Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 760 000,- for kr 3 760 000,-

Velkommen til Vallefaret 15 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Lys og koselig stue med utgang til balkong

Stuen har downlights i himling og innebygd lerret og plass til prosjektor

Stuen er romslig med god plass til sofagruppe og spisebord

Inviter venner over til et hyggelig lag!

Peis gir god varme og en fin atmosfære i kaldere årstider

Romslig balkong på ca. 7 kvm med ettermiddags- og kveldssol sommertid

Utsyn fra balkong - Vallefaret 15 har en meget god intern beliggenhet

Pent separat kjøkken med lyse glatte/profilerte fronter, to fronter med glass, benkeplate i heltre

Kjøkkenet har godt med benk- og skapplass

Det er også plass til lite spisebord på kjøkkenet. Merk utsynet i bakkant

 

Oppvaskmaskin, kjøleskap integrert komfyr med platetopp medfølger

Pent flislagt bad med veggmonterte dusjvegger. Badet er pusset opp i regi av borettslaget

Opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak og varmekabler i gulv.

 

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltsen

Godt med oppbevaringsplass i garderobeskap

Soverommet ligger stille og rolig til uten trafikk utenfor

Soverom 2 holder også god størrelse og egner seg utmerket som barnerom, kontor eller gjesterom

Garderobeskap medfølger

Romslig entre med tilgang til alle leilighetens rom

Entréen har flislagt gulv og downlights i tak

Plantegning

Vallefaret 15 har en meget god intern beliggenhet

Blokken ligger usjenert til. Her sett fra baksiden

Et meget flott og grønt område. Vallefaret 15 er markert med rød pil

Oversiktsbilde - Vallefaret ligger nært store grøntområder samtdig som det er kort vei til offentlig kommunikasjon

Områdebilde - Andedammen

Områdebilde - Vålerenga Stadion

Områdebilde - Hasle Torg ligger like ved og her finner du bl.a. Coop Mega, Vinmonopol m.m.

Områdebilde - Gladengveien

Områdebilde - Teglverksdammen

Områdebilde - Fyrstikktorget

Kart

Valle Hovin - Lys og pen 3-roms toppleil. med solrik balkong, peis og separat kjøkken. Super intern beliggenhet

Vallefaret 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 870 000,-

Valle Hovin - Lys og pen 3-roms toppleil. med solrik balkong, peis og separat kjøkken. Super intern beliggenhet: Valle Hovin - Lys og pen 3-roms toppleil. med solrik balkong, peis og separat kjøkken. Super intern beliggenhet

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 870 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 583,-
Fellesgjeld:
Kr 123 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktivt beliggende i stille og rolig område som grenser mot store friarealer i nord og øst mot Valle Hovin. Området er sjarmerende og har en fin blanding av velholdte blokker med åpne grøntarealer. Her finner du fine turveier og stier, samt en hyggelig andedam med rikt fugleliv. Skjermet og trafikksikkert uten gjennomfartstrafikk innenfor borettslagets område.

Borettslaget ligger i bydel 1 Gamle Oslo ca. 4 km nordøst for sentrum. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet hvor både T-bane og busser kjører med hyppige avganger. T-bane-linjene: 1, 2, 3, 4 fra Helsfyr, linje 5 fra Hasle, samt busstopp rett ved innkjøringen til borettslaget hvor buss nr. 21 og 28 stopper.

Kort vei til Fyrstikktorget, Hasle Torg og Ensjø med treningssentre, butikker, vinmonopol, matforretninger, kaféer m.m. Vallhall idrettsanlegg ligger også like i nærheten samt nye Vålerenga stadion.

Adkomst

Ta inn Vallefaret fra Grenseveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 870 000,-

Fellesgjeld

Kr 123 000,-

Totalpris

Kr 3 993 000,-

Felleskostnader

Kr 2 583,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1954

Soverom

2

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

33438m2

KR-kode

3718138

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vallefaret 15, 0663 Oslo

Gnr. 130, bnr. 91 i Oslo kommune.

Leil.nr. 414, andelsnr. 193,

Valle Borettslag, org.nr. 950 443 138

Tomten

Eiet tomt på 33.438 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet med bl.a. beplantning, plen, sittegrupper, lekeplass, asfalterte fellesarealer

Parkering

Borettslaget har 66 parkeringsplasser som styret fordeler etter venteliste.

