Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 750 000,- for kr 6 750 000,-

Velkommen til Vallegata 2 B! En lekker 3-roms på sjarmerende Valleløkka!

Plantegning - En gjennomgående og lys toppleilighet du ikke må gå glipp av!

Leiligheten har en flott stue med pene eikegulv, stor vindusflate og downlights i taket

God plass til stort spisebord foran vinduet, med flott utsyn

Stor vindusflate i stuen slipper inn rikelig med naturlig lys

Deilig balkong med sol til ca. 16:30 på sommerstid. Utsyn mot Vallegata og over mot St. Hanshaugen

Stor stue med gode møbleringsmuligheter

God plass til sofa, stuebord og TV-benk

Delikat kjøkken med mye skap- og benkeplass. Flislagt gulv med varmekabler

På kjøkkenet har du plass til koselig frokostbord for to

Integrert i innredningen har du komfyr, platetopp og vaskemaskin samt nisje til frittstående kjøl- og frys

Hovedsoverom med pene fargevalg og koselig fransk balkong, samt egen inngang til bad

Koselig og stor fransk balkong på soverommet med morgensol

Romslig hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord

Gjesterom, barnerom eller kontor med innebygd garderobeskap

Pent flislagt bad fra 2008 med dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, frittstående toalett og pen servant med doble skuffer

Flislagt bad med varmekabler

Lys og innbydende entrè med varmekabler og takhøy speildørsgarderobe. Herfra har du inngang til alle rommene i leiligheten

Kveldsstemning i Vallegata!

K V E L D S S T E M N I N G

K V E L D S S T E M N I N G

K V E L D S S T E M N I N G

K V E L D S S T E M N I N G

K V E L D S S T E M N I N G

K V E L D S S T E M N I N G

K V E L D S S T E M N I N G

K V E L D S S T E M N I N G

K V E L D S S T E M N I N G

K V E L D S S T E M N I N G

Fasade Vallegata 2

Fasade Vallegata 2

Kart

Valleløkka

Vallegata 2 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 300 000,-

Valleløkka: Flott 3-roms topp- og endeleil. m/balkong i meget ettertraktet område - Mulighet for parkering

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 753,-
Fellesgjeld:
Kr 40 837,-
AREAL (P-ROM / BRA)
78 / 78 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

På Valleløkka er det sjeldent boliger til salgs. Det sies at folk trives så godt her at de ikke ønsker å selge. Og det er forståelig, da Valleløkkas plassering midt i byen kan beskrives som meget god; området er både godt skjermet for trafikk og bystøy, du kan rusle til et yrende byliv den ene veien, og sykle langt inn i Marka den andre.

Beliggenheten i Vallegata gir deg et spesielt sentralt utgangspunkt med nærhet til alt hovedstaden har å by på i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud – samt god offentlig kommunikasjon (buss og trikk), du finner også taxiholdeplass rett i nærheten. Fem minutters gange bringer deg til St. Hanshaugen med steder som Pascal, Rouleur, Java og Gutta På Haugen. Tranen og Grus Grus på Alexander Kiellands plass ligger 15 minutter unna, mens Bislett yrer av koselige fortauskaféer og restauranter. Ikke langt unna ligger en av Oslos mest ettertraktede handlestripe; strekket fra Bogstadveien til enden av Hegdehaugsveien, med et unikt utvalg motehus og nisjeforretninger.

Området preges av parker og grøntområder, som "Idioten", Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering og selvsagt selveste St.hanshaugen. Det er gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion, SATS og historiske Bislett Bad, samt Voldsløkka. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper, både sommer og vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Joker, Bunnpris, Coop Extra og Rema 1000. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til mathallen ved Vulkan, for ikke å glemme delikatesseforretningen Gutta på Haugen like ved. Du finner også vinmonopolet i Thereses gate.

Når det gjelder kollektive knutepunkter, er Bislett viktig. Her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18, samt 21-bussen. Flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20-, 28- og 37-bussen, som er den bussen i Oslo med flest avganger, går 100 meter fra døren. Samtlige ruter har hyppige avganger.

Barnehager og skoler

Barne- og ungdomsskole:

1-7 kl. Bolteløkka skole 0.4 km

8-10 kl. Fagerborg skole 0.9 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 0.9 km

8-10 kl. Vestre Aker skole 1.7 km

Videregående:

Akademiet videregående skole 0.9 km

Kristelig gymnasium 0.9 km

Edvard Munch vgs 1,9 km

Barnehager:

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.4 km

Melkeveien barnehage (1-6 år) 0.6 km

St - Hanshaugen barnehage (3-5 år år) 0.6 km

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 40 837,-

Totalpris

Kr 6 340 837,-

Felleskostnader

Kr 2 753,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

1957

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

78m2

Bruksareal

78m2

Tomt

1538m2

KR-kode

401831

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vallegata 2 B, 0454 Oslo

Gnr. 217, bnr. 391, snr. 18 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.538 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og det er en pen felles plen i bakgården med sittegrupper i sommerhalvåret med ettermiddags- og kveldssol, samt tørkestativ.

