Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 650 000,- for kr 3 650 000,-

Velkommen til idylliske Valleløkka!

Sørøst vendt balkong på ca. 3,5 m2

Stuen har plass til spisebord hvor du kan nyte en bedre frokost eller en middag.

Lys stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Plass til sofagruppe og spisegruppe

Du har fliser mellom over- og underskap. I tillegg har du integrert oppvaskmaskin

Pent kjøkken fra 2011 med god skap- og benkeplass

Kjøkkenet er innredet med hvite fronter og håndtak i stål og benkeplate i heltre eik

Integrert i innredningen finner du ovn og platetopp

Lys og luftig atmosfære stuen. Stuen er nymalt i 2018

Heltre eikegulv i stue/kjøkken

Plass til både sofagruppe og spisegruppe i stue

Innebygd overskap til klær for best mulig utnyttelse av rommet

Soverom malt i lys farge

Inngang til soverommet fra stue

Rommet er malt i lys farge og har parkett på gulvet

Flislagt bad med inngang fra entré

Lyst baderom

Entré/hall med innebygd speildørsgarderobe

Koselig balkong

Koselig balkong

Deilig balkong på ca 3,5 kvm med utsyn mot townhouse og St. Hanshaugen

Lite innsyn fra naboer på balkongen

Flott bakgård opparbeidet med beplantning

Om du ønsker å nyte solen litt lengre kan du rusle ned til hagen i bakgården som er pent beplantet og har felles sittegrupper.

Pent opparbeidet grøntarealet

Fasade

Plantegning

Kart

Idylliske Valleløkka - Moderne 2-roms med solrik balkong i ettertraktet område.

Vallegata 2 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Idylliske Valleløkka - Moderne 2-roms med solrik balkong i ettertraktet område. : Idylliske Valleløkka - Moderne 2-roms med solrik balkong i ettertraktet område.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 463,-
Fellesgjeld:
Kr 18 860,-
AREAL (P-ROM / BRA)
37 / 37 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

På Valleløkka er det sjeldent boliger til salgs. Det sies at folk trives så godt her at de ikke ønsker å selge. Og det er forståelig, da Valleløkkas plassering midt i byen kan beskrives som meget god; området er både godt skjermet for trafikk og bystøy, du kan rusle til et yrende byliv den ene veien, og sykle langt inn i Marka den andre.

Beliggenheten i Vallegata gir deg et spesielt sentralt utgangspunkt med nærhet til alt hovedstaden har å by på i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud – samt god offentlig kommunikasjon (buss og trikk), du finner også taxiholdeplass rett i nærheten. Fem minutters gange bringer deg til St. Hanshaugen med steder som Pascal, Rouleur, Java og Gutta På Haugen. Tranen og Grus Grus på Alexander Kiellands plass ligger 15 minutter unna, mens Bislett yrer av koselige fortauskaféer og restauranter. Ikke langt unna ligger en av Oslos mest ettertraktede handlestripe; strekket fra Bogstadveien til enden av Hegdehaugsveien, med et unikt utvalg motehus og nisjeforretninger.

Vallegata ligger i perfekt beliggenhet med kort gange til Høgskolen i Oslo, som nylig byttet navn til OsloMet og blitt et storbyuniversitet. I kort avstand finner du også Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI.

Området preges av parker og grøntområder, som "Idioten", Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering og selvsagt selveste St.hanshaugen. Det er gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a Bislett Bad & Trening. Bislett Stadion, SATS og historiske Bislett Bad, samt Voldsløkka. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper, både sommer og vinter .Bislett stadioen har i tillegg et stort utendørs friidrettsanlegg og innendørs løpebane som kan benyttes gratis hele året.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Joker, Bunnpris, Coop Extra og Rema 1000. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til mathallen ved Vulkan, for ikke å glemme delikatesseforretningen Gutta på Haugen like ved. Du finner også vinmonopolet i Thereses gate.

Når det gjelder kollektive knutepunkter, er Bislett viktig. Her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18, samt 21-bussen. Flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20-, 28- og 37-bussen, som er den bussen i Oslo med flest avganger, går 100 meter fra døren. Samtlige ruter har hyppige avganger.

