Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 500 000,- for kr 4 500 000,-

Velkommen til Vekslerveien 5. En lekker sydvestvendt og gjennomgående 3-roms selveier med garasje. Meget sentral beliggenhet på Løren.

Stue - Pen stue med god plass til sofa og tilhørende møblement.

Stue

Stue - sofa

Stue - Direkte til solrik balkong.

Kjøkken - Fin åpen kjøkkenløsning.

Kjøkken - Åpen kjøkkenløsning fra kvalitetsleverandøren HTH.

Kjøkken

Detalj

Kjøkken

Soverom - God plass til dobbeltseng, samt nattbord. Rikelig med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe. Rommet har delikate og lune farger.

Soverom

Soverom

Detalj

Soverom II - Romslig rom med plass til seng, nattbord og garderobeløsning.

Sovrom II

Bad

Bad - Delikat og flislagt bad med dusj på gulv med buede dusjdører i herdet glass. Servant med skapinnredning og klosett med vegghengt klosettskål. Opplegg for vaskemaskin.

Bad - Opplegg for vaskemaskin på badet.

Entré - stor praktisk skyvedørsgarderobe i entreen.

Entré

Balkong - Stor og solrik sydvestvendt balkong på ca. 9 m² med plass til utemøbler, grill m.m.

Detalj

Balkong

Fasade

Vekslerveien 5

Garasjeplass i lukket anlegg.

Plantegning i 2D med arealmål

Kart over området

Løren Torg

Løren Torg

Løren T-banestasjon

Lørenparken

Lørenparken

Dominos på Løren

Baker Hansen

Kaffebrenneriet

Peppes Pizza

Rema 1000 på Løren

Kiwi i Frydenbergveien

Lørenvangen - Lekker sydvestvendt og gjennomgående 3-roms selveier med garasje. Meget sentral beliggenhet på Løren!

Vekslerveien 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 600 000,-

Lørenvangen - Lekker sydvestvendt og gjennomgående 3-roms selveier med garasje. Meget sentral beliggenhet på Løren! : Lørenvangen - Lekker sydvestvendt og gjennomgående 3-roms selveier med garasje. Meget sentral beliggenhet på Løren!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 014,-
Fellesgjeld:
Kr 598,-
AREAL (P-ROM / BRA)
60 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt til på Løren, tilbaketrukket med fin utsikt mot hyggelig gårdstun. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder.

Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3. Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer. Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 350 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm. Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.2 km

Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.3 km

Skoler:

1-7 kl. Løren skole 0.6 km

1-7 kl. Sinsen skole 0.9 km

1-10 kl. Teglverket skole 1.2 km

1-7 kl. Refstad skole 1.3 km

8-10 kl. Frydenberg skole 0.6 km

8-10 kl. Morellbakken skole 2.6 km

8-10 kl. Sofienberg ungdomsskole 2.3 km Kuben videregående skole 1.6 km

Valle Hovin videregående skole 2.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 598,-

Totalpris

Kr 4 600 598,-

Felleskostnader

Kr 3 014,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2013

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

60m2

Bruksareal

60m2

Tomt

7393m2

KR-kode

5418136

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vekslerveien 5, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 217, snr. 88, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 7.393,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Fellesarealerog uteområder er opparbeidet som gårdsrom med beplantning, benker og lekeapparater. Bilfritt og barnevennlig.

Asfalterte gang og kjøreveier.

Parkering

Fast garasjeplass (P-61) i felles garasjeanlegg. Mulighet for å montere uttak for elbil for egen regning. Garasjeplassene er fritt omsettelig i sameiet og kan derfor selges separat dersom kjøper ønsker å gjøre dette ved en senere anledning. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser. Flere ladestasjoner for elbil i nabolaget. Ekstra garasjeplass under Løren Torg kan leies hos Q-park.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm.

Totalt bruksareal: 60 kvm.

Totalt primærrom: 60 kvm: Entré, bad/wc/vaskerom, stue med utgang til balkong, åpen kjøkkenløsning og 2 soverom.

Boligen disponerer en kjellerbod på ca. 5 kvm.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.07.2018 utført av Takstmann Jan Berby.

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Velkommen til Vekslerveien 5, en lekker sydvestvendt og gjennomgående 3-roms selveier med garasje og meget sentral beliggenhet.

Boligen ligger i 3.etasje og inneholder:

Entré:

Lys og romslig entré med god plass for oppbevaring av sko- og yttertøy. Det er en stor og praktisk skyvedørsgarderobe i entreen med god plass til oppbevarig. Fra entreen er det adkomst til boligens øvrige rom.

Stue:

Praktisk og romslig stue med åpen kjøkkenløsning. God plass til sofa med tilhørende møblement. De store vinduene sørger for at man får inn godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære. Pen eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Fra stuen er det utgang til stor og solrik sydvestvendt balkong på ca. 9 m² med plass til utemøbler, grill m.m.

Kjøkken:

Åpen kjøkkenløsning fra kvalitetsleverandøren HTH med innredning med hvite glatte fronter, laminat benkeplate, nedfelt rustfritt beslag og et greps armatur. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjon koketopp, oppvakmaskin og kjøl-/ fryseskap. Kjøkkenet er utvidet med høyskap og innbygging av kombiskap.

Bad: Delikat og flislagt bad med dusj på gulv med buede dusjdører i herdet glass. Servant med skapinnredning og klosett med vegghengt klosettskål. Opplegg for vaskemaskin.

