Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 450 000,- for kr 3 450 000,-

Balkong

Balkong

Utsikt på baksiden

Solnedgang

Balkong

Balkong

Utsikt på framsiden

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Grovkjøkken med vaskemaskin

Stue

Stue

Stue

Hall

Hall

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Solnedgang 2

Solnedgang 3

Solnedgang 4

Solnedgang 5

Solnedgang 6

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Langhus/Vevelstadåsen

Vevelstadåsen 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Langhus/Vevelstadåsen: 4-roms med 2 balkonger og garasjeplass. Gode solforhold

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 382,-
Fellesgjeld:
Kr 36 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
93 / 93 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger midt i et etablert, attraktivt og barnevennlig boligområde. Området består hovedsakelig av terrasseleiligheter.

Flott turterreng i nærmiljøet. Kort avstand til Sørmarka med skiløyper, skistuer og akebakker om vinteren, samt terrengsykkelstier, fiskevann og kanomuligheter om sommeren. En kort kjøretur bringer deg til flere sjø- og bademuligheter, som Ingierstrand i Bunnefjorden.

Området har kort vei til fotballbane, idrettshall, skøytebane, svømmehall, treningssenter, Ingierkollen slalåmbakke, tennisbaner samt golfbane i Ski og på Greverud m.m. Det er meget aktive idrettslag, samt mange ulike organisasjoner på Langhus. Man finner lekeplass på området. Det går matebuss fra Vevelstadåsen til Vevelstad togstasjon samt Ski/Ås/Drøbak hvert 10. minutt på dagtid. Gangavstand til Langhus senter med diverse forretninger, matbutikk, post, lege m.m.

På Langhus er gang- og sykkelstinettet godt opparbeidet, slik at det sikrer trygge skoleveier. Det er gangavstand til Vevelstadåsen barneskole og Haugjordet ungdomsskole. Ski kommune ble for noen år siden kåret til landets beste oppvekstkommune. Kommunen har bortimot full barnehagedekning. Det er gangavstand til flere barnehager.

Det tar ca. 15 min. å kjøre til Ryen. (4 felts vei helt fra Langhus) og ca. 6-7 min med bil til Ski sentrum. I Ski sentrum finner man flere offentlige kontorer, Ski storsenter og en rekke butikker og servicetilbud. Dette gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer er også med på å skape et flott bymiljø. Ski er et knutepunkt i forhold til offentlig kommunikasjon og nærhet til både E6 og E18.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i umiddelbar nærhet.

Gangavstand til Vevelstadåsen skole (1-7. klasse) og Haugjordet ungdomsskole (8-10. klasse) Sykkelavstand til Ski videregående skole samt Drømtorp videregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Kjør E6 fra Ryen mot Stockholm/Gøteborg. Sving av mot Ski/Langhus/Siggerud. Følg veien mot Langhus/Vevelstadveien og sving inn til venstre mot Vevelstadåsen. Du kan parkere på gjesteparkeringen i sameiet.

Det vil bli skiltet med Krogsveens visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 36 000,-

Totalpris

Kr 3 486 000,-

Felleskostnader

Kr 3 382,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

1975

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

93m2

Bruksareal

93m2

Tomt

33333m2

KR-kode

46.18162

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vevelstadåsen 5, 1405 Langhus

Gnr. 107, bnr. 102, snr. 75 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca 33.333 kvm som tilhører sameiet. Pent opparbeidet felles tomt for sameiet med asfalterte gang/stikkveier, lekeplasser, sittegrupper, grøntarealer, trær og beplantning.

Parkering

Det følger bruksrett til parkering for en bil i felles garasjeanlegg. Ellers parkering etter gjeldende regler.

Eier har bestilt el-bil lader som vil bli montert via sameiet og vil dekke denne kostnaden når den kommer.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Private interne veier på feltet som driftes via sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 97 kvm

Totalt bruksareal: 93 kvm

Totalt primærrom: 93 kvm

Primærrom:

Leilighet:

3. etasje 93 kvm: Entre/gang, dusj/wc, 3 soverom, kjøkken m/spiseplass/grovkjøkken, bad, stue

I tillegg disponerer boligen en stor bod med gulvareal på ca 9 kvm som ligger i samme etasje. Boden er merket 31.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.12.2018, utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Betongsåle på antatt faste masser. Vegger av betong- og murkonstruksjoner med innfelt, isolert bindingsverk med liggende kledning. Malt fasade. Etasjeskillere av støpte dekker. Flatt tak tekket med papp/folie. Støpte betongtrapper/reposer med belegg og malte murvegger i oppgang. Terrasser med malt betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: To vindusruter anses for å være punktert.

Et soveromsvindu var vanskelig å lukke. Trekk fra terrassedør. Eldre innredning og eldre røropplegg på kjøkkenet. Krana på grovkjøkkenet lekker når man rører på krana. Fungerer ok i dag men bør pga. høy alder etterhvert vurderes utskiftet. Det ble opplyst om en tidligere vannlekkasje under innredningen. Ingen synlige tegn til dette. Noe drypplekasje fra avløp. Feste for slange fra vaskemaskin lå løst i kum. bør vurderes sikrere løsning.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Romslig, praktisk og gjennomgående leilighet. Kjøkkeninnredning type Ikea fra ca 2001/2002 med profilerte, malte fronter og vitrinefronter. Kjøkkenbeslag nedfelt i laminat benkeplate. Flisfelt over benker. Ventilator med kullfilter. Integrert oppvaskmaskin med stålfront. Komfyr samt kombiskap medfølger også. Ingen andre hvitevarer medfølger. Baksiden av kjøkkenet har grovkjøkkenavdeling med innredning. Eldre skyllekum med underskap, ikke sluk i gulvet, opplegg for vaskemaskin. Avtrekk på vegg.

