Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 825 000,- for kr 1 825 000,-

Velkommen til Vestre Vadmyra 33!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planskisse.

 

Bergen Vest - Flott 2-roms leilighet og blant den beste plasseringen i et herlig nabolag!

Vestre Vadmyra 33

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 850 000,-

Bergen Vest - Flott 2-roms leilighet og blant den beste plasseringen i et herlig nabolag! : Bergen Vest - Flott 2-roms leilighet og blant den beste plasseringen i et herlig nabolag!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 1 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 528,-
Fellesgjeld:
Kr 154 893,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Borettslaget Vestre består av totalt 406 leiligheter fordelt på 1 høyblokk (14 etasjer) og 8 lavblokker (4 etasjer) og ligger midt i hjerte av Loddefjord. Leiligheten ligger med vestvendt beliggenhet og med innglasset balkong er det mye sol. Loddefjord ligger 9 km vest for Bergen sentrum, vokste frem som en drabantby tidlig i 1970-årene og fremstår i dag som et tettbygd dalføre av blokker og rekkehus. Det utvidete Loddefjord-begrepet kalles gjerne Bergen-Vest, LOD eller loddiken og utgjør brorparten av Laksevåg bydel. Bergen Vest omfatter Loddefjorddalen, Hetlevikåsen, Vadmyra, Olsvik, Godvik, Kjøkkelvik, Drotningsvik, Mathopen, Bjørndalsskogen og Alvøen med tilhørende skog, fjell og innsjøområder.

Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Extra, som ligger et steinkast unna. Vestkanten storsenter, som fikk prisen "Årets Kjøpesenter 2014" av Nordic Council of Shopping Centers finner du i tøffelavstand eiendommen. Her finner du alle tenkelige servicetilbud samt bl.a. BPC, SATS treningssenter, Bergens eneste badeland, Iskanten ishall og bowlinghall.

Fine turmuligheter i nærheten, med både Kanadaskogen, Lyderhorn og Storavatnet i kort avstand fra boligen.

Vadmyra var en myr som ble drenert bort før den store utbyggingen av området på slutten av 1960-tallet. I dag er alle blokkene på Vadmyra og i Loddefjorddalen oppusset og fornyet, og områdene er blitt en perle for svært mange som tiltrekkes til dette området i vår kjære by.

Barnehage/Skole/Fritid

KIDSA Sandgotna Barnehagen består av to hus som ligger tett i tett. Barna er fordelt på 3 avdelinger i aldersgruppe 1 - 6 år. Søsken får plass på samme avdeling såfremt det er mulig. Heldagsplass kr. 2730,- matpenger kr. 250,- pr. mnd.

Vadmyra barnehage plass til 38 barn og i jobber med Bergen kommune sine vedtatte satsingsområder: pedagogisk realasjonskompetanse, språk og matematikk. Artisten Stig van Eijk delte musikkglede med store og små 2 dager i slutten av november

Haugatun barnehage Fra Loddefjord eller Vadmyra er det oppover, oppover alle bakkene og litt inn i skogen. Her finner du porten til Haugatun barnehage. Fra veien og parkeringsplassen er det ikke så lett å se at dette er en barnehage, men så kommer du innenfor til barnas rike og runder hjørnet og ser det åpner seg en helt fantastisk lekeplass.

Lyngfaret barnehage Barnehagen har i mange år prioritert lek og vil fortsatt ha lek som satsingsområde. Her blir det avsetter 4,5 til 5 timer hver dag til lek./aktiviteter som barna rår over ute/inne.

Vadmyra barneskoleer en barneskole. Skolen åpnet i 1969, og har plass til 350 elever. John Olav Nilsen, Girson, Hamza, Svanevik og Fjorden Baby er tidligere elever av skolen. Vadmyra skoles visjon: "et godt sted å være et godt sted å lære"

Loddefjord barneskole med ca 240 elever i overkant av 40 av disse barna er elever ved skolens avdeling for barn med funksjonshemminger. En utviklingsplan for spesialpedagogiske tiltak hadde foreslått at en spesialskole for funksjonshemmede burde integreres eller bygges i tilknytning til den vanlige grunnskolen. Loddefjord skole ble den første integrerte barneskole i Norge, der man ville forsøke å få i stand felles undervisning og sosialt samhold mellom evneveike og andre barn. Til dette foregangsarbeid ble universitetslektor Sven Svebakk brukt som pedagogisk-psykologisk rådgiver.

Sandgotna barneskole med ca 370 elever ved skolen og har leselos som pedagogisk satsingsområde, og fra skoleåret 2016-17 skal skolen arbeide aktivt med satsingsområde "Ungdom i Utvikling" og har fokus på god trivsel blant annet gjennom arbeid med antimobbeprogrammet Olweus. Skolens visjon er; Sandgotna skole, et godt sted å være, et godt sted å lære.

