Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 087 500,- for kr 3 087 500,-

Lys og pen stue med utgang til veranda

Meget pen leiliget med renovert bad/ vaskerom i 2018. Velkommen

Entre/ gang

Utsikt fra leiligheten inn mot Oslo

Entre/ gang med skyvedørsgarderobe

Pen leilighet med 1 soverom og 1 innredet rom. Meget gode solforhold samt utsikt til Holmenkollen

Stue

Stue/ kjøkken

Kjøkken med spisebord

Kjøkken

Spiseplass ved kjøkken

Gjennomgående leilighet med gode lysforhold

Soverom 1

Barnerom/ gjesterom

Alkove, Barnerom/ gjesterom.

Utsikt fra kjøkken

Bad/ vaskerom

Bad/ vaskerom- lyst og meget pent

Bad

Fra stuen er det direkte utgang til usjenert og solrik veranda på ca. 7 kvm

Fasade

Solrik usjenert sen kveldssol på terrassen

Fellesområde

Vinterkroken

Planskisse

Hvalstad- Meget pen leilighet 2(3)-roms , delikat bad fra 2018. Gode solforhold, utsikt til Holmenkollen

Vinterkroken 57 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 290 000,-

Hvalstad- Meget pen leilighet 2(3)-roms , delikat bad fra 2018. Gode solforhold, utsikt til Holmenkollen: Hvalstad- Meget pen leilighet 2(3)-roms , delikat bad fra 2018. Gode solforhold, utsikt til Holmenkollen

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 290 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 375,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Vinterkroken er et meget trivelig boområde sentralt beliggende på Hvalstad. Sameiet har opparbeidet fellesområder med lekeplasser og grønne omgivelser. Kort avstand til offentlig kommunikasjon med togforbindelse fra Hvalstad stasjon (1,2 km), Vakås stasjon (1,1 km) og buss fra Kirkeveien (4 min. gange) med regelmessig kommunikasjon til Asker, Sandvika og Oslo. Kun 5 minutters gange til nærmeste nærbutikk og bensinstasjon for de daglige innkjøp. Gangavstand til barnehager, barne- ungdoms- og videregående skole.

Flotte rekreasjonsområder ved Skaugumsåsen og Semsvannet, sommer som vinter. Tilknytning til marka bl.a. via tursti/skiløype fra Vakås stasjon til Jansløkka. Derfra er det utbredt tursti- og løypenett innover Vestmarka. Semsvannet er en innsjø i Asker som er et fint utgangspunkt for turer innover vakker natur i marka. Holmenskogen er også et populært og flott turområde med beliggenhet bak Holmen Senter, og på vinterstid er det lysløyper og tur/skianlegg på Solli.

I tillegg har man kyststeder som Holmenskjæret med badestrand og båthavn, velkjente Holmen Fjordhotell med restaurant og Spa/treningsstudio og Hvalstrand Bad. I tillegg er det kun få minutters gange til Holmen idrettsanlegg med lysløype og idrettsbaner.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Hvalstad og Matkroken Vakås. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Holmensenteret et rikt utvalg av butikker. I tillegg finner du hyggelige spisesteder og bl.a. vinmonopol. Trekanten Asker og Sandvika Storsenter ligger også godt innen rekkevidde med et meget variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Kort vei med bil til gode shopping og kulturtilbud (Holmensenteret, Asker sentrum/Trekanten, Sandvika Storsenter, IKEA etc.

Barnehager og skoler

Holmen barnehage

Hvalstad barnehage

Solstad barnehage

Læringsverkstedet Bjørndalen barnehage

Hvalstad barneskole

Torstad ungdomsskole

Nesbru Vidregående skole.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E-18. Ta av ved Holmen/Hvalstad, følg Kirkeveien oppover og kjør inn Nye Vakås vei som ligger på venstre side - ta deretter inn Vinterkroken til høyre. Du får da boligen på din høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 290 000,-

Felleskostnader

Kr 1 375,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1991

Soverom

1

Primærrom

50m2

Bruksareal

50m2

Tomt

30181m2

KR-kode

1517183

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vinterkroken 57 B, 1395 Hvalstad

Gnr. 29, bnr. 184, snr. 78, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 30.181 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Denne leiligheten ligger meget fint til, med parkering rett ved. Den har meget god beliggenhet, solrik usjenert sen kveldssol på terrassen. Ved inngangssiden er det morgen sol samt nydelig utsikt inn mot Oslo og Holmenkollen. Tomten er opparbeidet med felles grøntareal og asfaltert adkomst/parkeringsareal, kort vei til felles lekeplass mitt på tunet.

