Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 930 000,- for kr 2 930 000,-

Velkommen til visning i Vittenbergveien 44

Lys og behagelig entrè med laminatfliser på gulv.

Entrè gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Leiligheten har en romslig og tiltalende stue holdt i lyse og behagelige farger.

Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys.

Stue

Stuen har god plass til sofa med tilhørende møblement og er enkel å innrede.

Stue

Pent kjøkken med Ikea kjøkkeninnredning fra 2012.

Kjøkken.

Innredningen består av takhøye overskap, integrert topp, ovn, micro, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Kjøkkenet fremstår som pent og er praktisk designet med god skapplass.

Spisestue i del av kjøkken.

Spisestue.

Spisestue/kjøkken med åpen løsning mot stue.

Fra stue har du utgang til solrik balkong.

Balkong.

Balkong.

Kveldsbilde balkong.

Balkong.

Leiligheten inneholder to fine soverom. Her er hovedsoverom avbildet.

Hovedsoverom.

Hovedsoverommet er av god størrelse med plass for dobbeltseng og har garderobeløsning.

Soverom 2. Passer godt som barnerom/gjesterom eller kontor.

Pent og stilrent baderom med fliser på gulv og vegger, downlights i tak for ekstra belysning, samt varme i gulv.

Detalj fra bad.

Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjkabinett, servant med underskap, speil med ekstra belysning, høyskap og opplegg for vaskemaskin.

Fasade dagtid

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Plantegning

Plantegning 3D

Fjellhammer/Vittenberg

Vittenbergveien 44

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Fjellhammer/Vittenberg: Gjennomgående 3-roms leilighet med flott utsikt. Vestvendt, solrik balkong. Garasje.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 582,-
Fellesgjeld:
Kr 169 211,-
AREAL (P-ROM / BRA)
73 / 73 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og etablert boligområde i Fjellhamar i Lørenskog kommune. Like i nærheten av leiligheten er det fotballøkke. Vittenbergveien er sentralt beliggende til de fleste fasiliteter på Lørenskog, Strømmen og Fjellhamar, med gangavstand til Fjellhamar og Strømmen togstasjon.

Fra leiligheten er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og gangavstand til Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Gangavstand til buss, barnehager, skoler, idrettsanlegg og Østmarka med lysløype, badevann og flotte turmuligheter sommer som vinter. Verdt å nevne er kort avstand til Åmodtdammen med flotte bademuligheter, fiske og turterreng til f.eks Bjønnåsen og Ramstadslottet. For den turglade er det på vinterstid skiløype (lysløype) med tilkomst rett fra leiligheten. Herfra kan du ta deg innover mot Losby. I tillegg ligger Marikollen alpinanlegg en kort kjøretur fra leiligheten.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Lørenskog Kulturhus anbefales.

Eiendommen har gangavstand til Fjellhamar barneskole og Fjellsrud ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ahus (Akershus universitetssykehus) ligger i nærområdet og er lokal- og sykehus for Akershus fylke.

Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

Det er ca. 18 km til Oslo sentrum. Ca. 36 km til Oslo Lufthavn. Med bil fra Fjellhamar tar det ca. 3 min til Strømmen, 6 min til Lillestrøm, 14 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Kurland skole 1.6 km

1-7 kl. Fjellhamar skole 1.7 km

8-10 kl. Hammer skole 2.5 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 2.8 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 2 km

Vgs. Strømmen videregående skole 2.5 km

Bhg. Bårliskogen barnehage (1-6 år) 0.4 km

Bhg. Kløverenga private familiebarnehage (1-3 år) 0.7 km

Bhg. Gulsersens familiebarnehage 1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Fellesgjeld

Kr 169 211,-

Totalpris

Kr 3 119 211,-

Felleskostnader

Kr 3 582,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1968

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

73m2

Bruksareal

73m2

Tomt

28151m2

KR-kode

611815

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vittenbergveien 44, 1472 Fjellhamar

Gnr. 81, bnr. 127 i Lørenskog kommune.

Andelsnr. 54, Øvre Bårlibakken brl, org.nr. 953 587 963

Tomten

Eiet tomt på 28.151,4 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte gangarealer, lekeplass og flotte grøntområder med felles eple og ripsbusker. Borettslaget har i tillegg etablert flere sittegrupper og utegrill for felles sosial omgang mellom beboerene. Gode parkeringsmuligheter på området.

Parkering

Med leiligheten følger disposisjon til en garasjeplass i blokken på ca. 14,4 kvm. Denne ar automatisk garasjeportåpner. Gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 81 kvm

Totalt bruksareal: 73 kvm

Totalt primærrom: 73 kvm

Primærrom:

2. etasje: Entré/gang, stue med utgang til balkong, 2 soverom, kjøkken med spiseplass og bad.: 73 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 3,2 kvm beliggende i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.04.2018 utført av Takstpartner v/Asgeir Halvorsen . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert til fast grunn. Boligblokken har mur/betong/tegl/treverk. Det er utvendig tegl og panel, flatt tak antatt med papp. Vinduer med isolerglass har registrert glass fra 1981.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Vindu i ett soverom har glippe ved lukking, behov for tiltak tg 3, vindu i det andre soverom har mangler ved tettingslister.