Parkering

Sameiet har 7 stk. garasjeplasser i underetasjen av bygget som kan leies av styret for kr. 1.000,-. Det er lang venteliste og selger har dermed leid en parkeringsplass i oppvarmet garasje i Vallegata 4. Det er mulighet til å overta selgers leiekontrakt for kr. 1.600,- i mnd.

Oslo kommune har lagt til rette for beboerparkering i nærområdet, her sone B. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år (prisen gjelder for inneværende år). Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Du finner nærmeste bysykkelstativ ved busstoppet i Colletts gate, i krysset Sofies gate / Ullevålsveien ved Åpent Bakeri samt i krysset ved Colletts gate / Geitmyrsveien. Ved Sofies gate og Colletts gate (v/busstoppet) finner du også ladestasjon for elbil.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 85 kvm

Totalt bruksareal: 78 kvm

Totalt primærrom: 78 kvm

Primærrom: 3 etasje: 78 kvm: Entré, kjøkken, stue, to soverom og bad.

I tillegg disponerer boligen 2 kjellerboder (på bakkeplan), en på 4 kvm merket med nr. 1 og en på 3,5 kvm merket med nr. 22.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.02.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder tilstandsgrad 2 og 3:

Tilstandsgrad 2:

- En av glassfeltene i rekkverket på balkongen er sprukket.

Øvrige punkter i rapporten har fått tilstandsgrad 1. Selger gjør oppmerksom på følgende: spotter på soverom over sengen fungerer ikke.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Vallegata 2 B! En flott topp- og endeleilighet med gjennomgående planløsning med romslige og veldimensjonerte rom fordelt på 78 kvm med hhv. entré/hall, kjøkken, stue/spisestue, baderom og to soverom. Leiligheten har blant hovedstadens beste beliggenheter fint plassert på Valleløkka, med utsyn opp mot St. Hanshaugen.

Leiligheten ble oppgradert i 2008 med nytt bad og det ble satt inn ny og lekker kjøkkeninnredning i 2011. Siden den gang har den gjennomgått jevnlig vedlikehold med overflatebehandling av gulv, vegger og tak. Her kan du flytte rett inn!

Entré:

Romslig og innbydende entré/hall pent flislagt med varmekabler. Fra entreen har du inngang til alle rommene i leiligheten og det skapes en lys og luftig atmosfære med en gang du kommer inn. Innebygd speildørsgarderobe.

Stue:

Lys og åpen hjørnestue med god plass til stor sofa, tv-benk og spisestue. Store vinduer og utgang til balkong skaper en lys og luftig atmosfære i hele rommet. Meget pent gulv av eik stavparkett lagt i kvadratmønster.

Balkong:

Fra stuen har du utgang til nordvest-vendt balkong på ca. 3,5 m2. En deilig balkong med utsyn mot townhouse og St. Hanshaugen, med svært lite innsyn fra naboer. Iht. selger har du sol til ca. 16:30 på sommerstid, men om du ønsker å nyte solen litt lengre kan du rusle ned til hagen i bakgården som er pent beplantet og har felles sittegrupper.

Kjøkken:

Pent og tidløst kjøkken (2011) med rikelig skap- og benkeplass. Her har du også plass til et lite frokostbord med to stoler. Kjøkkenet er innredet med hvite høyglansfronter og håndtak i stål og benkeplate av laminert spon. Integrert i innredningen finner du oppvaskmaskin, ovn og platetopp samt nisje til frittstående kjøleskap. Praktisk glassplate mellom over- og underskap som er enkel å rengjøre. Stålkum og to-greps blandebatteri samt ventilator over kokeplate. Det er montert waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) på tilkoblingen til oppvaskmaskinen for å unngå vannskader ved en evt. lekkasje.

Hovedsoverom:

Stort hovedsoverom mot rolige omgivelser og med god plass til dobbeltseng. Koselig fransk balkong med doble dører hvor du får inn morgensolen. God plass til klær i stort innebygd garderobeskap, samt plass til ekstra kommode. Fra soverommet har du egen inngang til badet. Rommet er malt i evening green fra Jotun.

