Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 005 000,- for kr 3 005 000,-

Velkommen til Vetlandsveien 56 A!

Lys og hyggelig stue med koselig peisovn samt god plass til sofagruppe, tv-benk, spisebord m.m. Fra stuen er det utgang til en hyggelig vestvendt balkong på ca. 8 m² med markise. Her har du plass til sittegruppe, m.m.

Stue

Stue

Stue

Stue

Praktisk separat kjøkken med plass til spisebord. Kjøkkeninnredning med malte slette fronter, laminat benkeplate, dobbel keramisk oppvaskkum fra 2015, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Pent flislagt bad oppusset i regi av borettslaget i 2008. Toalett, dusjhjørne med innovervendte dusjdører, servant med underskap og overskap med speil og opplegg for vaskemaskin. Downlights i himling og varmekabler i gulv.

Bad

Lyst og stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Rikelig med oppbevaring i stor garderobe. Rommet har adkomst fra stue.

Hovedsoverom - garderobe med belysning

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2 med god plass til dobbeltseng, arbeidsbord og garderobeskap. Laminatgulv og malte veggflater. Kan også benyttes som gjesterom/barnerom/kontor

Romslig og lys entré med laminat på gulv, lysmalte vegg- og takflater. God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy.

Entré

Balkong

Utsikt fra balkong

Plantegning 2D med mål

Inngangsparti

Fasade

Rema 1000 i nærheten

Oppsal Arena

Busstopp ved Trasop skole

Østmarka med flotte tur områder og bademuligheter

Østensjøvannet

Trasop skole

Nøklevann

Østensjøvannet

Oppsal Arena

Kart over nabolaget

Oppsal

Vetlandsveien 56 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 100 000,-

Oppsal: Lys og pen 3-roms i høy 1. etasje med peisovn og vestvendt solrik balkong i attraktivt og barnevennlig område!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 095,-
Fellesgjeld:
Kr 157 472,-
AREAL (P-ROM / BRA)
69 / 69 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Solrik og attraktiv beliggenhet på populære Oppsal i et barnevennlig boligområde. Borettslaget har opparbeidet lekeplasser, sittegrupper og store grøntarealer i umiddelbar nærhet. Meget barnevennlig med kort vei til barnehager og skoler i alle trinn. Kort vei til Østensjøvannet med flott dyre- og fugleliv. Her finnes turstier som fører videre inn til Østmarka som byr på store turområder, lysløyper og flere fine badevann. Fra Østensjøvannet er det vinterstid oppkjørte lysløyper inn i Østmarka. Østmarksetra og Rustadsaga er naturlige samlingspunkt i Østmarka.

På Nøklevann får de som er medlem av Nøklevann ro- og padleklubb mulighet for lån av kanoer og kajakker på sommerstid. Idrettsanlegg på Trasop med bl.a. idrettshall og kunstgressbaner. Bydelen byr også på et godt aktivitetstilbud med flere aktivitets, kultur og fritidsklubber. SATS på Hellerud samt flere treningstilbud på Oppsal Arena.

Et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud noen få minutters biltur unna, Bryn-, Manglerud og Tveita senter. Gangavstand til Oppsal senter.

Kort vei til buss nr. 66 og 78 i Vetlandsveien samt bussforbindelse i Hellerudveien med buss nr. 61, 76 og 79. "Bølerbussen" og "Grorudbussen" har forlengelse til Hvervenbukta om sommeren. Gangavstand til T-bane på Oppsal.

Barnehager og skoler

Fuglemyra barnehage (0-6 år) 0.5 km.

Soltoppen barnehage (3-6 år) 0.6 km.

Østmarka Idrettsbarnehage (1-6 år) 0.7 km.

Godlia skole (1-7 kl.) 0.4 km.

Trasop skole (1-7 kl.) 0.6 km.

Oppsal skole (1-10 kl.) 1 km.

Skøyenåsen skole (8-10 kl.) 1.5 km.

Hellerud videregående skole 1.5 km.

Ulsrud videregående skole 2.4 km.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 157 472,-

Totalpris

Kr 3 257 472,-

Felleskostnader

Kr 3 095,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1959

Soverom

2

Primærrom

69m2

Bruksareal

69m2

Tomt

60712m2

KR-kode

5417349

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vetlandsveien 56 A, 0685 Oslo

Gnr. 144, bnr. 1133 i Oslo kommune.

Leil.nr. 1111, andelsnr. 109 i

Solhøgda Borettslag, org.nr. 950 130 156

Tomten

Eiet tomt på 60.712 kvm. som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte gangveier, plenarealer, prydbusker, trær og annen beplantning.

