Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 450 000,- for kr 2 450 000,-

Balkong ut mot stille gård

Utsyn fra balkong

Balkong

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Spiseplass på kjøkkendelen

Kjøkken

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2 med utgang til balkong

Soverom 2

Bad

Bad

Entré

Entré

Plantegning

Felles trappeoppgang

Felles bakgård for beboerne i borettslaget

Sitteplasser i bakgården til borettsalget

Torshov - Gjennomgående 3-roms med utgang til balkong mot bakgård - IN-ordning - Lav rente på felles lån

Vogts gate 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 500 000,-

Torshov - Gjennomgående 3-roms med utgang til balkong mot bakgård - IN-ordning - Lav rente på felles lån: Torshov - Gjennomgående 3-roms med utgang til balkong mot bakgård - IN-ordning - Lav rente på felles lån

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 11 035,-
Fellesgjeld:
Kr 1 190 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
61 / 62 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt og svært attraktivt beliggende på øvre del av Grünerløkka. Her bor du i Grünerløkkas urbane bydel med spennende butikker, mange hyggelige spisesteder og fine parker like i nærheten. Innen få minutters gange ligger alle Løkkas mest attraktive spise- og utesteder, som Villa Paradiso, The Nighthawk Diner, Fru Hagen, Aku Aku og Parkteateret. Sør-vest for Grünerløkka, rett over Akerselva, ligger nyutviklede og særdeles populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utelivssteder.

Nærområdet byr også på godt utvalg innen matforretninger med blant annet Rimi, Meny, Kiwi og Joker. Ringnes Park med butikker og kino er et par kvartal unna. Elixia treningssenter og en rekke andre treningssenter er innen kort avstand.

For øvrig er Grünerløkka en svært levende del av byen med et yrende byliv. Idylliske Birkelunden og Olaf Ryes plass, samt flotte grøntområder som Sofienbergparken og Akerselva med turstier fra Bjørvika til Maridalen, er blant utvalget innen tur og rekreasjon. Torshov er bare noen minutters gange i andre retning med store grøntarealer, spennende kulturliv og en mer rolig atmosfære.

Området tilbyr gode forbindelser til resten av Oslo gjennom offentlig kommunikasjon. Enkel adkomst til Sentrum, Blindern og Nydalen. 21 bussen stopper få minutter unna og bringer deg vestover til Bislett, Majorstua, Frogner og Aker Brygge, eller østover til Carl Berner og Hasle. 30 bussen tar deg raskt til sentrum eller Nydalen og Torshov. Trikk stopper rett rundt hjørnet(kun 1 minutt fra inngangsdøren) og er et såkalt 5 minuttersstopp der både linje 11, 12 og 13 stopper hyppig.

Noen trikkestopp unna finner man Sandakersenteret og "nye" Storo Storsenter med gode shoppingmuligheter og en rekke spennende butikker.

Adkomst

Enkel adkomst fra vogts gate 11. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 190 000,-

Totalpris

Kr 3 690 000,-

Felleskostnader

Kr 11 035,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1898

Soverom

2

Primærrom

61m2

Bruksareal

62m2

Tomt

250m2

KR-kode

531814

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vogts gate 11, 0474 Oslo

Gnr. 225, bnr. 326, i Oslo kommune.

Andelsnr. 3, Vogtsgate 11 Borettslag, org.nr. 985 827 745

Tomten

Eiet tomt på 250,9 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 71 kvm

Totalt bruksareal: 62 kvm

Totalt primærrom: 61 kvm

Primærrom:

Bad, entré, stue/kjøkken og 2 soverom: 61 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 6 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 29.05.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Gjennomgående og lys 3-roms leilighet med utgang til balkong. God planløsning der man har soverom ut mot stille felles bakgård for beboerne. God takhøyde i leiligheten, samt store vinduer som gir godt med naturlig lys.

Entré:

Entré med plass for ytterklær og sko. Dørcalling på vegg.

Stue:

Lys og hyggelig stue med store vindusflater. Det er god plass til stor sofagruppe og tv-seksjon. Parkettgulv i stuen og på kjøkkenet.

Kjøkken:

Åpen kjøkkenløsning mot stuen med komfyr med platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap med frysedel medfølger. Fliser mellom benkeplate og overskap. Det er en smart "kjøkkenøy" som gir ekstra oppbevaringsplass, og med barstoler så fungerer kjøkkenøyen som et fint spisested.

Bad:

Lyst flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, servant med underskap og dusjnisje. Fliser på gulv og vegger, malte flater i himling.

Soverom 1:

Romslig soverom med god plass til både dobbelseng og garderober. To store vinduer gir godt med lys. Rommet vender ut mot stille bakgård.

Soverom 2:

Soverom med plass for seng og garderobe. Vindu ut mot rolig bakgård. Fra soverommet er det utgang til romslig balkong mot rolig felles bakgård.

Oppvarming

Varmekabler i gulv bad og entre. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen er bygget i 1898 og renovert i 2003.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 23.09.1898, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det foreligger også ferdigattest på balkonger datert 29.09.2014.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet erklæringer/avtaler om vann og kloakk, forpliktelse til utbedring etter kommunale krav til

utbedringsstandard m.v.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vogtsgate 11 Borettslag.

Borettslaget består av 8 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, tlf. sr@usbl.no

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Foretatt påkostninger de senere år:

Bygget ble renovert i 2003 i følge forretningsfører.

Planlagte påkostninger:

Ingen vedtatt iht. protokoll per. 25.04.2018

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Leiligheten leies ut per i dag, men eier har bebodd leiligheten innenfor det siste året.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 11.035,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, drift- og vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, kabel-tv/Internett, forretningsfører etc.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr. 3.568,-

Renter IN: kr. 735,-

Lånekostnader: kr. 838,-

Lånekostnader: kr. 2.905,-

Avdrag IN: kr. 2.562,-

Tilleggsytelser: Kabel-TV/Internett: kr. 427,-

Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld på et boliglån. Dette vil medføre en reduksjon i felleskostnadene med kr. 3.297,-.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,-.

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.698.182,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.190.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kamilla Kaptan
Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?