Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 200 000,- for kr 7 200 000,-

Lekker totaloppusset 4-r leilighet med balkong, 2 nye bad, nytt kjøkken, 3 soverom og heis. Vv/fyring inkl.

Romslig stue med åpen kjøkkenløsning - alle flater pusset opp i 2017/18

Fra stuen er det utgang til en sydvestvendt balkong

Utsyn fra balkongen over sameiets fellesområder

Leiligheten er malt i lekre, moderne farger og det er enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom

Stue

Flott peis i stuen

Peis

Romslig stue/kjøkkenløsning. Kjøkkenet ble flyttet ut i stuen/spisestuen i 2017/18

Moderne kjøkken fra 2017/18 med Kvik Mano Sera innredning. Sorte, matte fronter med integrerte håndtak og hvit laminat benkeplate.

Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Alle hvitevarer fra Bosch og Samsung.

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Fra entré er det inngang til et lekkert flislagt bad. Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger, vegghengt toalett og servantskap med speill med integrert lys.

Lekkert og moderne flisvalg

Åpen og romslig entré med enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers.

God garderobeplass i entré.

Éntré

Meget stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og stor garderobeplass. Skyvedørsgarderobe.

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Fra hovedsoverom er det inngang til et nyetablert og lekkert "master bathroom".

"Master bathroom" med lekkert flisvalg ferdigstilt i 2018. Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i glass, veggehengt toalett og servantskap med overskap med speil. Opplegg vaskemaskin

"Master bathroom"

Soverom 2 av meget god størrelse. Enstavs eikeparkett på gulv og nymalte flater ellers

God plass til kontorløsning på soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 3

Soverom 3

Fasade fra felleshage

Plantegning Vestheimgata 6 A

Frognerparken

Gabel sushi ligger rett i nærheten

Kaffebrenneriet

Felleshage sommer

Fasade sommer

Felleshage sommer

Frogner

Vestheimgata 6 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 350 000,-

Frogner: Lekker totaloppusset 4-r leilighet med balkong, 2 nye bad, nytt kjøkken, 3 soverom og heis. Vv/fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
3
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 618,-
Fellesgjeld:
Kr 2 132,-
AREAL (P-ROM / BRA)
82 / 82 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Vestheimgata har en meget sentral og populær beliggenhet i hjertet av Frogner tilbaketrukket fra biltrafikk og støy. I umiddelbar nærhet ligger Frognerveien og Bygdøy Allé med tilhørende caféer, populære restauranter, shoppingtilbud og spesialforretninger.

Dagligvareforretninger, treningstilbud, utelivstilbud og "alt" en kan trenge innen gangavstand. Det finnes flere gode og hyggelige restauranter i umiddelbar nærhet, bl.a. fiskerestauranten Mares, Alex Sushi ved Solli Plass, Bokbacka i Skovveien, Restaurant Sawan, Champagneria og Villa Paradiso Frogner, samt flere trivelige utesteder i Niels Juels gate/ Frognerveien Kort vei til Gimle kino, som er en liten og tradisjonsrik kino i Bygdøy Allé 39. Kinoen er kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939. Her får man også høy service og komfort, med øl og vinservering i foajeen.

I Frognerparken og Slottsparken finnes gode rekreasjonsmuligheter for liten og stor. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren. Frognerparken er åpen året rundt og med Vigelands skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng. Når snøen daler preparerer Bymiljøetaten skiløyper i parken. Dette gjør kanskje Frognerparken til verdens eneste park hvor man kan nyte en skitur i et skulpturlandskap! Det er kort vei til Majorstuen, Skøyen, Aker Brygge, Bygdøy og sentrum. Fra leiligheten er det en fin tur til fots eller på sykkel til Bygdøy med flotte badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad, samt Bygdøys fine museer.

Meget god offentlig kommunikasjon i nærområdet sørger for at det er lett å komme seg rundt i byen. Nærmeste trikkestopp er Elisenberg, mens nærmeste busstopp er Frogner kirke. Det er ca. 10 minutters gange ned til tog og t-banestasjonen på Nationalteateret hvor eksempelvis t-banen tar deg i alle retninger av

byen og flytoget til Oslo lufthavn Gardermoen.

Området har med andre ord det meste av det Oslo kan by på like i nærheten!

