Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 020 000,- for kr 3 020 000,-

Velkommen til Vinterkroken 47 B. Pent oppusset 2- roms leilighet med flott beliggenhet, solrikt med hage og terrasse.

Hage ved inngangspari

Gang med garderobeskap. Luke til kaldtloft.

Nytt pent kjøkken med eik benkeplate. Oppvaskbenk med 1 stålkum. Integrert ovn og koketopp samt oppvaskmaskin.

Kjøkken

Spisebord ved kjøkken

Pent oppusset stue

Stue med utgang til en solrik veranda

Stue

Stue

Pent soverom med god plass til dobbeltseng og nattbord, bod til klær i tilknytning til soverommet.

Lyst soverom

Soverom med bod/ walk in closet

Soverom

Badet er overflateoppusset senere. Dusjhjørne, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin.

Baderom

Bad/ vaskerom med dusj

Hage ved inngangsparti

Fasade og parkering

Veranda

Veranda

Fellesområde midt på tunet. Fra leiligheten har man fin oversikt over område

Holmenskjæret

Holmen badeplass

Plantegning

Asker/ Hvalstad

Vinterkroken 47 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Asker/ Hvalstad: Pent oppusset 2-roms leilighet med flott beliggenhet, solrikt med hage og terrasse.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 375,-
AREAL (P-ROM / BRA)
47 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Vinterkroken er et meget trivelig boområde sentralt beliggende på Hvalstad. Sameiet har opparbeidet fellesområder med lekeplasser og grønne omgivelser. Kort avstand til offentlig kommunikasjon med togforbindelse fra Hvalstad stasjon (1,2 km), Vakås stasjon (1,1 km) og buss fra Kirkeveien (4 min. gange) med regelmessig kommunikasjon til Asker, Sandvika og Oslo. Kun 5 minutters gange til nærmeste Kiwi butikk for de daglige innkjøp. Gangavstand til barnehager, barne- ungdoms- og videregående skole.

Flotte rekreasjonsområder ved Skaugumsåsen og Semsvannet, sommer som vinter. Tilknytning til marka bl.a. via tursti/skiløype fra Vakås stasjon til Jansløkka. Derfra er det utbredt tursti- og løypenett innover Vestmarka. Semsvannet er en innsjø i Asker som er et fint utgangspunkt for turer innover vakker natur i marka. Holmenskogen er også et populært og flott turområde med beliggenhet bak Holmen Senter, og på vinterstid er det lysløyper og tur/skianlegg på Solli. I tillegg har man kyststeder som Holmenskjæret med badestrand og båthavn, velkjente Holmen Fjordhotell med restaurant og Spa/treningsstudio og Hvalstrand Bad. I tillegg er det kun få minutters gange til Holmen idrettsanlegg med lysløype og idrettsbaner.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Hvalstad og Matkroken Vakås. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Holmensenteret et rikt utvalg av butikker. I tillegg finner du hyggelige spisesteder og bl.a. vinmonopol. Trekanten Asker og Sandvika Storsenter ligger også godt innen rekkevidde med et meget variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Kort vei med bil til gode shopping og kulturtilbud.

Barnehager og skoler

Holmen barnehage

Hvalstad barnehage

Solstad barnehage

Læringsverkstedet Bjørndalen barnehage

Hvalstad Steinerbarnehage

Regnbuen Steinerbarnehage

Steinerskolen i Asker 1.- 10. trinn

Hvalstad barneskole

Torstad ungdomsskole

Nesbru Vidregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E-18. Ta av ved Holmen/Hvalstad, følg Kirkeveien oppover og kjør inn Nye Vakås vei som ligger på venstre side - ta deretter inn Vinterkroken til høyre. Du får da boligen på din høyre side etter ca 150 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Felleskostnader

Kr 1 375,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Byggeår

1991

Soverom

1

Primærrom

47m2

Bruksareal

50m2

Tomt

30181m2

KR-kode

151812

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vinterkroken 47 B, 1395 Hvalstad

Gnr. 29, bnr. 184, snr. 88, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 30.181 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal. Utgang fra stuen til en veranda på ca. 7 m2. Hage ved inngangsparti. Utsikt fra leiligheten over felles lekeplass mitt på tunet.

Parkering

Parkering på biloppstillingsplasser eller gjesteparkering. Det følger en biloppstillingsplass til leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til boligene.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 47 kvm

Bruksareal:

Eierleilighet 50 kvm

Primærrom:

Eierleilighet:

1. etasje 47 kvm: Entre, bad/ vaskerom, stue, kjøkken og 1 soverom

Sekundærrom:

Eierleilighet:

1. etasje 3 kvm: Bod

I tillegg har boligen en sportsbod ved inngangspartiet.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.03.2018, utført av Tømrermester Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i betong. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. Nymalte på innsiden. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass. Nymalt på innsiden. Lyd/brannvegger mot nabo. Brannvegger på kaldtloft virker hele og intakte. Trebjelkelag mellom etasjene. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Forenklet undertak. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert. Kaldtloft besiktiget fra luke. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre.

