Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 400 000,- for kr 4 400 000,-

Et romslig kjøkken med god plass for spisestue.

Leiligheten har et lekkert 1-stavs eik parkett på gulv som går igjen i alle rom.

Stue

Hele boligen er renovert i regi av borettslaget i perioden 2017-2018, og er ikke tatt i bruk etter den ble ferdigstilt. Her er det bare å flytte rett inn!

Romslig og veldimensjonert stue med godt med plass til en stor sofagruppe og spisestue.

Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir en fantastisk god romfølelse.

Kjøkken i moderne og åpen løsning mot stuen.

Delikat innholdsrikt Ikea kjøkken fra 2018 med hvite fronter og håndtak i stål. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap for oppbevaring, samt godt med benkeplass som gir svært god arbeidsplass.

Det er montert waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) for å unngå vannskader ved en evt. lekkasje. samt komfyrvakt over platetopp.

Et godt utstyrt kjøkken med integrert stekeovn, platetopp, kjøl/frys, samt oppvaskmaskin.

Romslig entré med tilknytning til kjøkkenet og stuen. Delikat flislagt entré med varmekabler i gulv. God plass for oppbevaring for yttertøy og sko.

Fra stuen har leiligheten utgang til en herlig vestvendt markterrasse på 28 kvm med hyggelig utsyn over nabolaget.

Et hyggelig sted å trekke til på varme sommerdager med utsyn over trivelig nabolag preget av frodige grøntarealer.

Et lunt og romslig hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng i tillegg til rikelig med oppbevaringsplass.

Ny og romslig skyvedørsgarderobe med speil fra 2019. Med tilbaketrukket beliggenhet er man godt skjermet for støy og sjenanse på soverommene.

Det andre soverommet vender og mot bakgård og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Soverom II.

Soverom

I tilknytning til entréen har leiligheten en praktisk innvendig bod på 3 kvm, som egner seg ypperlig som et garderoberom.

Delikat flislagt baderom fra 2018. Varmekabler i gulv og downlights belysning i tak.

Badet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin, veggmontert toalett, badekar med dusj, samt servant med underskap og speilskap for oppbevaring. Avtrekksvifte på bad.

Leiligheten disponerer garasjeplass nr.33 i felles garasjeanlegg til borettslaget. Garasjeplassen kan leies ut dersom man ikke har behov for den selv.

Velkommen til Valdresgata, en herlig oase midt i byen.

Plantegning

Grünerløkka

Valdresgata 13C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 800 000,-

Grünerløkka: Strøken 3-roms leilighet med 28 kvm vestvendt markterrasse - Garasje -Totaloppusset i 2018 - Varmtvann, tv og fiber inkl

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 370,-
Fellesgjeld:
Kr 289 039,-
AREAL (P-ROM / BRA)
55 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Svært attraktiv og rolig beliggenhet på øvre del av Grünerløkka. Skjermet lavkblokk-bebyggelse med bilfrie internveier. Meget barnevennlig. Opparbeidede fellesområder med lekeplass, plenarealer, sittegrupper og beplantning. Godt skjermet fra byens støy og larm.

For øvrig alle Grünerløkka-fasiliteter innenfor kort avstand. Umiddelbar nærhet til Ringnes Park med blant annet Meny, Elixia og Ringen kino.

Kort vei til Birkelunden. Her finner du blant annet Habanero, Kaffebrenneriet, Ostebutikken, WB Samson, Nighthawk Diner med flere. Spaserer du videre ned i Thorvald Meyers gate, dukker Olaf Ryes plass opp med sitt yrende folkeliv. Her finnes kjente og kjære steder som Villa Paradiso og Parkteateret. Er du først midt på Grünerløkka, er veien kort til Akerselva, og ned til Vulkan-området, med Mathallen og flere populære spisesteder med mer.

Gode rekreasjonsmuligheter langs Akerselva med gangveier til Maridalsvannet i nord, og Bjørvika i sør. For øvrig kort vei til både Torshov, Sagene og St.Hanshaugen. Meget sentralt i forhold til offentlig kommunikasjon, med buss og trikk innenfor nær avstand.

