Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 710 000,- for kr 2 710 000,-

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Vollasvingen 27!

Velkommen inn!

 

 

 

 

 

Her vil du trives!

Koselig med peis på kalde vinterskvelder.

Store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys.

 

Stue

 

Nyt frokost i rolig omgivelser og uten innsyn.

God plass til spiseplass ved kjøkken.

 

Lekkert kjøkken fra Kvik

Kjøkken med integrerte hvitevarer.

Bad

Bad

Bad

 

Hovedsoverom

Hovedsoverom med garderobeskap

Soverom nr. 2, yppelig gjesterom, barnerom eller kontor

Terrasse med en liten hageflekk

 

 

Terrasse

Inngangspartiet

Lekeplass

Carport med tilhørende bod

Plantegning

Bjørkelangen/Vollatunet - BEKLAGER, LEILIGHETEN ER SOLGT - VISNING AVLYST.

Vollasvingen 27

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 590 000,-

Bjørkelangen/Vollatunet - BEKLAGER, LEILIGHETEN ER SOLGT - VISNING AVLYST. : Bjørkelangen/Vollatunet - BEKLAGER, LEILIGHETEN ER SOLGT - VISNING AVLYST.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 590 000,-
Felleskostnader:
Kr 900,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Vollasvingen 27 er en attraktiv eierleilighet i første etasje med 12 kvm vestvendt platting på populære Vollatunet. Leiligheten ligger i et populært og nyere boligfelt på Bjørkelangen, i Aurskog-Høland kommune. Fra terrasse er det utsikt mot naturomgiverser, jorder og grøntareal.

Skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, servicetilbud, idrettsanlegg og resturanter finner du kun en liten spasertur unna leiligheten. Her passer det yppelig å bo for de som er interessert i å bo i rolige og barnevennlige omgivelser, samtidlig med gåavstand til det meste av det Bjørkelangen har å by på.

Bjørkelangen er i stadig utvikling og er stadig i vekst. Aurskog-Høland kommune har bygget en ny miljøvennlig 1-10 skole med stor kultursal og kulturskole for hele kommunen på Bjørkelangen, som nettopp har åpnet. Skolen inneholder flerbrukshall og fritidsklubb for de minste. Den nye skolen har en kapasitet til cirka 660 elever. Barneskoledelen vil være adskilt fra ungdomsskolen.

På Bjørkelangen er det to videregående skoler med et bredt utvalg av linjer.

Ett nytt helsehus står snart klart i sentrum, med planlagt innflytning i 2018. Her vil du kunne finne blant annet legevakt, kommunal akutt døgnenhet, tannlege, helsestasjon, fysioterapi og en rekke andre tilbud, i samme bygning som Bjørkelangen sykehjem.

Det er igangsatt bygging av ny svømmehall like ved rådhuset, som ligger i sentrum av Bjørkelangen. Når svømmebassenget er ferdig etablert, vil det gi kommunens innbyggere et stort løft i tjenestetilbudet. Svømmehallen skal være klar til skolestart i 2018, samtidig som den nye skolen er klar.

Like ved Bjørkelangen videregående skole ligger Bjørkelangen sportshall. Det er stor satsning på idretten på Bjørkelangen, og har tilbud innen fotball, håndball, allidrett, sykling, svømming og friidrett. Ikke langt unna sportshallen finner du to treningssenter, Trento og Avancia.

I nærområdet er det lekeplasser, gapahuker og gode turstier. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper og på Bjørkelangen finner du Dalhauglia hopp og alpinsenter, som kan friste med hoppbakker og alpinbakke.

På varme sommersdager kan Røytjern være et fint sted å være, hvor det er bade- og fiske brygge, samt badestrand. Røytjern ligger kun ca. 5 minutter fra boligen med bil.

Bjørkelangen har godt og variert utvalg av servicetilbud. Bjørkelangen Torg ble AMFI-senter i desember 2013 og er et nytt, moderne kjøpesenter midt i hjertet av trivelige Bjørkelangen. Senteret har to etasjer med mote, sko, frisør, interiør, apotek, dagligvare, fritid, lek og læring. I tilknytning til AMFI Bjørkelangen Torg finner du Bjørkelangen Senter og den hyggelige gågata. Alt i alt er det over 50 butikker på Bjørkelangen, samt kafè og resturanter.