3-faset inntak. 42 amp. hovedsikringer - 8 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i entré. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap. El-anlegget ble kontrollert, utbedret og godkjent i 2018.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og innbydende, pent oppusset leilighet i blindvei, rolig og fint område. Leiligheten ligger i 2. etasje sett fra veien, men 1. etasje sett fra inngangspartiet. Det er trappefri adkomst fra inngangspartiet, der det er en hyggelig liten hage med ettermiddagssol. Fra stuen er det utgang til en koselig og solrik veranda.

Leiligheten har god planløsning og er enkel å møblere med gjennomgående god standard. Utvendig malt i 2017 og innvendig malt i 2018.

Entre/ hall: Stor entre. Nyslipt og lakkert parkett på gulv. Lyse overflater. 2 meter med garderobeskap. Luke til kaldtloft.

Bad/ vaskerom: Leiligheten har et stort bad med dusjhjørne, gulvstående toalett, servant og opplegg for vaskemaskin.

Stue: Lys og hyggelig stue med plass til sofagruppe og spisebord. Direkte utgang til veranda på ca. 7 m2 fra stuen.

Kjøkken: Nytt kjøkken i 2018, innredning med lyse, profilerte fronter. Heltre eik benkeplate. Oppvaskbenk med 1 stålkum. Ny integrert varmluft stekeovn og induksjon platetopp. Ny integrert oppvaskmaskin. Ny slimline ventilator med utblåsning via sentralavtrekk. Frittstående kjøleskap fra 2017.

Soverom: Leiligheten har et romslig soverom med god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Bod til klær i tilknytning til soverommet.

I tillegg er det bod på ca. 3 m2 ved inngangsparti.

3-faset inntak. 42 amp. hovedsikringer - 8 kurser. Sikringsskap med automatsikringer. Sikringsskap plassert i entré. Kursoversikt samsvarer med utstyr i sikringsskap. El-anlegget ble kontrollert, utbedret og godkjent i 2018.

Alle hvitevarer følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i bad/vaskerom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.06.1991. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonen overdras fri for heftelser med unntak av: Dagbok nr: 43195 08.10-1990 Pantsettelseserklæring. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen i grunnen:

Dagbok nr: 24151 17/07-1989 Erklæring/Avtale. Vedrørende privat felles vann- og spillvannsledning.

Dagbok nr: 43194 08/10-1990 Erklæring / Avtale. Erkl. vedr bruksrett og felles vedlikeholdsplikt.

Dagbok nr: 14787 09/06- 2005 Best. om vann/ kloakk.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Brusetskråningen Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 975920119, og ligger i Asker kommune med følgende adresse:

Vinterkroken

Gårds- og bruksnummer: 29 - 184

Sameiet består av 114 seksjoner. Sameiets forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning. Ved spørsmål ta kontakt med forvaltningskonsulent Ane Line Bergseth tlf.: 22 86 82 07.

I eierseksjonssameier blir kjøper eier av en sameieandel i eiendommen og får enerett til bruk av sin eierseksjon med eget seksjonsnummer i bygget. Kjøper du en eierseksjon i et eierseksjonssameie, reguleres eierforholdet av lov om eierseksjoner samt vedtekter og husordensregler i sameiet. Vanligvis kan du kjøpe, selge, leie ut og belåne boligen helt fritt. Vedtektene kan inneholde ådighetsbegrensninger. Dugnad må påregnes i sameiet. Dyrehold er tillatt. Foretatt påkostninger de senere tid: Leiligheten er utvendig nymalt i 2017. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 54 C, del av Bruset gård, (Brudevold) datert 30.08.1985, med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i nåværende boligområder med utfyllende bestemmelser - type B - i kommuneplan for Asker Kommune 2014-2026. Endelig vedtatt arealplan 08.11.2016.

Eiendommen ligger innefor kommunedelplan Slependen-Drengsrud, Alternativ 1b,3a,3c og Alternativ 2A, med ikrafttredelse 08.11.2016.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på: www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.375,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, renovasjon, drift og utvendig vedlikehold, snørydding/gressklipping av fellesområder og forretningsførsel. Grunnpakke Kabel-TV og internett fra GET. Dugnad belastes to ganger i året med kr. 500,- per gang (april og oktober) som betales tilbake ved deltagelse.

Kommunale avgifter var kr 2.642,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann/ avløp i 2017. Egen vannmåler etter forbruk.

Boligen kan tilknyttes Get som leverandør av kabel-tv, som er inkludert i felleskostnadene.

Start Bredbånd 25/10Mbps er inkl i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.030.244.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da selger er fullmektig og ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 40.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?