Parkering

Borettslaget har parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Mulighet for leie av garasjeplass i P-hus (Vetlandsveien), kr. 690,- per mnd. Utenom dette gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 77 kvm.

Totalt bruksareal: 69 kvm.

Totalt primærrom: 69 kvm.

Primærrom:

1. etasje: Entré, bad/wc, kjøkken, stue og 2 soverom : 69 kvm.

I tillegg disponerer boligen 3 stk. boder i kjeller på henholdsvis 1,4 kvm., 2.8 kvm. og 4.3 kvm.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.01.2018 utført av Petter Schanke Eikum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong. Leilighetenes etasjeskillere og skillende vegger i armert betong, utvendige fasader med stenexplater og teglsteinsforblending mot inngangspartier. Yttertak i pulttakkonstruksjon som er tekket med papp. Vinduer med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 2-lags energiglass fra 2016. Markise fra 2016 utenfor kjøkkenvinduer. Balkongdør med innvendige malte trerammer, pulverlakkerte beslag på utside og 2-lags energiglass fra 2016. Laminert entredør med malt innside fra Swedoor og malte 3-speils formpressede innerdører. Vestvendt balkong på ca. 8m² med epoxybelegg på gulv, markise, belysning, strømuttak og adkomst fra stue. Det opplyses at Jøtul vedovn er fra ca. 2008. Det opplyses av eier at ildsted fungerer tilfredstillende, ellers er ikke dette funksjonstestet på befaringen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder forhold merket med TG2:

- Svelling på bunnplate under oppvaskkum og tilstandsgrad settes grunnet eldre innredning

- Noen laminatskjøter med svelling.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Romslig og lys entré med laminat på gulv, lysmalte vegg- og takflater. God plass til oppbevaring av sko- og yttertøy. Adkomst til kjøkken, badeværelse, soverom 2 og stue.

Stue:

Lys og hyggelig stue med koselig peisovn samt god plass til sofagruppe, tv-benk, spisebord m.m. Store vindusflater som gir mye lys og skaper en god romfølelse. Malte vegg- og takflater samt laminat på gulv. Fra stuen er det utgang til en hyggelig vestvendt balkong på ca. 8 m² med markise. Her har du plass til sittegruppe, m.m.

Kjøkken:

Praktisk separat kjøkken med plass til spisebord. Kjøkkeninnredning med malte slette fronter, laminat benkeplate, dobbel keramisk oppvaskkum fra 2015, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og varmtvannsbereder på 120 liter fra 2008 i benkeskap. Laminat på gulv og malte panel på vegg.

Bad:

Pent flislagt bad oppusset i regi av borettslaget i 2008. Toalett, dusjhjørne med innovervendte dusjdører, servant med underskap og overskap med speil og opplegg for vaskemaskin. Downlights i himling og varmekabler i gulv.

Hovedsoverom:

Lyst og stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og nattbord. Rikelig med oppbevaring i stor garderobe med belsyning inni. Laminatgulv og malte veggflater. Rommet har adkomst fra stue.

Soverom II:

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng, arbeidsbord og garderobeskap. Laminatgulv og malte veggflater. Kan også benyttes som gjesterom/barnerom/kontor.

Utstyr/fasiliteter:

- Vinduer og balkongdør fra 2016

- Automatsikringer

- Dørcalling

- 3 stk. kjellerboder

- Hyggelig peisovn i stue

- Romslig solrik balkong på 8 kvm.

- Attraktivt og barnevennlig område

- Høy 1. etasje

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad og panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 16.12.1968, ferdigattest for utvidelse av balkonger datert 16.11.1990 og ferdigattest for badet datert 09.11.2009. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkosmtvei, tilgang til nødvendig tilsyn og reperasjon, samt bestemmelser om kommunens vann og avløpsledninger på borettslagets eiendom.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Solhøgda Borettslag.

Borettslaget består av 535 andelsleiligheter, og 1 tjenesteleilighet.

Borettslaget er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 950130156, og ligger i bydel 13 Østensjø i Oslo kommune.

Adresse: Solberglivn. 106-118, Vetlandsfaret 1-11 2-16, Vetlandsvn. 54-66,70-72.

Tomten, kjøpt i 1986 er på 60 712 m2.

Forretningsførerer OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Borettslaget har 11 fellesvaskerier som kan benyttes fritt.

Dyrehold er tillatt etter bestemte regler og med kontrakt med styret i borettslaget.

Alle katter og hunder skal registreres med kontrakt hos styret. Skjema for registrering utleveres hos styret og skal være returnert i utfylt stand innen 1-en måned etter anskaffelse av dyr.

Husordensreglene kan utleveres ved henvendelse til ansvarlig megler.

