldssol - Rolige omg - Lav fellesgj

Valbrottveien 67 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 900 000,-

Åssiden - 3-roms i 1 etg- Moderniseringsbehov - Endeleil - Vestvendt balkong m/kveldssol - Rolige omg - Lav fellesgj: Åssiden - 3-roms i 1 etg- Moderniseringsbehov - Endeleil - Vestvendt balkong m/kveldssol - Rolige omg - Lav fellesgj

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 263,-
Fellesgjeld:
Kr 120 106,-
AREAL (P-ROM / BRA)
70 / 86 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Blokken er beliggende i meget attraktivt boligområde sentralt på Åssiden. Rolige omgivelser med kort vei til skole, offentlig kommunikasjon og servicetilbud. Marka med tur- og friluftsmuligheter i nærområdet, både sommer og vinter. Gode solforhold.

Meget gunstig busskommunikasjon i umiddelbar nærhet. Lokalbuss til sentrum med hyppige avganger. Ca. 10 min kjøring til sentrum med buss. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no

Kort gangavstand til holdeplass for ekspressbuss til mellom Kongsberg og Oslo

De fleste fritidstilbud på Åssiden. Åssiden IF med mange aktiviteter, se www.aif.no. Kort vei til Akropolis treningssenter med treningsstudio, sandvolleyball og squash. Moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m. Lysløype inn mot Solbergelva og Drammensmarka.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Ett sammensatt tilbud av både privat og kommunale barnehager på Åssiden.

Åssiden og Aronsløkka barneskole samt Kjøsterud ungdomsskole.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum. Flere videregående skoler i Drammen, med både yrkesrettede linjer og allmennlinjer.

På Papirbredden - ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Bragernes torg følg skilting mot Åssiden. Følg Rosenkrantzgata og ta til høyre inn Vårveien. Etter ca. 200 meter er det skiltet Betzy Kjelsbergsvei til venstre. Blokka ligger som nr 1 på høyre side av veien i krysset Betzy Kjelsbergsvei og Valbrottveien. Se for øvrig kartskisse.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 900 000,-

Fellesgjeld

Kr 120 106,-

Totalpris

Kr 2 020 106,-

Felleskostnader

Kr 4 263,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1966

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

70m2

Bruksareal

86m2

Tomt

9145m2

KR-kode

2018345

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Valbrottveien 67 B, 3024 Drammen

Gnr. 117, bnr. 42 i Drammen kommune.

Andelsnr. 21, Valbrot Borettslag, org.nr. 953 283 409.

Tomten

Andel av fellesarealer på 9.182 kvm. som er pent opparbeidet med gressplener, prydbusker og beplantning. Asfaltert innkjørsel og gårdsplass. Lekeplass.

Parkering

Vanlig gateparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 kvm

Totalt bruksareal: 86 kvm

Totalt primærrom: 70 kvm

Primærrom:

Entre/ gang, kjøkken, stue, 2 stk. soverom, bad: 70 kvm

Sekundærrom:

Innglasset terrasse: 16 kvm

Bod i kjeller samt en matbod. Bod er merket med nr 106.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.06.2018 utført av Progetto Takst v/ Petter Homstvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lys 3-roms endeleilighet som ligger attraktivt til i bygget. Leiligheten har moderniseringsbehov. Usjenert og god intern beliggenhet. Gode solforhold. Leiligheten er gjennomgående.

Inneholder:

Kjøkken med god plass, velholdt innredning, plass til spisebord. Pent flislagt bad fra 2006 med dusjhjørne med innfellbare glassvegger, vask i seksjon, wc og opplegg for vaskemaskin. Varmtvann leveres fra fellesanlegg i bygget. Boligen har rør-i-rør system med rørteknisk skap plassert i vaskeskap på kjøkken. Vannmåler

montert i fordelingsskap for rør-i-rør system for forbruk varmtvann. VA renovert i regi av borettslaget ved oppgradering av baderom i år 2006.

Leiligheten har to soverom et med normalt størrelse og et stort. Det store soverommet har integrerte garderobeskap. Lys og pen stue, siden det er endeleilighet så får man mye lys inn i leiligheten. Pipeløp i hjørnet av stua, koselig ildsted som gir god varme. Plass til stor sofa i stuen samt spisebord. Utgang til flott balkong på 16 kvm med fin utsikt og mye sol! Utvendige persienner på stuevinduer mot balkongen. Balkongen har innglassing, denne er mulig og skyve til siden.

