Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 500 000,- for kr 7 500 000,-

Velkommen til Vallegata 2A. Presentert av Marius Iversen v.Eiendomsmegler Krogsveen

Stue

Stue

Med store vindusflater og hjørnebeliggenhet har man en flott lys i stuen.

Stue

Heltre originalt eikegulv i stuen som er nyslipt i 2016.

Hele leiligheten ble malt i 2016, i tillegg til at gulvet i stuen ble slipt.

Stue

Hyggelig utsyn fra stuen mot Bolteløkka.

Fra stuen er det utgang til sørvest-vendt balkong på ca.3,5 kvm med gode solforhold hele dagen

Fra stuen er det utgang til sørvest-vendt balkong på ca.3,5 kvm med gode solforhold hele dagen

Hyggelig utsyn fra balkongen mot Bolteløkka.

Utsyn fra balkongen mot gårdens frodige forhage

Med adkomst fra stuen har man et spisestuerom. Med praktisk skyvedør som skiller rommet fra stuen er dette et velegnet rom som både soverom, spisestue eller kontor.

Med adkomst fra stuen har man et spisestuerom. Med praktisk skyvedør som skiller rommet fra stuen er dette et velegnet rom som både soverom, spisestue eller kontor.

Spisestuerommet er utstyrt med en plassbygget bokhylle.

Ikea innredning med finerte fronter og håndtak i stål. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass.

Romslig kjøkken i delvis åpen løsning mot stuen.

Kjøkken mot stue

Fliser mellom benk og overskap.

Romslig baderom med separat toalettrom.

Delikat kombinasjon av fargerike fliser og slette vegger gir et smakfullt særpreg.

Badet ble pusset opp i perioden 2008-2009 i delikat og tidsriktig utførelse.

I tillegg til et velfungerende fellesvaskeri i kjeller er badet utstyrt med opplegg for vaskemaskin.

Separat WC-rom i tilknytning til baderommet.

Et lunt og romslig hoved soverom som vender ut mot indre gårdsrom. Soverommet er utstyrt med en stor innebygget garderobeseksjon som sikrer rikelig med oppbevaringsrom.

Hovedsoverommet vender mot bakgård og er utstyrt med fransk balkong.

Soverom II vender også mot indre gårdsrom og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Romslig entré med flislagt gulv og romslig innebygget garderobeløsning som sikrer godt med oppbevaring.

Pent opparbeidet felles hage med sittegrupper, gressplen, prydbusker og trær. Uteområdet er til stor glede for beboerne, både store som små.

Sameiet har 7 garasjeplasser som leies ut etter ansinitet til kr. 1.000,- i mnd.

Pent opparbeidet felles hage med sittegrupper, gressplen, prydbusker og trær.

Plantegning

Idylliske Valleløkka

Vallegata 2A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 300 000,-

Idylliske Valleløkka: Sjelden mulighet - Flott 4-roms med solrik balkong i meget ettertraktet området - Fyring & vv inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 328,-
Fellesgjeld:
Kr 51 799,-
AREAL (P-ROM / BRA)
96 / 96 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

På Valleløkka er det sjeldent boliger i denne størrelsen og standarden til salg. Det sies at folk trives så godt her at de ikke ønsker å selge. Og det er forståelig, da Valleløkkas plassering midt i byen kan beskrives som meget god; området er både godt skjermet for trafikk og bystøy, du kan rusle til et yrende byliv den ene veien, og sykle langt inn i Marka den andre.

Beliggenheten i Vallegata gir deg et spesielt sentralt utgangspunkt med nærhet til alt hovedstaden har å by på i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud – samt god offentlig kommunikasjon (buss og trikk). Taxiholdeplass rett i nærheten gir deg drosje på rappen. Fem minutters gange bringer deg til St. Hanshaugen med steder som Pascal, Rouleur, Java og Gutta På Haugen. Nye Tranen og Grus Grus på Alexander Kiellands plass ligger 15 minutter unna, mens Bislett yrer av koselige fortauskaféer og restauranter. Ikke langt unna ligger en av Oslos mest ettertraktede handlestripe; strekket fra Bogstadveien til enden av Hegdehaugsveien, med et unikt utvalg motehus og nisjeforretninger.

Området preges av parker og grøntområder, som "Idioten", Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering og selvsagt selveste St.hanshaugen.

Det er gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion, SATS og historiske Bislett Bad, samt Voldsløkka. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper, både sommer og vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Joker, Bunnpris, Coop Extra og Rema 1000. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Mathallen ved Vulkan, for å ikke glemme delikatesseforretningen Gutta på Haugen like ved. Du finner også vinmonopolet i Thereses gate.

Når det gjelder kollektive knutepunkter, er Bislett viktig. Her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18, samt 21-bussen. Flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20-, 28- og 37-bussen. Samtlige med hyppige avganger.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 51 799,-

Totalpris

Kr 7 351 799,-

Felleskostnader

Kr 3 328,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1958

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

96m2

Bruksareal

96m2

Tomt

1538m2

KR-kode

4017226

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vallegata 2A, 0454 Oslo

Gnr. 217, bnr. 391, snr. 7 i Oslo kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 106 kvm

Totalt bruksareal: 96 kvm

Totalt primærrom: 96 kvm

Primærrom 96 kvm, 2.etg: Stue, spisestue, kjøkken, bad, entré og to soverom.