Barnehager og skoler

Leiligheten sogner til Uranienborg skole (1-10 trinn). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 350 000,-

Fellesgjeld

Kr 2 132,-

Totalpris

Kr 7 352 132,-

Felleskostnader

Kr 3 618,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1938

Soverom

3

Heis

Ja

Primærrom

82m2

Bruksareal

82m2

Tomt

792m2

KR-kode

4117154

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vestheimgata 6 A, 0262 Oslo

Gnr. 212, bnr. 908, snr. 7 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 792 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 90 kvm

Totalt bruksareal: 82 kvm

Totalt primærrom: 82 kvm

Primærrom:

Entré, 2 bad, 3 soverom, stue m/ kjøkken: 82 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleren på ca 3,2 kvm og 2,5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 24.01.2018 utført av Kjetil Nilsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Selger har flyttet kjøkkenet ut i spisestuen/stuen og etablert soverom på opprinnelig kjøkken, samt etablert et ekstra bad i tilknytning til hovedsoverom.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong/murkonstruksjoner. Yttervegger i betong/mur med utvendig fasade i pusset utførelse.Flat takkonstruksjon antatt tekket med papp.

Gården en funkisblokk tegnet av Lorentz Harboe Ree og Carl Buch, som vant Sundts premie for denne gården og for Gabels gate 46 i 1938. Gården er registrert som bevaringsverdig i Byantikvarens Gule Liste.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Leiligheten er pusset opp i 2017/18 og har på de fleste bygningsdeler fått TG0 eller TG1. Det er gitt TG2 på noen vinduer som er fra 1989 basert på alder.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lekker og romslig nyoppusset og ombygget 4-roms leilighet med meget god standard i et attraktivt, rolig og sentralt område på Frogner. Leiligheten ligger i en prisbelønnet funkisgård fra 1938.

Leiligheten har i 2017/18 gjennomgått en totaloppussing med blant annet to nye bad, nytt kjøkken fra Kvik, oppgradert elektrisk anlegg, ny enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom samt at alle flater er nysparklet og malt i moderne, lekre farger. Nye radiatorskjulere malt i samme farge som dører og listverk. Kjøkkenet er flyttet ut i spisestue og det er etablert soverom i tidligere kjøkken. Det er nå tre romslige soverom i leiligheten. Flott peis i stuen. Leiligheten ligger i en flott gård fra 1938 og det er meget god takhøyde i leiligheten. Fellesutgifter inkluderer varmtvann og fyring.

Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i!

Inneholder:

Åpen og romslig entré med enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers. God garderobeplass i entré.

Fra entré er det inngang til et meget lekkert flislagt bad/wc som er bygget av Godt Bygg AS og stod ferdig i januar 2018. Lyse fliser på gulv med gulvvarme. Sandfargede fliser på vegg. Nedsenket dusjsone med mosaikkfliser på gulv. Dusjhjørne med innfellbare dusvegger i glass, vegghengt toalett, servantskap med speil med integrert lys. Downlights i tak. Våtromsdokumentasjon foreligger.

Romslig spisestue/kjøkken med nytt, lekkert og moderne Kvik Mano Sera kjøkken fra 2017/18. Sorte, matte fronter med integrerte håndtak og hvit laminat benkeplate. Integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Alle hvitevarer fra Samsung og Bosch. Downlights under overskap. Enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers.

Lys stue med store lysflater som gir godt med lys inn i rommet. God plass til både sittegruppe og spisestue. Enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers. Flott peis i stuen.

Fra stuen er det utgang til en sydvendt balkong på ca 3 kvm med plass til sittegruppe. Fint utsyn over sameiets fellesarealer fra balkongen.

Meget stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og stor garderobeplass. Skyvedørsgarderobe. Enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers.

Fra hovedsoverommet er det et nyetablert, lekkert flislagt bad/wc med lyse fliser på gulv og sandfargede fliser på vegg. Nedfelt dusjsone med mosaikkfliser på gulv. Dusjhjørne med innfellbar dusjvegg i glass, vegghengt toalett og servanskap. Overskap med speil med integrert lys. Elektrisk gulvvarme. Downlights i tak. Badet ble etablert av Godt Bygg AS og var ferdig januar 2018. Våtromsdokumentasjon foreligger.

To romslige soverom med enstavs eikeparkett på gulv og helsparklete og nymalte flater ellers.

Det medfølger også to boder i kjeller.