Barnehager og skoler

Høyskole/Universitet:

OsloMet 1.8 km

UIO 2.4 km

Handelshøyskolen BI 3.4 km

Barne- og ungdomsskole:

1-7 kl. Bolteløkka skole 0.4 km

8-10 kl. Fagerborg skole 0.9 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 0.9 km

8-10 kl. Vestre Aker skole 1.7 km

Videregående:

Akademiet videregående skole 0.9 km

Kristelig gymnasium 0.9 km

Edvard Munch vgs 1,9 km

Barnehager:

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.4 km

Melkeveien barnehage (1-6 år) 0.6 km

St - Hanshaugen barnehage (3-5 år år) 0.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 18 860,-

Totalpris

Kr 3 468 860,-

Felleskostnader

Kr 1 463,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1957

Soverom

1

Primærrom

37m2

Bruksareal

37m2

Tomt

1526m2

KR-kode

4018167

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vallegata 2 B, 0454 Oslo

Gnr. 217, bnr. 391, snr. 11 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.538 kvm. som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med blant annet asfalterte internveier, gressplener, prydbusker og trær. Området består vesentlig av bygårdsbebyggelse.

Parkering

Sameiet leier ut noen få garasjeplasser etter ansinitet og venteliste. Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 43 kvm

Totalt bruksareal: 37 kvm

Totalt primærrom: 37 kvm

Primærrom: 2. etasje 37 kvm: Entré, bad, soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong på ca 3,5 kvm.

I tillegg disponerer boligen to kjellerboder. En på ca. 4 m2 (merket med nr. 5) og en på ca. 3,5 m2 (merket med nr. 24).

Fellesvaskeri og sykkelbod i underetasjen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.08.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Vallegata 2 B!

En attraktiv selveierleilighet med balkong på ca 3,5 m2. Leiligheten er nymalt i 2018 og fremstår som lys og moderne. Boligen inneholder en praktisk romløsning med åpen stue og kjøkkenløsning. Stuen er orientert i sørøst-vendt retning og har utgang til balkongen som kan oppleves som en forlenges av stuen. Leiligheten har en av hovedstadens beste beliggenheter, fint plassert på Valleløkka, med utsyn opp mot St. Hanshaugen.

Entré:

Innbydende entré/hall med parkettgulv og Innebygd speildørsgarderobe. Fra entreen har du inngang til stue, kjøkken og bad.

Stue:

Lys og åpen stue med god plass til sofagruppe og tv bord. I tillegg har du plass til et spisebord hvor du kan nyte en bedre frokost eller middag. Vindusflaten og utgang til balkong skaper en lys og luftig atmosfære i hele rommet. Heltre eikegulv i stue/kjøkken. Romhøyde i stue er 2,44 meter.

Balkong:

En deilig solrik balkong på ca 3,5 kvm med utsyn mot townhouse og St. Hanshaugen, med svært lite innsyn fra naboer. Iht. selger har du sol til ettermiddagen på sommerstid, men om du ønsker å nyte solen litt lengre kan du rusle ned til hagen i bakgården som er pent beplantet og har felles sittegrupper.

Kjøkken:

Pent kjøkken fra 2011 med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet er innredet med hvite fronter og håndtak i stål og benkeplate i heltre eik. Integrert i innredningen finner du oppvaskmaskin, ovn og platetopp. Fliser mellom over- og underskap som er enkel å rengjøre. Du har også lys under overskapene. Stålkum og ett-greps blandebatteri samt ventilator over platetoppen.

Soverom:

Koselig soverom med innebygd overskap til klær for best mulig utnyttelse av soverommet. Rommet er malt i hvitt og har 3-stavs parkett på gulvet.

Bad:

Bad innredet med Servantskap og speilskap, dusjhjørne med fast bunn og oppheng for dusjforheng. Det er gulvmotontert toalett og sluket er plassert under servanten.

Øvrig:

Vinduer fra 2002 utført med 2-lags isolerglass.

Balkongdør fra 2002 utført med 2-lags isolerglass.

Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetsdøren. Automatsikringer. Hovedsikring på 32 AMP.

