Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 915 000,- for kr 3 915 000,-

Velkommen til visning i Vogts gate 44

Innbydende entré

Entré

Dropp

Murpeis i gang/spisestue

Peis

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Lyst kjøkken med store vinduer og heltre benkeplate

Peisovn i stuen gir god varme

Stue med gode solforhold

Stue

Rosett og stukkatur i taket

Stue

Peisovn med brannmur i skifersteinsplater

Stue

Stue

Utsikt oppover Torshov

Soverom

Soverom

Soverommet vender ut mot rolig bakhage

Utsikt fra soverommet

Bad

Bad

Bad

Baderomsinnredning fra 2017

Alternativ plantegning

Kart

Fasade

Fasade

2 minutters gange til trikken

Populære Grisen som nærmeste nabo

Trikkestallen med uteservering på sommerstid

Kulturhuset Soria Moria og restaurant Hva Skjer

Torshovparken

Torshovdalen på sommertid

Plantegning

Torshov

Vogts gate 44

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 700 000,-

Torshov: Sjarmerende 2-roms leilighet i hjertet av Torshov. 2 Peisovner, stukkatur og god takhøyde.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 245,-
Fellesgjeld:
Kr 92 515,-
AREAL (P-ROM / BRA)
56 / 56 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sjarmerende leilighet sentralt beliggende på Torshov. Her finner du de fleste fasiliterer og et godt kulturtilbud. Området kan by på de fleste fasiliteter med kort vei til yrende liv og spennende kulturtilbud; blant annet Soria Moria med konserter, bar/restaurant og teater, spisesteder og kafèer som Åpent Bakeri, Sagene Lunsjbar, Grisen spiseri (Vertshuset Oskar Braaten) og Trikkestallen. Her har de flott uteservering om sommeren og teater for de minste.

Gangavstand til Torshov Torg med dagligvare, apotek, postkontor og populære Mr. Fish. Kort vei også til Sandaker senter med vinmonopol og et bredt utvalg butikker. Fra leiligheten kommer man seg raskt rundt i byen. 20-bussen stopper et par minutters gange fra leiligheten og tar deg til majorstuen på 11 minutter. Med trikken er du ved Jernbanetorget på 12 minutter.

Det er også et godt tilbud av treningssentre i området, med Myrens Sportsenter (med Klatreverket), Sats Sagene og Elixia Ringnes Park. Kort vei til hyggelige parkområder. Torshovparken som brukes til bla grilling, sommerleker, soling, piknik, aking om vinteren m.m. I tillegg er det kort vei til Torshovdalen med Tuftepark og hyggelige friområder langs hele Akerselva.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Nærmeste holdeplass for kollektiv transport er Torshov trikkestopp. Derfra er det ca 2 minutters gange til leiligheten. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 700 000,-

Fellesgjeld

Kr 92 515,-

Totalpris

Kr 3 792 515,-

Felleskostnader

Kr 3 245,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

4

Byggeår

1897

Soverom

1

Primærrom

56m2

Bruksareal

56m2

Tomt

438m2

KR-kode

53184

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vogts gate 44, 0474 Oslo

Gnr. 225, bnr. 353, snr. 16 i Oslo kommune.

Tomten

Festet tomt på 438 kvm. Tomten er fellesareal.

Festeavgiften utgjorde i 2016 kr 106.859,- for hele sameiet. Fordelt på sameiebrøk blir dette kr 4.556,- per år for denne seksjonen.

Festeavgiften kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen, og neste regulering blir i år 2020.

Festeavtalen utløper 01.10.2080.

Grunneier har ikke forkjøpsrett. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke. Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Torshov har et godt tilbud av kommunale ladestasjoner for elbil. Nærmeste ladestasjoner finnes i Sandakerveien, Trøndergata og Omsens gate. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 62 kvm

Totalt bruksareal: 56 kvm

Totalt primærrom: 56 kvm

Primærrom:

Entré/gang, bad/wc, kjøkken, stue, spisestue, soverom: 56 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i trappegangen utenfor leiligheten på ca 1 kvm og en kjellerbod på ca 6,6 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.02.2018 utført av Håkon Hosle i Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i murverk med etasjeskillere i trebjelkelag. Grunnmur i murkonstruksjon anntatt fundamentert på faste/komprimerte masser eller flåte.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Sjarmerende 2-roms leilighet i hjertet av Torshov. God takhøyde (3 meter i stue og kjøkken), peisovn, stukkatur og bred 1-stavs parkett i hele leiligheten.

Entré:

Innbydende entré med rom for sko og yttertøy. Fra entréen er det inngang til soverom og bad, før man kommer videre inn til kjøkkenet.