Foretrekker du et annet service tilbud, er kun ca. 50 minutter å kjøre til Sverige, hvor du kan gjøre en hyggelig handel enten i Charlottenberg eller Töcksfors. Du kommer deg raskt til Lillestrøm med bil eller buss, og Bjørkelangen stasjon er kun et par minutters spasertur unna boligen. Det tar deg ca. 50 minutter å kjøre til Gardermoen, og 35 minutter til Lillestrøm. I Lillestrøm er kollektivtilbudet godt, hvor du kan ta deg videre til Oslo Sentralstasjon og Gardermoen med en togtid på kun 10 minutter. Det er togstasjoner på Blaker og Fetsund, som er lette å benytte seg av dersom du ikke ønsker å ta buss/bil til Lillestrøm.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-10 kl. Bjørkelangen skole

Vgs. Bjørkelangen videregående skole

Vgs. Kjelle videregående skole

Barnehager:

Bhg. Burholtoppen barnehage

Bhg. Kjelle gårdsbarnehage

Bhg. Festningsåsen barnehage

Det er ihht. reguleringsplan for Vollajordet datert 31.01.2008 avsatt plass til barnehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Adkomst fra Oslo: Følg E6 mot Trondheim. Ta av mot 159 Lillestrøm, og kjør gjennom Rælingstunnelen. I rundkjøringen etter Rælingstunnelen, ta andre avkjørsel over brua, og følg deretter 159 Fetsund. Følg denne veien frem til første rundkjøring. Ta opp på Riksvei 22 mot Fetsund. Følg Riksvei 22 helt frem til du kommer over Fetsundbrua. Videre følg skilt mot Bjørkelangen og inn på Riksvei 170. Følg denne veien i ca. 30 km. Når du kommer inn til Bjøkelangen - fortsett veien forbi videregående og rundkjøringen. Etter rundkjøringen, kjører du noen hundre meter, før du skal svinge inn til høyre og inn i Einerhaugveien. På Einerhaugveien kjører du i ca. 200 meter, før du finner Vollatunet på venstre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 590 000,-

Felleskostnader

Kr 900,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2017

Soverom

2

Primærrom

64m2

Bruksareal

67m2

Tomt

136m2

KR-kode

581813

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vollasvingen 27, 1940 Bjørkelangen

Gnr. 73, bnr. 444, snr. 5 i Aurskog-Høland kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.255,9 kvm som tilhører sameiet. Tomten i sameiet er opparbeidet med asfalterte adkomstveier og gjesteparkering, samt en del grøntarealer.

Denne seksjonen har i tillegg egen tomt på 136,3 m² ihht. seksjoneringen med hageparsell som eier har vedlikeholdansvar for.

Parkering

Carport med tilhørende uisolert bod. Gjesteparkering på sameiets tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 74 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entrè/gang, bad, stue/kjøkken og to soverom: 64 kvm

Sekundærrom:

Innvendig bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en uisolert bod på ca. 5 kvm bak carport.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.04.2018 utført av Jo Henrik Stigen.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere denne flotte leiligheten på Vollatunet. Leiligheten holder en god standard med parkett på alle gulv, bortsett fra bad og entrè. Bo i rolige omgivelser med terrasse vestvendt, og nyt gode solforhold på sommerstid når solen kommer ca kl. 14.00. Platting og levegg ble bygget sommeren 2017. Utsikt mot grøntområder, uten innsyn. Leiligheten har en god planløsning som appellerer til de fleste, og har en gjennomgående stil.

Velkommen inn!

Romslig entrè med god plass til å henge fra seg yttertøy, og ha en oppbevaringskommode.

Stuen og kjøkken ligger i åpen løsning og oppleves som et hyggelig allrom. Det er god plass til en koselig sofakrok og spisebord. Vinduene ut mot grøntområdene er store og slipper inn godt med naturlig lys. I stuen er det peisovn som gir en god stemning, og er koselig å ha på kalde vinterskvelder.

Kjøkkenet er fra kvik med hvit glatt kjøkkeninnredning med laminert benkeplate. Integrerte hvitevarer som følger med boligen. Det er bak stekeplate og kjøkkenvask satt opp glassplate.

Tidsriktig bad med brune fliser på gulv. Innredningen består av underskap med servant, overskap med speil og dusjhjørne med svingbare dører. Det er opplegg for vaskemaskin/oppvaskmaskin.

Leiligheten har to soverom. Soverommene ligger plassert i leilighetens ene ende. Hovedsoverommet er malt i moderne farge og har godt med garderobeskap som vil følge boligen. Ytterligere lagringsplass finnes i innvendig bod og bod bak carport.

Tilvalg på leiligheten:

- Det ble endret farge på fliser og fug på bad og entrè.

- Baderomsinnredning ble endret fra 60 cm til 120 cm.

- På kjøkken: kjøkkenvask og kran ble oppgradert. Håndtak ble endret og kjøleskapet ble innebygd.