Barnehager og skoler

Sagene skole (1-10 kl.) 0.3 km

Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.5 km

Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.7 km

Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km

Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.1 km

Foss videregående skole 0.7 km

Ringnes park FUS-barnehage (0-6 år) 0.3 km

Barnas Hus barnehage (0-6 år) 0.3 km

Lykketrollet familiebhg - Vogts gt.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 289 039,-

Totalpris

Kr 4 089 039,-

Felleskostnader

Kr 4 370,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1981

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

55m2

Bruksareal

58m2

KR-kode

40.198

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Valdresgata 13C, 0557 Oslo.

Gnr. 225, bnr. 267 i Oslo kommune.

Andelsnr. 23 i Valdresgata Borettslag, org.nr. 946 827 908.

Tomten

Eiet tomt på 16.774 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal.

Parkering

Leiligheten disponerer garasjeplass nr. 32 på plan 2 i felles garasjeanlegg til borettslaget.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 64 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 55 kvm

Primærrom 1.etg: Bad, stue/kjøkken, entré og to soverom: 55 kvm

Sekundærrom 1.etg: Innvendig bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod på ca.5 kvm med praktisk adkomst ved siden av inngangsdøren, samt ett skap i felles kjølerom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.01.2019 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, hvorav følgende er vurdert til tilstandsgrad TG2:

- Vinduer - Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.

Øvrige forhold er vurdert til TG1.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til en lekker og stilsikker leilighet i ettertraktet nabolag. Lys og gjennomgående 3-roms leilighet med en god planløsning. Her bor du tilbaketrukket, men likevel med nærhet til alt, og har gode kollektivforbindelser til alle retninger av byen.

Hele boligen er rehabilitert i regi av borettslaget i perioden 2017-2019, og er ikke tatt i bruk etter den ble ferdigstilt i januar 2019. Boligen holder en gjennomgående høy standard og er kledd i nydelige farger som gir et moderne, men samtidig tidløst uttrykk. Her er det bare å flytte rett inn!

Entré/gang: Romslig entré med tilknytning til kjøkkenet og stuen. Delikat flislagt entré med varmekabler i gulv. God plass for oppbevaring for yttertøy og sko. I tilknytning til entréen har leiligheten en praktisk innvendig bod på 3 kvm, som egner seg ypperlig som et garderoberom.

Sikringsskap plassert i boden og er utstyrt med nyere automatsikringer.

Stue: Romslig og veldimensjonert stue med godt med plass til en stor sofagruppe og spisestue. Store vindusflater slipper inn godt med lys og gir i kombinasjon med god takhøyde en fantastisk god romfølelse. Vinduer fra 1979/80, og terrassedør fra 2010 utført med 2-lags isolerglass. Lekkert 1-stavs eik parkett på gulv som går igjen i alle rom.

Fra stuen har leiligheten utgang ti en herlig vestvendt markterrasse på 28 kvm med hyggelig utsyn over nabolaget. Et hyggelig sted å trekke til på varme sommerdager med utsyn over trivelig nabolag preget av frodige grøntarealer.

Kjøkken/spisestue: Delikat innholdsrikt Ikea kjøkken fra 2018 med hvite fronter og håndtak i stål. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap for oppbevaring, samt godt med benkeplass som gir svært god arbeidsplass. Benkeplate av finert spon. Et godt utstyrt kjøkken med integrert stekeovn, platetopp, kjøl/frys, samt oppvaskmaskin. Kullfiltervifte over platetopp. Det er montert waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) for å unngå vannskader ved en evt. lekkasje.

Bad/wc: Delikat flislagt baderom fra 2018. Varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Badet er utstyrt med opplegg for vaskemaskin, veggmontert toalett, badekar med dusj, samt servant med underskap og speilskap for oppbevaring. Avtrekksvifte på bad.

Hovedsoverom: Et lunt og romslig hovedsoverom med god plass til stor dobbeltseng i tillegg til rikelig med oppbevaringsplass. Ny og romslig skyvedørsgarderobe med speil fra 2019. Med tilbaketrukket beliggenhet er man godt skjermet for støy og sjenanse på soverommene.

Soverom II: Det andre soverommet vender og mot bakgård og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Kort oppsummert en stilsikker leilighet med en rekke kvaliteter du sjelden får under samme tak. Denne vil du ikke gå glipp av!

Oppvarming

Boligen varmes opp via elektrisk fyring. Varmekabler på bad og i flislagt entré. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.08.1982. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 11 servitutter på borettslagets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr 60838-2/105, tinglyst 01.10.1986, type heftelse: Nedkvittering

De øvrige servituttene omhandler: Bestemmelse om bebyggelse, bestemmelse om vannledning og bestemmelse om trafostasjon/kiosk

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Valdresgata Borettslag.