Vadmyra Idrettslag ble stiftet 10. oktober 1972 i forbindelse med drabantbyutbyggelsen i Bergen Vest. Den driver pr 2017 med fotball, futsal, håndball og turn, og har om lag 700 medlemmer Erik Huseklepp, Vegar Landro, Aleksander Solli, Morten Kolseth

Vadmyrabanen er lokalisert i Lyngfaret. Opprinnelig grusbane, men i 2000 ble det lagt kunstgress. Gresset ble lagt av en nederlender med god hjelp fra noen lokale helter, blant andre Wangen fra Fjorden Baby!, Einaren med hunden fra Lyngfaret, BVY. Banen ble åpnet med brask og bram og selve kronen på verket ble satt da en av krøllgressguttene klarte å fyllekjøre traktoren ned til Poilen der den ble sittende fast i undergangstunnelen.

Vestkanten trial driver med motorsykkelidrett for gutter og jenter hovedsaklig i alderen 10 - 18 år, men har ingen øvre aldersbegrensning, og du kan begynne det året du fyller 5 år under visse betingelser. På den sosiale siden er det etablert et godt miljø der både utøvere og foreldre er veldig engasjerte. På den sportslige siden kan vi ubeskjedent skryte av at vi har vært representert på seierspallen i de fleste løp klubben har deltatt på siden 1998. D.v.s. NM-runder, Nordisk, KM-runder pluss åpne løp. Hovedmålet for klubben er å skape et godt sosialt og sportslig miljø der det skal være plass til alle, uansett ambisjoner og prestasjoner. Det finnes heldigvis ingen reservebenk i trial.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Vadmyra skole

1-7 kl. Loddefjord skole

8-10 kl. Sandgotna skole

Vgs. Olsvikåsen videregående skole

Vadmyra barnehage (0-6 år)

Lyngfaret barnehage (0-6 år)

Kidsa Sandgotna (3-6 år)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

For mer informasjon om barnehager og skoler, se vedlagt nabolagsprofil.

Adkomst

Fra Bergen Sentrum tar du damsgårdtunellen. Følg Rv555 til du tar avkjørselen mot Søreide/Haakonsvern. Ta andre avkjørsel i kommende rundkjøring før du i neste rundkjøring tar første avkjørsel. I rundkjøringen før Vestkanten Storsenter tar du fjerde avkjørsel og følger veien til Coop Extra. Med det samme du har passert dagligvarebutikken kan du ta til venstre inn på Vestre Vadmyra.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 154 893,-

Totalpris

Kr 2 004 893,-

Felleskostnader

Kr 4 528,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

1971

Soverom

1

Primærrom

62m2

Bruksareal

67m2

Tomt

47004m2

KR-kode

691895

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vestre Vadmyra 33, 5172 Loddefjord

Gnr. 124, bnr. 95, i Bergen kommune.

Andelsnr. 134,

Vestre Borettslaget, org.nr. 951866121

Tomten

Eiet tomt på 47.005 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidet med parkeringsplasser, interne veier/ gangveier, lekeplasser, ballbinge og grøntarealer. I 2017 har borettslaget satt opp en grillhytte på tomten, som alle kan disponere.

Parkering

Man kan søke til borettslaget om fast p-plass. Dette fordeles etter ansiennitet/ venteliste. Parkeringstillatelse må være synlig i frontruten. Dette gjelder også for gjester. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

BRA/P-rom i 3 etg: Entre, stue, kjøkken, gang, soverom, baderom, wc-rom

I tillegg disponerer boligen 1 bod i underetasjen på ca 6 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.08.18 utført av Roy Nordanger

Standard

Velkommen til Vestre Vadmyra 33, en moderne og pen leilighet beliggende i naturskjønne omgivelser sentralt i Loddefjord. Dette er en leilighet som holder god standard og har en gjennomgående moderne stil. Det kan nevnes at hele leiligheten har et moderne preg og gode solforhold. Her vil liten og stor trives i et moderne og veletablert bomiljø.

Entre/gang

Det første som møter deg når du kommer inn i leiligheten er en lys og fin entre, hvor man kan sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Gulvoverflater er bestående av laminatgulv. Porttelefon er plassert her for betjening av gatedør.

Innbydende Ikea-kjøkken fra 2009 med hvite sporfeste fronter og stål håndtak

Kjøkkenløsningen står i stil med dagens trender. Her er det godt med benkeplass både for kokken og for den som ønsker å ta seg en matbit. På kjøkkenet har man en lys og tidløs kjøkkeninnredning med hvite sporfeste fronter og stål håndtak Videre er det 2 overskapsfronter med glass samt lyslister. Laminatbenkeplate og integrert komfyr i benkeplate samt plass for et lite spisebord. Dørbuen til stuen er en lekker detalj!

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Kjøleskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin følger også med.

Helfliset baderom med hvite veggfliser og mørke gulvfliser

Badet har flislagt gulv og varmekabler. Baderomsmøbler med mørk fylling fronter samt stålhåndtak. Heldekkende vask, speilskap med lys og stikkontakt på vegg gir deg en god start på dagen. Det er videre 1 stk høyskap samt opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel i søyle.