Gjesterom:

Praktisk gjesterom/barnerom/kontor med plass til 1.20 seng. Innebygd garderobeskap og plass til liten kommode. Soverommet vender ut mot rolig bakgård.

Bad:

Pent flislagt bad med varmekabler fra 2008 med inngang fra entré og hovedsoverom. Badet er innredet med dusjkabinett, vegghengt toalett og servantskap. Opplegg for vaskemaskin under flislagt hylle. Automatisk ventilasjonsavtrekk, koblet på byggets ventilasjonssjakt og tilluft via luftespalte over vindu.

Øvrig:

Vinduer fra 2002 utført med 2-lags isolerglass.

3-veis balkongdør fra 2002 utført med 2-lags isolerglass.

3-veis to-fløyet balkongdør (fransk balkong på soverommet) fra 2002 utført med 2-lags isolerglass

Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.

3-stavs eikeparkett på soverommene. Flislagt entré/hall og kjøkken. I stuen er det lagt eikeparkett

i pene kvadrater. Alle tregulv er slipt og oljet i 2017.

Romhøyde i stue er 2,49 meter.

Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren.

Hovedsikring på 32 AMP

Oppvarming

Boligen varmes opp med radiatorer med bergvarme, samt varmekabler på bad, kjøkken og i entré. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 1962. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 510802, tinglyst 14.06.1974 - Erklæring/avtale - panterett til sameiet på kr. 3.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over. Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler bestemmelse om benyttelse og bebyggelse. Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutt.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter

og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie må det innbetales et innflyttingsgebyr på kr. 1.000,- til sameiet.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Vallegata 2 boligsameie, med sameiebrøk 125/2088.

Sameiet består av 18 leiligheter.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Sameiet har et velfungerende fellesvaskeri i kjeller med gode tørkemuligheter med både tørktrommel og tørkeskap.

Foretatt påkostninger de senere år:

2012: Omgjøring til bergvarme.

2011: Taket ble tekket på nytt og skader på noen takbjelker ble utbedret.

2011: Skader på piper på taket ble utbedret.

Planlagte påkostninger:

Det foreligger vedlikeholdsplan som er utarbeidet av ABBL i 2016. Iht. styreleder er det bl.a behov for maling av fasaden og utbytting av dørene i bygget. Det er uvisst om hva som skal gjøres når mtp. at det ikke er noe hast foreløpig.

Iht. styreleder er det ønske om å se på mulighetene i forhold til utnyttelse av det flotte takarealet. Styret ser på mulighet for å etablere takterrasse eller bygge leiligheter. Det er ikke innhentet noen tilbud. Saken skal diskuteres videre på neste generalforsamling i sameiet.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2832 datert 15.01.1986 med tilhørende bestemmelser. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Se kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Bokhyller i stue medfølger ikke. Kleshengerne «Dotter» på soverom og i gang medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.753,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann (bergvarme), kabel-TV, nedbetaling av fellesgjeld, vaktmestertjenester, trappevask, kommunale avgifter, revisjon og forretningsførsel, felles forsikring og generell drift og vedlikehold. Felleskostnadene ble sist justert 01.07.2017.

Felleskostnadene fordeles slik:

Grunnkostnad: 2.312,-

Avdrag fellesgjeld: 292,-

Renter fellesgjeld: 149,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 11.000 ,-pr. år. / 11.200 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

- Innflytningsgebyr til sameiet kr. 1.000,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 6.507.236,-

Av dette beløpet utgjør kr 40.837,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 9
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Knud Knudsens plass 0.5 km
Sofies plass 0.7 km
Bislett Stadion 0.8 km
Ilatrappen 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
Trikkeholdeplass Stensgata 0.5 km
Bussholdeplass Colletts gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.9 km
Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 0.9 km
Treningssenter The Work Out 0.5 km
Treningssenter SATS Bislett 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.4 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.7 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.9 km
Kristelig gymnasium 0.9 km

Barnehager

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.4 km
Melkeveien barnehage (1-6 år) 0.6 km
St - Hanshaugen barnehage (3-5 år år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.9 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.2 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.9 km
Apotek Veso apotek 0.5 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.5 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Joker Geitmyrsveien 0.5 km
Dagligvare Kiwi Bislett 0.5 km
Kiosk/video St Hanshaugen Storkiosk 0.4 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.5 km
Bensin st1 Pilestredet 0.8 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,3 %
Andel kvinner 53,7 %
Gj.snittalder menn 40,2 %
Gj.snittalder kvinner 41,7 %
Husholdninger med barn 24,3 %
Husholdninger uten barn 75,7 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 463
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 9 1211 650

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning, 2 stk. inkl.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Susanne Heiberg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?