Borettslaget består av 195 andelsleiligheter og 1 tjenesteleilighet.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt for husstandene i borettslaget å eie husdyr som hund og/eller katt etter på forhånd å ha søkt styret om anskaffelse, og under den forutsetning at en kontrakt vedr. dette er underskrevet av eieren.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.valdresgataborettslag.no

Borettslaget har en egen avis: Valdresbulletinen

Foretatt påkostninger de senere år:

2018-2019:

- Ferdigstillelse av setning skadeprosjekt

- Beplatning og opparbeiding av fellesarealer

2017 – 2018:

- Nytt fiberbasert nettverk installert, nye fellesavtaler bredbånd og TV

- Oppussing av oppganger

- Oppstart setningsskadeprosjekt

- Vedlikehold fasader

2016 – 2017:

- Avslutning av P-hus prosjekt, sklisikring og el-anlegg

- Oppussing av oppganger

- Bytte av brannvarslere i leiligheter

2015 – 2016:

- Ferdigstilt parkeringshus

- Maling av alle utvendige vinduer

Måling av radon

Utredning av asfalt og utearealer

2014 - 2015:

- Rehabilitering parkeringshus

- Utskifting av velux-vinduer

2012 – 2013:

- Utskiftning av takrenner / utbedring av råteskade.

2010 - 2010:

- Fase 2 utskiftning av balkongdører

- Utskiftning av trappehusvinduer

- Utskiftning av varmtvannstanker

I forbindelse med setningsskadeprosjektet har en rekke boliger blitt totaloppusset i regi av borettslaget, deriblant denne boligen. Prosjektet ble ferdigstilt i Januar 2019, og dokumentasjon på alt av arbeid utført vil bli utstedt og ettersendt av entreprenør som har vært engasjert i prosjektet.

Planlagte påkostninger:

Iht. styreleder vil det bli presentert tilbud angående ladestasjon til el-bil på kommende generalforsamling. Det vil også bli tatt opp ytterligere annet vedlikehold, samt maling av fasade og rehabilitering av vannrør. En ytterligere opplåning forventes, men ingenting er p.t vedtatt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan datert 18.01.18 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-2350 datert 22.09.79.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten vil bli paralellavklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.370,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, tv, fibernett, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles byggforsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr 3.882,-

Kabel-tv kr 219,-

Bredbånd kr 269,-

Borettslagets lån er avdragsfritt frem til 01.10.2019. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med kr.396,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 13.263 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Homenet som leverandør av fiberinternett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.090.071,-. Av dette beløpet utgjør kr 289.039,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Torshov Rode 7
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Ringen kino 0.4 km
Birkelunden 0.5 km
Freiaparken 0.7 km
Alexander Kiellands plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 3.5 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.9 km
T-bane Carl Berners plass T-banestasjon 1.2 km
Trikk Biermanns gate 0.2 km
Buss Sannergata 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.2 km
Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.6 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.2 km
Treningssenter Elixia Ringnes Park 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Sagene skole (1-10 kl.) 0.3 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.5 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.7 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 1.3 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 2.1 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2.5 km
Foss videregående skole 0.7 km
Hersleb videregående skole 1.5 km

Barnehager

Ringnes park FUS-barnehage (0-6 år) 0.3 km
Barnas Hus barnehage (0-6 år) 0.3 km
Lykketrollet familiebhg - Vogts gt. 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.9 km
Kjøpesenter Markedet i Markveien 1 km
Postkontor / post i butikk Rema 1000 Torshov 0.7 km
Postkontor / post i butikk Coop Mega Alexander Kiellands plass 0.8 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.3 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.7 km
Vinmonopol Kiellands plass Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Joker Toftes gate 0.2 km
Dagligvare Coop Prix Sannergata 0.2 km
Kiosk Nguyen Kiosk og Dagligvare 0.3 km
Kiosk Narvesen Ringnes Park 0.4 km
Bensinstasjon Circle K Kiellands plass 0.8 km
Bensinstasjon Uno-X Grünerløkka 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 36,9 år
Gj.snittalder kvinner 34,1 år
Husholdninger med barn 16,7 %
Husholdninger uten barn 83,3 %
Gj.snitt byggeår 1992
Gj.snitt tomtestørrelse 161
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Torshov Rode 7 1454 912

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?