Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 375 000,- for kr 3 375 000,-

Lys og tiltalende 2-roms hjørneleilighet med sentral beliggenhet. Balkong - Nytt bad 2016 - Mulig P-leie - V.v inkludert

Romslig og pen hjørnestue med utgang til balkong på ca 5 kvm.

God plass til både sittegruppe og spisestue i stuen

Stue

Stue

Stue

Lys fra to sider av stuen gir godt med naturlig lys inn i leiligheten

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Fra stuen er det utgang til balkongen

Hjørnebalkong på ca 5 kvm med plass til sittegruppe.

Balkong

Utsyn fra balkongen

Fra stuen er det inngang til separat kjøkken

Mot kjøkken

Praktisk kjøkken med Ikea innredning fra 2005. Integrerte hvitevarer som kjø-/fryseskap og oppvaskmaskin (40 cm).

Fronter i hvit høyglans og frostet glass. Laminert benkeplate med fliser over benk.

Kjøkken

Kjøkken

Lekkert flislagt bad pusset opp i 2016 i regi av borettslaget.

Plass til 40 cm vaskemaskin på badet

Grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Innfellbare dusjvegger i glass og servantskap med skuffer og overskap med lys. Downlights i tak og varme i gulv.

Bad

Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og garderobeskap

Soverom

Soverom

Soverom

Fin og romslig entré med god garderobeplass

Entré

Entré

Entré

Fasade - leiligheten ligger på hjørnet i 2.etasje

Fasade

Plantegning

Torshov

Vossegata 18 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 280 000,-

Torshov: Lys og tiltalende 2-roms hjørneleilighet med sentral beliggenhet. Balkong - Nytt bad 2016 - Mulig P-leie - V.v inkludert

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 280 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 940,-
Fellesgjeld:
Kr 212 966,-
AREAL (P-ROM / BRA)
45 / 45 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget sentralt og attraktiv område på Torshov, i gangavstand tl de fleste fasiliteter. På Torshov er det flere handle- og servicetilbud, park- og grøntarealer, hyggelige bevertningssteder, godt offentlig kommunikasjonstilbud, m.m. gangavstand til Grünerløkka og nærhet til sentrum.

Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Soria Moria, med konserter, bar/restaurant og teater. Området kan også friste med en rekke spisesteder og caféer, nye Jewel of India, Åpent Bakeri, tapas, sushi, osv. Grisen og Trikkestallen er to velkjente spisesteder med uteserveringer sommerstid.

Gode handlemuligheter med butikker som Coop Extra, diverse grønnsaksbutikker og slakter Strøm-Larsen, samt døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven. Søndagsåpne butikker som Bunnpris i Presidentgata og Joker i Vogts gate. 10 minutter unna ligger Storo Storsenter med butikker og serveringssteder, et flott alternativ til sentrum. Flere parker i nærmiljøet med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter som Torshovparken og Torshovdalen, i tillegg til Myrens Sportssenter med treningssenter, squash, klatrevegg og golfsenter. Akerselva med omkringliggende grøntområder i gangavstand fra leiligheten. Kort vei til Oslo sentrum, og enkel adkomst til Blindern og Bi Nydalen. I tillegg er det kort gangavstand til offentlig kommunikasjon (3 trikkelinjer - 11, 12 og 13, 2 busslinjer - 20 og 30).

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 280 000,-

Fellesgjeld

Kr 212 966,-

Totalpris

Kr 3 492 966,-

Felleskostnader

Kr 3 940,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1967

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

45m2

Bruksareal

45m2

KR-kode

41.18138

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vossegata 18 A, 0475 Oslo

Gnr. 225, bnr. 377 i Oslo kommune.

Leil.nr. 201, andelsnr. 13, Vosseløkka Borettslag, org.nr. 948 471 752

Tomten

Eiet tomt på 1.727 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslaget har p-plasser som leies ut etter ventelister, hvor beboerne blir prioritert fremfor eksterne leietakere.Parkeringsplassene ligger utendørs og under tak.Ifølge informasjon fra styreleder er det pr 28.01.19 1 ledig plass og altså ingen venteliste. Parkering koster kr 300,- per mnd. + et etableringsgebyr på kr 649,-.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 51 kvm

Totalt bruksareal: 45 kvm

Totalt primærrom: 45 kvm

Primærrom:

Entré, bad, stue , kjøkken, soverom: 45 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca 4 kvm på loft, samt skap i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.01.2019 utført av Kjetil Nilsen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med grunnmur i betong. Støpte betongdekker. Bærende konstruksjon i betong innfelt med murverk, utvendig pusset og malt fasade. Yttertak i betongkonstruksjon antatt tekket med papp.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. I rapporten er et i hovedsak gitt TG1. Det er gitt TG2 på vinduer basert på alder, og på innvendige gulv grunnet noe slitte overflater.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og tiltalende hjørneleilighet med praktisk planløsning på populære Torshov. Leiligheten fremstår som romslig og luftig med generelt god standard. Nytt flislagt bad i 2016 i regi av borettslaget.

Entré/gang:

Innbydende, lys og romslig entré, her får man umiddelbart inntrykk av at dette er en gjennomgående lys og velholdt leilighet. God plass til sko og yttertøy i plassbygd stort garderobeskap.

Bad:

Lekkert flislagt bad pusset opp i regi av borettslaget i 2016. Servantskap med overskap med speil med overlys og integrerte lys. Innfellbare dusjvegger i glass og vegghengt toalett. Downlights i tak. Elektrisk gulvvarme på badet. Opplegg og plass til en 40 cm bred toppmatet vaskemaskin badet. Det er også fellesvaskeri i oppgangen og bruk er inkludert i fellesutgiftene.

