Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 310 000,- for kr 1 310 000,-

Stue

Stue

Stue

Innglasset balkong

Innglasset balkong

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom/gjesterom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Bad

Toalettrom

Fasade

Områdebilde

Floorplan letterhead - Vardenlia 29a - Leilighet - 3D Floor Plan-2

Vardenlia - Lekker leilighet i tredje etasje med sørvendt balkong og 4 soverom!

Vardenlia 29 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 390 000,-

Vardenlia - Lekker leilighet i tredje etasje med sørvendt balkong og 4 soverom!: Vardenlia - Lekker leilighet i tredje etasje med sørvendt balkong og 4 soverom!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 390 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 410,-
Fellesgjeld:
Kr 395 014,-
AREAL (P-ROM / BRA)
96 / 112 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt beliggende leilighet i etablert boligområde med lavblokkbebyggelse. Meget barnevennlig med stort fellesareal i umiddelbar nærhet, perfekt for lek og moro. Få minutters gange ned til sjøen i Djupsund. Det er også kort vei ut til Vesterøyas flotte badeplasser og turområder. Barneskole, barnehage, ungdomsskole og grendehus i nærområdet. Gode bussforbindelser til sentrum. Leiligheten ligger i 3. etg.

Barnehager og skoler

Det er barnehage og skoler i umiddelbar nærhet. Ormestad barneskole og Varden ungdomsskole.

Adkomst

Fra sentrum kjører du ut Kilgata(ved Indre Havn). I rundkjøringen ved Shell tar du Vardeveien rett opp. Følg veien til toppen og ta inn til venstre ned til Vardenlia. Følg veien i noen hundre meter til du kommer innerst i Vardenlia. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 390 000,-

Fellesgjeld

Kr 395 014,-

Totalpris

Kr 1 785 014,-

Felleskostnader

Kr 5 410,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1974

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

96m2

Bruksareal

112m2

Tomt

44452m2

KR-kode

2218132

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vardenlia 29A, 3227 Sandefjord

Gnr. 115, bnr. 95, fnr. i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 136,i Vardegrenda Borettslag v/ USBL Sandefjord, org.nr. 952 220 802

Tomten

Eiet tomt på 44.841 kvm som tilhører borettslaget. Pent beplantet og opparbeidet med asfalterte veier/gangveier og parkeringsarealer. Samt store flotte fellesarealer med blant annet lekeplasser og grillhytter.

Parkering

Garasjeplass nr 182. Ellers parkering på felles oppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp iht. Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 120 kvm

Totalt bruksareal: 112 kvm

Totalt primærrom: 96 kvm

Primærrom:

3. etasje 96 kvm: Entre, stue, kjøkken, bad, wc og 4 soverom

Sekundærrom:

3. etasje 16 kvm: Vinterhave/innglasset balkong

I tillegg disponerer boligen en bod i felles gang og en utebod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.05.2018 utført av Hans Petter Olaussen.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Bebyggelse

Andelsleilighet på et plan som ligger i 3 etasje i lavblokk som ble oppført i mur/betong i 1974. Bygget har utvendige plater og teglstein. Det medfølger en utebod i felles bygg og det medfølger en parkeringsplass i carport. Det er innglasset balkong/ vinterhave med direkte tilgang fra stue. Denne kan brukes som utvidelse av stue i vesentlige deler av året.Leiligheten har fått vesentlige oppgraderinger i 2016-2017. Dette gjelder nye dører i hele leiligheten, alle gulver har fått ny laminat og alle overflater er malt. Nytt kjøkken med integrerte hvitevarer er montert og toalettrom er oppgradert. Nye vinduer og terrasse dør ble montert i 2004.

TG2: Bom i flis og løse fuger på bad. Se vedlagt boligsalgsrapport for mer informasjon.

Standard

Lekker leilighet i 3. etasje som holder en god standard. Leiligheten har fått vesentlige oppgraderinger i 2016-2017. Dette gjelder nye dører i hele leiligheten, alle gulver har fått ny laminat og alle overflater er malt. Nytt kjøkken med integrerte hvitevarer er montert og toalettrom er oppgradert. Nye vinduer og terrasse dør ble montert i 2004.

Leiligheten er lys og tiltalende og gir et generelt meget godt inntrykk.

Oppvarming

Elektrisk.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 09.06.1978.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vardegrenda Borettslag v/ USBL Sandefjord.

Forretningsfører er USBL, tlf. 32 22 64 89

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt. Dispensasjon kan gis ved skriftlig søknad til styret.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

SIKRINGSFOND

Borettslaget er tilknyttet BBL sikringsfond som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert i kommuneplan med formål for bolig, felles gangareal, park, offentlig friområde, felles parkeringsplass, offentlig bygg - undervisning og høyspenningsanlegg. Plannavn: Varden del 1-2-3-4. Vedtaksdato: 26.08.1976)

Eiendommen er regulert i kommuneplan i område som er avsatt til grønnstruktur, offentlig eller privat tjenesteyting, boligbebyggelse, høyspepenningsanlegg, annen fare. Vedtaksdato: 22.05.2014.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale, gjerne i august. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.410,- pr. mnd. og inkluderer:

493 - TV-kostnad

2 832 - Felleskostnader

651 - Finanskostnader.

1 434 - Avdrag..

Leiligheten er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv og internett signaler. Dette er inkl. i felleskostnadene.

Det er av styret igangsatt arbeid med å innhente anbud om nye garasjer med en 20 millioners ramme. Det er i den forbindelse vedtatt at felleskostnadene vil øke med 200,- fra 1 juli 2018 hvor 150,- er til de nye garasjene og 50,- til økte driftsutgifter.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget dersom ikke USBL medlem.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 1 786 073,- Av dette beløpet utgjør kr 395.014,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 29 900,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14 000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?