Oppvarming

Oppvarming via sentralvarme/radiatorer tilkoblet fjernvarme. Elektrisk gulvvarme på badene. Peis i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1938. Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 31.10.1938, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Selger har flyttet kjøkkenet ut i spisestuen/stuen og etablert soverom på opprinnelig kjøkken, samt etablert et ekstra bad i tilknytning til hovedsoverom.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 13917, seksjonering tinglyst 02.03.1987, type heftelse: Pantsettelseserklæring til sameiet på kr 15.000,-.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 7 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om brannvegg/-dør, bestemmelse om vann/kloakkledning, erklæring/avtale ang takvannavløp; sameiet har selv ansvar for skader og ulemper som kan oppstå ved at takvannsnedløpene føres innvendig ned gjennom etasjene, bestemmelse om felles gårdsplass, bestemmelse om bebyggelse ang vinduer. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Ved utleie av leiligheten plikter utleieren å underrette sameiet ved dets forretningsfører om leietagerens navn, leieforholdets varighet samt om utleierens adresse i utleieperioden.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Vestheimgata 6, med sameiebrøk 92/2186.

Sameiet består av 24 leiligheter.

Forretningsfører er Adv. Nils A. Øgland.

Sameiet er fullverdiforsikret i W.R. Berkley Insurance Norway NUF.

Dugnad må påregnes.

Sameiet tillater hunde- og kattehold så lenge dette ikke er til utilbørlig sjenanse for andre beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

- 2016: Diverse oppdatering av heisene.

- 2015: Malt oppgangene, heisdører og ytterdører. Nytt låsesystem i fellesarealene med elektronisk nøkkelbrikke.

- 2014: Ny tørketrommel. Nye lamper og varmekabler i inngangspartiene.

- 2013: Fullført oppgradering av forhavene, stengt søppelnedkastene.

- 2012: Kollektiv avtale med Get om bredbånd. Ny drenering mot gaten, påbegynt oppgradering av forhavene, malt inngangspartiene og ny alarm i heisene.

- 2011: Sentralfyringsanlegget tilkoblet Hafslund fjernvarme.

- 2010: Sirkulasjonspumpe til sentralfyren skiftet.

- 2009: Reklamasjonsarbeid vedr. gårdsfasade.

- 2008: Kollektiv avtale med Get digital-tv. Gårdsfasade oppusset og balkongene rehabilitert. Ny vaskemaskin og ny tørketrommel. Nye branndører i kjelleren mot oppgangene samt fyrrommet.

- 2007: Trappene i begge oppgangene renset og bonet. Søppelrommene pusset og har fått nye dører. Utskifting av kjøkkenstammene. Lekkasje i taket i oppgang B funnet og utbedret (reklamasjon) og montert lufting av kryploft.

- 2006: Kontroll av avløpsstammene.

- 2005: Nye postkasser. Taket lagt om.

- 2004: Oppgangene pusset opp. Nytt låssystem i gården. Nye entrédører i alle leilighetene.

- 2002: Fellesantenneanlegg modernisert med bredbånd. Varmtvannsrørene i kjelleren oppgang B skiftet ut. Gatefasaden pusset opp, nytt belegg på brannbalkongene.

- 2001: Modernisering av heisene.

- 1998: Elektrisk anlegg i gården (hovedtavle, stigeledninger, sikringsskap samt ledninger og lamper i kjelleren) er skiftet ut.

Planlagte påkostninger:

Det er pt. ikke noen store planer om påkostninger i sameiet. Om 1-2 år vil det muligens være behov for å oppdatere heisene i oppgang B også.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper meldes styret ved forretningsfører som ny sameier. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan Kommuneplan 2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.

Pågående plan- og byggesaker i området:

201702194 - Byggesak: Vestheimgata 6 A - Reparasjon av heis - Utskifting av styresystem og hydraulikkaggregat - Installasjon av kupédør.

201700595 - Byggesak: Gabels gate 48 - Oppføring av åtte balkonger.

201613853 - Reguleringssak: Bygdøy allé 39 - Midlertidig forbud mot tiltak - Gimle Kino. Gimle kino vurderes konvertert til annet formål.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i tilstandsrapport og salgsoppgave.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.618,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, trappevask, digital-tv og bredbånd fra Get (grunnpakke), forretningsførsel, kommunale avgifter, bygningsforsikring samt drift og vedlikehold av eiendommen.

Eiendomsskatten for 2018 er ikke beregnet. Gitt at en kan benytte samme beregningsmåte som for 2017 vil eiendomsskatten for 2018 utgjøre ca kr. 2.900,-

Nåværende eier har ikke bebodd leiligheten og har derfor ikke oversikt over strømutgifter.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.125,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.540.124,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?