Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 000 000,- for kr 3 000 000,-

Balkongen utenfor stuen er innglasset

Stuen har god plass til spisebord og sittegruppe

Stue med danseplass

Stua har god plass til stor vinkelsofa

Stue med utgang til innglasset balkong

Stue

Stuen er særdeles romlig

Kjøkkenet har rikelig med skap-og benkeplass

Kjøkkenet er romslig og har god plass til spisebord

Soverom I med direkte utgang til balkong med utebod

Soverom I har stor skyvedørsgarderobe

Soverom I har god plass til dobbeltseng

Balkong utenfor hovedsoverom

Balkong ligger usjenert til

Balkong med utebod

Soverom II er romslig

Soverom II har skyvedørsgarderobe

Dusjbad/wc

Dusjbad/wc

Dusjbad/wc

Dusjbad/wc

Vaskerom utenfor hovedsoverom

Entré med skyvedørsgarderobe

Entreen har skyvedørsgarderobe

3D-planskisse - Vestre Haugen 70

2D-planskisse - Vestre Haugen 70 - 2. etasje

Sydvestvendt fasade

Paviljong med sittegruppe og lekeplass

Tomten bak leiligheten

Kart over nabolaget

Gransdalen

Vestre Haugen 70

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 000 000,-

Gransdalen: Nymalt og romslig 3(4)-roms med fin planløsning, innglasset balkong. Garasje. V.vann inkl. i felleskost! Nært butikker, buss og togstasjon.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 867,-
Fellesgjeld:
Kr 425 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
83 / 94 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i attraktive Valhall Borettslag. Dette er et velorganisert borettslag med stille og rolig beliggenhet. Borettslagets interne område er avstengt med bom for å redusere biltrafikk frem til leilighetene. Det er gangavstand til Haugenstua senter og Furuset senter. Kort vei til dagligvarebutikker. Ønsker man større utvalg er Triaden, Metro eller Stovner senter gode alternativer. Stovner senter er nyoppusset med nye butikker, restauranter med uteservering og ny park (Linjeparken) foran senteret. Beliggenheten gir også nærhet til marka og kort vei til flotte turområder. Verdensparken, Furuset parkourpark, Furuset Kulturpark, Furuset idretts- og svømmehall og Alna Ridesenter ligger like ved. Treningssenter på Haugenstua ved Rema1000 og Black Box Gym Crossfit i Professor Birkelands vei. Meget barnevennlig område med kort til vei til barnehager og skoler. Gangavstand til Grorud togstasjon (rett ned bakken) og forøvrig t-bane fra Furuset og god bussforbindelse fra Vestre Haugen og Grorud togstasjon. 31-bussen går hele døgnet med stans på Grorud Torg. Flybussen har holdeplass på Smedstua ved Østre Aker vei.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Valhall Bhg. (0-6 år) 0.1 km*

Gransbakken Bhg. (1-6 år) 0.3 km*

Haugen Bhg. (1-6 år) 0.3 km*

Skoler:

1-10 kl. Gran skole 0.5 km*

1-10 kl. Haugen skole 0.4 km*

1-7 kl. Furuset skole 1.1 km*

Stovner Vgs. 4.2 km

Bjerke Vgs. 5.3 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Følg Østre Aker og ta av til Furuset/Grorud. Ta til høyre i rundkjøringen og kjør under jernbanen. Ta til venstre inn Maria Dehlisvei i første kryss. Ta til høyre inn Gransdalen og Vestre Haugen går opp til venstre.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 425 000,-

Totalpris

Kr 3 425 000,-

Felleskostnader

Kr 4 867,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1975

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

83m2

Bruksareal

94m2

Tomt

11952m2

KR-kode

541811

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vestre Haugen 70, 1054 Oslo

Gnr. 104, bnr. 82 i Oslo kommune.

Leil.nr. 2123, andelsnr. 172,

Valhall Borettslag , org.nr. 951 660 760

Tomten

Tomten er opparbeidet med plenarelaer, prydbusker, beplantninger, trær, lekeplasser og sittebenker. Asflatert adkomst til bebyggelse.

Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg. Mulighet for monering av strømuttak for el-bil. Gjester kan parkere i inntil 2 døgn på anviste parkeringsplasser. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligene.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 103 kvm

Totalt bruksareal: 94 kvm

Totalt primærrom: 83 kvm

Primærrom: 83 kvm

Bad, gang, kjøkken, stue, vaskerom/gang, soverom

Sekundærrom: 11 kvm

Innglasset balkong

I tillegg disponerer boligen 1 bod med adkomst fra balkong på ca. 1,9 kvm samt 1 kjellerbod på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.01.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Fasade er utvendig kledd med betongplater. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Bygget ble utvendig rehabilitert i 2014-15. Innbefatter vinduer, dører, fasader, tak og balkonger. Det antas at også ny drenering ble utført, men dette er ikke kontrollert og det tas derfor forbehold mht oppgitte opplysninger.

Entrédør i finert utførelse. Formpressede innerdører med bikubekjerne av papp. Balkongdører med 2 lags isolerglass datert 2015. Vinduer med 2 lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2015.

Balkong på 2 kvm. Utført på betong dekke. Tilgang fra soverom. Det er lagt terrassebord i impregnert treverk. Rekkverk utført i malt betong. Direkte tilgang til bod på 1,9 kvm. Innglasset balkong på 9,1 kvm. Utført på betong dekke. Tilgang fra stue. Ikea gulvlemmer i 30x30 cm i massiv akasie. Det er montert belysning og stikkontakter. Sikringsskap med skrusikringer i felles oppgang.

Det er to sluk på badet. Hovedsluk foran servantskap og hjelpesluk i dusjnisjen. Hjelpesluk er tilknyttet hovedsluk via avløpsrør i gulvstøpen. Grunnet plassering sluk i forhold til gulvnivå, antas det at banemembran/ smøremembran er lagt under påstøp. Utførelse av badets tettesjikt antas for øvrig utført iht gjeldende forskriftskrav på oppførelsestidspunktet. Hovedstoppekran er plassert bak luke ved toalett.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig og sydvestvendt 3-roms leilighet i 2. etasje med 2 balkonger med utsikt mot nabolaget. Fin beliggenhet med store grøntarealer.

Generelt velholdte overflater og innredning med normal bruksslitasje. Bygget ble utvendig rehabilitert i 2015 med nye fasader, tak, innglassede balkonger, vinduer, inngangs- og balkongdører.

Stue/spisestue (ca. 29 kvm): Pen og lys sydvestvendt stue med utgang til balkong. God plass til stort spisebord og sittegruppe. Uttak for kabel-tv.

Innglasset balkong (ca. 9 kvm): Lun og sydvestvendt balkong med sol fra lunsj og til solnedgang. Ikea gulvlemmer i 30x30cm i massiv akasie. Utebelysning og stikkontakt til vaffelsteking. Elektrisk markise med fjernkontroll som skjermer mot sola. Fin utsikt mot nabolaget.

Kjøkken (ca. 13 kvm): Eldre kjøkken med fronter i profilert malt utførelse. Rikelig med skap-og benkeplass. Laminert benkeplate med innfelt servant. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Frittstående hvitevarer. Det er opplegg for kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med kullfilter. Avtrekksventil på vegg tilkoblet sentralt avtrekk. God plass til spisebord.

Soverom I (ca. 12 kvm): God plass til dobbeltseng. Skyvedørsgarderobe og utgang til balkong. Vindu mot nordøst.

Balkong (ca. 2 kvm): Usjenert balkong med adkomst til utebod på ca. 2 kvm.

Vaskerom (ca. 5,6 kvm): Vegghengt servant i stål. Opplegg for vaskemaskin. Elektrisk tørkehylle. Avløp i gulv som er terset (tettet igjen). Det er ikke sluk i rommet. Ventil tilkoblet sentralt avtrekk.

Soverom II (ca. 11 kvm): Adkomst via kjøkken. Skyvedørsgarderobe. Vindu mot nordøst.

Dusjbad/wc (ca. 5,2 kvm): Servant på vegghengt servantskap. Gulvstående toalett. Dusjdører med fronter i glass og med skyvedør på skinne. Det er to sluk i rommet. Hovedsluk foran servantskap og hjelpesluk i dusjnisjen. Hjelpesluk er tilknyttet hovedsluk via avløpsrør i gulvstøpen. Grunnet plassering sluk i forhold til gulvnivå, antas det at banemembran/smøremembran er lagt under påstøp. Utførelse av badets tettesjikt antas for øvrig utført iht gjeldende forskriftskrav på oppførelsestidspunktet. Hovedstoppekran er plassert bak luke ved toalett.