Det finnes i tillegg to frittstående garasjelag innenfor borettslaget: Garasjelag 1 (nederst ved Grenseveien) har 47 garasjer og garasjelag 2 (øverst i borettslaget) har 30 garasjer. Tildeling av garasjer skjer direkte av garasjelagenes egne styrer uten borettslagets styres innvirkning. Borettslaget har i tillegg egne parkeringsplasser for motorsykler.

Videre er det er beboerparkering i Vallefaret. Dette koster kr. 3000,- kroner for ett år. Beboerparkering for MC og moped koster 1500 kroner for ett år. Beboerparkering innebærer at du kan parkere på parkeringsplasser merket med beboerparkering i bydelen du bor i, og stå der uten tidsbegrensning. Tillatelsen er elektronisk, så du skal ikke ha synlig bevis i kjøretøyet ditt når du parkerer. Tillatelsen gir ikke rett til reservert plass og du kan kun få én tillatelse per person.

Borettslaget har vedtatt å etablere noen plasser med ladestasjon for el-bil (plass 51-56). Kostnader forbundet med etableringen vil bekostes av borettslaget, men dette beløpet må tilbakebetales av de som leier plassene. Hver leietaker må selv betale for påløpt strømforbruk.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

Primærrom:

Stue, gang, kjøkken, bad og to soverom: 66 kvm

I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller på hhv. ca. 5 kvm og 2 kvm. samt bod på loft med gulvareal på ca. 5 kvm. Alle bodene er merket med "414."

Vedlagte plantegning er ikke målbar. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.08.2018 utført av Rana Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Flott beliggende og gjennomgående 3-roms toppleilighet på populære Valle Hovin. Leiligheten har god planløsning og inneholder en hyggelig stue, balkong, separat kjøkken, entré, to soverom og pent flislagt bad.

Leiligheten har en meget god intern beliggenhet i Vallefaret, med ettermiddag- og kveldssol på balkong sommertid. Den ligger usjenert til med ingen blokk rett foran seg og på baksiden, altså på den siden hvor kjøkkenet og det ene soverommet er, er det trær. Så alt i alt har leiligheten en sentral og usjenert beliggenhet.

Nærmere innhold:

Stue: Stuen er romslig med god plass til sofagruppe og spisebord. Peis gir god varme og en fin atmosfære i kaldere årstider. Innebygd lerret og opplegg for prosjektor. Downlights.

Balkong: Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 7 kvm med god plass til bord og stoler. Elektrisk markise, el.stikk og utelys. Sol fra ca. 16:30 til 20:30 på sommerstid.

Kjøkken: Pent separat kjøkken med lyse glatte/profilerte fronter, to fronter med glass, benkeplater i heltre, rustfri oppvaskkum, ventilator i stålhette med kullfilter og integrerte hvitevarer. Fliser over benkeskap. Oppvaskmaskin, kjøleskap integrert komfyr med platetopp medfølger. Downlights i tak.

Bad/wc: Pent flislagt bad med veggmonterte dusjvegger, dusj direkte på gulv med termostat batteri, klosett, servant med skapinnredning, speilskap med belysning og opplegg for vaskemaskin. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Badet ble oppusset i 2004 i regi av borettslaget.

Hovedsoverom: Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Godt med oppbevaringsplass i garderobeskap. Fin kontrastvegg bak sengen. Helt usjenert beliggenhet med utsyn mot trær.

Soverom 2: Dette rommet holder også god størrelse og egner seg utmerket som barnerom, kontor eller gjesterom. Garderobeskap medfølger.

Entré: Romslig entré med fliser i gulv og downlights i tak. Lyse vegg- og takflater.

Utover dette disponerer leiligheten en romslig loftsbod og to kjellerboder.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattestert arkivkort på eiendommen datert 03.04.1957. Det foreligger også ferdigattest for balkonger datert 21.11.1991. Disse kan fås ved henvendelse til megler. Det foreligger ikke ferdigattest i forbindelse med baderomsrehabilitering, men saken er henlagt av Plan- og bygningsetaten.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men det er ifølge selger ikke gjort endringer i deres eietid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 9 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler bland annet vann og kloakk, garasje/parkering og bestemmelse om trafostasjon/kiosk.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av grunnboksutskrift kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Valle Borettslag.

- Borettslaget består av 254 leiligheter.