Parkering

Parkering på biloppstillingsplasser eller gjesteparkering. Det følger en biloppstillingsplass til leiligheten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp via privat stikkledning. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til boligene.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Bruksareal:

Leilighet 50 kvm

Primærrom:

Leilighet:

2. etasje 50 kvm: Entré, bad/vaskerom, stue, kjøkken, 1 soverom og innredet gjesterom.

I tillegg disponerer boligen 1 bod ca. 2 m2 ved inngangsparti.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.11.2017, utført av Truls Erik Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med støpt betongplate på grunn. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Saltakkonstruksjon i tre. Takutstikk og vindskier i tre. Forenklet undertak. Kaldtloft virker tørt og er greit ventilert, dog er luftespalte noe sammenklemt. Kaldtloft besiktiget fra luke. Yttertekking av betongstein. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utgang til veranda i trekonstruksjon fra stuen. Rekkverk i tre. Komposittplank på gulv. Nyere gulv. Trebjelkelag mellom etasjene.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder.

Råte i rekkverk på veranda - TG 3.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Meget pen leilighet beliggende på Hvalstad. Sentralt med kort avstand til både fasiliteter og naturen. Denne flotte leiligheten ligger i et etablert boområde med en rolig og skjermet beliggenhet. Leiligheten ligger i 2. etasje, gjennomgående og lys leilighet. Opprinnelig soverom og bod er ominnredet til 1 soverom og 1 barnerom/ gjesterom. Innsetting av vindu er godkjent av styret i sameiet. Stue med åpen kjøkkenløsning. Stilfullt bad som er renovert i 2018. Leiligheten har også en hyggelig terrasse ved inngangspartiet hvor man kan nyte en kaffe i morgensolen med utsikt til Holmenkollen, og kveldssol på balkongen utenfor stuen hvor man har solen til sent på kveld. Leiligheten har en gjennomgående fin standard med praktiske løsninger og behagelige fargetoner. Din egen biloppstillingsplass og en sportsbod er beliggende like utenfor døren. Leiligheten har mye lagringsplass på loft med tilgang fra entré.

Stue:

Lys og hyggelig stue med plass til sofa og stor spisebord. Direkte utgang til usjenert balkong med meget gode solforhold.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning med profilerte hvite fronter. Normalt utstyrt. Laminat benkeplate. Oppvaskbenk med 2 stålkummer. Integrert ovn og koketopp. Ventilator med utblåsning via sentralavtrekk.

Bad/vaskerom:

Delikat bad som ble flislagt og oppgradert i 2018. Dusjnisje med dusj på vegg, vegghengt toalett, servant og opplegg for vaskemaskin.

Soverom:

Leiligheten har et soverom med plass til dobbeltseng

Barnerom/ gjesterom/ innredet rom

Bod er ominnredet til 1 innredet rom som benyttes til soverom. Nytt vindu montert. Innsetting av vindu er godkjent av styret i sameiet. Rommet tilfredstiller ikke kravet til et godkjent soverom da det ikke er over 6 kvm.

Veranda:

Fra stuen er det direkte utgang til usjenert og solrik veranda på ca. 7 kvm. Fra terrassen ved inngangen har man morgensol, med utsikt til Holmenkollen.

- LAVE FELLESKOSTNADER

- NYTT BAD I 2018

- UTVENDIG MALT I 2017

- GODE SOLFORHOLD

- UTSIKT TIL HOLMENKOLLEN

- KORT VEI TIL KJØPESENTER, BUSS OG NÆRBUTIKK

- GJENNOMGÅENDE LEILIGHET MED PRAKTISK PLANLØSNING

- STILLE BLINDVEI

- EGEN BILOPPSTILLINGSPLASS LIKE UTENFOR DØREN

- LEILIGHETEN FREMSTÅR SOM LYS OG LUFTIG

- NÆRHET TIL ASKER SENTRUM

- FLOTTE TURMULIGHETER VED KYSTEN OG MARKA

- EGEN SPORTSBOD UTENFOR INNGANGSDØREN

- KORT VEI TIL PÅKJØRING PÅ E-18

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av leiligheten. Varmekabler på bad/ vaskerom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17. September 1991. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Seksjonen overdras fri for heftelser med unntak av: Dagbok nr: 43195 08.10-1990 Pantsettelseserklæring. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen i grunnen:

Dagbok nr: 24151 17/07-1989 Erklæring/Avtale. Vedrørende privat felles vann- og spillvannsledning.