- Terrassedør med bruksslitasje, tg 2.

- Eldre glatt skyvedør til kjøkken med slitasje, overflater tg 2.

- Manuell markise med værslitasje på duk tg 2.

- Eldre innbygde garderobeskap med bruksslitasje tg vurdert til 2.

- Eldre opplegg, bereder tg 2-3.

- Det er ingen garanti på badet, på dette grunnlag settes tg til 2. Rørleggerarbeider er utført av firma. Øvrig arbeid utført privat på vennetjenester av venner som er fagfolk. Det anbefales bruk av dusjkabinett.

- Opprinnelig avløp som ligger i gulv til sluk for dusjkabinett er ikke i drift grunnet manglende avrenning tg 3, avløp er derfor ført i eget rør på vegg til avløp for servant og ut i sluk i gulv.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Vittenbergveien 44 - En gjennomgående 3-roms leilighet beliggende i 2. etasje med flott utsikt og solrik balkong. Leiligheten har et pent kjøkken fra 2012, lys og tiltalende stue, ett bad og to soverom. Boligen er lys og vedlikeholdt med praktisk planløsning i et rolig og attraktivt boligområde. Videre er det for øvrig god lagringsplass i bod på ca. 3,2 kvm i felles kjeller.

Entrè:

Lys og behagelig entrè med laminatfliser på gulv, dørcalling og god plass til smarte garderobeløsninger gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Stue:

Leiligheten har en romslig og tiltalende stue holdt i lyse og behagelige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i leiligheten. Stuen har god plass til sofa med tilhørende møblement, og er enkel å innrede. Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til en koselig balkong med ettermiddag-/kveldssol.

Kjøkken:

Ikea kjøkkeninnredning fra 2012 med med plater over benk. Innredningen består av takhøye overskap, integrert topp, ovn, micro, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Rommet er av god størrelse og det er godt med gulvplass som gjør matlagingen enklere med flere tilstede. Kjøkkenet fremstår som pent og er praktisk designet med god skapplass. I tilknytning til kjøkkenet er det en pen og luftig spisestue. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad:

Pent og stilrent baderom med fliser på gulv og vegger, downlights i tak for ekstra belysning, samt varme i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusjkabinett med fungerende steamfunksjon, radio og lys, servant med underskap, speil med ekstra belysning, høyskap og opplegg for vaskemaskin. Badet ble fornyet av nåværende eier for omtrent 6 år siden.

Soverom:

Leiligheten inneholder to fine soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Det andre soverommet fremstår som pent, og passer ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor. Her er det også god plass til både seng og garderobeskap.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming og varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Innflyttingstillatelse ble gitt den 25.09.1968.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette er ikke uvanlig for eldre eiendommer. Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av fasader datert 06.02.2002. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Følgende endringer fra opprinnelig planløsning:

Bad og WC er slått sammen.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Denne omhandler at Lørenskog Energiverk i 1986 fikk tillatelse til å føre opp en ny nettstasjon på borettslagets eiendom.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Øvre Bårlibakken brl.

Borettslaget består av 120 andelsboliger, fordelt på 4 bygninger med adressene, Vittenbergveien 34-40, Vittenbergveien 42-48, Vittenbergveien 50-56 og Gamleveien 252-258.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt ved skriftlig beskjed til styret.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.ovrebarlibakken.borettslag.net.

Bårlistua er et felles hus som brukes til sosiale sammenkomster m.m.

Fellesvaskeri i oppgangen. Det koster 10,- pr. vask/tørk.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Nye porttelefoner

2016: Rørfornying av samtlige avløpsrør

2014: Løpende vedlikehold. Felling av trær utenfor Vittenbergveien 50-56. Fartsdump mellom oppg. 40 og trapp ned til Strømmen Stadion. Balkonger: løst og råttent materiale byttet etter behov Vittenbergveien 34-56 (Bizzy Tømrer). Fjerning av trær og opprydding, grense mot nord (Dugnad). Grenseoppgang mot nord (Lørenskog Kommune).

Gjerde satt opp mot nord (Gan Gjerdeservice). Nytt toalett, Bårlistua. Nytt takbelegg på frittstående garasjerekke nedenfor oppg.50.

2013: Beiset frittstående garasjer og garasjeporter. Høytrykkspyling av alle søppelrom (Vaktmester Andersen).

2012: Oppussing av Bårlistua (Andresen & Far. Utelys, stolper (Laukas). Skiftet ut 7 ventilasjonsvifter (Aldrin).

