Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 710 000,- for kr 1 710 000,-

Solrikt beliggende leilighet med romslig terrasse

Lys og trivelig stue med utgang til balkong

Alltid koselig med vedovn på de sene vinterkvelder

 

 

Spiseplass på kjøkken er alltid koselig

Alltid kjekt når ungene kan gjøre lekser på kjøkkenet, mens de voksene lager middag

 

Velkommen til visning

Bad/wc i hovedetasjen

Barnevennlig innredet med badekar

Flislagt bad/wc kombinert med vaskerom

WC i toppetasje

WC i toppetasje ( både sluk og vann ligger klart til dusj )

Romslig hovedsoverom

Leiligheten har 2 soverom, samt innredet rom i toppetasje

Romslig terrasse i solrike omgivelser

Koselig sitteplass ved inngangsparti

Innredet rom i toppetasje ( ikke godkjent soverom)

Innredet rom i toppetasje

Åpen gangplass i toppetasje

Åpen kontorløsning i toppetasje

Plantegning hovedetasje

Plantegning loftetasje ( soverom i loftetasje tilfredstiller ikke krav til varig opphold)

Barnevennlig beliggende på Vindal

Vindal - Romslig og stilfull leilighet over 2 plan med solrik terrasse (akonto strøm inkl. i fellesutgifter)

Vindalveien 68 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 700 000,-

Vindal - Romslig og stilfull leilighet over 2 plan med solrik terrasse (akonto strøm inkl. i fellesutgifter) : Vindal - Romslig og stilfull leilighet over 2 plan med solrik terrasse (akonto strøm inkl. i fellesutgifter)

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 1 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 662,-
Fellesgjeld:
Kr 453 829,-
AREAL (P-ROM / BRA)
98 / 98 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rusleavstand til badeplasser både på Asnes, Korsvik og Tangen. Variert turterreng finnes i umiddelbar nærhet med flotte friområder, gressletter, stupebrett og svaberg, herlig lysløype i skog og mark til Vesterøya idrettspark, samt kyststien som leder deg ut til Vesterøyas flotte naturperler. Med båten når man raskt fjordens praktfulle holmer og skjær med godt fiske og yrende liv.

I nærområdet, ved Asnes, ligger det storkiosk med lange åpningstider og søndagsåpent. Innenfor kort gange er man på populære Asnes med små sydvendte sandstrender, fine svaberg og en grasslette. Campingplass i bakkant av strendene. Vesterøya er kjent for sine flotte badestrender på Langeby og Vøra, der en finner en langgrunn og barnevennlig badestrand samt slette fjell og fine stupeplasser.

Boligen ligger i et barnevennlig boligområde med kort vei til sentrum, samt gangavstand til fine turområder og idrettspark på Kariåsen.

Barnehager og skoler

Innenfor kort gange finner en både barnehage og barneskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 453 829,-

Totalpris

Kr 2 153 829,-

Felleskostnader

Kr 5 662,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1994

Soverom

2

Primærrom

98m2

Bruksareal

98m2

Tomt

5396m2

KR-kode

2218236

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vindalveien 68d, 3219 Sandefjord

Gnr. 111, bnr. 446 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 12, Orgnr. 967 423 149

Tomten

Eiet tomt på 5.396 kvm som tilhører borettslaget. Tomten består av parkeringsarealer, samt plen og prydbusker.

Parkering

Parkering på felles oppstillingsplass for borettslaget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig nett og har ikke vannmåler.Boligen er tilknyttet offentlig avløpsnett og har ikke septiktank.Noe av adkomstveien er privat og noe er offentlig.Ved privat adkomstvei må beboerne/borettslaget selv beksote kostnader til snømåking og vedlikehold. Sandefjord kommune opplyser at de ikke har vurdert om det er noen pålegg på tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 106 kvm

Totalt bruksareal: 98 kvm

Totalt primærrom: 98 kvm

Primærrom:

2. etasje 75 kvm: Bad, kjøkken, stue, 2 soverom

Loft: 23 kvm: Bad, loftstue, 1 soverom

Kommentar takstmann: Lagringskott i knevegg i soverom. Soverom på loft avviker fra byggeforskriftenes krav for rom til varig opphold pga plassering av

vindu som sitter høyt på vegg og størrelse på dette.