Entré (ca. 6,8 kvm): Skyvedørsgarderobe og porttelefon med døråpner.

Lagringsplass: Flere store garderobeskap, utebod og kjellerbod.

Himlinger: Malt betong.

Innervegger: Malt tapet. Våtromstapet i vaskerom. Flislagte vegger på bad.

Gulv: Laminatparkett, linoleum og 3-stavs eikeparkett. Flislagte badegulv med varmekabler.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester: www.get.no. Homenet er borettslagets leverandør av bredbåndstjenester: www.homenet.no.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarming, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning. Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.

Ventilasjon: Friskluftstilførsel via spalteventiler i vinduer. Avtrekk bad, vaskerom og kjøkken er tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er tilførsel av friskluft til badet via spalte under dørblad, men ikke til vaskerom. Kjøkkenventilator med utskiftbart kullfilter.

Ferdigattest

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 10.11.1978. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 2 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet erklæring/avtale om trafostasjon/kiosk og bestemmelse om vann/kloakkledning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er tilknyttet Vallhall Borettslag, org.nr. 951660760, og består av 320 andelsleiligheter fordelt på 13 bygninger.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 02333

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Borettslaget er medeier i sameiet Furuset Vaktmestersentral.

Egen vaktmester som ivaretar den daglige driften.

Vektertjeneste ved Securitas Bomiljøvakt.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Homenet er borettslagets leverandør av bredbåndstjenester: www.homenet.no eller 07900.

Fellesvaskeri finnes i mellombygget mellom Vestre Haugen 42-44, som er planlagt ombygget til utleieleiligheter.

Det er kun tillatt å bruke elektrisk grill ute på balkongen.

Felles selskapslokale "Storstua" kan leies via styret.

Det holdes flere felles arrangement i løpet av året, bl.a.: Rusken, flaggheising og felles frokost 17 mai, Julegrantenning og Juleverksted

Ifølge forskrift om brannforebyggende tiltak og branntilsyn skal alle boliger ha minst en godkjent røykvarsler, samt manuelt slokkningsutstyr i form av enten pulverapparat eller brannslange.

Borettslaget har egne nettsider: www.valhallborettslag.no

Dyrehold:

- Hver husstand (andelseier) har anledning til å anskaffe en hund. Ved hundehold skal hundeerklæring fylles ut, og oversendes styret for behandling. De som ønsker å anskaffe seg to hunder må først søke styret om godkjennelse.

- Det tillates å anskaffe to innekatter per husstand (andelseier).

- Utekatt er ikke tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016:

- Omtekking av samtlige tak i alle 13 blokker.

- Alle varmtvannsberedere er skiftet i hele borettslaget.

- Utskifting av alle lamper i trapperom og andre fellesområder, det er nye LED lamper med 5 års fabrikk garanti.

- Nye krakker og søppeldunker til uteområdene.

2015:

- Fasadekledning bestående av cembritplater og paneler skiftet, ytterveggen tilleggsisoleres utvendig.

- Inngangspartier, tablåer, adgangskontroll med nøkkelbrikke, ringeklokker og porttelefonsystemet skiftet.

- Alle vinduer og dører skiftet, dette gjelder også inngangspartier og balkonger.

- Uteboder på balkonger og terrasser blitt bygd.

- Gulv, vegger og tak (himling) på balkongen blir rehabilitert og malt.

- Balkongsbrystninger inklusiv blomsterkasser av betong blitt skiftet ut med glassrekkverk.

- Innglassing av alle balkonger i blokker over bakkeplan.

- Montering av utvendig kamera for å sikre fellesområdet i borettslaget.

2014:

- Vasking av avfallbrønner alle 5 stasjoner.

2013:

- Hele overvåkningssystemet i garasjene byttet ut til nytt moderne system.

- Den store garasjen (under VH. 46-78) er oppgradert med ny brannsentral, ny belysning, ny garasjeport og nye IP-kameraer.

