Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 820 000,- for kr 2 820 000,-

Velkommen til visning

Plass til dobbeltseng

Stue med mulighet for alkove

Stue med utgang til solrik balkong

Stue

Stue

Store vinduer uten innsyn

Halvøy med barløsning

Kjøkken

Godt med skap- og benkeplass

Hele leiligheten ble pusset opp i 2008

Kjøkken

Kjøkken

Bad totaloppusset i 2008

Bad

Balkong

Stor og solrik balkong

Lite innsyn

Utsikt

Fasade

Fasade

Bakhage

Kart

Plantegning

Torshov - Lys og innbydende 1-roms leilighet oppusset i 2008 | Stor vestvendt balkong | Lave fellesutgifter |Garasjeleie

Vossegata 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 500 000,-

Torshov - Lys og innbydende 1-roms leilighet oppusset i 2008 | Stor vestvendt balkong | Lave fellesutgifter |Garasjeleie: Torshov - Lys og innbydende 1-roms leilighet oppusset i 2008 | Stor vestvendt balkong | Lave fellesutgifter |Garasjeleie

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 500 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 541,-
Fellesgjeld:
Kr 9 110,-
AREAL (P-ROM / BRA)
27 / 27 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget sentralt og attraktiv område på Torshov, i gangavstand fra de fleste fasiliteter. På Torshov er det flere handle- og servicetilbud, park- og grøntarealer, hyggelige serveringssteder, godt offentlig kommunikasjonstilbud, m.m. Gangavstand til Grünerløkka og nærhet til sentrum. Leiligheten ligger sørvestvendt. Eiendommen er skjermet fra støy.

Mangfoldig og spennende kulturtilbud i området med blant annet Soria Moria med konserter, bar/restaurant og teater. Området kan også friste med en rekke spisesteder og caféer, Jewel of India, Åpent Bakeri, tapas, sushi, osv. Grisen og Trikkestallen er to velkjente spisesteder med uteserveringer på sommerstid.

Gode handlemuligheter med butikker som Coop Extra, diverse grønnsaksbutikker og slakter Strøm-Larsen, samt døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven. Søndagsåpne butikker som Bunnpris i Presidentgata og Joker i Vogts gate. Kort vei til Storo Storsenter med butikker og serveringssteder, et flott alternativ til sentrum. Flere parker i nærmiljøet med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter som Torshovparken og Torshovdalen, i tillegg til Myrens Sportssenter med treningssenter, squash, klatrevegg og golfsenter. Akerselva med omkringliggende grøntområder i gangavstand fra leiligheten. Kort vei til Oslo sentrum, og enkel adkomst til Blindern og Handelshøyskolen BI. I tillegg er det kort gangavstand til offentlig kommunikasjon (3 trikkelinjer - 11, 12 og 13, 2 busslinjer - 20 og 30).

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Nærmeste holdeplass med kollektiv transport er Torshovparken. Her stopper buss nr. 20 og 30. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 500 000,-

Fellesgjeld

Kr 9 110,-

Totalpris

Kr 2 509 110,-

Felleskostnader

Kr 1 541,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

1967

Garasje

Ja

Primærrom

27m2

Bruksareal

27m2

Tomt

2079m2

KR-kode

531833

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Vossegata 24, 0475 Oslo

Gnr. 225, bnr. 383, snr. 23 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.079 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Sameiet har 25 parkeringsplasser i garasje og 12 parkeringsplasser i bakgård. Plassene leies ut både til interne og eksterne. Dersom det ikke er ledige plasser etableres venteliste for de som er interessert. Priser for parkeringsplass ute er kr. 183,- pr.mnd, og for garasje er prisen kr. 440,- pr.mnd.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Det er kommunale ladestasjoner for elbil i Vossegata, like utenfor leiligheten. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 31 kvm

Totalt bruksareal: 27 kvm

Totalt primærrom: 27 kvm

Primærrom:

Entré, bad, stue/kjøkken: 27 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca 2 kvm og en loftsbod på ca 4 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Sven Landell. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lys og innbydende 1-roms leilighet med utgang til stor vestvendt balkong med gode solforhold. Hele leiligheten ble pusset opp i 2008.

