Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 650 000,- for kr 6 650 000,-

Balkong med elektrisk markise og flott utsikt mot nabolaget.

Balkongen er romslig med plass til sittegruppe og gassgrill.

Stue med vindu i gavlvegg som slipper inn ekstra lys

Stuen er romslig og har utgang til balkong

Stuen har plass til stor modulsofa

Stue med åpen kjøkkenløsning og plass til stort langbord

Kjøkken med Sigdal kjøkkeninnredning

Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som følger med

Kjøkken - dampovn og kombinert microbølge-/stekeovn

Kjøkken med god plass til stort spisebord

Soverom I - alternativt hjemmekontor/gjesterom

Soverom I har glassdør inn mot entreen

Soverom II har garderobeskap og vindu mot øst

Soverom III er romslig og har plass til stor dobbeltseng med nattbord på hver side

Soverom III

Soverom III med direkte adkomst til eget bad

Bad/wc med innfliset badekar, vegghengt toalett og baderomsinnredning

Badekar er deilig for både små og store

Bad/wc ved hovedsoverom - plass til vaskesøyle

Bad/wc med heldekkende servant med underskap, overskap med speil og belysning

Dusjbad/wc II

Entreen - legg merke til pene profilerte dører

Entré med skyvedørsgarderobe

Svalgang hvor du kan nyte morgenkaffen

3D-planskisse

2D-planskisse - Vekslerveien 1 - 4. etasje

Garasjeplass følger med

Gårdstun

Gårdstun

Gårdstun som kun er tilgjengelig for de som bor i Løren Torg

Serviceområdet er betjent på ukedager

Fellesareal hvor naboene møtes uformelt

Felleskjøkken som kan leies

Treningsrom (åpent 06:00-23:00 alle dager)

Utleieleilighet når du får flere gjester

Meny med post-i-butikk

Norli tilbyr godt lesestoff og skrivesaker

Løren Torg by night

House of Nerds

Løren Bydelsspiseri

Kaffebrenneriet - for kaffe-elskere

Baker Hansen - et tygg og du er hektet

Løren Torg - stort nærmere får du ikke butikken

Løren t-banestasjon

Lørenparken - en solskinnsdag

Sterk - spør megler om prøvemedlemsskap

Kart over nabolaget

Løren Torg

Vekslerveien 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 200 000,-

Løren Torg: Hotell-følelse hjemme? 4-roms endeleilighet. Lekkert kjøkken, 2 bad/wc, 2 balkonger, garasjeplass.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 775,-
Fellesgjeld:
Kr 4 528,-
AREAL (P-ROM / BRA)
89 / 92 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i Løren Torg, rett over et hyggelig lite kjøpesenter, men likevel tilbaketrukket med fin utsikt mot et rolig gårdstun. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Løren Bydelsspiseri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 250 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Kanonen bhg 0.1 km*

Brødfabrikken FUS bhg (1-6 år) 0.2 km*

Espira Gartnerløkka bhg (1-6 år) 0.2 km*

Skoler:

1-7 kl. Løren skole 0.5 km*

1-7 kl. Sinsen skole 0.6 km*

8-10 kl. Frydenberg skole 0.4 km*

Kuben vgs 1.3 km*

Valle Hovin vgs 1.6 km*

F21 - Fyrstikkalleen vgs 1.6 km*

Dersom ovennevnte skole-og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen. (* Distanse oppgitt i luftlinje).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 4 528,-

Totalpris

Kr 6 204 528,-

Felleskostnader

Kr 5 775,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

2008

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

89m2

Bruksareal

92m2

Tomt

6939m2

KR-kode

541852

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vekslerveien 1, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 40 i Oslo.

Andelsnr. 85, Løren Torg Borettslag, org.nr. 992 627 867

Tomten

Eiet tomt på 4.931 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er parkmessig opparbeidet med plener kantet med granitt, elvegrus, store bed, sandkasse, benker, bord og skulpturer. Privat, kun med tilgang for beboerne i Løren Torg. Asfalterte gang-og kjørevei.