Megler opplyser at rom i loftetasje som er beskrevet som soverom, troligens ikke tilfredstiller krav til soverom mtp. rømning/lysforhold/areal m.m.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.06.2018 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en lys og trivelig leilighet som fremstår som moderne og trivelig innredet. Leiligheten er fint tilpasset en barnefamilie da den har 2 soverom i hovedetasje, samt flere alternative rom i loftetasje. Vindalveien 68 D har en romslig stue med utgang til solrik terrasse, der det er plass til hele familien på grilling og sommerhygge. Boligen ligger i et barnevennlig boligområde med kort vei til sentrum, samt gangavstand til strender og fine turområder/idrettspark. Borettslaget har gjort vesentlige oppgraderinger på fasaden de senere år, og boligen fremstår som godt vedlikeholdt.

Oppvarming

Vedoven i stue, samt varme i gulv gang. I følge svarbrev fra Sandefjord brann og feievesen er det ikke utført feiing på nevnte adresse. Siste tilsyn ble gjennomført 05.04.2016 med følgende kommentar: Ved feieluka er det sprekker i innerør i elementskorstein.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.03.1994. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det foreligger ingen ferdigattest/tegninger/søknad/dokumentasjon på rom som er innredet i loftetasje.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av følgende tinglyste servitutter på borettslagest eiendom:

FORKJØPSRETT TINGLYST 06.11.1992 (DAGBOKNUMMER: 1992/7453-2/29).RETTIGHETSHAVER SANDEFJORD KOMMUNE. PRIORITET ETTER HUSBANKEN

RETTIGHETER IFLG. SKJØTE TINGLYST 06.11.1992 (DAGBOKNUMMER 1992/7453-3/29 ). SANDEFJORD KOMMUNE HAR RETT TIL Å KJØPE UBEBYGGET GRUNN M.V.

BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.TINGLYST 06.11.1992 ( DAGBOKNUMMER 1992/7453-4/29 )MED FLERE BESTEMMELSER

BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.TINGLYST 14.12.1992 ( DAGBOKNUMMER 1992/8285-1/29 ). BL.A FORBUD MOT BEBYGGELSE NÆRMERE LEDNINGEN ENN PÅ ANGITT AVSTAND. MED FLERE BESTEMMELSER.

ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 17.06.2015 (DAGBOKNUMMER 2015/542334-1/200 )RETTIGHETSHAVER: SKAGERAK NETT AS ORG.NR: 979 422 679. RETTIGHETER OG PLIKTER VED BYGGING, DRIFT OG VEDLIKEHOLD AV HØYSPENNINGS KABELANELGG.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Veløy Borettslag / orgnr.967 423 149 / Forretningsfører er USBL Sandefjord

Styreleder: Marianne Fremstad

Dyrehold er tillatt i borettslaget, så lenge det ikke er til ulempe for de andre andelseiere. Styret ønsker en oversikt på totalt dyrehold i borettslaget og vil at eiere av dyr underskriver en erklæring på sitt dyrehold. Dersom en skal ha katt ta kontakt med megler for kopi av regler for kattehold i borettslaget.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere. Dugnad må påregnes.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget som regnskap og budsjett m.m. kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014.

Eiendommen ligger i et område som er regulert til konsentrert småhusbebyggelse, felles lekeareal, felles parkeringsplass, boliger.Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Komentar Sandefjord kommune: Det foreligger en vedtatt reguleringsplan for ny gang-/sykkelvei langs hele Industriveien fra Veløyveien til Vesterøyveien. På deler av strekningen (fra Dahlmyrveien 17 til Vindalveien 38) planlegges Industriveien forskjøvet noe vestover for å gi plass til gang/sykkelveien langs østsiden. Gjennomføring av planen kan således medføre eiendomsinngrep på begge sider av veien.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Taklampe på kjøkken medfølger ikke i handelen. Kun integrerte hvitevarer følger boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.662,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, strøm fellesareal, diverse vedlikehold, forsikring av bygg, grunnpakke Canal Digital, betjening av fellesgjeld, forretningsførsel, strøm akonto kr. 750,- pr.mnd.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renteutgifter kr 822,-

Avdrag kr 1.344,-

Felleskostnader kr 2.746,-

Strøm akonto kr. 750,-

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

Det har ikke lykkes megler å innhente informasjon om strømforbruk, da boligen har vært leid ut de siste mnd. Det avsettes kr. 750,- pr.mnd. av fellesutgifter til avregning strøm (akonto)

Eiendommen er tilknyttet Canal digital som leverandør av internett og tv-signaler. I følge formann er grunnpakken til Canal Digital inkludert i fellesutgiftene. For nærmere informasjon om kostnader se www.canaldigital.no

Formann informerer om at felleskostnadene skal økes med kr. 67,- grunnet planlagte utbedringer ( ventilasjonsanlegg og ytterdører)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 2.154.861,- Av dette beløpet utgjør kr 453.829,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,- Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til: Provisjon: 25.000,-

Grunnhonorar: kr 8.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?