Entré:

Leilighetens entré er adskilt fra stuen med et romslig garderobeskap som også fungerer som romdeler. Her er det god plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Fra entréen er det dør til badet, og inngang til resten av leiligheten.

Bad:

Flislagt bad med varmekabler totaloppusset i 2008 i regi av nåværende eier. Badet er av god størrelse i forhold til leiligheten. Badet består av vegghengt toalett, servant med underskap og speilskap, dusjkabinett med skyvedør og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:

Kjøkken med mørke, lakkerte skapfronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet består av integrerte hvitevarer og ventilator med kullfilter. Praktisk halvøy med bar-løsning for spisebord.

Stue:

Stue med plass til sofa, tv-møblement og seng. Stuen har utgang til balkong og får godt med dagslys inn fra leilighetens vinduer. Mulig å etablere alkove hvor seng i dag er plassert.

Balkong:

Stor vestvendt balkong som strekker seg langs hele leiligheten. Her er det god plass til sittegruppe, loungesett eller andre balkongmøbler. Gode solforhold med kveldssol.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet. Varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.03.1970. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 34580, tinglyst: 12.06.1985: Panterett uten opptrinnsrett til sameiet for kr. 10.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 2 G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 8 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om garasje/parkering, bebyggelse, kloakkledning m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet boligsameiet Vossegt 24 og 30, med sameiebrøk 18/1174.

Sameiet består av 56 seksjoner og et garasjeanlegg.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS,

tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Rensing av ventilasjonsanlegget

- Oppussing av fasade

Planlagte påkostninger:

I løpet av 2018 vil taket bli skiftet. Styret har innhentet anbud på dette og har fått en estimert kostnadsramme på 980.000,- for hele prosjektet. Sameiet sitter med ca. 600.000 i egenkapital som vil finansiere store deler av prosjektet. Resterende vil bli finansiert i form av lån. Iht. styreleder vil det forventes en økning i fellesutgiftene med 100-150 kr for å betjene evt. nødvendige låneopptak for prosjektet.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 02.08.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn). Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Det er mulighet for rask overtagelse.

Diverse

Det er muligheter for å kjøpe leiligheten møblert om ønskelig.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.541,- pr. mnd. og inkluderer: Trappevask, kabel-tv, kommunale avgifter, renter og avdrag, forsikringer, honorarer, mm.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Eiendomsskatten regnes av boligens formuesverdi, og formuesverdien på denne boligen er så lav at det ikke vil bli eiendomsskatt.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6.013 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.578.297,-.

Av dette beløpet utgjør kr 9.110,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Torshov Rode 9
Kirkesogn Torshov og Lilleborg

Steder i nærheten

Sæveruds plass 0.5 km
Torshovteatret 0.7 km
Carl Berners plass 0.9 km
Freiaparken 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.7 km
Sentralstasjon Oslo S 3.5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Torshov 0.6 km
Bussholdeplass Torshovparken 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torshovparken balløkke 0.3 km
Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.7 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.7 km
Treningssenter Elixia Carl Berner 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.4 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.9 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 1 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.2 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.5 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 2.6 km
Foss videregående skole 1.1 km
Hersleb videregående skole 1.9 km

Barnehager

Torshovgata barnehage (0-6 år) 0.1 km
Torshovhagen barnehage (1-6 år) 0.3 km
Oskar Braaten barnehage (3-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sandaker Senter 0.9 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.4 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.6 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 0.9 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.6 km
Apotek Apotek 1 Ringnes Park Senter 0.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Coop Extra Vossegata 0.1 km
Dagligvare Bunnpris Presidentgate 0.4 km
Kiosk/video Mix Torshov Tippestue 0.4 km
Kiosk/video Narvesen Torshovgaten 0.5 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 0.6 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 0.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,1 %
Andel kvinner 45,9 %
Gj.snittalder menn 39 år
Gj.snittalder kvinner 37,9 år
Husholdninger med barn 11 %
Husholdninger uten barn 89 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 224
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Torshov Rode 9 1241 863

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 35.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?