- Forretningsfører er OBOS, avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

- Dugnad må påregnes.

- Dyrehold er ikke tillatt uten styret forutgående skriftlige dispensasjon. Dispensasjon kan bare gis dersom beboeren kan dokumentere gode grunner for dyrehold og at dyreholdet ikke vil bli til ulempe, eller sjenanse, for øvrige beboere. Alminnelige velferdshensyn er ikke tilstrekkelig god grunn.

- Velferdslokalet befinner seg i Vallefaret 1 og kan leies for kr 300,- per døgn. Lokalet har sitteplass til 20, tv, et kjøkken fullt utstyrt med servise, bestikk og glass, komfyr, kjøleskap, kaffetrakter og oppvaskmaskin.

- Styret kan kontaktes per mail: Vallefaret@gmail.com

- Borettslaget har fellesvaskeri i Vallefaret 12 og 21

- Det er naturlig ventilasjon i leilighetene basert på tilluft gjennom ventiler i yttervegg/vindu og avtrekk i felles ventilasjonskanal (kjøkken og bad) basert på «varm-luft- stiger»- prinsippet. Det er derfor ikke tillatt å koble kjøkkenvifte til ventil i yttervegg eller avtrekksventil på kjøkkenet. Det er heller ikke tillatt å koble vifte til ventil på bad. Det er heller ikke tillatt å tildekke, eller forhindre ventilene i å fungere normalt.

- Borettslagets disponible midler (omløpsmidler fratrukket kortsikt gjeld) var pr 31.12.2017 kr 5 986 192,- og viser borettslagets likviditet.

Planlagte påkostninger:

Ifølge styreleder vil borettslaget mest sannsynlig bytte ut vinduene, tidsperspektiv her er 3-5 år. Dette kan påvirke fellesgjeld/felleskostnadene i fremtiden. Styret er i gang med å utarbeide en vedlikeholdsplan for borettslaget.

På siste generalforsamling ble det vedtatt å utrede muligheten for utendørs boder for oppbevaring av barnevogner og at styret får tillatelse fra generalforsamlingen til å kjøpe bygningen Folkets kebab. Styret får videre tillatelse til å disponere denne bygningen til beste for borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Denne er avklart (ingen forkjøpsrett).

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er gitt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.583,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, trappevask, kommunale avgifter, trappevask, vaktmester og nedbetaling av andel fellesgjeld.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.03.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 2.320,-

Trappevask 100,-

Kabel-tv 163,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5800 kwh pr. år. Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.000.588,-. Av dette beløpet utgjør kr 123.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,- (OBOS)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Valle
Kirkesogn Kampen

Steder i nærheten

Hovin friluftsområde 0.2 km
Valle-Hovin 0.6 km
Teglverkstomta 0.7 km
Teisenkrysset 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.8 km
Sentralstasjon Oslo S 4.5 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.7 km
T-bane stasjon Helsfyr T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Carl Berners plass 2.3 km
Bussholdeplass Valle 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Valhall idrettsanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Valle treningsfelt 1.3 km
Treningssenter Vallhall Treningssenter 0.4 km
Treningssenter Fitness.xpress Hasle Torg 1 km

Steder av interesse

Skoler

Hasle skole (1-7 kl.) 1.1 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km
Nyskolen i Oslo (1-10 kl.) 1.6 km
Brynseng skole (1-7 kl.) 1.8 km
F21 - Fyrstikkalleen skole (8-10 kl.) 1.2 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Valle Hovin videregående skole 0.6 km
F21 - Fyrstikkalleen vgs 0.8 km

Barnehager

Valle barnehage (1-5 år) 0 km
Hovin barnehage (1-5 år) 0.7 km
Stålverkskroken barnehage (0-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fyrstikktorget 0.9 km
Kjøpesenter Hasle Torg 1 km
Postkontor Etterstad Postkontor 0.9 km
Postkontor Meny Løren 2.1 km
Apotek Fyrstikktorget Apotek 0.8 km
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1 km
Dagligvare Joker Hasle 0.6 km
Dagligvare Kiwi Etterstad 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Grensesvingen 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Kiosken 0.9 km
Bensin Circle K Brynseng 1.4 km
Bensin Shell Etterstad 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,5 %
Andel kvinner 53,5 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 18,6 %
Husholdninger uten barn 81,4 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 12769
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Valle 1232 740

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,15 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?