Parkering

Fast garasjeplass (nr. 24) i felles lukket garasjeanlegg. Fra garasjen er det heis opp til leilighetens etasjeplan. Det er planlagt montering av elbil-ladere i løpet av 2018. Eierne av ladeplass dekker sin andel av strømkostnad. Gjesteparkering med betalingsautomat på fellesområdet. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 99 kvm

Totalt bruksareal: 92 kvm

Primærrom: 89 kvm

Bad 1, gang, stue/kjøkken, bad 2, 3 soverom

Sekundærrom: 3 kvm

Teknisk rom / innvendig bod

I tillegg disponerer boligen 1 bod (ca. 0,9 kvm) på balkongen og 1 kjellerbod (ca. 4,7 kvm).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.04.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse

Bygningen er oppført i tre/mur/betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Pussede overflater og panelte overflater i endevegger. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Tilkomst leilighet via felles svalgang.Det er personheis i bygget. Entredør i fabrikkmalt utførelse. Inngangsdør er en 35dB lydklassifisert inngangsdør. Balkongdør med 2-lags isolerglass datert 2007. Formpressede innerdører med bikubekjerne av papp. Skyvedør fra hovedsoverom til bad. Vinduer med 3-lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2007. Balkong på 11 kvm. utført på betong dekke med tilgang fra stue. Det er montert belysning og stikkontakter. Elektriske markiser. Avrenning mot balkong ytterkant. Rekkverk i stål med ståendebspiler og innfelte plater i plast. Plastheller på gulv. Direkte tilgang til bod på 0,9 kvm. 2 prefabrikert bad. Hovedstoppekran er plassert i fordelerskap himling bad. Sikringsskap med automatsikringer plassert i teknisk rom. Takpunkter og stikkontakter på vegg for tilkobling av belysningsutstyr. Belysningsarmatur montert under kjøkkenskap. Systemer for porttelefoner: Dørcalling med åpner. Sentralt brannvarslingsanlegg.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys, stor og gjennomgående 4-roms endeleilighet i 4. etasje med god planløsning og gode lysforhold. Sentralt beliggende borettslag på Løren med personheis i bygget og parkeringsplass i oppvarmet garasjeanlegg. Generelt velholdt leilighet. Løren Torg med flere servicetilbud ligger rett under, så her er det tøffelavstand til butikken. Området har et godt kollektivtilbud med buss, flybuss og ca. 250 meter til Løren t-banestasjon.

Stue (ca. 40 kvm): Hyggelig stue med plass til stor sofagruppe og store vindu som gir rikelig med dagslys. Ettersom dette er en endeleilighet så kommer det også rikelig med dagslys fra vindu i gavlveggen. Uttak for TV/tele/data. Direkte adkomst inn til hovedsoverom og utgang til balkong.

Balkong: Solrik, sydvestvendt og overbygd balkong på ca. 11 kvm + bod på 1 kvm. Plastheller på gulv. God plass til utemøbler, gassgrill, m.m. Utebelysning og strømuttak. Rekkverk i metall med innfelte spiler og plater. Markise med el-motor skjermer mot sola.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning med flott og påkostet Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Fronter i høyglans og finert utførelse. Laminert benkeplate med innfelt servant. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Aquastop for oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, kjøl/frys, dampovn og kombinert steke-/mikrobølgeovn. Alle hvitevarene følger med. God plass til ekstra stort spisebord ved vindu.

Soverom I (ca. 8 kvm): Glassdør inn mot entreen som gir gjennomlys i leiligheten. Vindu mot nord.

Soverom II (ca. 6,5 kvm): Skyvedørsgarderobe og vindu mot øst.

Dusjbad/wc I (ca. 3 kvm): Prefabrikert bad. Heldekkende servant på vegghengt servantskap. Speil med belysning. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Vegghengte dusjdører i glass med sluk i dusjnisje. Nedsenk i gulv dusjnisje.

Soverom III (ca. 13 kvm): Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe og vindu mot syd. Direkte adkomst til badet via skyvedør.