Stuen byr på en svært behagelig romfølelse

Med store vinduer og rikelig med lys inn i leiligheten skapes det en god atmosfære som gjør leiligheten lys og luftig. Gulvoverflater bestående av laminat. Fra stuen har man utgang til en koselig balkong. Radiatorvarme og varmtvann er levert av borettslaget.

Soverom og kontor

Leiligheten har 1 soverom som fremstår som lyst og pent. God plass til seng, kommode og nattbord.

Oppvarming

Radiatorovn for fjernvarme i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 16.07.1971.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Stige må anskaffes for inspeksjon av tak.

2. De 2 inngangstrapper ved sydøstre fasade har fått et dårlig stigningsforhold.

3. Planering rundt bygget må utføres, slik at terrenget har fall på minimum 1:50 og i minst 2 m bredde ut fra bygget.

4. Ved østre fasade må terrenget avsperres. Avsperring må bli stående inntill de prosjekterte garasjer her er oppsatt.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det foreligger også en ferdigattest som omhandler fasadeendring. Ferdigattest ble gitt 30.09.1994.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom og fire av disse omhandler bestemmelser vedr vei, vann og avløp. Den femte er fra 1980 og omhandler plikt til å fjerne gatekjøkken. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år.

Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Vestre.

Borettslaget består av 406 leiligheter.

Forretningsfører er Obos Stor-Bergen, tlf. 22 86 55 51

Dyrehold må søkes om til styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

Laget holder på med skifte av stigerør og rør kjeller. Dette fører til låneopptak på kr. 60 mill. Lånet blir tatt opp litt og litt fra februar 2016. Dette gir et gjennomsnittlig økning i restgjelden på kr. 150.000 pr. leilighet.

09.06.17: Det ble vedtatt nytt låneopptak på 10 millioner for heisprosjekt utbetalt og fellesgjeld fordelt.

22.03.18: 10 millioner hentet ut fra rammelån. Lån er fordelt på andeler. Det er da tatt ut 50 av 60 millioner av rammelånet. Om hele rammen benyttes (resterende 10 mill) vil det skje en økning i total fellesgjeld på ca. kr 20.000 - 30.000,- for hver andel.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan: Laksevåg. Gnr 124, Hetlevik, Revidert plan for

Loddefjord felt 2 og 4 (69,8%) og Laksevåg. Reguleringsplan for

Loddefjorddalen (30,2%)- med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Hensynsone i henhold til kommuneplan:

Støysoner:

Flystøy, gul støysone 100%

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.528,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, forsikring, utvendig vedlikehold, drift av borettslaget, renter og avdrag på fellesgjeld, eiendomsskatt, trappevask, dugnad, varmtvann, sentralvarme og grunnpakke på kabel-tv og bredbånd fra GET.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 4.198,-

Renhold kr 70,-

Tv-anlegg kr. 260,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.006.452,- Av dette beløpet utgjør kr 154.893,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Bergen
Bydel Laksevåg
Grunnkrets Vestre Vadmyra
Kirkesogn Loddefjord

Steder i nærheten

Loddefjord kirke 0.8 km
Vannkanten 1.3 km
Laksevåg Brannstasjon 2.7 km
Hilleren fyr 3.2 km*

Transport

Flyplass Bergen Flesland 14.4 km
Sentralstasjon Bergen 9.8 km
Bussholdeplass Vestre Vadmyra 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vadmyra idrettsanlegg 1.3 km
Idrettsanlegg Kjøkkelvik idrettsplass 4.3 km
Treningssenter SATS Vestkanten 1.4 km
Treningssenter Nr1 FitnessXpress Bjørge 3.1 km

Steder av interesse

Skoler

Vadmyra skole (1-7 kl.) 0.8 km
Loddefjord skole (1-7 kl.) 1 km
Kjøkkelvik skole (1-10 kl.) 1.6 km
Sandgotna skole (8-10 kl.) 0.8 km
Olsvikåsen videregående skole 5 km
Laksevåg videregående skole 5.7 km

Barnehager

Vadmyra barnehage (0-6 år) 0.4 km
Lyngfaret barnehage (0-6 år) 0.4 km
Kidsa Sandgotna (3-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Vestkanten Storsenter 1.4 km
Kjøpesenter Drotningsvik Senter 5.5 km
Postkontor Coop Extra Vadmyra 0.3 km
Postkontor Coop Obs! Vestkanten 1.4 km
Apotek Vitusapotek Vestkanten 1.4 km
Apotek Boots apotek Loddefjord 1.4 km
Vinmonopol Vestkanten Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Coop Extra Vadmyra 0.3 km
Dagligvare Meny Vestkanten 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.4 km
Bensin Esso Tiger Vestkanten 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 32,9 år
Gj.snittalder kvinner 35,7 år
Husholdninger med barn 30,7 %
Husholdninger uten barn 69,3 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 46999
Område Personer Husholdninger
Kommune: Bergen 278556 132557
Grunnkrets: Vestre Vadmyra 829 417

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 10.500,-

Foto: kr 4.000,-

Kommunale opplysninger og EDR : kr 2.000,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Hamza Yousaf Choudhary
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?