Vinduer på begge soverom ble skiftet i regi av borettslaget i 2014.

Boder i kjeller. Det er også et låsbart matskap i kjeller.

Hvitevarer medfølger ikke i salget.

Oppvarming

Varmekabler på badet, forøvrig elektrisk oppvarming. Pipe i tegl. Ildsteder, peisovn med glass montert i stue.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Drammen kommune kan ikke finne kopi av midlertidig brukstillatelse/ferdigattest i sitt arkiv. Dette er normalt i forhold til byggeår på blokken.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 640, tinglyst: 07.04.1965: Skjøte med bestemmelser omkring ledninger, gjerde, vann og kloakkledninger og vedlikehold av disse.

Dagboknr. 897, tinglyst: 08.02.1974: Bestemmelse om bebyggelse. Avtale med Bruløkka 3 omkring plassering av hus nærmere grensen.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Valbrot Borettslag. Borettslaget består av 56 leiligheter fordelt på 2 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00.

Styreleder er Line Christiansen, mob: 909 23 473.

Årsregnskapet for 2017 viste et overskudd på kr: 895.343,-

Den senere tid har enkelte av vinduene i blokken blitt skiftet. I denne leiligheten er : Vinduer i begge soverom og endevegg stue ble skiftet i regi av borettslaget i 2014.

Planer om å skifte sikringsskapene i bygget, ikke vedtatt enda per juni 2018. Det er planlagt et det skal komme nye pipeforinger for ildstedene.

Dugnad samt vaktmesteruke må påregnes.

Vaskefirma vasker trappeoppgangen.

Dyrehold må søkes om til styret.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett og denne er forhåndsutlyst. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Nord for Betzy Kjelsbergsvei og Vest for Valbrottveien datert 11.07.1963. Mindre vesentlig endring av reguleringsplan for Bruløkka 1 A datert 08.09.2003 er også gjeldene for eiendommen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er gitt. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.263,- pr. mnd. og inkluderer bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, grunnpakke kabel-tv og internett, kommunale avgifter( vann/avløp), renovasjon, vedlikehold og forretningsførsel.

Kr. 200,- av månedlig felleskostnader er àkonto beløp for varmtvannforbruk, med årlig avregning mot installert vannmåler.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Grunnpakke kabel-tv er inkludert i andel felleskostnader.

Internett blir levert fra Telenor/Canal digital og er inkludert i felleskostnader.

Selger har ikke bebodd leiligheten og har derfor ikke oversikt over strømforbruket, tilsvarende leiligheter hva vanligvis ca kr 10.000,- pr. år i strømforbuk.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.027.338,- Av dette beløpet utgjør kr 120.103,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 10
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 2.3 km
Tinghus 3.5 km
Fylkeshuset 3.7 km
Solberg Legesenter 5.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 97.3 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 3.5 km
Bussholdeplass Valbrottveien 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kjøsterud skole akt.anlegg 0.3 km
Idrettsanlegg Åssiden stadion 0.9 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 0.7 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Åssiden 1 km

Steder av interesse

Skoler

Åssiden skole (1-7 kl.) 1 km
Aronsløkka skole (1-7 kl.) 1.1 km
Øren skole (1-7 kl.) 2.7 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 0.4 km
Åssiden videregående skole 0.9 km
Akademiet Ypsilon vgs 2.8 km

Barnehager

Dalegårdsveien barnehage (0-5 år) 0.4 km
Solhagen Rudolf Steiner barnehage (0-6 år) 0.5 km
Åssiden menighets barnehage (3-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Solberg Senter 3.7 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 3.6 km
Postkontor Meny Åssiden 0.4 km
Postkontor Coop Prix Store Landfall 0.4 km
Apotek Ditt Apotek Åssiden 0.7 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 0.8 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 4.7 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 5.7 km
Dagligvare Meny Åssiden 0.4 km
Dagligvare Coop Prix Store Landfall 0.5 km
Kiosk/video Vårveien Spill 0.8 km
Kiosk/video Åssiden Grill 1.1 km
Bensin st1 Drammen 0.8 km
Bensin Uno-X Travbanen 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45
Andel kvinner 55
Gj.snittalder menn 40,7 år
Gj.snittalder kvinner 44,6 år
Husholdninger med barn 19,5 %
Husholdninger uten barn 80,5 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 2033
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Åssiden 10 420 236

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 2,3% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christian Gjesdal Udgaard
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?