Velkommen på visning, her vil du trives!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner, varme i gulv på bad og entre. I stuen er det peis. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.02.2018. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser og servitutter.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Vollasvingen 2 sameie, med sameiebrøk 68/1088.

Sameiet består av 16 leiligheter.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt. Den som ønsker å holde husdyr plikter å undersøke med sine naboer og øvrige beboere som vil kunne bli berørt av husdyrholdet, om dette er akseptabelt og ta hensyn til dette.

På terrasser og verandaer skal det ikke brukes kullgrill, men elektriskgrill eller gassgrill.

Det foreligger ingen planlagte påkostninger/utbedringer i sameiet.

Det er ikke utført noe vedlikeholdarbeid siden innflytning.

Informeres om at det ikke er gjennomført 1.års befaring av eiendommen pr. 12.04.2018.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Selger klaget etter innflytning på støy inn i leiligheten. Sameiet har i perioden fram til nå opplevd at flere av seksjonseierne har reagert på at det er unormalt lytt mellom leiligheten. Sameiets årsmøte i 2018, stemte for at styret engasjerte en tredjepart, til å foreta trinnlydmåling. Målingen ble utført vertikalt mellom leilighetene 5 (gjeldende) og 13. Styret opplyser at målingen viser at nivået er over hva som er anbefalt lydnivået. Styret har sendt brev 09.04.2018 til byggherre, med krav om at byggherre sørger for tilsvarende målinger for de øvrige leilighetene i sameiet for egen regning, samt dekke de kostnadene som sameiet har hatt med denne målingen. Videre må utbygger foreta utbedringene som må til for å tilfredsstille Norsk Standard. Styret har ikke fått tilbakemelding fra byggherre pr. 12.04.2018.

Dokumenter for sameiet, brev sendt til utbygger og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Vollajordet datert 31.01.2008 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 31.01.2008, rev 12.02.2008 og 26.01.2009.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Lampe som henger over spisebordet, og hyller som er montert på vegger vil ikke følge boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.963,75,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendommen er fritatt for eiendomsskatt i 2018 og 2019.

Fellesutgiftene er kr 900,- pr. mnd. og inkluderer: forvaltning, utvendig forsikring, drift og vedlikehold som ikke gjelder den enkelte bruksenhet.

Fellesutgiftene fastsettes hvert år på sameiemøtet som skal holdes innen utgangen av april og ble sist justert 15.02.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 8.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Romerike bredbånd/GET som leverandør av kabel-tv/fiber og har avgift på kr 429. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Romerike bredbånd som leverandør av internett, og 25/25 mbit har en avgift på kr. 449. pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.655.99,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Aurskog-Høland
Grunnkrets Bjørkelangen Vest
Kirkesogn Bjørkelangen

Steder i nærheten

Rådhuset 0.8 km
Bjørkelangen kirke 0.9 km
Bliksrud industriområde 1.4 km
Eidsverket 2.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 58.4 km
Jernbanestasjon Blaker 23.4 km
Bussholdeplass Einerhaugen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sportssentret Bjørkelangen 0.5 km
Idrettsanlegg Bjørkelangen sportshall 0.9 km
Treningssenter Trento Bjørkelangen Express 1.3 km
Treningssenter Avancia Xpress Bjørkelangen 1.3 km

Steder av interesse

Skoler

Bjørkelangen skole (1-10 kl.) 1 km
Bjørkelangen videregående skole 0.9 km
Kjelle videregående skole 2.8 km

Barnehager

Burholtoppen barnehage (0-5 år) 0.5 km
Kjelle gårdsbarnehage (0-6 år) 2.7 km
Festningsåsen barnehage (0-6 år) 3.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bjørkelangen Senter 1 km
Kjøpesenter Bjørkelangen Torg 1.2 km
Postkontor Kiwi Bjørkelangen 1.2 km
Postkontor Aurskog post 10.7 km
Apotek Boots apotek Bjørkelangen 1 km
Apotek Apotek 1 Bjørkelangen 1.2 km
Vinmonopol Bjørkelangen Vinmonopol 1 km
Dagligvare Rema 1000 Bjørkelangen 1 km
Dagligvare Coop Extra Bjørkelangen 1.2 km
Kiosk/video Mix Tippehjørnet 1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Bjørkelangen 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Bjørkelangen 0.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,5 %
Andel kvinner 50,5 %
Gj.snittalder menn 39,8 år
Gj.snittalder kvinner 40,9 år
Husholdninger med barn 35,1 %
Husholdninger uten barn 64,9 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 881
Område Personer Husholdninger
Kommune: Aurskog-Høland 16162 7261
Grunnkrets: Bjørkelangen Vest 1476 633

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 28.750,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?