Stue:

Lys og åpen stue med god takhøyde. Smartpanelplater på veggene, stukkatur og rosett i taket. Store vinduer med morgensol og fin utsikt oppover Torshov. Brannmur i skifterstein og peisovn som gir god varme.

Kjøkken/spisestue:

Lyst kjøkken med integrerte hvitevarer, flislagt bakvegg og heltre benkeplate. Benkeplate ble pusset ned og oljet i 2018. Vinduer sørger for godt med lys inn på kjøkkenet. Murpeis sørger for godt med varme til spisestuen. Ved å flytte kjøkkenet kan man etablere et ekstra soverom i leiligheten. Det er ikke gjort videre undersøkelser på omfang/kostnader forbundet med endringer. Etablering av ekstra soverom vil gi leiligheten en utleieverdi på ca kr 16.000,-/mnd. Se vedlagt alternativ plantegning.

Bad:

Romslig bad bestående av heltre benk med servant, innfliset speil med overlys vegghengt toalett, dusjhjørne med regndusj og svingbare glassdører samt opplegg for vaskemaskin. Baderom ble modernisert i 2017 med ny innredning, downlights, avtrekksvifte og nye fuger.

Soverom:

Soverommet vender inn mot rolig og hyggelig bakhage. Skyvedørsgarderobe, hjørneskap og plassbygget sjenk sørger for godt med garderobeplass.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner, varmekabler på badet og peisovn både i stuen og på kjøkkenet. Varmtvannsbereder er plassert i hjørneskap på kjøkkenet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1897, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Siden siste godkjente plantegniner i forbindelse med reseksjonering av sameiet i 2000 har følgende endringer på leilighetens plansløsning blitt gjort: Tidligere kjøkken er omgjort til soverom. Kjøkkenet er flyttet til tidligere baderom, og bad er flyttet til tidligere bod/omkledningsrom. En mindre bod er fjernet for å gi større plass i entré. Dagens stue var opprinnelig soverom. Selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Disse endringene er ikke omsøkt hos Plan- og bygningsetaten.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 62941, tinglyst 25.10.2000, type heftelse: Festekontrakt.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst én servitutt på sameiets eiendom. Denne omhandler bruksendring av to leiligheter i andre etasje fra forretning til bolig. Servitutten vil ikke ha noen betydning for denne leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Vogts gate 44 med sameiebrøk 535/12547.

Sameiet består av 16 leiligheter og 4 næringsseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017 - Rehabilitering av kjelleren med nytt avfuktersystem, forbedret ventilasjon, nytt elektrisk anlegg og nye vannrør.

2016 - Estetisk oppussing av oppganger.

Det er vedtatt at callinganlegg skal skiftes ut. Dette vil bekostes med oppsparte midler. Per tid er det ingen planlagte påkostninger som vil føre til økning i fellesutgiftene. Det vil på årsmøtet bli tatt opp muligheter for å få lagt inn fibernett til sameiet.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 18.01.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Alle lamper på soverommet og taklampe i stuen medfølger ikke ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.245,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-tv, trappevask, forsikringer, kommunale avgifter, festeavgift, drift og vedlikehold, honorarer, mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.02.2018 med en økning i avgift for kabel-tv på kr 11,-.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 3.005,-

Kabel-tv: kr 240,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 10.000,-pr. år. / 8.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.893.809,-.

Av dette beløpet utgjør kr 92.515,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Torshov Rode 2
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Torshovteatret 0.3 km
Ringen kino 0.7 km
Advokat Dehlis plass 0.7 km
Sæveruds plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 3.3 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Sinsen T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.2 km
Bussholdeplass Torshov 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Golfsenteret 0.3 km
Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.4 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.3 km
Treningssenter FitFactory Grünerløkka 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.1 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.5 km
Foss videregående skole 1 km
Hersleb videregående skole 1.8 km

Barnehager

Lykketrollet familiebhg - Vogts gt. 0.1 km
Sagene barnehage (1-5 år) 0.2 km
Oskar Braaten barnehage (3-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.6 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.2 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.2 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.9 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.2 km
Apotek Vitusapotek Sandaker 0.6 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.6 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Torshov 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Presidentgate 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Torshovgaten 0 km*
Kiosk/video Deli De Luca Torshov 0.1 km*
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.1 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 33,9 %
Gj.snittalder kvinner 32,4 %
Husholdninger med barn 14,2 %
Husholdninger uten barn 85,8 %
Gj.snitt byggeår 1992
Gj.snitt tomtestørrelse 187
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Torshov Rode 2 2127 1215

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.450,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?