Porttelefon med fjernåpner. Modell: Siedle.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Oppvarming via radiatorer og bergvarme. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 22.10.1962. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Eier har flyttet kjøkkenet ut i stuen og etablert et soverom. Utover dette er det uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt ytterligere endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 510802-3, tinglyst 14.06.1974, Erklæring/avtale - Panterett uten opptrinnsrett til sameiet på kr 3.000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 1 servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Utleie av seksjon kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse, som dog ikke kan nektes uten saklig grunn. Ved utleie må det betales 1.000,- i flyttegebyr til sameiet.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Vallegata 20 sameie, med sameiebrøk 60/2089.

Sameiet består av18 leiligheter.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 00

Dugnad må påregnes.

Det er ikke tillatt å holde hund eller katt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2012: Omgjøring til bergvarme.

2011: Taket ble tekket på nytt og skader på noen takbjelker ble utbedret.

2011: Skader på piper på taket ble utbedret.

Planlagte påkostninger:

Sameiet har utarbeidet vedlikeholdsplan frem mot 2022. Iht. styreleder vil de i første omgang pusse opp fasaden samt utføre overflatebehandling av vinduer og dører. De vil også utbedre rekkverket på balkongene. Dette er pt. ikke vedtatt, men vil bli tatt opp på ekstraordinært sameiermøte til høsten. Vedlikeholdsplanen omfatter også bl.a planer om å skifte tak på mansard-del, skifte calling anlegg, pusse opp innvending oppganger, foreta en El-kontroll og asfaltere. Ingen av disse planen er vedtatt.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2832 datert 15.01.1986 med tilhørende bestemmelser. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Se kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Plansaker i nærheten:

Huseby - Vannbehandlingsanlegg (Saksnummer 201708944) - Det er behov for en ny vannforsyning for Oslo kommune. Dette for å møte byens befolkningsvekst og fordi det må opprettes en beredskapsvannforsyning. Byggeperioden er forespeilet å være 2020-2027. Det er valgt et konsept som innebærer vanninntak ved Holsfjorden og råvannstunell fra Holsfjorden til et nytt vannbehandlingsanlegg i Oslo vest. I tillegg foreslås en rentvannstunell fra vannbehandlingsanlegg til Oslo sentrum og en ny overføringsledning fra Maridalsvannet.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Iht. seksjoneringsbegjæring er det bod nr 29 og ikke 24 som er seksjonert som tilleggsdel til denne leiligheten. Selger har alltid disponert bod nr 24.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.463,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann og fyring, trappevask, kabel tv, nedbetaling av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretingsførsel m.m

Felleskostnadene fordeles på følgende måte:

grunnkostnad kr. 1.252,-

avdrag fellesgjeld kr. 140,-

renter fellesgjeld kr. 71,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert vår 2018.

Det er planer om å si opp kabel tv og inkludere bredbånd i felleskostnadene isteden for.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-

- Flyttegebyr til sameiet kr 1.000,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.563.432,-

Av dette beløpet utgjør kr 18.860,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 9
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Knud Knudsens plass 0.5 km
Sofies plass 0.7 km
Bislett Stadion 0.8 km
Ilatrappen 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.7 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.7 km
Trikkeholdeplass Stensgata 0.5 km
Bussholdeplass Colletts gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.9 km
Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 0.9 km
Treningssenter The Work Out 0.6 km
Treningssenter SATS Bislett 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.4 km
Ila skole (1-7 kl.) 0.9 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 1.4 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.5 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.7 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.9 km
Kristelig gymnasium 0.9 km

Barnehager

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.4 km
Melkeveien barnehage (1-6 år) 0.6 km
St - Hanshaugen barnehage (3-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.9 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.2 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.9 km
Apotek Veso apotek 0.5 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.5 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Joker Geitmyrsveien 0.5 km
Dagligvare Kiwi Bislett 0.5 km
Kiosk/video St Hanshaugen Storkiosk 0.4 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.5 km
Bensin st1 Pilestredet 0.8 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,3 %
Andel kvinner 53,7 %
Gj.snittalder menn 40,2 år
Gj.snittalder kvinner 41,7 år
Husholdninger med barn 24,3 %
Husholdninger uten barn 75,7 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 463
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 9 1211 650

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Irene Henriksen
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?