I tillegg disponerer boligen to boder i kjeller på ca.4 kvm hver.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.10.2017 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 1.538 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet felles hage med sittegrupper, gressplen, prydbusker og trær. Uteområdet er til stor glede for beboerne, både store som små. Tomten er fellesareal.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong. Etasjeskillere i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, hvorav følgende har fått tilstandsgrad TG2:

-Det er påvist rustutslag i rekkverket på balkongen, samt at det ene glasset er sprukket.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Delikat og stilsikker 4-roms eierleilighet med balkong i ettertraktet område. Innholdsrik og gjennomgående planløsning i 2.etg etasje med sørvendt balkong og samtlige soverom vendt mot bakgård. Gården og leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt og gjennomført med et moderne inntrykk, men samtidig godt bevart klassisk funkispreg.

Selger har bebodd boligen i 16 år og kan vise til god vedlikeholds historikk på leiligheten.

I 2001 ble hele leiligheten pusset opp unntatt bad. Det ble satt inn nytt kjøkken og lagt nye gulv i alle rom unntatt stuen, der original parkett ble beholdt.

2003 ble nye vinduer satt inn i hele gården.

2008/2009 ble badet pusset opp.

2016 ble nesten hele leiligheten malt, og stuegulvet ble slipt. All oppgradering er gjennomført gjennom malerfirmaet Vernevik.

Entré/gang:

Meget romslig entré med tilgang til alle rom. Flislagt gulv med skifèrfliser. Original plassbygget garderobeløsning sikrer rikelig med lagringsrom i entréen. Sikringsskap med automatsikringer plassert i oppgang utenfor leilighetsdør.

Stue: Romslig hovedstue med store vinduer, og med hjørnebeliggenhet har man et flott lysinslipp fra to sider. For øvrig god plass til ulikt møblement, så som spisebord og sofaseksjon. Heltre originalt eikegulv i stuen. Boligen varmes opp via radiatorer tilknyttet sentralfyr. Fra stuen er det utgang til sørvest-vendt balkong på ca.3,5 kvm med gode solforhold hele dagen. 2-lags isolerglassvinduer fra 2003.

Spisestue/gjesterom: Med adkomst fra stuen har man et spisestuerom. Med praktisk skyvedør som skiller rommet fra stuen er dette et velegnet rom som både soverom, spisestue eller kontor. Rommet er i dag innredet med plassbygget hylleseksjon.

Kjøkken: Flott separat kjøkken med Ikea innredning med finerte fronter og håndtak i stål. Et veldisponert kjøkken med rikelig med skap og benkeplass. Heltre benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn og platetopp. Frittstående oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator over platetopp. Skiferfliser på gulv med varmekabler i samme utførelse som i entréen.

Bad/wc: Romslig baderom med separat toalettrom. Badet ble pusset opp i perioden 2008-2009 i delikat og tidsriktig utførelse. Varmekabler i gulv og downlights belysning i tak. Badet er videre utstyrt med servant, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og dusjsone med skillevegg i glass. Delikat kombinasjon av fargerike fliser og slette vegger gir et smakfullt særpreg. Takstmannen påpeker i sin rapport at bunnmembran er synlig klemt til sluk med tilhørende klemring, og at arbeidet er fagmessig utført. Avtrekksvifte på bad.

Soverom: Et lunt og romslig hoved soverom som vender ut mot indre gårdsrom. Soverommet har godt med plass for en stor dobbeltseng og er i tillegg utstyrt med en stor innebygget garderobeseksjon som sikrer rikelig med plass til både klær og sko. Fransk balkong på hovedsoverom.

Soverom II vender også mot indre gårdsrom og med god størrelse på rommet egner det seg fint som barnerom eller kontor i kombinasjon med gjesterom.

Oppvarming

Boligen varmes opp via sentralfyr tilknyttet bergvarme. Varmekabler i gulv på bad og kjøkken.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie må det betales flyttegebyr på kr. 1.000,-.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Sameiet har 7 garasjeplasser som leies ut etter ansinitet til kr. 1.000,- i mnd.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen fra 1962. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 510802, tinglyst 14.06.1974 - Erklæring/avtale - panterett til sameiet på kr. 3.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler Bestemmelse om benyttelse og bebyggelse.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutt.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2832 datert 15.01.1986 med tilhørende bestemmelser. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Se kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.328,- pr. mnd. og inkluderer: Varmt vann og fyring, kabel tv, trappevask, renter og avdrag fellesgjeld, felles byggforsikring, kommunale avgifter m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.07.17

Felleskostnadene fordeles slik:

Grunnkostnad kr. 2 511,-

Avdrag fellesgjeld kr. 360,-

Renter fellesgjeld kr. 183,-

Kabel- TV kr. 274,-

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2017 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca 1.291,- for 2017. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.381,-. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

- Flyttegebyr kr 1.000,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.536.548,-

Av dette beløpet utgjør kr 51.799,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 9
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Knud Knudsens plass 0.5 km
Sofies plass 0.6 km
Bislett Stadion 0.8 km
Ilatrappen 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
Trikkeholdeplass Stensgata 0.5 km
Bussholdeplass Colletts gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.8 km
Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 1 km
Treningssenter The Work Out 0.5 km
Treningssenter SATS Bislett 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.3 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.7 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.9 km
Kristelig gymnasium 0.9 km

Barnehager

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.3 km
Melkeveien barnehage (1-6 år) 0.6 km
St - Hanshaugen barnehage (3-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 0.9 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.2 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Ila 0.9 km
Apotek Veso apotek 0.4 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.5 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Joker Geitmyrsveien 0.5 km
Dagligvare Kiwi Bislett 0.5 km
Kiosk/video St Hanshaugen Storkiosk 0.4 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.5 km
Bensin st1 Pilestredet 0.8 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,4 %
Andel kvinner 53,6 %
Gj.snittalder menn 39 %
Gj.snittalder kvinner 40,9 %
Husholdninger med barn 24,2 %
Husholdninger uten barn 75,8 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 463
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 9 1190 656

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Marius Iversen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?