Hovedsoverom:

God plass til dobbeltseng, samt nattbord. Rikelig med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe. Rommet har delikate og lune farger.

Soverom 2:

Romslig rom med plass til seng, nattbord og garderobeløsning.

Utstyr/fasiliteter:

- Kjellerbod på ca. 5 m².

- Stor solrik balkong på ca. 9 m².

- Nytt bygg fra 2013.

- Heis til alle plan.

- Godt utleieobjekt.

- Automatsikringer.

- Felles brannvarslingsanlegg.

Kombiskap, komfyrtopp/stekeovn og oppvaskmaskin. Lamper og øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med sentral fjernvarme samt gulvvarme på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 07.11.2013. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

På bygget er det tinglyst pengeheftelse med dagboknr 486494, tinglyst: 16.06.2008: Erklæring/avtale: Evigvarende rett for Hafslund til bruk av rom til plassering av nettstasjon.

Det er tinglyst 8 servitutter på sameiets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Disse omhandler blant annet bestemmelser om installasjoner i etasjeskillet, kabler for strøm, telefoni og data, fjernvarme, overflatevann, park og skulpturer, adkomst og fordeling av driftskostnader. Servituttene vil følge eiendommen.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Lørenvangen Eierseksjonsameie, org.nr. 998708885, er utviklet av Selvaag. Eiendommen er seksjonert med sameiebrøk 60/17344.

Prosjektet består av 184 leiligheter og 3 næringslokaler fordelt på 4 bygninger med varierende høyde fra 5 til 6 etasjer.

I underetasjen, på gateplan, er det bygget næringsarealer som vender ut mot Lørenveien. Fra første etasje og oppover er det leiligheter.

Under byggene er det parkerings-og bodarealer, med heis direkte opp til leilighetene.

Det er tillatt å holde husdyr sånn som hund og katt i leilighetene så lenge det ikke fører til sjenanse for nabolaget.

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20.

Securitas bomiljøvekter, tlf. 22 97 10 48.

Dugnad må påregnes.

Vaktmesteravtale med Bygårdsservice AS.

Se sameiets hjemmeside: www.lorenvangen.com

Foretatt påkostninger 2012-2018:

- Montert opp søppelbeholdere ved hver inngang fra parkeringshuset.

- Montert infoskap i alle postkassegangene (er i ettertid tatt bort).

- Satt opp skilting i søppelrom, samt glass- og pappcontainer.

- Hatt to omganger med komprimatorbil for kasting av større gjenstander.

- Kameraovervåkning av garasjeanlegg og dets inn-og utganger.

- Nye informasjonstavler ved inngangen

- Beboerene har også mottatt tilbud på montering av markiser.

- Montert takrenner på bygningene.

- Byttet låsesystem.

- Styret har fått gjennomfort måling av radon stråling i sameiet. Rapporten viser at det ikke er farlige nivåer av radon stråling i sameiet.

Planlagte påkostninger:

- Rensing av ventilasjonrør.

- Gå over til lagring i sky i alt-i-box. Kostnadene tas av driftsbudsjettet.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Viken Fiber TV­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken. Internett-hastigheten i grunnpakken er på 300/300 Mbit/s. Som individuell tilleggstjeneste kan du også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

I henhold til reguleringsplan S-4189 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 16.11.2005 er området regulert til:

- byggeområde: bolig, forretning, kontor, bevertning, allmennyttig formål (treningssenter, galleri) (felt B2)

- offentlig trafikkområde: vei, fortau

- fellesområde: gårdsplass

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Løren er i utvikling og på flere av nabotomtene er det pågående plansaker vedr. boligbygging. Se bl.a. plansak 201509417, 201215384 og 200901755.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.014,- pr. mnd. og inkluderer: garasjeplass, grunnpakke kabel-tv, fibernett, á- konto energi, trappevask, felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift og vedlikehold m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Herav:

Felleskostnader kr 1.700,-

Fjernvarme A-konto kr 540,-

Internett kr 199,-

Kabel tv kr 200,-

Garasjeplass kr 375,-

NorgesEnergi er leverandør av strøm og Hafslund leverer fjernvarme og varmt tappevann. Techem AS avregner faktisk energiforbruk per år mot innkrevd á-kontobeløp.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.502,- pr år. Strøm avregnes A-konto.

Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-TV og fibernett. Dette er inkludert i fellesutgiftene per måned. TV-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.721.835. Av dette beløpet utgjør kr 598,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Øst
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.5 km
Økernparken 1 km
Sinsenkrysset 1.2 km
Aker sykehus 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.3 km
Sentralstasjon Oslo S 4.5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.5 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.2 km
Bussholdeplass Lørenvangen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.9 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 1.1 km
Treningssenter STERK 0.3 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.6 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.2 km
Refstad skole (1-7 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.6 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.6 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Kuben videregående skole 1.6 km
Valle Hovin videregående skole 2.5 km

Barnehager

Brødfabrikken FUS barnehage (1-6 år) 0.2 km
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.3 km
Kanonen barnehage 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.1 km
Kjøpesenter Økernsenteret 0.9 km
Postkontor Meny Løren 0.2 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.7 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.2 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.2 km
Dagligvare Meny Løren 0.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.4 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.3 km
Kiosk/video Løren Frukt & Grønt 0.3 km
Bensin Circle K Økern 1.2 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 33 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Løren Øst 992 510

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.750,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?