Bad/wc II (ca. 7 kvm): Prefabrikert bad. Heldekkende servant på vegghengt servantskap. Overskap med speil og belysning. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisternekasse. Innmurt badekar. Plassert på opprinnelig dusjnisje med nedsenk i gulv og sluk. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Entré: Lys og innbydende gang med pene profilerte innerdører. God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i skyvedørsgarderobe. Dørtelefon med monitor og portåpner.

Lagringsplass: Innvendig bod (teknisk rom), bod på balkongen og kjellerbod.

Vegger: Keramiske fliser på bad og over kjøkkenbenk, øvrige vegger er malte.

Gulv: Hovedsakelig 3-stavs eikeparkett. Flislagt gulv med gulvvarme på begge bad. Nedsenket gulv i dusjnisje.

Himlinger: Lakkerte stålplater på bad, øvrige himlinger er malte.

Oppvarming

Oppvarmes med fjernvarme via radiatorer og gulvvarme på badet. Fjernvarmen er en miljøvennlig form for oppvarming hvor man benytter seg av ulike energikilder, som spillvarme, avfallsforbrenning, varmepumper, bioenergi og gass til oppvarming av vann. Dette føres så i rør ut til leilighetene. Det er individuelle målere på oppvarming og varmt tappevann.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men brukstillatelse ble gitt 16.07.2008. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven. Brukstillatelsen gjelder for hus B og C med tilhørende fellesområder, utomhus og garasje.

Ifølge kontrollerklæring fra ansvarlig kontrollerende er det registrert mindre vesentlige mangler. Disse er imidlertid ikke til hinder for midlertidig brukstillatelse. Gjenstående arbeider skal ifølge brukstillatelsen være utført innen 01.09.2008.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Det må bekleftes at sluttdokumeniasjon til Vann og avløpsetalen er innsendt. Sluttrapporten for avfallshandteringen må innsendes til behandling. Ved nybygg med egen adresse må sorthvit husnummerskilt og eventuelt henvisningsskilt monteres på godt synlig sted. Det forutsettes at moduler som er benyttet i byggverket innehar nødvendig produktgodkjenning, at produklet tilfredsstiller gjeldende norske forskriftskrav og at produkisertifikatet samsvarer med de produktene som fakisk har blitt montert. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst flere servitutter på eiendommen og følgende har betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr. 194410, tinglyst: 19.11.2008: Avtale Rettighetshaver: Selvaag Pluss Service AS, Org.nr.: 989518526 Pliktig tilknytning til serviceavtale. Med flere bestemmelser.

Dagboknr. 194410, tinglyst: 19.11.2008: Avtale Bestemmelse om vedlikeholdsplikt for garasjeanlegg. Andelen kan bare overdras sammen med parkeringsplass.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år.

Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Løren Torg Borettslag (org.nr. 992627867) som består av tilsammen 108 andeler.

Borettslagets andeler har følgende adresser: Lørenveien 44 A-C, Vekslerveien 1 og Leyrins gate 2.

Er medlem i Løren Velforening.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning, tlf. 22865999.

Forsikret i Codan forsikring, polisenummer 1028264.

Ingen forkjøpsrett, men i henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Kjøper har ikke rett til å ta boligen i bruk før søknaden er godkjent, ref. Lov om brl § 4-5.

Avtale med Securitas om vakthold.

Vaktmestertjenester blir utført av Selvaag Eiendom AS.

Avtale med Hafslund om leveranse av energi.

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt å grille på balkong med gassgrill og elektrisk grill, så sant dette er i henhold til brannforskrifter.

Dyrehold er IKKE tillatt, se Husordensreglene punkt 11.

Egen nettside: http://lorentorgbrl.no/

Kabel-tv og fibernett: Viken Fiber TV-pakke med ca. 60 kanaler, PVR-opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet.

Planlagte påkostninger:

- Montering av nye porttelefoner.