Rensing av ventilasjonssystem (Power Clean). Oppussing av inngangspartier (utvendig) Gamleveien 252-258, med mer (Andresen & Far). Oppussing av inngangspartier (innvendig) Vittenbergveien 34-56 (Andresen & Far). Gjerde, Gamleveien (Gårdpass)

2011: Rydding av traktorgarasje og rivning av liten garasje.

Oppretting/reparasjon av gjerder. Hellelegging ved Vittenbergv. 34. Fjerning av ikke godkjente lekeapparater (Gårdpass). Utvendig beising (Andresen & Far) 2011.

2010: Tørkebåser (Lillestrøm Gjerdeservice). Asfaltering tørkebåser (Gårdpass. Brannslukkeapparat, brannteppe, røykvarsler (m/10 års batteri) innkjøpt til alle (Trygg og Sikker AS). Oppmerking av parkeringsplasser (A-merking).

Takpapp, Vittenbergv. 42-48 og 50-56 (ProTak).

2009: Lyssensorer i inngangspartier (Aldrin).

2008: Gammelt lekeapparat fjernet (Gårdsplass. Asfaltering (AB Asfalt). Kantstein, Gamleveien (Gårdpass). Gjerder (Lillestrøm Gjerdeservice). Takpapp, Gamlev. og Vittenbergv. 34-40 (ProTak). Vaskeautomat, Vittenbergv. 34-40 (DSI Systemer).

2005: Bygget 18 garasjer i rekke (Bergemoen Industrier).

2003: Rørspyling (Power Clean).

2001: Fasader teglstein, med mer.

Planlagte påkostninger:

- Grunnmurer må oppusses (budsjettert)

- 2% husleieøkning fra 01.01.18.

- Fortsette med utbytting av lysarmatureri fellesarealer innendørs.

- Bytte lysarmaturer i taket for inngngsparti utendørs.

- Flere anbud på porttelefon er innhentet. Dette blir installert med 7 års garanti.

- Det har vært ønskelig at styret innhenter pristilbud på oppgradering av sikriknsskap på vegne av beboere da det er rimeligere når flere bestiller samtidig. Andeleier må selv betale og settes opp på en liste.

Etter samtale med styreleder er det ikke planlagt større vedlikehold som medfører økt fellesgjeld eller felleskostnader de neste to årene. Det vil på sikt vurderes bytte av vinduer, men dette er kun på planleggingsstadiet.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndavklart og det er medlemmer som har meldt sin interesse.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål) i henhold til reguleringsplan 35-4-02 Øvre Bårlibakken datert 04.05.1965. Bestemmelsene omfattes av Lørenskog kommuneplan 2015-2026 og ble vedtatt 11. februar 2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Lampe over sofahjørne, skap på bad og reoler i garasje medfølger ikke salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.582,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, forretningsførsel, vaktmestertjenester, trappevask, grunnpakke kabel-tv og internett, betjening av fellesgjeld.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadenene fordeles slik:

Fellesutgifter: kr 2.632,-

Renter/avdrag: kr 950,-

Nåværende årlig strømforbruk er ukjent for selger, men opplyses å være på normalt nivå.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.127.983,-. Av dette beløpet utgjør kr 169.211,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Bårlibakken
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Fjellstad 0.2 km
Løvenstadtorget 1.1 km
Akershus universitetssykehus (Ahus) 1.2 km
Fjellhamar Brug 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 36.8 km
Sentralstasjon Oslo S 21.3 km
Jernbanestasjon Strømmen 1.5 km
Bussholdeplass Bårlibakken 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Strømmen stadion 0.8 km
Idrettsanlegg Slora grusbane 1.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Strømmen 1.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Lillestrøm 3.2 km

Steder av interesse

Skoler

Kurland skole (1-7 kl.) 1.6 km
Fjellhamar skole (1-7 kl.) 1.7 km
Hammer skole (8-10 kl.) 2.5 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 2.8 km
Lørenskog videregående skole 2 km
Strømmen videregående skole 2.5 km

Barnehager

Bårliskogen barnehage (1-6 år) 0.4 km
Kløverenga private familiebarnehage (1-3 år) 0.7 km
Gulsersens familiebarnehage 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømmen Storsenter 1.2 km
Kjøpesenter Lillestrøm Torv 3.7 km
Postkontor Coop Extra Løvenstad 1.3 km
Postkontor Coop Prix Strømmen 1.6 km
Apotek Boots apotek Strømsveien 1 km
Apotek Sykehusapoteket Lørenskog 1.1 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Meny Strømmen 1.1 km
Dagligvare Kiwi Nordbyhagen 1.1 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.1 km
Kiosk/video Narvesen Strømmen Kiosk 1.2 km
Bensin Shell Strømmen 1.2 km
Bensin Circle K Fjellhamar 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,6 %
Andel kvinner 51,4 %
Gj.snittalder menn 39,2 %
Gj.snittalder kvinner 44,1 %
Husholdninger med barn 27,4 %
Husholdninger uten barn 72,6 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 1262
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Bårlibakken 591 277

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 30.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Andreas Bygdås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?