Planlagte påkostninger: Etter samtale med styreleder 22.01.2018 er det ingen planer som vil føre til økning i felleskostnader eller fellesgjeld p.t.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og Obos-medlemmer forkjøpsrett. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformåli henhold til reguleringsplan S-1954 datert 05.09.17 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder elementer merket med tilstandsgrad TG2:

- kjøkken: Fuktsøk med indikasjonsinstrument av typen protimeter MMS ved kjøleskap viste forhøyede fuktvedier. Synlig svell i parkett foran kjøleskap. Ifølge selger skyldes fukt på gulv ved kjøleskap at denne ble aviset like før befaring og at det da kom vannsøl på gulv. Forøvrig normal bruksslitasje.

- vaskerommet: Rommet har ikke sluk. Det må etableres fuktsikring i rommet i form av waterguard system. Fremstår forøvrig med velholdte overflater.

- badet: Det gjøres oppmerksom på at takstmann ikke har fått fremlagt dokumentasjon på utførelse. Det vites derfor ikke eksakt oppbygging av badet. Fallforhold på gulv ble målt med lasermåler. Det ble registrert generelt flatt hovedgulv.

Fallforhold i dusjsonen ble testet med vann fra dusjbatteri. Det ble registrert enkelte områder der vann blir liggende igjen. Merk at ved svært lite fall vil det ta lang tid for vann å renne til sluk. Fuktsøk med protimeter i dusjnisjen viste tydelig forhøyede fuktverdier langs nedre del av fliser vegg. Det er også misfarging og skadete fuger i samme områder der vann trenger inn. Forholdet anbefales holdt under oppsikt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er 4.867,- pr. mnd. og inkluderer: á konto varmtvann, grunnpakke kabel-TV og internett, garasje, renter og avdrag av andel fellesgjeld, vaktmestertjenester, trappevask, drift av borettslaget, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring. m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 4.787,-

Trappevask 80,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

A-konto varmtvann er inkludert i felleskostnadene, avregnes mot faktisk forbruk 2 ganger pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.800,- (8.000,- kwh.) pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2016 er fastsatt til 2 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen ikke vil få eiendomsskatt. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.450.757,- Av dette beløpet utgjør kr 443.142,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Østre Furuset
Kirkesogn Ellingsrud og Furuset

Steder i nærheten

Høybråten Legekontor 1.2 km*
Tine 2 km*
IKEA Furuset 2.7 km
Grorud Samfunnshus 2.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.7 km
Sentralstasjon Oslo S 11.2 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 0.7 km*
T-bane stasjon Furuset T-banestasjon 0.9 km*
Bussholdeplass Vestre Haugen 0.2 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Furuset idretts- og svømmehall 1 km*
Idrettsanlegg Høybråten Idrettsplass 0.7 km*
Treningssenter Actic - Furuset Senter 0.8 km*
Treningssenter Mudo Furuset 0.8 km*

Steder av interesse

Skoler

Gran skole (1-10 kl.) 0.5 km*
Haugen skole (1-10 kl.) 0.4 km*
Furuset skole (1-7 kl.) 1.1 km*
Stovner videregående skole 4.2 km
Bjerke videregående skole 5.3 km

Barnehager

Valhall barnehage (0-6 år) 0.1 km*
Gransbakken barnehage (1-6 år) 0.3 km*
Haugen barnehage (1-6 år) 0.3 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Furuset Senter 0.8 km*
Kjøpesenter Grorud Nærsenter 1.5 km*
Postkontor Rema 1000 Furuset 0.8 km*
Postkontor Kiwi Haugenstua 0.8 km*
Apotek Vitusapotek Furuset 0.8 km*
Apotek Apotek 1 Haugenstua 0.7 km*
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 2.9 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Grorud Mat 0.6 km*
Dagligvare Rema 1000 Haugenstua 0.7 km*
Kiosk/video Bazaar Furuset 0.8 km*
Kiosk/video Shell/7-Eleven Grorud 0.7 km*
Bensin Shell/7-Eleven Grorud 1 km
Bensin Shell Haugenstua 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 34,1 år
Gj.snittalder kvinner 34,9 år
Husholdninger med barn 38,7 %
Husholdninger uten barn 61,3 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 6603
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Østre Furuset 1630 709

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fastpris kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?