- Styret vil fremme sak på generalforsamling 14.05.2018 om innstallasjon av elbil ladekontakt for alle p-plasser. OBOS Prosjekt er engasjert i utredning/ tilbudsinnhenting.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor, allmennyttige formål (treningssenter, galleri) og bevertning i henhold til reguleringsplan S-4189 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.11.2005. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging. Se bl.a. plansak 201509417.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Bilpool: Når du bor på Løren, bor du så sentralt at de fleste transportbehov kan dekkes ved hjelp av en rekke kollektivtilbud. Derfor kan det være fristende å tenke tanken at du kanskje ikke trenger bil sånn i det daglige, og at du heller kan bli deleier i en bilpool. Dermed vil du ha tilgang på bil, bensindrevet eller elektrisk, når du av og til trenger det.

Aktuelle nettsider:

http://www.vikenfiber.no/

http://www.loren.no/

http://www.kanonhallen.no/

http://www.sterktrening.no/

http://www.hasle-loren.no/

http://www.sril.no/

PlussBasis som dekkes av Serviceavgiften på Løren Torg:

- Bemannet resepsjon med et serviceinnstilt vertskap alle hverdager

- Dagens aviser og et utvalg magasiner, kaffe og te i serviceområdet

- Middagsservering på tirsdager, vafler på torsdager og kake på fredager

- Trådløst nettverk og fri bruk av PC

- Selskapsrom med fullt utstyrt kjøkken som kan reserveres til private arrangementer og selskaper

- Gjesteleilighet som kan reserveres av familie og venner (ca. kr 500,- per natt)

- Treningsrom med apparater (06:00-23:00 alle dager)

- Felles takterrasse med fin utsikt

- Opplevelsestilbud som matkurs, vinklubb, teaterkvelder m. m

- Informasjon om kulturtilbud og aktiviteter

- Securitas Bomiljøvakthold på kveldstid og natt

- Viken Fiber - TV/bredbånd/telefoni

I tillegg finnes PlussMeny:

- Ferieleilighet i Alfaz del Sol

- Hjemmeservice og renholdstjenester

- Vask og renseritjenester

- Håndverkertjenester

- Bilpleie og dekkskift

- Catering og selskapsservice

- Tilsyn av bolig i ferie og fravær

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 5.775,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv, fibernett, serviceavgift, garasjeplass, a konto strøm og fjernvarme, trappevask, felles byggningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

Herav:

Felleskostnader kr 2.426,- og 1.055,-

Serviceavgift kr 1.052,-

A-konto energi kr 843,-

Kabel-tv/fibernett kr 399,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Hafslund leverer strøm, fjernvarme og varmt tappevann. Techem AS avregner faktisk energiforbruk per år mot innkrevd á kontobeløp. Nåværende eier har et energiforbruk som tilsvarer ca. kr 350,- (410 kWh) pr. måned.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Borettslaget eier en samleseksjon for boligene i Løren Torg Eierseksjonssameie. Andelseiere betaler derfor to poster med felleskostnader (både til borettslaget og til eierseksjonssameiet). Avgift for luftfilter kr 310,- betales i juni og november via felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 6.205.587,-. Av dette beløpet utgjør kr 4.528,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Øst
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.4 km*
Økernparken 0.9 km*
Sinsenkrysset 0.9 km*
Aker sykehus 0.8 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.4 km
Sentralstasjon Oslo S 4.4 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.3 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 0.9 km*
Bussholdeplass Lørenvangen 0.3 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.7 km*
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.8 km*
Treningssenter STERK 0.1 km*
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.7 km*

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.5 km*
Sinsen skole (1-7 kl.) 0.6 km*
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.4 km*
Kuben videregående skole 1.3 km*
Valle Hovin videregående skole 1.6 km*

Barnehager

Kanonen barnehage 0.1 km*
Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.2 km*
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.2 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0 km*
Kjøpesenter Hasle Torg 0.8 km*
Postkontor Meny Løren 0.1 km*
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.1 km*
Apotek Vitusapotek Hasle Torg 0.8 km*
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 0.9 km*
Vinmonopol Storo Vinmonopol 2.5 km
Dagligvare Meny Løren 0.1 km*
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.3 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.1 km*
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.2 km*
Bensin Circle K Økern 1.3 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 33 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Øst 992 510

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?