Større vedlikehold og rehabilitering i borettslaget:

2000: Alle låser i borettslagets dører er skiftet, heisene totalrenovert.

2001: Skiftet alle dører mellom trappegang og kjeller, avfuktningsanlegg i alle fellesvaskerier.

2002: Oppussing og nytt el-anlegg i alle fellesvaskerier.

2003: Maling av balkonger i høyblokka, arbeider med grøntanlegg.

2003 - 2004: Feste fasadeplater, maling av vinduer, oppussing av en del inngangspartier.

2004: Takarbeid (bytting og maling av beslag, reparasjon av smålekkasjer).

2006: Påbegynt arbeidet med forlenging og montering av værhaner.

2007: Påbegynt rehabilitering av bad, trefelling og påbegynt arbeid med kildesortering.

2008: Drenering takvann og lekeplassutstyr.

2009: Ferdigstillelse rehabilitering bad, bytting av takpapp og drenering av blokker.

2010: Ny lekeplass, utskifting takpapp, drenering blokker, maling av oppganger.

2011: Ferdigstillelse av utskiftning takpapp, maling av oppganger.

2012: Fortsatt maling av oppganger, maling av vindskier. Fjernvarme tilknyttet høyblokka.

2014: Påbegynt utskiftning av heiser, ferdig april 2015, vask av fasader/balkonger på lavblokker. Felling og treplanting av eldre og til dels dårlige trær.

2015: Alle calling anleggene i borettslag er skiftet ut. Fasadene er vasket. Skiftet belysning i høyblokka

2016/2017: Skiftet vinduer og balkongdører og rehabiliterings arbeider på balkongene i lavblokkene.

Planlagte vedlikeholdsoppgaver:

- Bunnledningene vedlikeholdes på nåværende tidspunkt, utover dette løpende vedlikehold. (Etter samtale med forvaltningskonsulenten 04.01.2018).

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-795 og og kommunedelsplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn datert 23.09.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.095,- pr. mnd. og inkluderer Kabel-tv fra Get, nedbetaling av andel fellesgjeld, vaktmestertjenester, byggforsikring, trappevask, drift av borettslaget, kommunale avgifter m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert opp 5% fra 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: 2.659,-

Kabel-TV: 303,-

Det foreligger ikke ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 9990,1 kWh pr. år/ ca. kr. 5.415,- per år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.265.087,-. Av dette beløpet utgjør kr 157.472,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,- og evt. innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Vetland Øst
Kirkesogn Oppsal

Steder i nærheten

Oppsal kirke 0.6 km
Oppsal samfunnshus 1.5 km
Tveten Gård 1.7 km
Nordre Skøyen hovedgård 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.5 km
Sentralstasjon Oslo S 9.5 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 3.7 km
T-bane stasjon Godlia T-banestasjon 1.3 km
Bussholdeplass Solhøgda 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Oppsal Arena 0.4 km
Idrettsanlegg Bjartbakken balløkke 1.2 km
Treningssenter Femina treningssenter 1.4 km
Treningssenter Mudo Tveita 1.5 km

Steder av interesse

Skoler

Godlia skole (1-7 kl.) 0.4 km
Trasop skole (1-7 kl.) 0.6 km
Oppsal skole (1-10 kl.) 1 km
Skøyenåsen skole (8-10 kl.) 1.5 km
Hellerud videregående skole 1.5 km
Ulsrud videregående skole 2.4 km

Barnehager

Fuglemyra barnehage (0-6 år) 0.5 km
Soltoppen barnehage (3-6 år) 0.6 km
Østmarka Idrettsbarnehage (1-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tveita Senter 1.4 km
Kjøpesenter Bøler Senter 2.9 km
Postkontor Coop Prix Oppsalstubben 0.8 km
Postkontor Coop Extra Tveita senter 1.4 km
Apotek Boots apotek Oppsal 1.2 km
Apotek Vitusapotek Tveita senter 1.4 km
Vinmonopol Tveita Vinmonopol 1.4 km
Vinmonopol Bøler Senter Vinmonopol 2.9 km
Dagligvare Rema 1000 Oppsal 0.3 km
Dagligvare Kiwi Oppsal 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Oppsal t-bane st. 1.2 km
Kiosk/video Mix Video Nova Oppsal 1.3 km
Bensin Esso Hellerudveien 0.8 km
Bensin Uno-X Oppsal 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,2 %
Andel kvinner 54,8 %
Gj.snittalder menn 34,9 %
Gj.snittalder kvinner 39,2 %
Husholdninger med barn 30,4 %
Husholdninger uten barn 69,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Vetland Øst 2988 1655

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,4% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 2.250,-pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator
Les mer om megler
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?