Stue:

Meget lys og luftig stue med god plass til sittegruppe og spiesbord. Store flotte vindusflater som slipper inn mye naturlig lys fra to sider av leiligheten. Utgang til flott balkong på ca. 5 m² med plass til sittegruppe. Fine solforhold fra ca.9-11 og 13-16 om sommeren.

Kjøkken:

IKEA kjøkkeninnredning fra 2005 med god oppbevaringsplass og smarte løsninger. Fronter i hvit høyglans og frostet glass. Laminert benkeplate med innfelt servant. Kjøkkenventilator med kullfilter. Opplegg for komfyr. Integrert kjøl/frys og oppvaskmaskin 40 cm. Fliser over kjøkkenbenk. Innfelt lysarmaturer under overskap.

Soverom:

Innbydende og luftig soverom med god plass til stor dobbeltseng. Gode oppbevaringsmuligheter i garderobeskap.

Leiligheten er godt vedlikeholdt med god standard.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. Varmtvann er inkludert i fellesutgiftene.Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.11.1972, samt for rehabilitering av bad datert 18.04.2017. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 7 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet Oslo kommunes vann- og kloakkreglement, adkomstrett for Østgaardsgt.34 og 36 og bestemmelser om garajse/parkering. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vosseløkka Borettslag.

Borettslaget består av 48 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS

Dugnad må påregnes.

Fellesvaskeriet er i oppgang A.

Sykkelparkering.

Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.

Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste med Coor Eiendomsdrift.

Borettslaget har avtale med Renhold Senter AS.

Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenr 87392549.

Foretatt påkostninger de senere år:

2018: Kontroll av el-anlegg, installert lyssensor i garasjen, fasadevask og utredning og tilstandsrapport av taket.

2016/17: Rørfornying og renovering av bad i regi av borettslaget.

2015 Renset ventilasjonsanlegg

2013/14: Kontroll og utbedring av elektrisk anlegg, samt oppfølging av avvik i sikringsskapene.

Malt vinduskarmene og renset balkong-dekkene. Søppelrommene rengjort. Trappeoppganger bonet

2013: Fasader ble oppmalt.

2012: Nye pulverapparater til alle leiligheter. Rens ventilasjonsanlegget og vindusventiler alle leiligheter

2011: Nytt porttelefonsystem. Nye seriekoplete røykvarslere i alle oppganger, loft og vaskekjeller og nye brannslukningsapparater utplassert på fellesarealene

2008: Ny varmtvannsbereder

2006: Malt oppganger, vaskerom og søppelrom. Utbedring av sykkelbod.

2005: Elektrisk anlegg ble oppgradert; nye stigeledninger, hovedtavle og sikringsskap. Utskiftning av postkasser.

2002: Fasadeoppussing og balkongutbygging

Planlagte påkostninger: Ifølge e-post fra styreleder 28.01.19 er det ikke planlagt noen store prosjekter den nærmeste tiden.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten parallellutlyses av OBOS. Se www.obos.no for mer informasjon om meldefrist osv.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Ny kommuneplan 2015 (Oslo mot 2030) ble vedtatt 23.09.2015 og helt eller delvis opphever tidligere reguleringsplaner.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Medio april eller etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger boligen.

Lysekrone i stue medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.940,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-TV og bredbånd fra GET, trappevask, fellesvaskeri, forretningsførsel, vaktmestertjeneste, felles gårdsforsikring, kommunale avgifter, nedbetaling av andel fellesgjeld, samt borettslagets øvrige driftsutgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.500- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Grunnpakke tv og internett er inkludert i felleskostnadene.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.187,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.501.185,- Av dette beløpet utgjør kr 212.966,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Evt. innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Torshov Rode 9
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Sæveruds plass 0.6 km
Carl Berners plass 0.8 km
Freiaparken 0.8 km
Torshovteatret 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.6 km
Sentralstasjon Oslo S 3.5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane Carl Berners plass T-banestasjon 0.9 km
Trikk Torshov 0.7 km
Buss Torshovparken 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.4 km
Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.6 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.7 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.5 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.8 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.5 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.9 km
Foss videregående skole 1.1 km
Hersleb videregående skole 1.8 km

Barnehager

Torshovgata barnehage (0-6 år) 0 km*
Oskar Braaten barnehage (3-6 år) 0.3 km
Barnas Hus barnehage (0-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 1 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.3 km
Postkontor / post i butikk Rema 1000 Torshov 0.7 km
Postkontor / post i butikk Rodeløkka Postkontor 0.8 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.7 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.7 km
Vinmonopol Vinmonopolet Carl Berner 0.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1 km
Dagligvare Coop Extra Vossegata 0.2 km
Dagligvare Joker Dælenenggata 0.3 km
Kiosk Lotus Storkiosk 0.4 km
Kiosk Mix Torshov Tippestue 0.5 km
Bensinstasjon Shell Sinsen Dag og Natt 0.6 km
Bensinstasjon 1-2-3 Trondheimsveien 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,1 %
Andel kvinner 45,9 %
Gj.snittalder menn 39 år
Gj.snittalder kvinner 37,9 år
Husholdninger med barn 11 %
Husholdninger uten barn 89 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 224
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Torshov Rode 9 1241 863

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 37.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Kunderabatt foto inkl.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Jan Egil Røttingsnes
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?