Flislagt bad med heldekkende servant, underskap med folierte fronter. Speil med lysarmatur. Toalettskap og halvhøyt skap med glassfronter. Klosett og badekar. Stang med forheng over badekar. Avløp i vegg under badekar. Ikke sluk i rommet så evt. lekkasjevann er tenkt å renne til sluk gjennom hull til dusj/wc. Avtrekk fra rommet og luftespalte. Flottør til sisterne er skiftet høst 2018. Rommet ble pusset opp ca 2001/2002.

Flislagt dusj/wc-rom med heldekkende servant, underskap med høyglans fronter, speilskap, lys, klosett og dusjhjørne med forheng. Sluk i dusjsone, åpen drenshull i vegg fra annet bad. Ventil fra rommet mot bad. Luftehull i dørblad. Rommet ble pusset opp ca 2001/2002.

Det er utgang til østvendt terrasse på ca 8 kvm fra kjøkkenet. Stuen har utgang til vestvendt terrasse på ca 14 kvm.

Sikringsskapet ble oppgradert med nye automatsikringer i 2014. 1 soverom med 2 doble garderobeskap med folierte fronter fra 2007. 1 soverom har garderobeskap med skyvefronter i furu og 1 speilfront.

Oppvarming

Varmekabler på begge bad, panelovner ellers.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 25.05.1976.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Hvor fjellet stuper fra veg ned til underliggende etasje foran boligblokk, må det settes opp forskriftsmessig gjerde.

2. Selvlukkere på dører til søppelrom må strammes.

3. Tak kontrolleres ved ferdigattest.

4. Div. planeringsarbeider gjenstår.

Det ble forutsatt at disse arbeidene skulle ferdigstilles innen 3 måneder etter 25.05.1976, men det foreligger ingen dokumentasjon på at arbeidene ble ferdigstilt.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på sameiets eiendom. Dagboknr 4698, tinglyst 05.05.1986, type heftelse: Erklæring/avtale: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for NOK 10.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Styret må underrettes skriftlig om leiligheten skal leies ut.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Vevelstadlia Boligsameie, med sameiebrøk 446/107240.

Sameiet består av 252 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Forvaltor AS, tlf. 02333

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men før man anskaffer seg husdyr skal alle underskrive en husdyrerklæring. Se vedlagt i salgsoppgaven.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Langhus sentrum med tilliggende områder, del av felt Q1 i Ski kommune datert 06.06.1973 med tilhørende reguleringsbestemmelser, datert 06.06.1973.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Det skal bygges svømmehall med 50 meter bane + 2 opplæringsbasseng rett nord for Langhuset (planlagt ferdig ca 2021) og et fremtidig Langhus sentrum vil trolig ligge der innfartsparkeringen til Vevelstad stasjon er i dag. Se mer informasjon her https://ski.kommune.no/byutvikling/planer/langhus-sentrumsomrade/

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.382,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, kabel-TV, internett, trappevask, forretningsfører, renter/avdrag på fellesgjeld og bygningsforsikring. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.590,- pr. år./6.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv/internett og er inkl. i husleien. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.750,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.544.122,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.580.122,-.

Av dette beløpet utgjør kr 36.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Vevelstadåsen
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Langhus Kirke 0.9 km
Regnbuen Næringspark 1.7 km
Stallerudhytta 3.1 km
Ski sykehus 4.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 63.9 km
Sentralstasjon Oslo S 20.8 km
Jernbanestasjon Vevelstad 0.6 km
Buss Vevelstadlia 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Stil Arena/Langhushallen 0.5 km
Idrettsanlegg Vevelstad svømmehall 0.8 km
Treningssenter PULS Bøleråsen 1.2 km
Treningssenter Puls Fitness 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 0.3 km
Bøleråsen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Langhus skole (1-7 kl.) 1.9 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 0.7 km
Ski videregående skole 5.9 km
Drømtorp videregående skole 7.3 km

Barnehager

Vevelstadåsen barnehage (1-5 år) 0.4 km
Vevelstadsaga barnehage (0-6 år) 0.6 km
Langhus barnehage avd. Kløversvingen (0-3 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 0.8 km
Kjøpesenter Landerudsenteret 6.9 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Langhus 1.1 km
Postkontor / post i butikk Meny Greverud 4.4 km
Apotek Apotek 1 Langhus 0.8 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 6.2 km
Vinmonopol Kolbotn Vinmonopol 9.1 km
Dagligvare Meny Langhus 0.8 km
Dagligvare Coop Extra Langhus 1.1 km
Kiosk Jackpot Greverud Kiosk 4.4 km
Kiosk Ski Kinokiosk 5.8 km
Bensinstasjon Circle K Langhus 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,8 %
Andel kvinner 53,2 %
Gj.snittalder menn 40,5 år
Gj.snittalder kvinner 43,6 år
Husholdninger med barn 26,6 %
Husholdninger uten barn 73,4 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 157
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Vevelstadåsen 1409 683

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen inkl. fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 7.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?