Dagbok nr: 43194 08/10-1990 Erklæring / Avtale. Erkl. vedr bruksrett og felles vedlikeholdsplikt.

Dagbok nr: 14787 09/06- 2005 Best. om vann/ kloakk.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Brusetskråningen Boligsameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 975920119, og ligger i Asker kommune med følgende adresse:

Vinterkroken 2-36 A-B

Vinterkroken 52-88

Vinterkroken 7-9-11-13-15

Vinterkroken 31-61

Vinterkroken 71-77

Vinterkroken 81-89

Gårds- og bruksnummer: 29 - 184

Sameiet består av 114 seksjoner. Sameiet forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning. Ved spørsmål ta kontakt med forvaltningskonsulent Ane Line Bergseth tlf.: 22 86 82 07.

I eierseksjonssameier blir kjøper eier av en sameieandel i eiendommen og får enerett til bruk av sin eierseksjon med eget seksjonsnummer i bygget. Kjøper du en eierseksjon i et eierseksjonssameie, reguleres eierforholdet av lov om eierseksjoner samt vedtekter og husordensregler i sameiet. Vanligvis kan du kjøpe, selge, leie ut og belåne boligen helt fritt. Vedtektene kan inneholde ådighetsbegrensninger. Dugnad må påregnes i sameiet. Dyrehold er tillatt. Foretatt påkostninger de senere tid: Leiligeheten er utvendig nymalt. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan 54 C, del av Bruset gård, (Brudevold) datert 30.08.1985, med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i nåværende boligområder med utfyllende bestemmelser - type B - i kommuneplan for Asker Kommune 2014-2026. Endelig vedtatt arealplan 08.11.2016.

Eiendommen ligger innefor kommunedelplan Slependen-Drengsrud, Alternativ 1b,3a,3c og Alternativ 2A, med ikrafttredelse 08.11.2016.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på:

www.asker.kommune.no/Kommuneplan og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.375,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, renovasjon, drift og utvendig vedlikehold, snørydding/gressklipping og forretningsførsel. Grunnpakke Kabel-TV og internett fra GET. Dugnad belastes to ganger i året med kr. 500,- per gang (april og oktober) som betales tilbake ved deltagelse.

Kommunale avgifter var kr 693,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann/ avløp i 2016. Egen vannmåler etter forbruk.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 7.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv inkl i felleskostnadene.

Start Bredbånd 25/10Mbps er inkl i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.378.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Bruset
Kirkesogn Holmen

Steder i nærheten

Asker museum 1.2 km
Torstad 1.5 km
Skustad 1.7 km
Holmenskjær (badestrand) 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 69.6 km
Sentralstasjon Oslo S 19.6 km
Jernbanestasjon Vakås stasjon 1.1 km
Bussholdeplass Ravnsborg 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Holmenhallen 1.4 km
Idrettsanlegg Holmen idrettsanlegg 1.4 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 0.6 km
Treningssenter Nesbru Trim & Helse 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hvalstad skole (1-7 kl.) 1.4 km
Hofstad skole (1-7 kl.) 1.4 km
Torstad ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Landøya ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Bleiker videregående skole 5.2 km
Nesbru videregående skole 3.3 km

Barnehager

Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen (0-6 år) 1.1 km
Rudolf Steinerbarnehagen i Asker (3-5 år) 1.3 km
Hvalstad barnehage (1-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Holmensenteret 1.5 km
Kjøpesenter Sandvika Storsenter 5.8 km
Postkontor Coop Mega Holmen 1.5 km
Postkontor Coop Extra Slependen 3.5 km
Apotek Apotek 1 Holmen 1.6 km
Apotek Vitusapotek Nesbru 1.6 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 1.5 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 4.1 km
Dagligvare Kiwi Hvalstad 0.7 km
Dagligvare Matkroken Vakås 1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hvalstad 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Hvalstad 0.6 km
Bensin Shell Nesbru 2.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,7 %
Andel kvinner 54,3 %
Gj.snittalder menn 33,5 år
Gj.snittalder kvinner 37 år
Husholdninger med barn 41,3 %
Husholdninger uten barn 58,7 %
Gj.snitt byggeår 1987
Gj.snitt tomtestørrelse 349
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Bruset 492 240

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?